راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

با سلام خدمت مدیران محترم انجمن سایت

اگر امکان دارد تاپیک مناطق دیدنی شهر خود را نام ببرید  را در لینک چرخشی قراردهید موضوع جالبی است

با تشکر از شما

http://rasekhoon.net/forum/thread/707111/page1/

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از مشارکت فعال شما، تاپیک مورد نظر در صف انتظار بارگذاری تبلیغات قرار گرفت و بزودی تبلیغ خواهد شد.

موفق باشید

سلام حضور گرامی ارشد انجمن ها

ضمن تشکر از زحمات شما ، در صورتیکه لینک فوق الذکر  و هم چنین سوغات شهر شما چیست ؟ به اول صف رسیده اند آنها را بارگذاری نمائید .

ممنون

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

تاپیک "اماکن دیدنی شهر ها" بارگذاری گردید، ضمنا بهتر است پست اول این تاپیک ها دارای تصاویر و متون جذب کننده به مشارکت باشند.

با تشکر

|
|

با سلام و احترام

فکر کنم چیزی تقریبا حول و حوش 30 پست از پست هایی که در زیر تالار دانلود کتاب های اسلامی ایجاد کرده بودم ، اشتباها توسط جناب طهماسبی عزیز حذف شده ، خواهشمندم پیگیری بفرمایید.

با تشکر

سلام و خدا قوت خدمت دوستان و همکاران گرامی آقای فضلی و  نجاران ...

* اولا اینکه ببخشید چند روزی گرفتار بودم و نتونستم به تالارهای تحت مدیریتم آنچنان که باید سرکشی کنم...

* در مورد صحبت آقای فضلی هم باید عرض کنم بنده آرشیو پست هایی را که ایشان می گویند در ایمیلم دارم ... به همین خاطر آنها را مورد بررسی قرار دادم ... آقای فضلی در تاریخ سه شنبه 10 بهمن 1391 بین ساعت های 12:20 AM و 12:42 AM تعداد 13 پست با موضوع دانلود مجموعه کتب استاد مطهری را در تالار دانلود کتاب های اسلامی ارسال کرده اند که لیست کتاب ها+فرمت آنها را در زیر می آورم ... 

1. تحریفات عاشورا (قسمت اول) - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: RAM

2. تحریفات عاشورا (قسمت دوم) - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: RAM

3. تعداد زوجات (قسمت اول) - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: RAM

4. تعداد زوجات (قسمت دوم) - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: RAM

5. آینده انقلاب اسلامی (قسمت اول) - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: RAM

6. آینده انقلاب اسلامی (قسمت دوم) - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: RAM

7. آینده انقلاب اسلامی (قسمت سوم) - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: RAM

8. آینده انقلاب اسلامی (قسمت چهارم) - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: RAM

9. تفسیر قرآن کریم - سوره ذاریات - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: RAM

10. تفسیر قرآن کریم - سوره قمر - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: ZIP

11. تفسیر قرآن کریم - سوره رحمن - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: RAM

12. تفسیر قرآن کریم - سوره واقعه - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: ZIP

13. تفسیر قرآن کریم - سوره زخرف - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: ZIP

سه کتاب از کتاب های ایشان دارای فرمت Zip و ده کتاب دیگر هم دارای فرمت RAM می باشند ... کتاب هایی که دارای فرمت RAM می باشند(10 کتاب) یقینا صوتی هستند و در سایت منبع (irpdf.com) هم کتاب ها در شاخه مذهبی / کتابهای صوتی می باشند ... اما در مورد کتاب هایی که با فرمت Zip ارسال شده اند(سه کتاب) با بررسی هایی که بنده انجام داده ام و همچنین رجوع به سایت مرجع (irpdf.com) مشخص شد که آنها هم در زیر شاخه مذهبی / کتابهای صوتی قرار داشته اند ... بنابراین با توجه به فرمت کتاب ها و تالار نادرستی که کتاب ها در آن ارسال شده اند و با توجه به قوانین تالار و همچنین با توجه به اینکه بنده قبلا تمامی کتب صوتی و کتاب های موجود در شاخه کامپیوتر و اینترنت سایت irpdf را در تالار های مربوطه قرار داده ام ؛ کتاب های جنابعالی حذف گردید ...

در ضمن بنده وقتی می خواستم تایپیک را حذف کنم فقط چیزی حدود پنج پست در آن بود ... نمی دانم چرا؟ ولی زیاد هم فرقی نمی کند چون تمامی 13 پست مشکل داشت ...

* در زیر هم لینک های کتاب های صوتی مربوط به استاد مطهری که بنده در تالار کتاب های صوتی قرار داده ام را می آورم ...

مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری و همچنین تمامی کتب موجود در صفحات 7 تا 14 تالار دانلود کتب صوتی ...

* یک سئوال از جناب نجاران : آیا می شود پست الکترونیکی که ایمیل های اطلاع رسانی ایجاد پست به آن ارسال می شود را تغییر داد؟ (امیدوارم سئوالم رو متوجه شده باشید چون خودمم نفهمیدم چه گفتم !!!!!!!!!!!!!)

و در آخر هم از زحمات مستمر و ارزنده شما عزیزان نهایت تشکر را دارم ...

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام

با تشکر از پاسخگویی جامع جنابعالی که حاکی از حضور فعال و نظارت دقیق و مسئولانه شما در تالارهای تحت مدیریت می باشد، امیدوارم جناب فضلی نیز از این پاسخگویی بهره کافی را برده باشند.

امکان تغییر ایمیل در موارد خاص وجود دارد، لذا جنابعالی ایمیل جدید موردنظر خود را ارسال فرمائید تا در پروفایل شما ویرایش گردد.

منتظر حضور گرم شما هستیم

موفق و سربلند باشید

mohammad_43 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 41934
|

ضمن تشکر از زحمات شما ، در صورتیکه لینک فوق الذکر  و هم چنین سوغات شهر شما چیست ؟ به اول صف رسیده اند آنها را بارگذاری نمائید .

ممنون

تاپیک "اماکن دیدنی شهر ها" بارگذاری گردید، ضمنا بهتر است پست اول این تاپیک ها دارای تصاویر و متون جذب کننده به مشارکت باشند.

با تشکر

ضمن عرض سلام مجدد

اوامر اجرا شد انشاالله مقبول افتد .

|
|

ممنون

با تشکر

ضمن عرض سلام مجدد

جنابعالی بزرگوار هستید، ممنون از بذل توجه و الطاف شما نسبت به عرایض اینجانب.

موفق باشید

mahdi522 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3148
|

با عرض سلام خدمت مسئول انجمن های سایت

1- با توجه به تخصصی شدن انجمن کنکور و اجرای احتمالی کلاس های آـنلاین و کنکور های آزمایشی نیاز به همکاری جهت یاری بنده هست که اینجانب جناب آقای مهدی مرادی را به عنوان همکار خود در انجمن کنکور انتخاب می نمایم.

نام کاربری : mahdi696

2- با توجه به نظرات کاربران در  نظر سنجی انجمن تخصصی کنکور و حمایت حداکثری از آزمون های آزمایشی و درخواست تعدادی از کاربران مبنی بر اعطای کارنامه دیجیتالی با درج درصد و تعداد سولات صحیح و سولات نادرست و رتبه آنان که در این کارنامه درج شود و به آدرس ایمیل آنان ارسال گردد . با توجه به این حمایت حداکثری احتمال شرکت تعداد فراوانی از کاربران در این کنکور آزمایشی وجود دارد . و بدین ترتیب بررسی و محابه درصد های آنان و تعداد پاسخ های درست و نادرست بسیار زمان بر بوده و از توان خود بنده به شخصه خارج است . به نظر من شما از دوستان ما در بخش نرم افزار سایت راسخون درخواستی نمائید که در این سه الی چهار ماهی که فرصت باقی است برای انجمن کنکور نرم افزاری طراحی نمایند که با وارد نمودن تعداد سولات صحیح و غلط درصد های دروس  و اطلاعاتی از این قبیل را به ما بدهد و امکان ارسال آن کارنامه وجود نداشته باشد. (البته چگونگی کار این نرم افزار نیاز به توضیحات کامل و جامع دارد و فرمول هایی هست که باید در نرم افزار گنجانده شود که انشاءالله در فرصت های بعدی به طور کامل مورد معرفی قرار می گیرد)

البته بنده یک نمونه کارنامه آزمون های آزمایشی سازمان سنجش را در آینده نزدیک برای شما ارسال می نمایم.

3- بنده همچنین در مورد زمان برگزاری آزمون هم نظری دارم . اکثر کسانی که پشت کنکوری هستند در آزمون های آزمایشی سازمان سنجش شرکت می نمایند و برای آزمون های آن مطالعات خوبی دارند به نظر من اگر آزمون هایمان را قبل یا بعد از سه مرحله جامع آزمون های سنجش برگزار کنیم خیلی بهتر و مثمر ثمر تر خواهد بود . زمان برگزاری آزمون های سازمان سنجش به صورت زیر است :

آزمون های جامع

جامع  نوبت اول

جمعه 92/2/06

جامع نوبت دوم

جمعه 92/02/27

جامع نوبت  سوم

جمعه 92/3/17

با زهم می گویم به نظر من اگر ما هم 3 مرحله آزمون برگزار نمائیم که کاربرانی که در این آزمون ها شرکت می کنند پیشرفت و یا پسرفت  و همچنین نقاط ضعف و قوت خودشان را مشاهده نمایند بهتر و مفید تر خواهد بود.

4- لطفا عکسی از آقای ابراهیمی مسئول نرم افزار سایت راسخون  در صورت امکان در این قسمت قرار دهید .

لطفا در صورت امکان حتما موضوع نرم افزار را پیگیری نمائید. زیرا ما در آینده بسیار با نرم افزار سروکار داریم و همچنین برای سال های آینده هم مورد استفاده قرار می گیرد.

بنده سعی می کنم فردا و یا پس فرداد نمونه ای از کارنامه های کنکور آزمایشی را برای شما ارسال نمایم تا نسبت به گنجاندن بخش هایی که در کارنامه موجود است در نرم افزار اقدام نمائید

با تشکر

|
|

با عرض سلام خدمت مسئول انجمن های سایت

1- با توجه به تخصصی شدن انجمن کنکور و اجرای احتمالی کلاس های آـنلاین و کنکور های آزمایشی نیاز به همکاری جهت یاری بنده هست که اینجانب جناب آقای مهدی مرادی را به عنوان همکار خود در انجمن کنکور انتخاب می نمایم.

نام کاربری : mahdi696

2- با توجه به نظرات کاربران در  نظر سنجی انجمن تخصصی کنکور و حمایت حداکثری از آزمون های آزمایشی و درخواست تعدادی از کاربران مبنی بر اعطای کارنامه دیجیتالی با درج درصد و تعداد سولات صحیح و سولات نادرست و رتبه آنان که در این کارنامه درج شود و به آدرس ایمیل آنان ارسال گردد . با توجه به این حمایت حداکثری احتمال شرکت تعداد فراوانی از کاربران در این کنکور آزمایشی وجود دارد . و بدین ترتیب بررسی و محابه درصد های آنان و تعداد پاسخ های درست و نادرست بسیار زمان بر بوده و از توان خود بنده به شخصه خارج است . به نظر من شما از دوستان ما در بخش نرم افزار سایت راسخون درخواستی نمائید که در این سه الی چهار ماهی که فرصت باقی است برای انجمن کنکور نرم افزاری طراحی نمایند که با وارد نمودن تعداد سولات صحیح و غلط درصد های دروس  و اطلاعاتی از این قبیل را به ما بدهد و امکان ارسال آن کارنامه وجود نداشته باشد. (البته چگونگی کار این نرم افزار نیاز به توضیحات کامل و جامع دارد و فرمول هایی هست که باید در نرم افزار گنجانده شود که انشاءالله در فرصت های بعدی به طور کامل مورد معرفی قرار می گیرد)

البته بنده یک نمونه کارنامه آزمون های آزمایشی سازمان سنجش را در آینده نزدیک برای شما ارسال می نمایم.

3- بنده همچنین در مورد زمان برگزاری آزمون هم نظری دارم . اکثر کسانی که پشت کنکوری هستند در آزمون های آزمایشی سازمان سنجش شرکت می نمایند و برای آزمون های آن مطالعات خوبی دارند به نظر من اگر آزمون هایمان را قبل یا بعد از سه مرحله جامع آزمون های سنجش برگزار کنیم خیلی بهتر و مثمر ثمر تر خواهد بود . زمان برگزاری آزمون های سازمان سنجش به صورت زیر است :

آزمون های جامع

جامع  نوبت اول

جمعه 92/2/06

جامع نوبت دوم

جمعه 92/02/27

جامع نوبت  سوم

جمعه 92/3/17

با زهم می گویم به نظر من اگر ما هم 3 مرحله آزمون برگزار نمائیم که کاربرانی که در این آزمون ها شرکت می کنند پیشرفت و یا پسرفت  و همچنین نقاط ضعف و قوت خودشان را مشاهده نمایند بهتر و مفید تر خواهد بود.

4- لطفا عکسی از آقای ابراهیمی مسئول نرم افزار سایت راسخون  در صورت امکان در این قسمت قرار دهید .

لطفا در صورت امکان حتما موضوع نرم افزار را پیگیری نمائید. زیرا ما در آینده بسیار با نرم افزار سروکار داریم و همچنین برای سال های آینده هم مورد استفاده قرار می گیرد.

بنده سعی می کنم فردا و یا پس فرداد نمونه ای از کارنامه های کنکور آزمایشی را برای شما ارسال نمایم تا نسبت به گنجاندن بخش هایی که در کارنامه موجود است در نرم افزار اقدام نمائید

با تشکر

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام

با تشکر و قدردانی از فعالیت مستمر و سازنده جنابعالی

-در ارتباط با همکاری شما با جناب mahdi696 موردی وجود ندارد، مدیریت تالار های مورد نیاز به ایشان تقدیم خواهد شد.

-ان شاء ا... کارنامه مورد نظر را ارسال فرمائید تا در راستای تولید نرم افزار مورد نیاز تصمیم گیری شود.

-در ارتباط با زمان آزمون نیز، با نظر شما موافق خواهیم بود، تاریخ مناسب را انتخاب فرمائید.

موفق باشید

doctor114 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5491
|

با سلام و عرض ادب و  احترام خدمت مدیر انجمن های راسخون:

دوست گرامی ، کاربر پر تلاش تالار ورزش ، hakan_01 ، مطلبی جالب را در تالار قرار داده اند که بر خلاف خیلی از مطالب امروزی به جای بحث محض درم ورد ورزش ، بعد اخلاقی و فرهنگی آن را مورد واکاوری قرار داده است . با توجه به رسالت و توانائی فرهنگی بالای راسخون و حس مسئولیت مسئولینش در این رابطه ، خواهشمندم ضمن مطالعه ی پست مذکور ، در صورت صلاح دید و امکان ، در اینک چرخشی قرار گیرد. باشد تا دیگر از این موارد در ورزش ما مشاهده نگردد.

بازگشت آرام «موقشنگ‌ها» به فوتبال ایران + عکس

سپاس

|
|

با سلام و عرض ادب و  احترام خدمت مدیر انجمن های راسخون:

دوست گرامی ، کاربر پر تلاش تالار ورزش ، hakan_01 ، مطلبی جالب را در تالار قرار داده اند که بر خلاف خیلی از مطالب امروزی به جای بحث محض درم ورد ورزش ، بعد اخلاقی و فرهنگی آن را مورد واکاوری قرار داده است . با توجه به رسالت و توانائی فرهنگی بالای راسخون و حس مسئولیت مسئولینش در این رابطه ، خواهشمندم ضمن مطالعه ی پست مذکور ، در صورت صلاح دید و امکان ، در اینک چرخشی قرار گیرد. باشد تا دیگر از این موارد در ورزش ما مشاهده نگردد.

بازگشت آرام «موقشنگ‌ها» به فوتبال ایران + عکس

سپاس

با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی، تاپیک مورد نظر بزودی در تبلیغات چرخشی بارگذاری خواهد شد.

موفق باشید

doctor114 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5491
|

ممنون

با تشکر

ضمن عرض سلام مجدد

سلام:

در توضیح تاپیک مناطق دیدنی شهر خود را نام ببرید ، آورده شده است که عکس ها نباید از 400 مگاپیکسل عریض تر باشند !!!!!!!!!!!!

لطفا به 400 پیکسل اصلاح گردد.

سپاس

|
|

ممنون

با تشکر

ضمن عرض سلام مجدد

سلام:

در توضیح تاپیک مناطق دیدنی شهر خود را نام ببرید ، آورده شده است که عکس ها نباید از 400 مگاپیکسل عریض تر باشند !!!!!!!!!!!!

سپاس

متن مورد نظر اصلاح گردید.

با تشکر

mohammad_43 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 41934
|

ممنون

با تشکر

ضمن عرض سلام مجدد

سلام:

سپاس

با تشکر

سلام

مدیر گرامی doctor114، شما مسابقه استقلال و پیکان در هفته گذشته را در جدول پیش بینی های خود قرار ندادید !!!!!!!  ,و متاسفانه چون چند نفر هم شرکت کرده بودند قابل ویرایش نبود ! من در قسمت پیشنهادات و انتقادات مطرح کردم . شما هم میتوانستید موضوع پیکسل را در تایپیک مربوطه در تالار همسفران مطرح یا ایمیل کنید .

reza_rasekhekhoon کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 878
|

با سلام خدمت شما جناب نجاران. لطفا لینک زیر را در تبلیغات چرخشی قرار دهید. با تشکر

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/712379/page1/

onehamed کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6061
|

با سلام و عرض ادب ، آقای نجاران به دلیل مشکل ایجاده برای من تا روز 5 شنبه این هفته نمی توانم انجمن را اداره کنم لطفاً تا آن روز انجمن را مدیریت کنید .

با تشکر فراوان !

|
|

ممنون

با تشکر

ضمن عرض سلام مجدد

سلام:

سپاس

با تشکر

سلام

مدیر گرامی doctor114، شما مسابقه استقلال و پیکان در هفته گذشته را در جدول پیش بینی های خود قرار ندادید !!!!!!!  ,و متاسفانه چون چند نفر هم شرکت کرده بودند قابل ویرایش نبود ! من در قسمت پیشنهادات و انتقادات مطرح کردم . شما هم میتوانستید موضوع پیکسل را در تایپیک مربوطه در تالار همسفران مطرح یا ایمیل کنید .

خواهشمندم موضوع را با دید مثبت بنگرید، اشتباهات تایپی و نگارشی جزء لاینفک نگارش متون است و منحصر به جنابعالی یا اینجانب و ... نیست و مطئنا جناب doctor114 نیز نیت خیر داشته اند، البته پیشنهاد جنابعالی هم پسندیده و مطلوب است.

موفق باشید

|
|

با سلام خدمت شما جناب نجاران. لطفا لینک زیر را در تبلیغات چرخشی قرار دهید. با تشکر

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/712379/page1/

با تشکر از جنابعالی و جناب samsam، تاپیک مورد نظر در تبلیغات چرخشی بارگذاری شد.

موفق باشید