راسخون

با کاربران همیشه همراه راسخون.......

nxsport کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 20
|

موافقم ،

saeidmirzaei67 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 1
|

باسلام وخداقوت به همه راسخونی ها

واقعاسایت جذاب وپرمحتوایی دارید.خداخیرتان دهد.

hameedreza_r کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 4
|

یاسلام منم میخواستم که در این تایپیک باشم و از نظرات و فایلهاتون استفاده کنم سوال من در ابتدای کار ایته که شما چطوری کسب امتباز میکنید؟

fazelinia کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 12
|

با سلام

طراحی والپیپر و کارت پستال متناسب با ایام سال، مشمول امتیاز میشه؟

shahidagah کاربر تازه وارد
|
|

سلام

بیشتر منظورتون چه فعالیت هایی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sarbazeamamzaman کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 9
|

بهنام خدا  محمدرضا رشیدیان هستم از شهر تهران دارم درمورد شیطان پرستانی که در این شهر حظور دارند مستند میسازم هدفم اینه که به مردم نشون بدم که دشمن هنوز در میان ماست

shirdel2 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5535
|

بنام خدا

ضمن تبریک سال جدید به همه اعضاء محترم سایت فرهنگی راسخون ، باطلاع عزیزان می رسانم که بنده مدتیست شروع  به نقد نویسی کتاب کرده ام و کتاب هائی را که میخوانم مورد نقد قرار میدهم البته در ابتدای راه هستم و از همه دوستان و عزیزانی که در این مورد تجربه ای دارند درخواست راهنمائی و کمک دارم.

aligh957 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 10
|

با سلام من یک جوانم که دارد از فتنه های آخر الزمانی در امان باشد فکر میکنید فتنه ها وجود ندارند ولی اطراف ما پر از فتنه است خوب دقت کنید حتی لباس ما دارد فزهنگ و مذهب ما را نابود میکند بدون آنکه بفهمیم دینم ما در حال تجزیه است و دنیا دارد به سمت بی دینی پیش میرود پس باید هرکه ، که توان انتشار و توضیح مقاله ها و مطالب  روشن کننده دارد  و همین طور باید اینترنت را پر کنیم از افکار روشن گرانه کرد  پس همه با هم  و دست به دست دهیم ، هم خود و دیگران را نجات دهیم (برای سلامتی امام زمان صلواتی بفرستید).

ftm1370 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 779
|

با سلام من یک جوانم که دارد از فتنه های آخر الزمانی در امان باشد فکر میکنید فتنه ها وجود ندارند ولی اطراف ما پر از فتنه است خوب دقت کنید حتی لباس ما دارد فزهنگ و مذهب ما را نابود میکند بدون آنکه بفهمیم دینم ما در حال تجزیه است و دنیا دارد به سمت بی دینی پیش میرود پس باید هرکه ، که توان انتشار و توضیح مقاله ها و مطالب  روشن کننده دارد  و همین طور باید اینترنت را پر کنیم از افکار روشن گرانه کرد  پس همه با هم  و دست به دست دهیم ، هم خود و دیگران را نجات دهیم (برای سلامتی امام زمان صلواتی بفرستید).

انشالله که همیشه در سایه حضرت از شر فتنه ها در امان هستیم..

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

98765432 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 30
|

با سلام

دوستان بهتره این سایت با سایتهای دیگر مجاز داخلی در ارتباط باشد تا بتواند کاربران فعالتری داشته باشد.

mahdiamjadian کاربر تازه وارد
|
|

روزی تصمیم گرفتم که دیگر همه چیز را رها کنم. شغلم را دوستانم را، مذهبم را زندگی ام را !

به جنگلی رفتم تا برای آخرین بار با خدا صحبت کنم. به خدا گفتم : آیا می توانی دلیلی برای ادامه زندگی برایم بیاوری؟

و جواب او مرا شگفت زده کرد.

او گفت : آیادرخت سرخس و بامبو را می بینی؟

پاسخ دادم : بلی.

فرمود : هنگامی که درخت بامبو و سرخس را آفریدم، به خوبی از آنها مراقبت نمودم. به آنها نور و غذای کافی دادم. دیر زمانی نپایید که سرخس سر از خاک برآورد و تمام زمین را فرا گرفت اما از بامبو خبری نبود. من از او قطع امید نکردم. در دومین سال سرخسها بیشتر رشد کردند و زیبایی خیره کننده ای به زمین بخشیدند اما همچنان از بامبوها خبری نبود. من بامبوها را رها نکردم. در سالهای سوم و چهارم نیز بامبوها رشد نکردند. اما من باز از آنها قطع امید نکردم. در سال پنجم جوانه کوچکی از بامبو نمایان شد. در مقایسه با سرخس کوچک و کوتاه بود اما با گذشت 6 ماه ارتفاع آن به بیش از 100 فوت رسید. 5 سال طول کشیده بود تا ریشه های بامبو به اندازه کافی قوی شوند. ریشه هایی که بامبو را قوی می ساختند و آنچه را برای زندگی به آن نیاز داشت را فراهم می کردند.

خداوند در ادامه فرمود: آیا می دانی در تمامی این سالها که تو درگیر مبارزه با سختیها و مشکلات بودی در حقیقت ریشه هایت را مستحکم می ساختی؟ من در تمامی این مدت تو را رها نکردم همانگونه که بامبو ها را رها نکردم.

هرگز خودت را با دیگران مقایسه نکن و بامبو و سرخس دو گیاه متفاوتند اما هر دو به زیبایی جنگل کمک می کنند. زمان تو نیز فرا خواهد رسید تو نیز رشد می کنی و قد می کشی!

از او پرسیدم : من چقدر قد می کشم.

در پاسخ از من پرسید : بامبو چقدر رشد می کند؟

جواب دادم : هر چقدر که بتواند.

گفت : تو نیز باید رشد کنی و قد بکشی، هر اندازه که بتوانی.

aligoharsamimi کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 353
|

باسلام و خدا قوت

این هم یه کار جالب از خودم که در ندای وظیفه 6 با استفاده از جای گلوله های تفنگ ساختم

بعد از یک نبرد خسته کننده کار دلچسبی بود

برای بزرگ نمایی روی عکس ها کلیک کنید

ehsanrostami کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 13263
|

سلام دوستان اگه مسابقه ای بود به من خبر بدین

abolfazlac کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 4
|

دمت گرم

ghahjawarestan کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 40
|

باسلام و خداقوت واقعا جای تشکر داره که این سایت را راه اندازی کرده اند واقعا چرخوندن سایت زحمت داره