هيتسفلد:‌ ژرمن‌ها بايد دوباره بلند شوند

اوتمار هيتسفلد با وجود شکست 5 بر 3 آلمان برابر سوييس پيش‌بيني کرد، ژرمن‌ها در يورو 2012 نتايج خوبي را به ثبت برسانند.

سوييس در يکي از ديدارهاي دوستانه شنبه شب فوتبال جهان توانست آلمان را با شکست 5 بر 3 بدرقه کند؛ نتيجه‌اي که خوشبين‌ترين هوادار تيم ملي فوتبال سوييس هم نمي‌توانست آن را پيش‌بيني کند چرا که اين نخستين برد اين تيم برابر آلمان در 56 سال گذشته بود.

اوتمار هيتسفلد، سرمربي "ناتي" (تيم ملي فوتبال سوييس) در نشست خبري پايان بازي گفت: "شانس آورديم که در 15 دقيقه نخست بازي تسليم نشديم. آلمان در اين مدت فوق‌العاده بازي کرد."

سرمربي سال‌هاي پيش بايرن مونيخ و بوروسيادورتموند ادامه داد: "فکر نمي‌کنم، يوگي (يوآخيم) لو در جام ملت‌هاي اروپا تيمش را اين گونه تهاجمي روانه ميدان کند. با اين همه بايد از قبل دست به امتحان زد و چيزهايي را آزمود. خوشبين هستم که آلمان جام‌ ملت‌هاي خوبي را بازي خواهد کرد. بازيکنان بايرن با ذهنيت خوبي که از جام ملت‌هاي اروپا دارند، دوباره به آمادگي آرماني خواهند رسيد. انسان مي‌تواند سقوط کند ولي دوباره بايد بلند شود."

لو سرمربي ژرمن‌ها هم درباره بازي عنوان کرد: "از نتيجه نمي‌توانم خوشحال باشم. پس از تمرين‌هاي فشرده‌اي که داشتيم، به خوبي مي‌دانستم تيم طراوات نخواهد داشت."

او همچنين گفت:‌ "اکنون دو هفته زمان داريم تا روي ضعف‌هايمان کار کنيم. مطمئن هستم، هماهنگي تيم بيشتر خواهد شد."

سرمربي آلمان درباره بازي هم ابراز داشت:‌ "در اين مسابقه رخدادهاي زيادي اتفاق افتاد. اکنون بايد روي برخي موارد کار کرد. تيم تا پيش از اين هرگز با اين سيستم بازي نکرده بود. بايد روي اشتباه‌هايمان کار کنيم."