هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
سلام اینجا چه خبره؟کی به کیه؟من امروز نتونستم بیام پاتوق ببین چقدر سوء تفاهم شده.خب گویا باید اینجا بمونیم و با هم باشیم.آقا منوچهر شما هم نگران نباش.مگه پوسته که گفتم اگه با لگد هم بندازنم بیرون بازم میام یادت رفته؟؟!!!
سلام
من اومدم ببخشید نبودم جه خبر کی هست کی نیست ؟؟؟؟
سلام. من تازه از ورزش اومدم. ببخشید که دیر شد. ولی خب اصل اومدن بود که من اومدم.
سلام داش رضای فراری
آقا ورزشکار
خوش اومدی چه ورزشی میکنی؟
علیک سلام. من فوتبال بازی میکنم ولی یکی دو شبه میرم میدوم که تو فوتبال از لحاظ بدنی کم نیارم. تشویقم نکنین خجالت ندین. بخدا منم از خودتونم. من از جنس مردمم.
فوتبالیست دونده رضا چرا نمیخنده
ربطی نداشت گفتی از خودت ایده در وکن اینم ایده من خوب بید
باریک الله به این ایده. یه چند تا دیگه از این ایده ها بدی کشور رو آباد میکنی. اصلا شما داری اینجا از دست میری. استعدادهات داره حیف و میل میشه.
بنده آمدم
همه خوب هستند ؟؟؟
چه خبره ؟؟؟؟
کاربر سلامت اگه قرار شد از این به بعد دور هم جمع بشیم 1 روز زود تر اعلام کنید که بدونیم
موافقید از این به بعد 5 شنبه ها ساعت 10 اینجا باشیم ؟
بنده آمدم
همه خوب هستند ؟؟؟
چه خبره ؟؟؟؟
کاربر سلامت اگه قرار شد از این به بعد دور هم جمع بشیم 1 روز زود تر اعلام کنید که بدونیم
پس سلامت کو خانوم معلم؟ از قدیم معلما هر چی میگفتن ما قبول میکردیم الان هم شما هر چی بگی قبوله فقط یکم کمتربه ما مخش ( تکلیف) بگو که بتونیم بیایم.
سلام
سلام. من تازه از ورزش اومدم. ببخشید که دیر شد. ولی خب اصل اومدن بود که من اومدم.
سلام داش رضای فراری
آقا ورزشکار
خوش اومدی چه ورزشی میکنی؟
علیک سلام. من فوتبال بازی میکنم ولی یکی دو شبه میرم میدوم که تو فوتبال از لحاظ بدنی کم نیارم. تشویقم نکنین خجالت ندین. بخدا منم از خودتونم. من از جنس مردمم.
فوتبالیست دونده رضا چرا نمیخنده
ربطی نداشت گفتی از خودت ایده در وکن اینم ایده من خوب بید
باریک الله به این ایده. یه چند تا دیگه از این ایده ها بدی کشور رو آباد میکنی. اصلا شما داری اینجا از دست میری. استعدادهات داره حیف و میل میشه.
نمیدونم چرا این روزا هر کی منو میبینه نشناخته میگه پسر تو حیفی اینجا بمونی اینجا از دست میری
من تنها دلیلی که باعث شده نرم خارج زندگی کنم اینه که
رام نمیدن وگرنه با کله میرفتم :)))
سلام اینجا چه خبره؟کی به کیه؟من امروز نتونستم بیام پاتوق ببین چقدر سوء تفاهم شده.خب گویا باید اینجا بمونیم و با هم باشیم.آقا منوچهر شما هم نگران نباش.مگه پوسته که گفتم اگه با لگد هم بندازنم بیرون بازم میام یادت رفته؟؟!!!
به به به به سلام به داش صادق گل گلاب باور کن بدون شما اصلا صفا نداره حالا دست به نقد یه اشتباه تایپی از شما بگیرم تا بقیه رو بچه ها زحمت بکشن آقایون خانما شما قضاوت کنید من هیچی نمیگم این
پوسته یعنی چی دقیقا منظورشون از پوسته چیه وجدانا من چجوری با این صادق برخورد کنم که همچین طبیعی جلوه کنه
سلام
سلام طهمورث خانم خوبی؟
واله امروز کلا کسی نیومد خودم تک و تنها اومدم چن تا پست گذاشتم دیگه ناامید شدم ازاومدن شما و بقیه بچه ها
سلام سلامت آقا ا
من امروز ظهر اومدم کسی نبود عصرم به گردش بودیم و خرید با خانواده و دوستان
بنده آمدم
همه خوب هستند ؟؟؟
چه خبره ؟؟؟؟
پس سلامت کو خانوم معلم؟ از قدیم معلما هر چی میگفتن ما قبول میکردیم الان هم شما هر چی بگی قبوله فقط یکم کمتربه ما مخش ( تکلیف) بگو که بتونیم بیایم.
من یه پرانتز باز کنم این کلمه ایی که رضا جان نوشتن نام کاربری بنده نیست منظورشون سلام هست طهمورث خانم
رضا داداش رعایت کن لطفا اینجا خانواده نشسته داداش
نمیدونم چرا این روزا هر کی منو میبینه نشناخته میگه پسر تو حیفی اینجا بمونی اینجا از دست میری
من تنها دلیلی که باعث شده نرم خارج زندگی کنم اینه که
رام نمیدن وگرنه با کله میرفتم :)))
میخوای خودم بفرستمت. من آخه فوتبالیست سرشناسسی ام بهشون بگم رات میدن. اگه دوس داشتی بگو.. من کلا متعلق به مردمم.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
مگه کسی جرات داره با لگد ما رو از راسخون بندازه بیرون
شاید مدیر تالار نشدیم هنوز اما واسه خودمون یه پا مدیریم
بنده آمدم
همه خوب هستند ؟؟؟
چه خبره ؟؟؟؟
من که هستم صد در صد
رو حرف خانم معلم هیشکی حرفی نزنه من مبصرم
هر کی شلوغ کنه اسمشو مینویسم
خوب ها بدها
سلامت صادق *****
رضا ****************
حامد************************
به به به به سلام به داش صادق گل گلاب باور کن بدون شما اصلا صفا نداره حالا دست به نقد یه اشتباه تایپی از شما بگیرم تا بقیه رو بچه ها زحمت بکشن آقایون خانما شما قضاوت کنید من هیچی نمیگم این
پوسته یعنی چی دقیقا منظورشون از پوسته چیه وجدانا من چجوری با این صادق برخورد کنم که همچین طبیعی جلوه کنه
سلام مثلا داداش.
اولا در باز گردانی لغات خارجکی به ایرانی و برعکس غلط املایی وجود نداره.دوما یه سوتی خوشگل هم من ازت گرفتم.نذار بگماااااا
آقا میشه بیخیال این غلط های ما بشی؟
خانم معلم با این شاگرد بی سفاتت جریمه بده واسه شبی عید از خونهشون تکون نخوره
من یه پرانتز باز کنم این کلمه ایی که رضا جان نوشتن نام کاربری بنده نیست منظورشون سلام هست طهمورث خانم
رضا داداش رعایت کن لطفا اینجا خانواده نشسته داداش
آخه اینم نام کاربری تو داری. اینهمه نام کاربری هست باید بذاری سلامت. میشه توضیح بدی چرا گذاشتی سلامت؟
بنده آمدم
همه خوب هستند ؟؟؟
چه خبره ؟؟؟؟
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
سلام داداش رضا از صبح تو راسخونن 100 بار سلام کردم
نه اصلا مشق کم نمیگم همین جورا همتون دیکته ها _0_ مشقم کم بگم دیگه چه شود
همتون 200 بار از رو درس کوکب خانوم زن با سلیقه ای است بنویسید
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
مگه کسی جرات داره با لگد ما رو از راسخون بندازه بیرون
شاید مدیر تالار نشدیم هنوز اما واسه خودمون یه پا مدیریم
بابا اعتماد به سقف. شما مدیر روابط عمومی ما آبدارچی خوبه؟