هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
اااااااااااااااااااااااااااااااااه صادق بیا نیگاه خانم معلم تخته سیاه رو ترکوند
خانم اجازه این سوال تو امتحان میاد؟؟؟
صادق داداش بزرگ بشی چی میشی با این سوالت ؟؟؟
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام نه از این سوالات تو امتحان نمیاد
اینا واسه کلاس دومی هاست شما تازه کلاس اولی هستید
خانم اجازه کاربر بی وفا شبیه ناظمای مدرسه است ما ازشون میترسیم
وارد میشه
بشریت منقرض میشه مثل دایی ناصر اینا ببخشید مثل دایناسور اینا
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
بعید میدونم روحیه ما با این چیزاه ضربه بخوره ما مقاومیم
کابر بی وفا از بهترین کاربران راسخون اصلا ایشون باید با ما تو این مباحث شرکت کنه
صندلی داغ کجاست؟؟؟
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
تو کار مدیر دخالت کنم فکر میکنم هنوز شروع نشده در مورد زمان شروعش تو تاپیک انتفادات پیشنهادات سوال بپرسید
به پاتوقم خوش اومدید بازم بیاید
داداش سلامت پستتون اونقدر قشنگ بود که فقط اینو میگم ........................
از این من تو او چندین بار به چشمم دیدم اما نتونستم کاری کنم دختر بچه نازی که حتی از رفتن به حمام عاجز بود اما من حتی حق نداشتم ببرمش حموم
میدونید به چه جرمی میگفتن بهت وابسته میشه
این فقط کوچیکترینش بود
به قول کاربر نورا میگه اگه خاطرات معلمیتو بنویسی یه کتاب میشه
یه حرفایی همیشه هست که از درد توی سینه اس پر از عشق و پر از کینه اس
داداش سلامت پستتون اونقدر قشنگ بود که فقط اینو میگم ........................
از این من تو او چندین بار به چشمم دیدم اما نتونستم کاری کنم دختر بچه نازی که حتی از رفتن به حمام عاجز بود اما من حتی حق نداشتم ببرمش حموم
میدونید به چه جرمی میگفتن بهت وابسته میشه
این فقط کوچیکترینش بود
به قول کاربر نورا میگه اگه خاطرات معلمیتو بنویسی یه کتاب میشه
یه حرفایی همیشه هست که از درد توی سینه اس پر از عشق و پر از کینه اس
نمیدونم چی بگم یادمه واسه تعطیلات عید معلم ما بهمون گفت تو ایام عید انقدر شما بیکارید که به هیچ کاری نمیرسید راست میگفت الان همون حس رو دارم انقدر حرف دارم که نمیدونم کدومو بگم واسه همین میگم نمیدونم چی بگم
معلمی شغل قشنگیه من همیشه به معلما احترام میذارم تو ذهن من و شاید تو ذهنه همه شاگردا جنس معلم فرق میکنه
نه زنه و نه مرد معلم فقط معلمه
شاید متوجه منظورم نشید
تو آسمون همیشه از یه ارتفاعی به بعد دیگه هیچ ابری وجود نداره .
پس هر وقت آسمون دلت ابری بود ، با دنیا نجنگ
فقط اوج بگیر
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
سلام مدیر نیکبخت
ممنون از حمایتتون
خیلی خوشحال شدم وقتی شما رو در این تالار دیدم و خوشحال تر میشم اگه در مباحث طنز ما شرکت کنید
سلام و تشکر
راستش وقتم خیلی محدوده. دربدر دنبال یکی می گردم که مسئولیت تالار گفتگوی آزاد را بندازم روی دوشش و خلاص!! گهگاهی که وقت می کنم سریع به دو تالار اقتصاد و گفتگو سر می زنم و تا جای ممکن به وظایفم می پردازم. اگر وقت داشتم و وقت پیدا کنم حتما سری به این تالار می زنم.
جای جناب خواجه و آرشیتکت توی انجمن ها و این تالار خیلی خالیه. اینجا منو یاد اونها می ندازه و اومدنش برام سخته.
شب خوش
راستش وقتم خیلی محدوده. دربدر دنبال یکی می گردم که مسئولیت تالار گفتگوی آزاد را بندازم روی دوشش و خلاص!! گهگاهی که وقت می کنم سریع به دو تالار اقتصاد و گفتگو سر می زنم و تا جای ممکن به وظایفم می پردازم. اگر وقت داشتم و وقت پیدا کنم حتما سری به این تالار می زنم.
جای جناب خواجه و آرشیتکت توی انجمن ها و این تالار خیلی خالیه. اینجا منو یاد اونها می ندازه و اومدنش برام سخته.
شب خوش
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
با سلام و خسته نباشید
فکر نمیکنم کسی مثل خودتون پیدا کنید محاله
بهترین مدیر برای تالار گفتگوی ازاد خودتون هستید
پس نگردید چون پیدا نمیکنید
بله جای این دو تا عزیز خیلی خالیه انشا الله هر جا هستن موفق باشند
همین که هر از گاهی به ما سر میزنید خوشحالمون میکنید.
یا حق
سلام خدمت دوستای گلم مخصوصا معلم گرامی جناب طهمورث. میگم صادق و سلامت چرا اینقدر فضولی میکنین. یکم بشینین سر جاتون. خانوم معلم میبینی من چه بچه خوبی ام . سربه زیر میرم و میام درسمم میخونم. تا حالا دانش آموزی مث من داشتی ؟ صادق و سلامت هم یکم بیشتر بشن عاقل میشن و درس شون رو میخونن.
سلام خدمت دوستای گلم مخصوصا معلم گرامی جناب طهمورث. میگم صادق و سلامت چرا اینقدر فضولی میکنین. یکم بشینین سر جاتون. خانوم معلم میبینی من چه بچه خوبی ام . سربه زیر میرم و میام درسمم میخونم. تا حالا دانش آموزی مث من داشتی ؟ صادق و سلامت رو هم یکم بیشتر تنبیه شون بکن عاقل میشن و درس شون رو میخونن.
`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~``
سلام خوش اومدید
ممنون بله دانش اموز رضا بسیار خوب هستند کم کم دانش اموز سلامت رو از مبصری خلع میکنم دانش آموز رضا مبصر میشه خیلی تنبیه شدن به اندازه 2 3 سال مشق دارن
شمام دیر به دیر میای دفعه دیگه دیر اومدی جریمه میشی
مثل دانش اموز صادق و سلامت تا 4 بمونی تو مدرسه دیر نیا دیگه
`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~``
سلام خوش اومدید ممنون بله دانش اموز رضا بسیار خوب هستند کمکم دانش اموز سلامت رو از مبصری خلع میکنم دانش آموز رضا مبصر میشه خیلی تنبیه شدن به اندازه 2 3 سال مشق دارن
شمام دیر به دیر میای دفعه دیگه دیر اومدی جریمه میشی
مثل دانش اموز صادق و سلامت تا 4 بمونی تو مدرسه دیر نیا دیگه
خانوم معلم خجال نده منو. ببخشید دستمال کاغذی دارین من عرق شرممو پاک کنم. چه بچه سر به زیر و خجالتی ام من. من مبصر نمیشم میترسم سلامت منو بزنه جاشو گرفتم. باشه از این به بعد زود میام.
خانوم معلم خجال نده منو. ببخشید دستمال کاغذی دارین من عرق شرممو پاک کنم. چه بچه سر به زیر و خجالتی ام من. من مبصر نمیشم میترسم سلامت منو بزنه جاشو گرفتم. باشه از این به بعد زود میام.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
نه سلامت دانش اموز خوبیه نمیزنه حالا فردا که اومد باهاش صحبت میکنیم
من از اون مهرهای هزار آفرین میخوام. برچسب رو که نگو وقتی معلم به ما میداد انگار دنیا رو بهمون دادن. چه زود گذشت.
من از اون مهرهای هزار آفرین میخوام. برچسب رو که نگو وقتی معلم به ما میداد انگار دنیا رو بهمون دادن. چه زود گذشت.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
هنوزم همینه اگه مامان بچه ها هزار تا برچسب بخره واسه خانوم معلم یه چیز دیگه اس ما اینم دیگه