هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
سلام
من دوست داشتم که در برنامه صندلی داغ راسخون شرکت کنم
باید یک تشکر ارسال کرد
اما گزینه تشکر برای من باز نمیشود
اصلا در آن صفحه وجود ندارد
طریقه اریال تشکر چجوریه ؟
مرسی
....................................
سلام
خوشحالم از اینکه مایل به شرکت در برنامه صندلی داغ هستید. برای اینکه دکمه تشکر برای شما نشان داده شود باید با نام کاربری تان وارد سایت شوید و به عنوان یکی از اعضای سایت شناخته شوید. احتمالا موقعی که وارد صفحه ی " درخواست شرکت در برنامه صندلی دااااااااااااااغ+ قوانین و روش اجرای برنامه "شده بودید به صورت کاربر ناشناس بوده اید.
انشالله که بتوانید در برنامه صندلی داغ شرکت کنید.
سلام
چه جالب بود اینکه یکی از کاربر ها گفتن آقای رائفی پور مثل آدم های بیکار دنیبا این چیزا رو گرفتن...خب خودشونم فرمودن که زیاد آشنایی ندارن وگرنه چنین چیز مهمی رو این طور درباره ش قضاوت نمی کردن
امضا:منصوره
۲۲- دقت کردی وقتی یکی بهت میگه: «اگه یه سوال ازت بپرسم راستشو میگی؟»
مهربانا ! مهر ورزا بنده نامهربانت آمده
با دلی بشکسته و خالی زکینه آمده
دارد این دل انتظار بخشش تو مهربان پروردگارم
تو خودت گفتی بیا در دل به تو امیدوارم
نا امیدم تو نکن از درگهت جایی ندارم
گر برانی یا بسوزانی خدا راهی ندارم
عفو فرما،خط بکش بر هر خطایم
حکم تغییرم بده پروردگارا رو سیاهم
---------------------------------------------------
شعر از:زینب باقری
--------------------------------------------------------------
امضا:منصوره
۲۲- دقت کردی وقتی یکی بهت میگه: «اگه یه سوال ازت بپرسم راستشو میگی؟»
..............................................
سلام
انگار شما هم توجهی به قوانین تالار نکردید. اگر چه قوانین تالار به زبان فارسی نوشته شده است لذا ناچارم قسمتی از آن را به زبان عربی بنویسم. تا بلکه بعضی ها توجه کنند.
السلامُ علیکم
ببین یا أخی...!
فی القوانینِ التالارِ الپاتوقِ الراسخونی ها آمده : مِن الگذاشتن المطالب شبیهٌ مقالاتٍ و المطالبُ الطولانیةٌ و الپی فی الپی که سببٌ برودةٌ محیط التالار می شود بپرهیزید جدا" .
شکرا" یا أخی العزیز
ترجمه ی آن دوباره به فارسی :
از گذاشتن مقالات ، مطالب طولانی و پی در پی که باعث سردی محیط تالار می شود بپرهیزید.
4 پست پی در پی گذاشته اید که به جز پست اول آن بقیه غیر فعال شدند.
انشالله که دوستان توجه کنند در غیر این صورت پست شان غیر فعال یا حذف می شود.
همچنین در صورتی که دوستان توجه نکنند با زبانی دیگر صحبت خواهم کرد.( همچون زبان های : آنگولایی ، ژاپنی ، موریتانیایی ، و ... )
در پناه حق
با کسب اجازه از مدیر محترم تالار
از مدیران و کاربران محترم دعوت می کنم که به این پست سری بزنید و بفرمایید که چه بلاهایی سر معلماتون آوردید؟؟؟
این دل تنگم غصه ها دارد
با سلام
چرابرای شرکت در صندلی داغ گزینه ی تشکر وجودندارد؟
من هم به نوبه خودمومعرفی می کنم :
کارمند دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستم اوقات بیکاری روباسایت همکاری می کنم وبرای همه راسخونیها آرزوی موفقیت می کنم
با سلام
چرابرای شرکت در صندلی داغ گزینه ی تشکر وجودندارد؟
...........................................
سلام
برای اینکه دکمه تشکر برای شما نشان داده شود باید با نام کاربری تان وارد سایت شوید و به عنوان یکی از اعضای سایت شناخته شوید. احتمالا موقعی که وارد صفحه ی " درخواست شرکت در برنامه صندلی دااااااااااااااغ+ قوانین و روش اجرای برنامه "شده بودید به صورت کاربر ناشناس بوده اید.
سلام
جناب bivafa گرامی خوب هستید؟
مرخصی تان تمام شد؟! چون در پستی اعلام کرده بودی که تا 11 تیر ماه نمی توانی خدمت برسی...!
پست تان را مشاهده کنید : مرخصی مدیر تالار اعلانات تا پایان امتحانات
چون پست طولانی شما رو در تالار روابط عمومی دیدم فکر کردم از مرخصی برگشتین. آمدم یک عرض ادب و خوش آمدگویی دوباره کرده باشم.
در پناه حق
سلام
جناب bivafa گرامی خوب هستید؟
مرخصی تان تمام شد؟! چون در پستی اعلام کرده بودی که تا 11 تیر ماه نمی توانی خدمت برسی...!
پست تان را مشاهده کنید : مرخصی مدیر تالار اعلانات تا پایان امتحانات
چون پست طولانی شما رو در تالار روابط عمومی دیدم فکر کردم از مرخصی برگشتین. آمدم یک عرض ادب و خوش آمدگویی دوباره کرده باشم.
در پناه حق
سلام العلیکم دوست عزیز
ارادتمند ویژه ی شما هستیم ما
نه امتحانات تموم نشده، منتها تا امتحان بعدی کمی فرصت دارم به همین خاطر دیروز و امروز آمدم یکمی به سایت هم سر بزنم(که جهت رفع خستگی هم باشه) در ضمن من دیگه معتاده راسخون هم هستم و سخته برام که اصلاً نیام سایت!!!
الان هم مجدداً دارم تعطیل میکنم و میرم سراغ درس. معلوم نیست دوباره وقت بکنم بیام یا نه، دیگه تا 11 چیزی نمونده،انشاا... این ترم آخر هم تموم بشه و ما فارغ التحصیل بشیم و با فراغ بال بیایم تو راسخون فعالیت کنیم.
بازم ممنون که به یاد ما هستی... واقعاً خوشحالم کردی غلام ِعلی ِ عزیز.
برامون دعا کن
یا علی
چطوری مای فرندِ من! کلی میست کرده بودم!
خدارو تنکس،همه چی اوکیه!!
.
پسر خالم در بازگشت از سفر سه روزه از تایلند ...
از عالمی پرسیدند از حسین غریب تر دیدی گفت بله پسر فاطمه مهدی زهرا
یا اباصالح المهدی ادرکنی،اللهم عجل لولیک الفرج
سلام
میلاد باسعادت امام حسین(علیه السلام) و حضرت اباالفضل العباس (علیه السلام) و امام سجاد (علیه السلام) بر تمامی راسخونیها مبارک.