با کاربران همیشه همراه راسخون.......
بسم رب الحسین(ع)
این آیه از سوره مبارکه نساء که جزو محفوظات منه تقدیم به راسخونی ها.
لکِنِ الرَّاسِخُونَ فِي الْعِلْمِ مِنْهُمْ وَ الْمُؤْمِنُونَ يُؤْمِنُونَ بِما أُنْزِلَ إِلَيْکَ وَ ما أُنْزِلَ مِنْ قَبْلِکَ وَ الْمُقيمينَ الصَّلاةَ وَ الْمُؤْتُونَ الزَّکاةَ وَ الْمُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَ الْيَوْمِ الْآخِرِ أُولئِکَ سَنُؤْتيهِمْ أَجْراً عَظيماً162
«ولى آن دسته از يهود كه در علم و دانش راسخند و مؤمنان (از دست اسلام) به آنچه بر تو نازل شده و آنچه بر پيامبران پيشين نازل گرديده ايمان مىآورند (همچنين) نمازگزاران و زكات دهندگان و ايمان آورندگان به خدا و روز قيامت به زودى پاداش بزرگى به آنها خواهيم داد»
سلام : من عضو جدیدم نمیدونم باید چه کار کنم لطفا کمک کنین.
سلام منم یه وبلاگ برای تبلیغ سایت راسخون ساختم.
http://rasekhtab.blogfa.com/
فقط برای تشکر از سایت
سلام : من عضو جدیدم نمیدونم باید چه کار کنم لطفا کمک کنین.
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
از حضور شمادر انجمن راسخون خرسندیم و پیشنهاد می کنیم جهت فعالیت کیفی و کاربردی، مطالب تاپیک های زیر را مطالعه فرمایید، لازم به ذکر است که در حالت کلی، فعالیت مطابق با قوانین انجمن و مشارکت در تاپیک ها و مباحث گفتگویی از معیار های کاربران برتر است.
قوانین فعالیت در انجـمن راسـخون(کاربران/مدیران)
آموزش ارسال پست در انجمن راسخون
لیست مدیران محترم تالارهای گفتگوی راسخون
دعوت به همکاری جهت مدیریت تالارهای گفتگوی راسخون
تابـــلـو اعــلـانــات ســایــت
با سپاس فراوان
موفق باشید
همراهان گرامی ضمن سلام و عرض ادب
صمیمانه از زحمات ارزنده و مشارکت مسئولانه شما سپاسگزاری می نماییم، امیدواریم با محتوا و خدمات کامل و برجسته بتوانیم پاسخگوی این زحمات باشیم.
200 امتیاز معادل با 1000 حسنه بپاس زحمات ارزنده شما تقدیمتان گردید.
موفق باشید
| نام کاربری | امتیاز |
|---|---|
| masady | 200 |
| kordabadi | 200 |
| komail1012531 | 200 |
| alireza0701 | 200 |
| f3080h517 | 200 |
| terazjan | 200 |
سلام ما چطور میتونیم به راسخون کمک کنیم؟
در این عکس سعی کردیم نمایی کلی از سایت راسخون رو به تصویر بکشیم
امید وارم قشنگ شده باشه
آموزش نحوه گذاشتن لوگو و نوشته راسخون در تصاویر به صورت گروهی با استفاده از نرم افزار
faststone photo resizer
تصویر اولیه
تصویر بعد از تبدیل
کوتاه کننده لینک برای کاربران راسخون
برای ورود به کوتاه کننده لینک کلیک نمایید
daax.ir
سلام ما چطور میتونیم به راسخون کمک کنیم؟
قوانین فعالیت در انجـمن راسـخون(کاربران/مدیران)
آموزش ارسال پست در انجمن راسخون
با سپاس
موفق باشید
همراهان گرامی ضمن سلام و عرض ادب
صمیمانه از زحمات ارزنده و مشارکت مسئولانه شما سپاسگزاری می نماییم، امیدواریم با محتوا و خدمات کامل و برجسته بتوانیم پاسخگوی این زحمات باشیم و همراهی شما را به عنوان پشتوانه ای مستحم با خود داشته باشیم.
موفق باشید
| نام کاربری | امتیاز |
|---|---|
| komail1012531 | 200 |
| saeidfarajpour | 400 |
با سلام و خسته نباشید منو حلقه صالحین از لباس های شما خریداری کرده (یعنی می خواهیم بخریم ولی امتیاز حسنه کم داریم) و با آن در مسابقات فوتسال شرکت خواهیم کرد که لوگوی راسخون بر روی لباس ما خواهد بود که عکس های آن را بعدا در همین پست می گزارم.....
با سلام و احترام خدمت همه عزیزان
شنیده بودم که هر کسی برای راسخون فعالیت فوق برنامه ای انجام بده و اونو توی این تالار معرفی کنه ، بهش امتیاز تعلق میگیره و تشویق میشه منم چند مدت قبل ، نرم افزار اندروید راسخون رو اماده کرده بودم گفتم اونو اینجا بذارم ببینم چی میشه!!!!
برنامه یار همیشه همراه، توسط آقای مهندس بقال، از کاربران محترم راسخون ساخته و با همکاری سایت راسخون تهیه و تولید شده است. .شما با استفاده از این برنامه دسترسی کاملی به بخش اخبار سایت راسخون دردستگاه های اندرویدی خود پیدا کرده و به راحتی می توانید آخرین خبرهای سیاسی، اقتصادی ، اجتماعی و... را مشاهده نمایید .همچنین اشتراک گذاری اخبار مورد نظر با سایرین از راه های مختلف از امکانات دیگر این برنامه می باشد.
البته فکر کنم خیلی از کاربران در جریان این نرم افزار هستند ، خوشبختانه با اینکه مدت زمان زیادی از انتشار این برنامه توی دو مارکت ایرانی بازار و کندو نمی گذره ، حدود 1500 دانلود رو داشته البته آمار دانلود از سایت راسخون رو ندارم ، ان شاءالله نسخه جدید این برنامه هم به زودی اماده خواهد شد .
| حجم نرم افزار | 0.59 مگابایت |
| دانلود فایل | دانلود فایل |
لینک در کافه بازار
لینک در کندو
با سلام و خسته نباشید منو حلقه صالحین از لباس های شما خریداری کرده (یعنی می خواهیم بخریم ولی امتیاز حسنه کم داریم) و با آن در مسابقات فوتسال شرکت خواهیم کرد که لوگوی راسخون بر روی لباس ما خواهد بود که عکس های آن را بعدا در همین پست می گزارم.....
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با سپاس از مشارکت مسئولانه جنابعالی، لطف بفرمایید و درخواست خود را در سربرگ رسمی ارگان مرتبط با حلقه صالحین نظیر حوزه مقاومت، طرح و ممهور نمایید و به ایمیل info@rasekhoon.net یا فکس موسسه به شماره 36615578 پیش شماره 031 ارسال فرمایید تا بررسی و اعلام نتیجه شود.
موفق باشید