هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
چطوری مای فرندِ من! کلی میست کرده بودم!
خدارو تنکس،همه چی اوکیه!!
.
پسر خالم در بازگشت از سفر سه روزه از تایلند ...
دوست عزیزفارسی رو پاس بدار
توجه توجه
این نشان مأمور مخصوص حاکم بزرگ است احترام بگذارید.
و در برنامه صندلی داغ شرکت کنید.
:::...تمدید شد...:::
قابل توجه مدیران و کاربران گرامی که هنوز در برنامه صندلی داغ شرکت نکرده اند...!
مهلت ثبت نام در برنامه صندلی داغ تا ساعت 18 روز جمعه مورخ 91/04/09
:::...تمدید شد...:::
چطوری مای فرندِ من! کلی میست کرده بودم!
خدارو تنکس،همه چی اوکیه!!
.
پسر خالم در بازگشت از سفر سه روزه از تایلند ...
دوست عزیزفارسی رو پاس بدار
خب این یه طنزه و نکته ش همینه...من پاس می دارم
با سلام خدمت مدیر محترم تالار جناب qolameali
خواستم قدردانی ویژه ای داشته باشم از اینکه لطف نمودید و بنده را به عنوان کاربر برتر تالارتون اعلام نموید. حقیقتاً انتظار نداشتم برتر بشم و زیاد هم خودم را شایسته ی این عنوان نمیبینم. اما خب به هر حال تالار نو پا هستش و این حقیر در ابتدای تاسیسش سعی کردم در حد وسع رونقی به تالار داده باشم . که در نهایت شما ما را شرمنده ی خود نمودید. عرض دیگه ای نیست، الان هم آمدم سایت با وجود مشقت و کمبود شدید وقت(به جهت امتحان فردا) بود، ولی بر خود لازم دونستم تشکر به موقع کنم.
موفق باشید
وقتی یه بسته پفک یا چیپس رو به صورت اشتراکی دارم با دوستم می خورم
این امتحانات پایانی هم عجب چیز مزخرف و بدیه ها...
مخصوصاً برای مایی که تنبلی میکنیم و شب امتحانی هستیم!
واقعاً دمار از روزگارمان در آورده اند!!
مخصوصاً برای ما که دانشگاه آزادی هستیم اگر خدای نکرده نتونیم درسی رو قبول بشیم، علاوه بر ضرری که از لحاظ زمان و عمرمون و دوباره گذراندن اون درس میکنیم، باید هزینه ای را دوباره پرداخت کنیم !! و مجموعه این 2عامل یعنی فشار روانی و مالی فوق العاده!!!
بگذریم اما برای من یکی این امتحانات پایان ترم دانشگاه کابوس وحشت ناکی محسوب میشه که گذر سالم و موفقیت آمیز و بی خطر از آن نیز موفقیتی بزرگ برایم به حساب میآید!!!
برای به اصطلاح مهندس شدن بنده فقط یک امتحان رسمی دیگر(شنبه 10تیر)باقی مانده !!! و خوشحالم که لااقل موقتاً تا اطلاع ثانوی از فشار و هجمه ها به دور هستم
فعلاً خدا نگهدار
این امتحانات پایانی هم عجب چیز مزخرف و بدیه ها...
مخصوصاً برای مایی که تنبلی میکنیم و شب امتحانی هستیم!
واقعاً دمار از روزگارمان در آورده اند!!
مخصوصاً برای ما که دانشگاه آزادی هستیم اگر خدای نکرده نتونیم درسی رو قبول بشیم، علاوه بر ضرری که از لحاظ زمان و عمرمون و دوباره گذراندن اون درس میکنیم، باید هزینه ای را دوباره پرداخت کنیم !! و مجموعه این 2عامل یعنی فشار روانی و مالی فوق العاده!!!
بگذریم اما برای من یکی این امتحانات پایان ترم دانشگاه کابوس وحشت ناکی محسوب میشه که گذر سالم و موفقیت آمیز و بی خطر از آن نیز موفقیتی بزرگ برایم به حساب میآید!!!
برای به اصطلاح مهندس شدن بنده فقط یک امتحان رسمی دیگر(شنبه 10تیر)باقی مانده !!! و خوشحالم که لااقل موقتاً تا اطلاع ثانوی از فشار و هجمه ها به دور هستم
فعلاً خدا نگهدار
..........................................
سلام
انشالله موفق باشید جناب مهندس...!
با سلام خدمت دوستان عزیزم
یه نظر سنجی میخوام کنم.جایی پیدا نکردم که مطرح کنم.
گفتم بیام اینجا.خب بالاخره کار ساختن انجمن یاوران ولایت تموم شد.
فقط مونده که ببینم چه مشکلاتی داره.اگر تونستید یه سری بزنید
www.yvf.ir
با سلام خدمت دوستان عزیزم
یه نظر سنجی میخوام کنم.جایی پیدا نکردم که مطرح کنم.
گفتم بیام اینجا.خب بالاخره کار ساختن انجمن یاوران ولایت تموم شد.
فقط مونده که ببینم چه مشکلاتی داره.اگر تونستید یه سری بزنید
www.yvf.ir
..............................................
سلام
سایتی که معرفی کردید را مشاهده کردم. ظاهرا که مشکلی ندیدم.
خودتون طراحی کرده اید؟
با سلام خدمت دوست خوبم
آره ، تقريبا خودم طراحي كردم!!!
خلاصه ميخواستم كه اگر اشكالي داره برطرف شه!
انشاالله يه گروه تشكيل ميديم كه فعاليت رو انجام بده !
با تشكر فراوان
اعیاد شعبانیه بر همگان مبارک
یک روز کارمند پستی که به نامه هایی که آدرس نامعلوم دارند رسیدگی می کرد متوجه نامه ای شد که روی پاکت آن با خطی لرزان نوشته شده بود نامه ای به خدا !
با خودش فکر کرد بهتر است نامه را باز کرده و بخواند.در نامه این طور نوشته شده بود :
خدای عزیزم بیوه زنی 83 ساله هستم که زندگی ام با حقوق نا چیز باز نشستگی می گذرد . دیروز یک نفر کیف مرا که صد دلار در آن بود دزدید . این تمام پولی بود که تا پایان ماه باید خرج می کردم . یکشنبه هفته دیگر عید است و من دو نفر از دوستانم را برای شام دعوت کرده ام . اما بدون آن پول چیزی نمی توانم بخرم . هیچ کس را هم ندارم تا از او پول قرض بگیرم . تو ای خدای مهربان تنها امید من هستی به من کمک کن ...
....................................
سلام
این مطلبی که شما گذاشته اید را قبلا یکی از کاربران در این تالار گذاشته بودند لذا بدلیل تکراری بودن ، ( باعرض معذرت) مطلبتان غیر فعال خواهد شد.
انشالله با مطالبی تازه و جذاب در این تالار فعالیت کنید.
با عرض سلام خدمت مدیر محترم
میتونم یه خواهش ازتون کنم میشه از جناب nikbakht88 دعوت کنید که ایشون هم در صندلی داغ این تالار شرکت کنند.
ممنونم از لطفتون
و یه تشکر ویژه به خاطر صندلی داغ
با سلام
من هم میخواهم در برنامهی صندلی داغ شرکت کنم