راسخون

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

salamat595 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19536
|

سلام سلامت جان.ترسوندیما.مرد حسابی آخه کی برای خوابیدن گود بای پارتی میگیره .نه دادش ما هستیم و انشاالله موندنی هستیم تا اونایی که رفتن سربازی و اونایی که نمیدونم کجا رفتن به جمعمون برگردن.

بابا اینقدر حرف فصال نزنید دیگه آدم غصه ش میگیره.

ما برای وصل کردن آمدیم

نی برای فصل کردن آمدیم

کاش میشد این جمع چند نفریمونو بزرگ تر کنیم یا حداقل بیشتر به این پاتوق سر بزنیم.اون دو بزرگوار هم رازی نبودن اینقدر پاتوق خلوت باشه.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

سلام داداش صادق

فکر میکنم اشثباه کفتید وصال که خوبه فصال خوب نیست 

وصال که غصه نمیاره

سلام

بفرما تصحیح شد.حالا شما هم ما را مسخره کن.من دارم حرف قلمبه میزنم،شما غلط میگیری.مهم اینه که از ته دل باشه.هالا توری نیصط چند طا قلت حم طوش باشح.درست میگم؟؟؟!!!

اجازه خانم معلم اجازه 

به صادق نمره 19 بده تا حالش جا بیاد و دیگه اشتباه ننویسه آخه با یه کلمه اشتباه کل جمله رو منفجر فرمودن 

(طرح زیرآب زنی صادق بخاطر دعوت نکردن بنده به جشن تولدشان)

salamat595 کاربر طلایی1
|
|

سلام سلامت جان.ترسوندیما.مرد حسابی آخه کی برای خوابیدن گود بای پارتی میگیره .نه دادش ما هستیم و انشاالله موندنی هستیم تا اونایی که رفتن سربازی و اونایی که نمیدونم کجا رفتن به جمعمون برگردن.

ما برای وصل کردن آمدیم

نی برای فصل کردن آمدیم

کاش میشد این جمع چند نفریمونو بزرگ تر کنیم یا حداقل بیشتر به این پاتوق سر بزنیم.اون دو بزرگوار هم رازی نبودن اینقدر پاتوق خلوت باشه.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

سلام داداش صادق

فکر میکنم اشثباه کفتید وصال که خوبه فصال خوب نیست 

وصال که غصه نمیاره

سلام

بفرما تصحیح شد.حالا شما هم ما را مسخره کن.من دارم حرف قلمبه میزنم،شما غلط میگیری.مهم اینه که از ته دل باشه.هالا توری نیصط چند طا قلت حم طوش باشح.درست میگم؟؟؟!!!

نیگاه خانم معلم اجازه ببخشید 

این صادق دوباره اشتباه نوشت اجازه 

میگم اجازه این صادق رو از درس وپاتوق و راسخون محروم کنید اجازه

دلم براش تنگ میشه اگه بره 

ولی خوب چیکار کنم منو دعوت نکرد مجبورم دیگه 

salamat595 کاربر طلایی1
|
|

ما برای وصل کردن آمدیم

نی برای فصل کردن آمدیم

خانم اجازه ببخشید من تو کاره شما دخالت کردم خانم 

ولی صادق از اونجا که بچه ی درسخونی نیست

نشستم بیشتر نگاه کردم دیدم 

وای خدای من کار از نمره 19 هم گذشته 

غلطهاشو با رنگ قرمز مشخص کردم

که شما خودتون ببینید خانم اجازه به نظر من قبل از اخراجش باید یه تنبیه کوچکی هم بشه 

(تیر خلاص من به صادق بخاطره دعوت نکردن من به جشن تولدش)

s4d3gh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2659
|

ما برای وصل کردن آمدیم

نی برای فصل کردن آمدیم

که شما خودتون ببینید خانم اجازه به نظر من قبل از اخراجش باید یه تنبیه کوچکی هم بشه 

سلام نا داداش.

اولا که من از شما دعوت کردم.بعد از پست روح و اینا گفتم شما که با مدیران راسخون در ارتباط هستید آدرسمو ازشون بگیرید.من هم راضی ام(البته بودم) که آدرسمو در اختیار شما بذارند.

دوما بابا شما که از نظر بی سفاتی از من بهترید.غصه درسته نه قصه.قصه اوناییه که دره گوشه بچا میگند.فصال هم درست بود شما غلط گرفتی.اون که غلط بود وصال بود و رازی هم منظورم زکریای رازیه.اما دادش رو دیگه نمیتونم بگم دادن منظوره.

آقا غیر از آقا منوچهر همه دعوتید.آقا منوچهر میخاد تا 5،6 روز دیگه بشینه غلط های منو در بیاره.

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

سلام 

من معلمم  میتونم غلط بگیرم 

بعد  داداش سلامت شما از کلمه درست غلط املایی گرفتید نه از غلط

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

برادر صادق تولدتون چی میدیدن ؟

کیک

شیرینی

s4d3gh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2659
|

برادر صادق تولدتون چی میدیدن ؟

کیک

شیرینی

در جواب این سوال باید بگم:

:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

salamat595 کاربر طلایی1
|
|

سلام نا داداش.

اولا که من از شما دعوت کردم.بعد از پست روح و اینا گفتم شما که با مدیران راسخون در ارتباط هستید آدرسمو ازشون بگیرید.من هم راضی ام(البته بودم) که آدرسمو در اختیار شما بذارند.

دوما بابا شما که از نظر بی سفاتی از من بهترید.غصه درسته نه قصه.قصه اوناییه که دره گوشه بچا میگند.فصال هم درست بود شما غلط گرفتی.اون که غلط بود وصال بود و رازی هم منظورم زکریای رازیه.اما دادش رو دیگه نمیتونم بگم دادن منظوره.

آقا غیر از آقا منوچهر همه دعوتید.آقا منوچهر میخاد تا 5،6 روز دیگه بشینه غلط های منو در بیاره.

دلت میاد همه باشن من نباشم خوب غلط املایی رو میذارم برای بعد تولد خوب. اولویت بندی تو کار حرف اول رو میزنه، آقا اصلا اگه تو منو دعوت نکنی من به عنوان یه دوست وظیفه ی خودم میدونم که تشریف فرما بشم ، بعله یه همچین آدم وظیفه شناسی ام من

salamat595 کاربر طلایی1
|
|

به تقلید و به یاد آرچیتکت این گل تقدیم به شما دوستای خوب

reza_rasekhekhoon کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 878
|

فکر نکنم تقلید کردن کار خوبی باشه ها. یکم از خودت ایده در و کن.

reza_rasekhekhoon کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 878
|

ما برای وصل کردن آمدیم

نی برای فصل کردن آمدیم

سلام نا داداش.

دلت میاد همه باشن من نباشم خوب غلط املایی رو میذارم برای بعد تولد خوب. اولویت بندی تو کار حرف اول رو میزنه، آقا اصلا اگه تو منو دعوت نکنی من به عنوان یه دوست وظیفه ی خودم میدونم که تشریف فرما بشم ، بعله یه همچین آدم وظیفه شناسی ام من

اینجا خانوم معلم کیه؟ نکنه کاربر طهمورث هستن؟ به نظر من باید صادق جان باید دوباره برن درس خوندن رو از کلاس اول شروع کنن. هم یه مروری میشه هم املاشون خوب میشه.

bivafa کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1735
|

سلام دوستان،حال همه خوبه؟

راستش من دیگه زیاد وقت و حوصله برای فعال بودن در اینجا ندارم وگرنه خیلی دوستش دارم و تقریباً هر روز در حد یه نگاه گذری هم که شده میام ومیرم...

یه انتقادی به 3-4تا از عزیزان فعال این تاپیک که کمی آزارم میده و فکر میکنم نظر کلی و مطابق مقررات هم همسو با بنده باشه این هستش که میبینم بین شما چند نفرخاص بحث های صورت میگره و همش از پست های هم نقل قول میکنید ...این به نظرم باعث بد شدن ظاهر تاپیک میشه!و اینکه مخاطبی مثل من رو به بی میلی نسبت به حرف های دلی که جای گفتنش این تاپیک هست وا میداره!! در تالار گفتگوی آزاد زیر تالاری تحت عنوان گفتگو برای سرگرمی وجود داره که به اعتقادم اگر قرار است که گفتگو و نقل قول های پی در پی و سرگرم کننده صورت بگیره اونجا جای مناسبتری هست براش...

اینجا جاییه مثل دفتر خاطرات یا دفتر یادگاری های دوستان و ابراز دلتنگی ها...

امیدوارم کسی از دستم ناراحت نشده باشه و ضمناً متوجه منظورم شده باشید...

در پناه حق

bivafa کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1735
|

سلام،

امروز روز اول ماه اسفنده...

ماهی که دوسش دارم و البته توش بدنیا آمدم!

...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

سلام و خسته نباشید  خدمت کاربر بی وفا 

تولدتون مبارک   روزش رو نگفتید 

چه روزی به دنیا میاید و چند تا شمع قرار فوت کنید

سلام و تشکر زیااااااااد...!!

ممنون که تولدم رو از حالا تبریک گفتید!! روزش هفدهمین روز این ماه است...

تعداد شمع ها رو نمیگم چون خودتونم نگفتید!!!

salamat595 کاربر طلایی1
|
|

سلام دوستان،حال همه خوبه؟

راستش من دیگه زیاد وقت و حوصله برای فعال بودن در اینجا ندارم وگرنه خیلی دوستش دارم و تقریباً هر روز در حد یه نگاه گذری هم که شده میام ومیرم...

یه انتقادی به 3-4تا از عزیزان فعال این تاپیک که کمی آزارم میده و فکر میکنم نظر کلی و مطابق مقررات هم همسو با بنده باشه این هستش که میبینم بین شما چند نفرخاص بحث های صورت میگره و همش از پست های هم نقل قول میکنید ...این به نظرم باعث بد شدن ظاهر تاپیک میشه!و اینکه مخاطبی مثل من رو به بی میلی نسبت به حرف های دلی که جای گفتنش این تاپیک هست وا میداره!! در تالار گفتگوی آزاد زیر تالاری تحت عنوان گفتگو برای سرگرمی وجود داره که به اعتقادم اگر قرار است که گفتگو و نقل قول های پی در پی و سرگرم کننده صورت بگیره اونجا جای مناسبتری هست براش...

اینجا جاییه مثل دفتر خاطرات یا دفتر یادگاری های دوستان و ابراز دلتنگی ها...

امیدوارم کسی از دستم ناراحت نشده باشه و ضمناً متوجه منظورم شده باشید...

در پناه حق

سلام بی وفا احتمالا خانم بی وفا(اگر اشتباه گفتم عذر میخوام)

از انتقاد شما ممنون ولی اگر واقعا فکر میکنید نظر کلی و مطابق مقررات هم همسو با شما هست من به شخصه راضی نیستم که باعث آزار شخصی و جماعتی شوم

تا به حال مدیر محترم آقای غلامعلی ایرادی من باب این موضوع نگرفتن

بهرحال اگر نظر مدیر محترم هم همینه لطفا اعلام کنند ممنون میشیم

salamat595 کاربر طلایی1
|
|

فکر نکنم تقلید کردن کار خوبی باشه ها. یکم از خودت ایده در و کن.

سلام داداش رضا خوبی 

صبر کن یه کم فک کنم یه ایده خوب پیدا کنم اونوقت خلقش میکنم یه کم احتیاج به زمان دارم