پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با سلام و عرض ادب و احترام:
مسابقه ی پیش بینی هفته ی بیست و چهارم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس ، ایجاد و ویرایش های لازم در تاپیک های مربوطه انجام شد.
در صورت صلاحدید لینک چرخشی اصلاح گردد.
سپاس
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب واحترام
با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی، لینک مورد نظر اصلاح و بزودی بارگذاری خواهد شد.
ضمنا خواهشمندیم در اسرع وقت نسبت به اعلام امتیاز کلیه شرکت کنندگان در مسابقه پیش بینی نتیجه بازی استقلال و پرسپولیس بر اساس مفاد پست زیر در قالب فایل اکسل اقدام فرمائید. فایل حاصل را به پست الکترونیکی forum@rasekhoon.net ارسال فرمائید.
به نظر شما پرسپولیس برنده میشه یا استقلال؟؟؟؟؟؟؟
موفق باشید و سلامت
سلام مجدد و عرض ادب و احترام:
در کمک به شما و کاربران در امر تصحیح نتایج مشکلی نیست و با جان و دل می پذیرم، چون علاقه ی شخصی خودم هم هست برگزاری این مسابقات.اما با توجه به مشغله ی کاری ماه های پایانی سال واین که در مورد برگزاری این مسابقه هماهنگی با بنده نبود و یه جورایی ناغافل صورت گرفت ، فکر نمیکنم بتوانم زود تصحیح نمایم . اما تلاشم این است که تا نیمه ی اول اسفند ماه انجام گیرد. اگر خودتان می توانید زودتر اعلام کنید، بنده حرفی ندارم و خیلی هم خوب می شود ، در غی این صورت امیدوارم تازمانی که اعلام شد نتایج را ارسال نمایم.
سپاس
سلام
اگر اجازه بفرمایید این کار را انجام می دهم و با توجه به ویژه بودن این مسابقه آن را در اولویت قرار می دهم
فقط دو سوال در مورد کسانی که فقط نتیجه بازی را پیش بینی کرده اند و گلی ننوشته اند هم امتیاز در نظر بگیرم؟؟ چون برخی دوستان مثلا فقط نوشته اند "مساوی" و 12 امتیاز می گیرند
و سوال دوم در مورد کسانی که بیش از 1 بار پیش بینی کرده اند چه کنم؟ آخرین پیش بینی یا اولین؟
سلام سلمان جوان خودم :
عارضم خدمت شما که حدود 460 نفر شرکت کرده اند . بازی صفر بر صفر مساوی شده . قطعا برنده ها کسانی خواهند بود که این نتیجه را پیش بینی کرده اند . که حتما بین 10،15 نفر تا 20،25 نفرخواهند وبد. اگر تعداد برنده ها کم باشه معمولا مثل سابق به همه جایزه می دهند و اگر زیاد بود بینشون قرعه کشی میشه یا اولویت به کسانی داده میشه که زودتر پیش بینی کرده اند.
سپاس
خوب بود شمایه سری به تالار معصوم شناسی واستخدام هم میزدید ببینید که من آنجا هم مطلب گذاشتم ونه فقط درتالار عاشورا
من این را گفتم که امتیاز اهدایی من را بیشتر کنید نه اینکه فقط نام آن را بنویسید
سلام سلمان جوان خودم :
عارضم خدمت شما که حدود 460 نفر شرکت کرده اند . بازی صفر بر صفر مساوی شده . قطعا برنده ها کسانی خواهند بود که این نتیجه را پیش بینی کرده اند . که حتما بین 10،15 نفر تا 20،25 نفرخواهند وبد. اگر تعداد برنده ها کم باشه معمولا مثل سابق به همه جایزه می دهند و اگر زیاد بود بینشون قرعه کشی میشه یا اولویت به کسانی داده میشه که زودتر پیش بینی کرده اند.
سپاس
سلام
نتایج همزمان به ایمیل شما و مدیر انجمن ارسال می شود
چون در متن مسابقه گفته شده است: پس از پایان بازی، پست های ارسالی کاربران از 0 تا 20 امتیاز بندی شده و در هر رده امتیازی به تعدادی از برگزیدگان به قید قرعه جوایزی اهدا می گردد. بنابراین ممکن است به تعدادی از دوستان 12 و 4 امتیازی هم به قید قرعه و به پاس تقدیر ا شرکتشان در مسابقه ارسال شود بنابراین کل نتایج را ارسال می نمایم.
یاعلی
با سلام و احترام
خلاصه ای از فعالیت کاربران در دوره آموزشی طراحی صفحات وب تا تاریخ 91/11/05 به همراه امتیاز پیشنهادی به هر کاربر را به ایمیل انجمن ها ارسال کردم .
امیدوارم که امتیازات پیشنهادی را به کاربران اعطا کرده تا مایه دلگرمی برای حضور بیشتر در دوره و همچنین انجام تمرینها شود.
با تشکر
موفق باشید
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
صمیمانه از زحمات جنابعالی تشکر و قدردانی می نمایم، فایل ارسالی بسیار جامع و دقیق بود.
امتیازات پیشنهادی تا ساعت دیگر به کلیه کاربران تقدیم خواهد شد.
همچنین 500 امتیاز به جنابعالی تقدیم گردید.
ان شاء ا... جدول ارسال شده را تا آخر دوره آموزشی بروز و کامل حفظ نمائید تا با پایان دوره، تشخیص و معرفی برگزیدگان و دریافت کنندگان مدرک پایانی مشخص باشد.
موفق و سلامت باشید
با سلام و احترام
خلاصه ای از فعالیت کاربران در دوره آموزشی طراحی صفحات وب تا تاریخ 91/11/05 به همراه امتیاز پیشنهادی به هر کاربر را به ایمیل انجمن ها ارسال کردم .
امیدوارم که امتیازات پیشنهادی را به کاربران اعطا کرده تا مایه دلگرمی برای حضور بیشتر در دوره و همچنین انجام تمرینها شود.
با تشکر
موفق باشید
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
صمیمانه از زحمات جنابعالی تشکر و قدردانی می نمایم، فایل ارسالی بسیار جامع و دقیق بود.
امتیازات پیشنهادی تا ساعت دیگر به کلیه کاربران تقدیم خواهد شد.
همچنین 500 امتیاز به جنابعالی تقدیم گردید.
ان شاء ا... جدول ارسال شده را تا آخر دوره آموزشی بروز و کامل حفظ نمائید تا با پایان دوره، تشخیص و معرفی برگزیدگان و دریافت کنندگان مدرک پایانی مشخص باشد.
موفق و سلامت باشید
با تشکر از لطف شما دوست گرامی
امتیازات اهدایی مربوط به کاربران برتر دی ماه هنوز به حساب کاربری افراد اضافه نشده ؟
چون من چک کردم و امتیاز مربوط به کاربران برتر دی ماه هنوز به حساب کاربریم اضافه نشده بود.
در صورتی که امکان داره لیست کاربران به همراه امتیازات اهدایی رو در تاپیک دوره قرار بدین تا کاربران از امتیازاتی که به حسابشون اضافه شده اطلاع داشته باشند
جلسات هفتگی مدیران مدتی است که برگزار نمی شود ، آیا این جلسات به کلی لغو شده اند یا اینکه موضوع مناسبی برای طرح در جلسات وجود ندارد و جلسات ممکن است برگزار شوند ؟
با تشکر
موفق باشید
خوب بود شمایه سری به تالار معصوم شناسی واستخدام هم میزدید ببینید که من آنجا هم مطلب گذاشتم ونه فقط درتالار عاشورا
من این را گفتم که امتیاز اهدایی من را بیشتر کنید نه اینکه فقط نام آن را بنویسید
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
امتیازات هنوز تقدیم نشده است. با انجام این فرآیند، امتیاز لازم به شما تقدیم خواهد شد.
با تشکر
امتیازات اهدایی مربوط به کاربران برتر دی ماه هنوز به حساب کاربری افراد اضافه نشده ؟
چون من چک کردم و امتیاز مربوط به کاربران برتر دی ماه هنوز به حساب کاربریم اضافه نشده بود.
جلسات هفتگی مدیران مدتی است که برگزار نمی شود ، آیا این جلسات به کلی لغو شده اند یا اینکه موضوع مناسبی برای طرح در جلسات وجود ندارد و جلسات ممکن است برگزار شوند ؟
با تشکر
موفق باشید
مدیر عزیز و دوست گرامی ضمن سلام و ادای احترام
امتیازات کاربران برتر دی ماه 91 امروز تقدیم خواهد شد.
جلسات هفتگی مدیران محترم تالار ها نیز به کلی لغو نشده است و در بازه های زمانی مناسب با اطلاع رسانی قبلی برگزار خواهد شد.
ضمنا نام کاربری mohammadmjn در لیست ارسالی در سیستم وجود ندارد، لطفا آن را اصلاح نمائید.
با تشکر فراوان
با تشکر
موفق باشید
مدیر عزیز و دوست گرامی ضمن سلام و ادای احترام
امتیازات کاربران برتر دی ماه 91 امروز تقدیم خواهد شد.
جلسات هفتگی مدیران محترم تالار ها نیز به کلی لغو نشده است و در بازه های زمانی مناسب با اطلاع رسانی قبلی برگزار خواهد شد.
ضمنا نام کاربری mohammadmjn در لیست ارسالی در سیستم وجود ندارد، لطفا آن را اصلاح نمائید.
با تشکر فراوان
کاربر مورد نظر mohamadmjn است که به اشتباه mohammadmjn نوشته شده است
با تشکر از شما
در صورتی که امکان داره لیست کاربران به همراه امتیازات اهدایی رو در تاپیک دوره آموزشی طراحی وب قرار بدین تا کاربران از امتیازاتی که به حسابشون اضافه شده اطلاع داشته باشند
موفق باشید
با تشکر از شما
در صورتی که امکان داره لیست کاربران به همراه امتیازات اهدایی رو در تاپیک دوره آموزشی طراحی وب قرار بدین تا کاربران از امتیازاتی که به حسابشون اضافه شده اطلاع داشته باشند
موفق باشید
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب واحترام
با تشکر از جنابعالی، انتشار لیست بلا مانع است اما متاسفانه به علت مشغلات کاری قادر به انجام این کار تا چند روز آینده نیستیم.
لطف بفرمائید چنانچه امکان دارد لیست را خودتان انتشار دهید و به این نکته توجه داشته باشید که حداقل امتیاز اختصاص یافته، 10 امتیاز می باشد.
با تشکر
به نام خدا و سلام حضور گرامی جناب آقای نجاران
امضاء کاربر valiolah1359 بجای علی صدای عدالت نوشته شده علی صدای عدات . ممنون میشوم اصلاح فرمائید .
سلام
میهمان قبلی برنامه صندلی داغ ، مسئول محترم روابط عمومی را به عنوان نفر بعدی صندلی داغ انتخاب کرده اند.
لطفا با ایشان هماهنگی بفرمایید ، در غیر اینصورت از بین شرکت کنندگان برنامه یک کاربر را برای صندلی داغ هفته آینده انتخاب کنید.
همچنین داغ ترین سؤالات تاپیک " مسئول واحد نرم افزار راسخون روی صندلی داغ!!! " توسط alcohol پرسیده شده است. که میهمان برنامه مورد نظر ایشان را انتخاب کرده اند. به ایشان مقدار 3000 حسنه اهدا بفرمایید.
در پناه حق
با سلام:
مسابقه ی پیش بینی هفته ی بیست و پنجم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس ایجاد گردید و ویرایش های لازم صورت گرفت.
در صورت صلاح دید لطفا لینک چرخشی اصلاح گردد.
سپاس