راسخون

دعوت به همکاری جهت مدیریت تالارهای گفتگوی راسخون

mohsenshabani کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2227
|

باسلام خدمت جناب آقای نجاران

بنده حدود 10 روزی نبودم به دلیل سفر شغلی نمی تونستم جوابگوی شما باشم

ممنون از این که زنگ زدید

با تشکر فراوان

alirezaHmzezadh کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 2471
|

باسلام خدمت آقاي نجاران 

اگر تالاري داراي مدير نمي باشد بنده ي حقير مي توانم

مديريت آن را بر عهده گيرم  مثل اينكه تالار هاي بهاييت- شيطان پرستي -مسيحيت-زرتشت واهل سنت مدير ندارند.

باتشكر از شما.

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8846
|

باسلام خدمت آقاي نجاران 

مديريت آن را بر عهده گيرم  مثل اينكه تالار هاي بهاييت- شيطان پرستي -مسيحيت-زرتشت واهل سنت مدير ندارند.

باتشكر از شما.

همراه گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

همکاری با شما مایه مباهات و افتخار است، لازم به ذکر است جنابعالی از هم اکنون می توانید کلیه فرآیند های مدیریتی را در تالار های مورد علاقه و تخصص خود انجام دهید، از تامین و نظارت بر محتوا گرفته تا راهنمایی، جذب و هدایت کاربران  و سایر موارد مندرج در "قوانین فعالیت در انجـمن راسـخون(کاربران/مدیران)، لذا عنوان مدیریت اصلا ملاک نیست و دست کاربران برای حضور و مدیریت در انجمن باز است و حداکثر همکاری با این عزیزان انجام خواهد گرفت، چنانچه در حال حاضر بسیاری از کاربران انجمن که عنوان "مدیر" نیز ندارند، همکاری مستمر و سازنده ای با روابط عمومی دارند.

در صورت آغاز فعالیت، مراتب را از طریق همین تاپیک اطلاع دهید تا عملکرد شما برای مدتی بررسی و نتیجه حضورتان اعلام گردد.

ضمنا از تالار های ذکر شده، "شیطان پرستی، اهل سنت، تصوف، سایر فرق، مسیحیت، زرتشت، سایر ادیان، سیعه شناسی، اسلام شناسی" و زیر تالار ها فاقد مدیر هستند و شمامی توانید فعالیت خود رادر آنها آغاز نماییید.

با تشکر

موفق باشید

|
|

باسلام خدمت آقاي نجاران 

باتشكر از شما.

همراه گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

همکاری با شما مایه مباهات و افتخار است، لازم به ذکر است جنابعالی از هم اکنون می توانید کلیه فرآیند های مدیریتی را در تالار های مورد علاقه و تخصص خود انجام دهید، از تامین و نظارت بر محتوا گرفته تا راهنمایی، جذب و هدایت کاربران  و سایر موارد مندرج در "قوانین فعالیت در انجـمن راسـخون(کاربران/مدیران)، لذا عنوان مدیریت اصلا ملاک نیست و دست کاربران برای حضور و مدیریت در انجمن باز است و حداکثر همکاری با این عزیزان انجام خواهد گرفت، چنانچه در حال حاضر بسیاری از کاربران انجمن که عنوان "مدیر" نیز ندارند، همکاری مستمر و سازنده ای با روابط عمومی دارند.

در صورت آغاز فعالیت، مراتب را از طریق همین تاپیک اطلاع دهید تا عملکرد شما برای مدتی بررسی و نتیجه حضورتان اعلام گردد.

ضمنا از تالار های ذکر شده، "شیطان پرستی، اهل سنت، تصوف، سایر فرق، مسیحیت، زرتشت، سایر ادیان، سیعه شناسی، اسلام شناسی" و زیر تالار ها فاقد مدیر هستند و شمامی توانید فعالیت خود رادر آنها آغاز نماییید.

با تشکر

موفق باشید

با تشكر از شما بنده هم اينك فعاليت خود را در  تالار ها اسلام شناسي و شيعه شناسي آغاز نمو ده ام.

nozarian1378 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 18
|

سلام خدمت مدیران راسخون  من میخواستم اگه براتون ممکنه بنده مسئول تالارهای مرتبط با نهج البلاغه بشوم  زیرا من سابقه ی کسب رتبه دراین زمینه را داشته ام                                                                       باتشکر

|
|

باسلام

بنده از شما درخواست دارم با مديريت  بنده  بر تالار هاي شيعه شناسي وزير تالار ها وتالار هاي اعتقادات و احاديث و روايات وزير تالار ها موافقت نماييد .

باتشكر

hossein2810 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 75
|
سلام میتونم مدیر تالار حجاب و عفاف بشم ؟خواهشن از طریق پیام خبر بدین /من سابقه ی مدریت شبکه اجتماعی داشتم
yasin313 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 126
|

بسم الّله الرّحمن الرّحیم

با سلام و احترام

در صورتی که از میان کاربران محترم، متقاضی مدیریت تالارهای تحت نظارت بنده هستند، اینجانب آمادگی خود را جهت واگذاری تالارهای تحت مدیریت خود اعلام می نمایم.

لیست تالارها:

• تالار مهدویت
  • تالار جنگ نرم و دشمن شناسی
  • تالار علوم نظامی
  • تالار یهودیت

با سپاس

sayyed13737373 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6674
|

عرض  سلام  وا حترام بر آقای نجاران بزرگوار.

امیدوارم خوب باشید.

روزتان مبارک باشد.

در صورتی که استعفای داداش علی از مدیریت تالار پاتوق راسخونی ها تایید شده است در صورت صلاح دید مدیریت تالار مذکور را من به عهده میگیرم.

ظاهرا جناب آقای yasin313 هم درخواست واگذاری تالارهای مهدویت و یهودیت را داشتن که در صورت موافقت شما و مدیر محترم تالار ها مدیرت تالار های مذکور را نیز بنده حاضر هستم به عهده بگیرم.

لطفا بعد از بررسی جواب بدهید برادر بزرگوار.

|
|

عرض  سلام  وا حترام بر آقای نجاران بزرگوار.

امیدوارم خوب باشید.

روزتان مبارک باشد.

در صورتی که استعفای داداش علی از مدیریت تالار پاتوق راسخونی ها تایید شده است در صورت صلاح دید مدیریت تالار مذکور را من به عهده میگیرم.

ظاهرا جناب آقای yasin313 هم درخواست واگذاری تالارهای مهدویت و یهودیت را داشتن که در صورت موافقت شما و مدیر محترم تالار ها مدیرت تالار های مذکور را نیز بنده حاضر هستم به عهده بگیرم.

لطفا بعد از بررسی جواب بدهید برادر بزرگوار.

همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب

لطف بفرمایید با مطالعه تاپیک "قوانین فعالیت در انجـمن راسـخون(کاربران/مدیران)" با شرح وظایف کاربران و مدیران محترم تالار ها و انتظارات روابط عمومی از این عزیزان  آشنایی پیدا کنید، سپس با حضور در تالارها ی "مهدويت " ،"ادیان "،"فرق و مذاهب و زیر تالار های آنها به بررسی وضعیت محتوای فعلی، برنامه های اجرا شده، کاربران فعال، کمبود های محتوایی و دسته بندی و ... بپردازید و جهت تکمیل، تامین و نظارت بر محتوا، اجرای برنامه ها و طرح های جدید مخاطب پسند و جذب کننده کاربر و ... برنامه ریزی فرمایید.

در نهایت و در صورت تمایل، درخواست مدیریت خود را به همراه عنوان تالارهای مورد نظر مطرح فرمایید.

با سپاس

موفق باشید

sayyed13737373 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6674
|

لطف بفرمایید با مطالعه تاپیک "قوانین فعالیت در انجـمن راسـخون(کاربران/مدیران)" با شرح وظایف کاربران و مدیران محترم تالار ها و انتظارات روابط عمومی از این عزیزان  آشنایی پیدا کنید، سپس با حضور در تالارها ی "مهدويت " ،"ادیان "،"فرق و مذاهب و زیر تالار های آنها به بررسی وضعیت محتوای فعلی، برنامه های اجرا شده، کاربران فعال، کمبود های محتوایی و دسته بندی و ... بپردازید و جهت تکمیل، تامین و نظارت بر محتوا، اجرای برنامه ها و طرح های جدید مخاطب پسند و جذب کننده کاربر و ... برنامه ریزی فرمایید.

در نهایت و در صورت تمایل، درخواست مدیریت خود را به همراه عنوان تالارهای مورد نظر مطرح فرمایید.

با سپاس

موفق باشید

سلام بر آقای نجاران بزرگوار.

برادر گرامی قبل از فرمایشات شما بزرگوار کارهای مذکور را انجام دادم و بعدش تصمیم گیری بر انجام مدیریت بر تالار های مهدیوت و یهودیت و پاتوق راسخونی ها را درخواست نمودم.ور با این حال به خاطر فرمایشان حضرتعالی بار دیگر موارد مذکور را انجام دادم وهنوز هم بر در خواست مدیریت تالار های ذکر شده هستم.

یا حق

|
|

باسلام

بنده از شما درخواست دارم با مديريت  بنده  بر تالار هاي شيعه شناسي وزير تالار ها وتالار هاي اعتقادات و احاديث و روايات وزير تالار ها موافقت نماييد .

باتشكر

مدیریت تالار های "اسلام شناسی" و "شیعه شناسی" به همراه زیر تالار ها به شما تقدیم گردید.

منتظر بررسی، تامین و بروزرسانی محتوایی، طراحی برنامه ها، مسابقات و تاپیک های تعاملی، جذب کاربران جدید، نظارت بر فعالیتهای کاربری و بطور خلاصه شکوفایی این تالار ها هستیم...

با سپاس

موفق باشید

|
|

با سپاس

موفق باشید

سلام بر آقای نجاران بزرگوار.

برادر گرامی قبل از فرمایشات شما بزرگوار کارهای مذکور را انجام دادم و بعدش تصمیم گیری بر انجام مدیریت بر تالار های مهدیوت و یهودیت و پاتوق راسخونی ها را درخواست نمودم.ور با این حال به خاطر فرمایشان حضرتعالی بار دیگر موارد مذکور را انجام دادم وهنوز هم بر در خواست مدیریت تالار های ذکر شده هستم.

یا حق

مدیریت تالار های "مهدویت و زیر تالار ها، یهودیت، پاتوق راسخونی ها"  به شما تقدیم گردید.

منتظر بررسی، تامین و بروزرسانی محتوایی، طراحی برنامه ها، مسابقات و تاپیک های تعاملی، جذب کاربران جدید، نظارت بر فعالیتهای کاربری و بطور خلاصه شکوفایی این تالار ها هستیم...

با سپاس

موفق باشید

|
|

سلام میتونم مدیر تالار حجاب و عفاف بشم ؟خواهشن از طریق پیام خبر بدین /من سابقه ی مدریت شبکه اجتماعی داشتم

همراه گرامی با سلام و عرض ادب

طی تماس تلفنی که با شما گرفته شد، از درخواست خود انصراف دادید، به هر جهت و در صورت تمایل، انجمن راسخون خواهان حضور فعال شما برای تامین محتوا، پاسخگویی سوالات، تعاملات کاربری و مدیریت تالار های گفتگو می باشد.

با سپاس

موفق باشید

nargese_montazer کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1760
|

سلامی دوباره

جناب نجاران بعد یکسال دوباره قصد مزاحمت دارم براتون

بعد از ازدواج به دلایلی از جمله عروسی و مسافرت ها و رسیدگی به خانه  و ... نتونستم این یکسال مدیریتم را تو تالار عفاف و حجاب ادامه بدم

اگر همین تالار مدیری نداره قصد دارم دوباره مدیریت کنم اگه اجازه دهید.