راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|

با سلام

ضمن خسته نباشید به مسئولین سایت راسخون

جناب نجاران بنده و همسرم از رو جمعه تا روز دوشنبه ساعت 9 صبح به علت مسافرت در سایت حضور نداریم

از شما خواهشمندیم در این دو سه روز به تالارهای  ما کمی بیشتر رسیدگی کنید

امید که بعد از برگشتن جبران کنیم

التماس دعا

mahdi522 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3148
|

با سلام خدمت مدیر ارشد انجمن ها

1- آقای نجاران لطفا در صورت امکان حتما لینک زیر را در لینک های چرخشی قرار دهید. که جواب هایی که کاربران به آن می دهند برای ما بسیار مهم و دارای اهمیت است و در اجرای برنامه های ما در آینده تاثیر خواهد گذاشت

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/711805/page1/

2- در زیر تالار های انجمن مساجد که پست ها و تاپیک ها به صورت غیر فعال بالا می روند که با درخواست بنده انجام گرفت لطفا به حالت قبل بر گردانید. زیرا یکی از دلایل این است که امکان ویرایش پست وسط خود کاربر وجود ندارد

با تشکر

bivafa کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1735
|

سلام

کاربری که در چندین مرحله اقدام به درج پست های تبلیغاتی مینمود باز هم این کار را در تالار استخدامی ها انجام داده!

نکته جالب اصرار فراوان ایشان و درج چندباره ی یک پست ثابت و خلاف قوانین سایت است...

http://rasekhoon.net/forum/thread/711778/page1/

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

با سلام و خسته نباشید

من یک سوال داشتم

بعضی از کاربران  در امضای خود آدرس   ایمیل یاهو خود را بیان کردند سوال اینجانب این است  که آیا کاربران میتوانند این ادرس ها را ادد نمایند ؟

ایا من هم  میتوانم  ادرس یاهو میل خود را در امضا قرار دهم ؟

ایا اجازه دارم آدرس بعضی مدیران  را ادد کنم ؟

AfifAbaadGarden کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 41
|

سلام

کاربری که در چندین مرحله اقدام به درج پست های تبلیغاتی مینمود باز هم این کار را در تالار استخدامی ها انجام داده!

نکته جالب اصرار فراوان ایشان و درج چندباره ی یک پست ثابت و خلاف قوانین سایت است...

سلام

متاسفانه قبلا هم از این موارددیده بودیم

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

با سلام و احترام

فکر کنم چیزی تقریبا حول و حوش 30 پست از پست هایی که در زیر تالار دانلود کتاب های اسلامی ایجاد کرده بودم ، اشتباها توسط جناب طهماسبی عزیز حذف شده ، خواهشمندم پیگیری بفرمایید.

با تشکر

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

اینجانب که از کم و کیف ماجرا مطلع نیستم، لطف بفرمائید موضوع را بطور دقیق از طریق ایمیل یا تماس تلفنی مطرح نمائید یا موضوع را با جناب Adel_71 حل نمائید. مطمئنا سوء تفاهم یا اشتباهی رخ داده است.

با تشکر فراوان

با سلام و تبریک ایام پیش رو

طی مکاتبه ای که با جناب طهماسبی عزیز داشتم ، ایشان فرمودند که قبلا پست هایی که بنده قرارداده بودم رو گذاشته بودند ، منتها عادل عزیز گفت که در کتابهای صوتی درحالیکه من کتابهای الکترونیکی یعنی "text" کتاب رو گذاشته بودم.درهر حال اگه امکانش وجود داره تا امتیاز 50 پست رو بهم بدید که ممنون میشم اگر هم که نیست بنده بازهم سپاسگزار توجهات و زحمات شما بوده و خواهم بود.

یا علی

در صورتی که نوع محتوای ارسالی متفاوت بوده است(صدا و متن)، نباید پست ها حذف می گردید، حتی الامکان باید ابتدا غیر فعالسازی می شد و پس از انجام مذاکراتی با جنابعالی یا اینجانب حذف می گردید.

به هر جهت و ضمن تشکر از زحمات هر دو بزرگوار، اگر لطف بفرمائید و مطالب را مجددا ارسال فرمائید سپاسگزار خواهیم بود.

امتیاز 50 پست ارسالی نیز به شما تقدیم خواهد شد.

موفق باشید

|
|

سلام و خسته نباشید

تشکر به خاطر اهدا امتیاز مربوط به کاربر گرامی در تاپیک با کاربران...

نمیدونم چرا در صفحه آخر تاپیک با کاربران همیشه همراه نظم صفحه بهم ریخته،اگر ممکن است زحمت بکشید و درستش کنید.

در ضمن منتظر پاسخ و اعلام نتیجه شما و کاربرcryingsphereدر خصوص برنامه ی ساخته شده توسط ایشان هستم.

یا علی

اهداء امتیاز در مقابل فعالیت ارزنده و صادقانه جنابعالی و راسخونی ها عزیز، کوچکترین و ناقابل ترین هدیه است، امیدواریم بتوانیم بگونه ای شایسته تر پاسخگوی حضور و تلاش کاربران گرامی باشیم.

اشکال موجود در صفحه آخر تاپیک "با کاربران همیشه همراه راسخون" نیز مرتفع گردید، برخی بنر ها دارای عرض بیش از 600 پیکسل بودند و خطوط افقی جداککنده مطالب نیز در این مشکل دخیل بود.

به کاربر گرامی cryingsphere اطلاع رسانی نمائید که ارسال کد منبع نرم افزار تولیدی به پست الکترونیکی info@rasekhoon.net بمنظور بازبینی امنیتی الزامی است.

با تشکر فراوان

|
|

با سلام

ضمن خسته نباشید به مسئولین سایت راسخون

جناب نجاران بنده و همسرم از رو جمعه تا روز دوشنبه ساعت 9 صبح به علت مسافرت در سایت حضور نداریم

از شما خواهشمندیم در این دو سه روز به تالارهای  ما کمی بیشتر رسیدگی کنید

امید که بعد از برگشتن جبران کنیم

التماس دعا

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام

امیدواریم سفری خوب و خوش همراه با سلامتی و شادی در پیش داشته باشید.

هر چند شخصی همانند شما نمی تواند ناظر بر فعالیت های تالار های تحت مدیریتتان باشد، اما درخواست جنابعالی را با دیده منت می پذیریم.

منتظر حضور مجدد شما هستیم...

موفق باشید

|
|

با سلام خدمت مدیر ارشد انجمن ها

1- آقای نجاران لطفا در صورت امکان حتما لینک زیر را در لینک های چرخشی قرار دهید. که جواب هایی که کاربران به آن می دهند برای ما بسیار مهم و دارای اهمیت است و در اجرای برنامه های ما در آینده تاثیر خواهد گذاشت

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/711805/page1/

2- در زیر تالار های انجمن مساجد که پست ها و تاپیک ها به صورت غیر فعال بالا می روند که با درخواست بنده انجام گرفت لطفا به حالت قبل بر گردانید. زیرا یکی از دلایل این است که امکان ویرایش پست وسط خود کاربر وجود ندارد

با تشکر

تاپیک درخواستی پس از اضافه نمودن چند مورد دیگر در تبلیغات چرخشی بارگذاری گردید و بزودی نمایش داده خواهد شد.

تالار های ذکر شده نیز به وضعیت سابق بازگردانی شدند.

ضمنا اطلاعات دسترسی به منابع وبلاگتان را به پست الکترونیکی info@rasekhoon.net ارسال نمائید.

با تشکر از زحمات ارزنده و مشارکت عالمانه و فعالی جنابعالی و برادر گرامیتان   اجرتان با خداوند عالم و مهربان

موفق باشید

|
|

سلام

ضمن تشکر از مشارکت سازنده و حضور فعال جنابعالی، پست کاربر مذکور حذف گردید و از آنجا که پل ارتباطی پاسخگو از ایشان در دسترس نبود، حساب کاربری نامبرده جهت برقراری تماس از جانب ایشان مسدود گردید.

ضمنا بمنظور امکان مدیریت جنابعالی بر تالار استخدامی ها، مدیریت این تالار به شما واگذار گردید، البته بر مشغلات کاری شما واقفیم و نظارت کلی از جانب روابط عمومی بر این تالار انجام می گردد، لیکن بمنظور امکان دسترسی و نظارت بیشتر شما بر این تالار در مواردی که موضوعی از دید روابط عمومی پنهان مانده و ... مدیریت این تالار به شما تقدیم شده است و انتظار ویژه ای در این ارتباط از جنابعالی نداریم.

موفق باشید

|
|

با سلام و خسته نباشید

من یک سوال داشتم

بعضی از کاربران  در امضای خود آدرس   ایمیل یاهو خود را بیان کردند سوال اینجانب این است  که آیا کاربران میتوانند این ادرس ها را ادد نمایند ؟

ایا من هم  میتوانم  ادرس یاهو میل خود را در امضا قرار دهم ؟

ایا اجازه دارم آدرس بعضی مدیران  را ادد کنم ؟

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

درج ایمیل در امضاء کاربری بمنظور تعامل بیشتر کاربران در راستای اهداف و برنامه های راسخون بلامانع است، اما اینکه شخصی به درخواست کاربر دیگر مبنی بر Add شدن پاسخ مثبت بدهد یا خیر به نظر آن شخص مربوط می شود. ضمنا بهتر است ایمیلی در این راستا انتخاب شود که مجزا از ایمیل شخصی کاربر باشد و حفظ اطلاعات شخصی و هویت حقیقی مورد توجه قرار گیرد.

ایمیل مدیران به درخواست روابط عمومی و بمنظور ایجاد یک پل ارتباطی فعال بین کاربران و مدیران محترم تالار ها در امضاء آنها قرارداده شده است.

با تشکر   موفق باشید

fatemeh35 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 416
|

سلام و عرض تبریک دهه مبارک فجر

آیا برای 22 بهمن سایت راسخون برنامه خاصی برای شرکت در راهپیمایی دارد ؟

mohammad_43 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 41934
|

با سلام خدمت مدیران محترم انجمن سایت

اگر امکان دارد تاپیک مناطق دیدنی شهر خود را نام ببرید  را در لینک چرخشی قراردهید موضوع جالبی است

با تشکر از شما

http://rasekhoon.net/forum/thread/707111/page1/

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از مشارکت فعال شما، تاپیک مورد نظر در صف انتظار بارگذاری تبلیغات قرار گرفت و بزودی تبلیغ خواهد شد.

موفق باشید

سلام حضور گرامی ارشد انجمن ها

ضمن تشکر از زحمات شما ، در صورتیکه لینک فوق الذکر  و هم چنین سوغات شهر شما چیست ؟ به اول صف رسیده اند آنها را بارگذاری نمائید .

ممنون

adel_71 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 4296
|

با سلام و احترام

فکر کنم چیزی تقریبا حول و حوش 30 پست از پست هایی که در زیر تالار دانلود کتاب های اسلامی ایجاد کرده بودم ، اشتباها توسط جناب طهماسبی عزیز حذف شده ، خواهشمندم پیگیری بفرمایید.

با تشکر

سلام و خدا قوت خدمت دوستان و همکاران گرامی آقای فضلی و  نجاران ...

* اولا اینکه ببخشید چند روزی گرفتار بودم و نتونستم به تالارهای تحت مدیریتم آنچنان که باید سرکشی کنم...

* در مورد صحبت آقای فضلی هم باید عرض کنم بنده آرشیو پست هایی را که ایشان می گویند در ایمیلم دارم ... به همین خاطر آنها را مورد بررسی قرار دادم ... آقای فضلی در تاریخ سه شنبه 10 بهمن 1391 بین ساعت های 12:20 AM و 12:42 AM تعداد 13 پست با موضوع دانلود مجموعه کتب استاد مطهری را در تالار دانلود کتاب های اسلامی ارسال کرده اند که لیست کتاب ها+فرمت آنها را در زیر می آورم ... 

1. تحریفات عاشورا (قسمت اول) - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: RAM

2. تحریفات عاشورا (قسمت دوم) - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: RAM

3. تعداد زوجات (قسمت اول) - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: RAM

4. تعداد زوجات (قسمت دوم) - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: RAM

5. آینده انقلاب اسلامی (قسمت اول) - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: RAM

6. آینده انقلاب اسلامی (قسمت دوم) - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: RAM

7. آینده انقلاب اسلامی (قسمت سوم) - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: RAM

8. آینده انقلاب اسلامی (قسمت چهارم) - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: RAM

9. تفسیر قرآن کریم - سوره ذاریات - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: RAM

10. تفسیر قرآن کریم - سوره قمر - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: ZIP

11. تفسیر قرآن کریم - سوره رحمن - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: RAM

12. تفسیر قرآن کریم - سوره واقعه - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: ZIP

13. تفسیر قرآن کریم - سوره زخرف - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: ZIP

سه کتاب از کتاب های ایشان دارای فرمت Zip و ده کتاب دیگر هم دارای فرمت RAM می باشند ... کتاب هایی که دارای فرمت RAM می باشند(10 کتاب) یقینا صوتی هستند و در سایت منبع (irpdf.com) هم کتاب ها در شاخه مذهبی / کتابهای صوتی می باشند ... اما در مورد کتاب هایی که با فرمت Zip ارسال شده اند(سه کتاب) با بررسی هایی که بنده انجام داده ام و همچنین رجوع به سایت مرجع (irpdf.com) مشخص شد که آنها هم در زیر شاخه مذهبی / کتابهای صوتی قرار داشته اند ... بنابراین با توجه به فرمت کتاب ها و تالار نادرستی که کتاب ها در آن ارسال شده اند و با توجه به قوانین تالار و همچنین با توجه به اینکه بنده قبلا تمامی کتب صوتی و کتاب های موجود در شاخه کامپیوتر و اینترنت سایت irpdf را در تالار های مربوطه قرار داده ام ؛ کتاب های جنابعالی حذف گردید ...

در ضمن بنده وقتی می خواستم تایپیک را حذف کنم فقط چیزی حدود پنج پست در آن بود ... نمی دانم چرا؟ ولی زیاد هم فرقی نمی کند چون تمامی 13 پست مشکل داشت ...

* در زیر هم لینک های کتاب های صوتی مربوط به استاد مطهری که بنده در تالار کتاب های صوتی قرار داده ام را می آورم ...

مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری و همچنین تمامی کتب موجود در صفحات 7 تا 14 تالار دانلود کتب صوتی ...

* یک سئوال از جناب نجاران : آیا می شود پست الکترونیکی که ایمیل های اطلاع رسانی ایجاد پست به آن ارسال می شود را تغییر داد؟ (امیدوارم سئوالم رو متوجه شده باشید چون خودمم نفهمیدم چه گفتم !!!!!!!!!!!!!)

و در آخر هم از زحمات مستمر و ارزنده شما عزیزان نهایت تشکر را دارم ...

|
|

سلام و عرض تبریک دهه مبارک فجر

آیا برای 22 بهمن سایت راسخون برنامه خاصی برای شرکت در راهپیمایی دارد ؟

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

آنچه برنامه ما راسخونی ها و همه علاقه مندان به عزت و سرافرازی این مملکت را تشکیل می دهد، حضور فعال و پرشور  همراه با معرفت و بینش در راهپیمایی 22 بهمن می باشد.

همه با هم بانگ استقلال، سرافرازی، پیشرفت، مردم سالاری دینی، ولایت مداری و اقتدار جمهوری اسلامی ایران را سرخواهیم داد.

موفق باشید