با کاربران همیشه همراه راسخون.......
این طرح رو تقدیم می کنم به موسسه فرهنگی و هنری راسخون و کاربران همیشه همراهش
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
صمیمانه از زحمات ارزنده و مشارکت مسئولانه شما سپاسگزاری می نماییم، امیدواریم با محتوا و خدمات کامل و برجسته بتوانیم پاسخگوی این زحمات باشیم.
50 امتیاز معادل با 250 حسنه به شما تقدیم گردید.
موفق باشید
با عرض سلام و خسته نباشید.
این تقویم اردیبهشت ماه تقدیم کاربران راسخونی:
http://upload7.ir/imgs/2014-04/74726150918678437344.jpg
خدا رو شکر پس از مدت زمانی بالاخره ساخت نرم افزار اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی به اتمام رسید
این نرم افزار در بالاترین سطح گرافیکی تولید شده امیدوارم ازش لذت ببرید.
لینک دانلود : دانلود
حجم : 96 مگابایت
سازنده : شادگان0742
وبسایت : راسخون
همراه گرامی ضمن سلام وعرض ادب
صمیمانه از زحمات ارزنده و مشارکت مسئولانه شما سپاسگزاری می نماییم، امیدواریم با محتوا و خدمات کامل و برجسته بتوانیم پاسخگوی این زحمات باشیم.
1000 امتیاز معادل با 5000 حسنه بپاس زحمات ارزنده شما تقدیمتان گردید.
خواهشمند است به جهت امنیتی بخش ورود به سایت را از برنامه حذف نمایید، همچنین برخی لینک ها نظیر ویژه نامه ها و ... غیر معتبر یا غیر فعال است، طراحی نیز جای بهبود دارد.
موفق باشید
(در صورت استفاده از برنامه، به جهت حفظ نکات امنیتی و اطلاعات حساب کاربری از ورود نام کاربری و رمز عبور در برنامه خودداری نمایید)
با عرض سلام و خسته نباشید.
این تقویم اردیبهشت ماه تقدیم کاربران راسخونی:
http://upload7.ir/imgs/2014-04/74726150918678437344.jpg
مدیر و همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
50 امتیاز معادل با 250 حسنه به شما تقدیم گردید.
موفق باشید
با سلام
(1)
در سایت باشگاه مشتریان همراه اول تبلیغ راسخون مینمایم
اینم لینک برخی پست هام(به تاریخ قرارگرفتنشون هم نگاه کنید):
راسخون (حتما بخوان)
راسخون (حتما بخوان)
خبر واقعی(حتما بخونید)
خبر واقعی(حتما بخونید)
(2)
در واتس آپ همواره راسخون رو به مخاطبینم معرفی می نمایم
(3)
در محل کار و مکان های دیگر به تبلیغ سایت راسخون می پردازدم
مثلا کاربر shiravan از دوستانم هستند که با راسخون آشناش کردم و در قسمت ولایت فقیه پست میگذارد.
و کار های خارج از برنامه دیگر
با سلام
(1)
راسخون (حتما بخوان)
راسخون (حتما بخوان)
خبر واقعی(حتما بخونید)
خبر واقعی(حتما بخونید)
(2)
(3)
مثلا کاربر shiravan از دوستانم هستند که با راسخون آشناش کردم و در قسمت ولایت فقیه پست میگذارد.
با سلام
از حرکت خودجوش و زیبای شما متشکریم. هیچ چیز از هدایا و جوائز، پاداش زحمات و انگیزه شما نمی شود. مقداری امتیاز اهدایی از سوی روابط عمومی به شما اهدا گردید. إن شاالله شاهد ادامه این روند و معرفی و تبلیغات شما باشیم.
با سلام
(1)
راسخون (حتما بخوان)
راسخون (حتما بخوان)
خبر واقعی(حتما بخونید)
خبر واقعی(حتما بخونید)
(2)
(3)
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
200 امتیاز معادل با 1000 حسنه به شما تقدیم گردید.
موفق باشید
ممنون.خدا اجرتون بده.
با عرض سلام و ادای احترام حضور همراهان گرامی
از زحمات ارزنده شما سپاسگزاریم و امیدواریم اجر واقعی تلاش و پشتکار خود را از خداوند بزرگ و اهل بیت علیهم السلام دریافت دارید.
لازم به ذکر است در این تاپیک فعالیت های کاربران راسخون در خارج از محیط سایت اعم از سایت ها و وبلاگ های دیگر و یا فضای حقیقی نظیر مساجد، مدارس، حوزه و دانشگاه و ... در ارتباط با تبلیغ و معرفی سایت، جذب کاربران جدید مورد تقدیر واقع می شود.
همچنین کلیه امور طراحی و ساخت نرم افزار های کامپیوتر های شخصی و موبایل، طرح های گرافیکی و هر آنچه مرتبط با تبلیغ راسخون و شناسایی خدمات و محتوای آن باشد، تقدیر می گردد.
از مشارکت مسئولانه یکایک عزیزان قدردانی می نماییم.
موفق باشید
با سلام/ بنده در بسیج دانش آموزی اداره آموزش و پرورش قم می باشم که از سایت شباب هر جا بتونم و در جمع دانش آموزان مدارس و علی الخصوص بسیجیان دانش آموز مدارس که میرم درباره سایت راسخون و برنامه های جالبش تبلیغ می کنم و آن را معرفی می کنم با اینکه خو.دم تازه عضو شدم
تقدیم به همه ی راسخونی ها
طراحی : محمد قلی نژاد
تقدیم به همه ی راسخونی های عزیز
طراح : محمد قلی نژاد
طراح : محمد قلی نژاد
سلام
این عکس رو خودم ساختم برای سایت محبوبم
http://software.rasekhoon.net/files/Forums/images/12565185650560192323Big.jpg
ایجانب مدیر سایت دبیرستان شهید باهنر زاهدان هستم و حداقل روزانه بیش از 15 مطلب از سایت شما را در وبسایت خود برای دانش آموزان خود قرار میدهم تا ایشان نیز از مطالب سودمند سایت شما بهره مند گردند