پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام و خسته نباشيد
درخواست مديريت تالار كرده بودم از اين درخواست پشيمان شدم. من فقط مطالب سايت شما را استفاده مي كنم و همكاري در انجمن را ادامه نمي دهم. لطفا تمام مشخصات مرا هم كه به صورت ايميل ارسال شده را حذف نماييد- در حضوري كوتاه مدت كه داشتم يك اقدام فرهنگي در جهت اهدافي كه مشخص كرده بودم حركت مي كردم و تمام قوانين عرفي و شرعي را هم در سايت رعايت كردم و در بحث هاي موردي هم با كاربران قصدم اگاهي بوده و ديگر قصدي نداشتم. هنوز من محكم و استوار هستم و با نظرات خدا در قران و ائمه تصميم مي گيرم. با تشكر از شما
سلام و تشکر از لطفتون
مدیر گرامی پیگیری امتیازاتتون مسلما کار درستی است و مطمئنم در این زمینه مسئولین محترم بر این امر مصمم تر از شما هستند. بدون شک اگر کوتاهی در اهدای امتیاز صورت گرفته باشد در اثر مشغله کاری مسئولین است نه چیز دیگر، هرچند حدس می زنم موضوع فقط سوء تفاهمی بیش نیست.
در مورد کپی پیس، (به من ارتباطی ندارد اما با اجازه بزرگترها پاسخ می دهم) وقتی حرف و عمل ما و مسئولین یکی نیست، این تناقض ایجاد می شود. کپی پیس همیشه بد نیست، اما اگر بدون اطلاع از موضوعی به صرف کسب امتیاز مطلبی وارد انجمن ها شود که گاها هیچ ارزشی ندارد، از نظر اخلاقی هم مورد دارد اما سایر موارد هیچ اشکالی ندارد و با به اشتراک گذاشتن مطالب مفید و سودمند، باعث افزایش کیفیت سایت می شویم.
موفق باشید.
باعرض شرمندگی
من هنوزقانع نشده ام وهمچنان معترضم این درست است که به ازای هرتالاریکه فردفعالیت می کند1000امتیازبه وی تعلق می گیرداماموضوع من فرق می کندلطفا"بیشترتوضیح دهیددرضمن مدیرمحترم تالارگفتگوی آزادبه اینجانب تذکری دریکی ازپستهاداده اندکه من واقعیت بین شماوتالارگفتگومانده ام که فعالیت زیادی داشته باشم یاخیر؟چون ایشان معتقدندکه بیش ازحدپست می گذارم.واقعا"نمی دونم چکارکنم؟اگرپست کم بگذارم ازامتیازم کم میشه اگرپست زیادبگذارم مدیرمحترم اجازه نمی دهند.نمی دونم
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
در فعالیت صادقانه، پویا و مستمر شما در راسخون هیچ تردیدی نیست و همچنین از اینکه شما فقط بخاطر راسخون و نه چیز دیگری فعالیت می کنید، مطمئن هستیم.
همانطور که توضیح داده شد به ازاء برتری در هر تالار، 1000 حسنه تقدیم می گردد که از این بابت امتیاز صحیح به شما تقدیم شده است، امتیاز ارسال پست در انجمن ها نیز به کاربران تقدیم می گردد و مازاد بر همه این امتیازات، معرفی بعنوان کاربر برتر در تالار ها و امتیاز مشارکت در تاپیک های ویژه و جوایز دوره ای مدیران است. بنابراین هر فعالیتی در انجمن ها شده است سعی نموده ایم مورد تشویق و امتیاز دهی قرار گیرد و این تشویق کوچکترین پاداش در مقابل زحمات کاربران گرامی است.
در ارتباط با تذکرات مدیر گرامی تالار "گفتگوی آزاد" معتقد هستم ایشان توضیحات جامع و کاملی ارائه داده اند و اینجانب در آن ورود پیدا نمی کنم.
ارسال پست های نجومی ممنوع بوده و هست و بارها در این خصوص توضیحات مکفی داده شده است، از قوانین فعالیت در انجمن ها گرفته تا پاتوق راسخون و ... به هر جهت برخی توضیحات قبلی را دوباره تکرار می نمائیم:
مطمئنا اگر کاربری به نقض قوانین بپردازد تذکرات لازم را دریافت خواهد داشت و چه بسا بسیاری از پست های ارسالی مورد تائید جهت دریافت امتیاز واقع نگردند.
بسمه تعالی
دوستان عزیز در ارتباط با ابهامات پیش آمده در مورد ارسال پست های متعدد(نجومی) مواردی را عرض می نمایم:
1-ارسال پست های تخصصی و کاربردی در هر زمینه از آشپزی و خیاطی گرفته تا هوا فضا در صورتی که هدف از ارسال پست صرفاً کسب امتیاز و ارتقاء سطح و جایگاه کاربری نباشد و توجه به بازخورد مطلب ارسالی و پاسخگویی به سئوالات و نظرات احتمالی کاربران نیز مورد توجه قرار گیرد و هدف، ارتقاء سطح علمی انجمن ها در آن موضوع خاص باشد، بشرط عدم ارسال تعداد انبوه در زمان خیلی کوتاه به هر تعداد بلامانع است.
ارسال پست های کاربردی و تخصصی در صورت توجه به بازخورد و پاسخگویی به سئوالات احتمالی بلا مانع است
2-ارسال پست در کلیه تاپیک های انتقادات و پیشنهادات، تاپیک های ویژه، تاپیک های بحث و تبادل نظر، پست های سئوالی، درخواستی و تعاملی به هر تعداد بلامانع است.
3-ارسال پست های خبری کپی شده از خبرگزاری ها در صورتی که بروز باشد و قبلا توسط سایر کاربران ارسال نشده باشد، کاربردی(داغ) و مخاطب پسند(مورد مطالبه و جستجو) باشد به تعداد بسیار محدود(حداکثر 10 پست) مجاز است.ارسال چنین اخباری در صورتی که همراه باتحلیل شخصی ارسال کننده باشد و ایجاد کننده حس تعامل و مباحثه باشد، تا 20 پست نیز بلامانع است.
رعایت قوانین فعالیت در انجمن ها بر همه موارد ذکر شده و در همه حال الزامی است
منتظر حضور فعال و مستمر شما در انجمن ها هستیم
موفق باشید
با سلام
ضمن تشکر از شما به جهت اعطای مدیریت تالار مساجد، حسینیه ها،هیئات،تشکلات و کانون ها به بنده از این تاریخ به بعد با نهایت توان به همراه برادرم نظارت بر انجمن مذکور را انجام خواهیم داد.
فقط یک موضوعی است که هنوز متوجه آن نشده ام. آیا در انجمن مذکور امکان معرفی سایر مساجد یعنی مساجد ومراکزی که فرد در آن ها هیچ مسئولیتی ندارد. و فقط جهت معرفی آن ها آیا می تواند در صفحه اصلی انجمن و نه در زیر تالار ها مطلبی را قرار دهد.
در ضمن آدرس ایمیل من که در پروفایل بنده هست مربوط به سایت iran.ir است که نصف سال خراب است آیا امکان تعویض آن وجود دارد؟
با تشکر
از انتخاب شما به عنوان مدیرمحترم تالار مساجد، حسینیه ها،هیئات،تشکلات و کانون ها خرسندیم و اطمینان داریم با عزم راسخ و پشتوانه علمی و معنوی موجود در جنابعالی و برادر بزرگوارتان، تالار مذکور به یکی از فعالترین تالار ها تبدیل شده و بعنوان پل ارتباطی مستحکم راسخون و کاربران با مساجد، کانون ها و تشکلات عمل خواهد کرد و محلی مناسب جهت تبلیغ فعالیت ها و برنامه های این نهادها خواهد نمود.
امکان درج مطالب مرتبط با مساجد، کانون ها، حسینیه ها، تشکلات و ... در تالار اصلی وجود دارد اما زیر تالار ها بگونه ای برنامه ریزی شد که مطالب در آنها ارسال می شود اما جهت نمایش به تائید جنابعالی نیاز خواهند داشت، بعبارت دیگر کانون ها و مساجدی که با آنها ارتباط برقرار می کنیم و مورد شناخت هستند، پس از دریافت راهنمائی های لازم به ایجاد تاپیک های مربوطه در زیر تالار ها اقدام خواهند کرد و سپس جنابعالی آنها را فعال خواهید کرد.
ایمیل جنابعالی نیز بزودی تغییر داده خواهد شد.
با تشکر فراوان
موفق باشید
ضمن سلام و تشکر
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و ادای احترام
صمیمانه از پاسخگویی جامع و حضور فعال و عالمانه شما در این تاپیک و تالار های تحت مدیریت سپاسگزاری نموده برایتان آرزوی سلامتی و موفقیت می نمایم.
صندلی داغ مسئول محترم روابط عمومی از روز شنبه فعال خواهد شد، فعلا تبلیغ نموده ایم که صندلی را کمی زیادتر داغ کنیم تا در همان لحظه اول، گرمای آن لمس شود.
منتظر حضور شما در برنامه صندلی داغ هستیم با سئوالات داغ داغ.
موفق باشید
با سلام و احترام
فایلهای جلسه ششم دوره آموزشی طراحی صفحات وب را به ایمیل forum@rasekhoon.net ارسال کردم
لطفاً دریافت کرده و جهت بارگذاری در سایت آماده فرمایید.
با تشکر
موفق باشید
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام
فایل های ارسال شده، دریافت و پس از آماده سازی در انجمن ها بارگذاری گردید. هم اکنون می توانید نسبت به حذف آنها از آپلودسنتر اقدام فرمائید.
جای دارد از زحمات صادقانه جنابعالی سپاسگزاری نمایم.
با تشکر فراوان موفق و سلامت باشید
سلام ، فکر می کنم در اعلام نتایج مسابقه دربی 76 کمی بی انصافی کرده باشید ، من در تالار استقلال اخبار را لحظه به لحظه نوشتم ، و از شما پرسیدم بخش ارسال پست در تالار استقلال نیز برنده دارد و طبق فرمایش آقای خواجه "قرعه کشی برای هر بخش به صورت مجزا انجام می گرفت " ولی من که نام خودم را در این لیست ندیدم با آن که حدود 80 پست زدم ....
به نام خدا و سلام حضور مسئول محترم ارشد انجمن ها
بر اساس اعلام جنابعالی قرار بود بعد از اتمام ختم زیارت عاشورا ، مجددا طرح ختم قرآن کریم آغاز گردد ( البته با صحبتی که با شما داشتم با شیوه ای جدید ) گرچه مشغله کاری زیادی دارید ولی ممنون میشوم این طرح معنوی و پرخیر و برکت را مجددا آغاز تا همگی از آن بهره مند گردیم .
با تشکر از مشارکت سازنده جنابعالی، بزودی مذاکراتی در این ارتباط انجام خواهد شد، امیدواریم توفیق اجرای این طرح معنوی و ارزشمند را داشته باشیم.
موفق باشید
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما:
پستی جالب در تالار ورزش داریم با عنوان:
داستان کودک سرطانی از محک تا قهرمانی پارالمپیک
لطفا در صورت صلاحدید آن را در لینک چرخشی قرار دهید .
سپاس
با سلام خدمت مدیر ارشد
جناب نجاران در انجمن تخصصی کنکور صفحه اصلی انجمن های مربوط به اساتید برای مثال در قسمت ریاضی مکانی که نوشته است ریاضی تجربی و ریاضی انسانی در آن صفحه امکان ارسال موضوع وجود ندارد که لینک آن به صورت زیر می باشد لطفا نسبت به بازگشایی تالار مذکور اقدام نمائید
http://www.rasekhoon.net/forum/show/1075/page1/
به علاوه همچنین در صفحه اصلی انجمن تخصصی کنکور امکان ایجاد پست وجود ندارد لطفا نسبت به بازگشایی آن هم اقدام نمائید
با تشکر
سلام و خسته نباشيد
مدير ارشد انجمن ها ضمن تشكر از همه احترامهاي سابق شما به بنده مي خواستم عرض كنم كه من هيچگاه به فكر امتيازاتم نبوده و نبستم و هرزگاهي كه سوالي مي كردم مي خواستم بدانم كه روش كارسايت چگونه است
و چقدر شما وقت مي گذاريد براي مديران توضيح ميدهيد به نظر من يكبار تذكر دهيد هر كس كه بخواهد بفهمد نگفته هم مي فهمد و همان كار را انجام ميدهد. همه اين ها بستگي به نيت و نگرش آنان به سايت مي باشد.
اگر انصراف دادم به خاطر اين بود كه من هم در حال خارج شدن از نيت اوليه ام بودم و جو روي من هم تاثير مي گذاشت. فعاليتهاي فرهنگي بايد كم ، مستمر و به اينگونه اي باشد كه به كارهاي مهم و ضروري روزانه ضربه نزند. با تشكر
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما:
پستی جالب در تالار ورزش داریم با عنوان:
داستان کودک سرطانی از محک تا قهرمانی پارالمپیک
لطفا در صورت صلاحدید آن را در لینک چرخشی قرار دهید .
سپاس
مدیر گرامی و دوست عزیز سلام و عرض ادب
مطلب ذکر شده مدت ها قبل در تالار گاهنامه های انجمن درج شده بوده است، لذا در صورت موافقت در تبلیغات بارگذاری خواهد شد.
با تشکر
با سلام خدمت مدیر ارشد
جناب نجاران در انجمن تخصصی کنکور صفحه اصلی انجمن های مربوط به اساتید برای مثال در قسمت ریاضی مکانی که نوشته است ریاضی تجربی و ریاضی انسانی در آن صفحه امکان ارسال موضوع وجود ندارد که لینک آن به صورت زیر می باشد لطفا نسبت به بازگشایی تالار مذکور اقدام نمائید
http://www.rasekhoon.net/forum/show/1075/page1/
به علاوه همچنین در صفحه اصلی انجمن تخصصی کنکور امکان ایجاد پست وجود ندارد لطفا نسبت به بازگشایی آن هم اقدام نمائید
با تشکر
تالار های ذکر شده جهت عدم درج مطالب متفرقه و از آنجا که زیر تالار های مرتبط و موردنیاز جهت درج مطالب مورد نظر وجود داشته است، قفل گردیده بود، با این وجود و بنا بر درخواست شما، تالار های مورد نظر باز گردید.
ضمنا اطلاعات مربوط به ویرایش وبلاگ مورد بحث را به ایمیل info@rasekhoon.net ارسال فرمائید.
موفق باشید
با سلام و احترام
فکر کنم چیزی تقریبا حول و حوش 30 پست از پست هایی که در زیر تالار دانلود کتاب های اسلامی ایجاد کرده بودم ، اشتباها توسط جناب طهماسبی عزیز حذف شده ، خواهشمندم پیگیری بفرمایید.
با تشکر
اینجانب که از کم و کیف ماجرا مطلع نیستم، لطف بفرمائید موضوع را بطور دقیق از طریق ایمیل یا تماس تلفنی مطرح نمائید یا موضوع را با جناب Adel_71 حل نمائید. مطمئنا سوء تفاهم یا اشتباهی رخ داده است.
با تشکر فراوان
با سلام و تبریک ایام پیش رو
طی مکاتبه ای که با جناب طهماسبی عزیز داشتم ، ایشان فرمودند که قبلا پست هایی که بنده قرارداده بودم رو گذاشته بودند ، منتها عادل عزیز گفت که در کتابهای صوتی درحالیکه من کتابهای الکترونیکی یعنی "text" کتاب رو گذاشته بودم.درهر حال اگه امکانش وجود داره تا امتیاز 50 پست رو بهم بدید که ممنون میشم اگر هم که نیست بنده بازهم سپاسگزار توجهات و زحمات شما بوده و خواهم بود.
یا علی
سلام و خسته نباشید
تشکر به خاطر اهدا امتیاز مربوط به کاربر گرامی در تاپیک با کاربران...
نمیدونم چرا در صفحه آخر تاپیک با کاربران همیشه همراه نظم صفحه بهم ریخته،اگر ممکن است زحمت بکشید و درستش کنید.
در ضمن منتظر پاسخ و اعلام نتیجه شما و کاربرcryingsphereدر خصوص برنامه ی ساخته شده توسط ایشان هستم.
یا علی