پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با سلام خدمت آقای نجاران
الحمدالله امتحاناتم تموم شد
انشاالله فعالیت خودم رو شروع میکنم
و فقط 1 فرصت از شما میخواهم
سعی میکنم رضایت شما به خوبی مورد توجه قرار دهم
با تشکر فراوان
یازهرا!
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
با توجه به اهمیت موضوع فعالیت تالار تحت مدیریت، صمیمانه منتظر حضور فعال، سازنده و عالمانه شما همانند گذشته هستیم و برایتان آرزوی موفقیت در امتحانات پشت سر گذاشته شده را داریم.
با تشکر
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی مدیران سایت راسخون
بنده سوالی از مسئولین انجمن سایت راسخون پرسیدم که کاربر iran 313 با پاسخهای بی ارتباط خود سوال بنده را از روال عادی خارج کردند در حالی که سوال بنده از مسئولین انجمن سایت راسخون بود و مدیران محترم لطف کردند و پاسخ من را شفاف و کامل ارائه دادند .
سوالم این است که ایا کاربران میتوانند پاسخگوی دیگر کاربران در این تالار باشند ؟
کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
بعضی از کاربران در راستای پیشبرد سریع امور و احساس مسئولیتی که دارند اقدام به پاسخگویی به سئوالات کاربران دیگر در تاپیک های مربوط به مسئولین سایت می نمایند که پاسخ آنها مورد بررسی قرار گرفته شده و در صورت صحیح بودن مورد تائید قرار می گیرد و در غیر اینصورت حذف یا ویرایش می گردد.
در حالت کلی پاسخگویی به سئوالات کاربران در تاپیک های مربوط به مسئولین سایت، در صورت اطمینان کامل از صحیح بودن پاسخ و در مواردی که از زمان سئوال مدت زیادی گذشته باشد و پاسخی به سئوال توسط مسئول مربوطه داده نشده باشد، بلا مانع است.
در ارتباط با صحبت های کاربر محترم iran313، متاسفانه به علت کثرت مشغلات کاری روابط عمومی در روز گذشته موفق به مطالعه آنها نشدیم چرا که ایشان محتوای پست ها را حذف نموده بودند، لذا به جهت ایجاد اختلال در نظم تاپیک و خارج سازی مباحث از روال منطقی، تذکرات مکفی به ایشان ارسال گردید.
از شما هم خواهشمندیم موضوع را خاتمه یافته تلقی فرمائید.
با تشکر منتظر حضور مستمر شما در انجمن ها هستیم
سلام و خسته نباشيد
مدير ارشد انجمنها تذكري دريافت نكردم. با اينحال مضمون تذكرات شما را حدس مي زنم. اختلال در انجمن به وجود نياورم و به كاربران و مديران مثبت نگاه كنم
پيرو تذكرات قبلي شما اين كار را كردم.
با جوابي كه داده ايد فرضيه ام صحيح بود و كاربر گرامي متوجه نشدند و نگران فعاليت خود و برتري شان بودند. ولي من به مسئله جور ديگري نگاه مي كردم. باتشكر
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیر ارشد
از زحمات بی دریغ شما سپاسگذار
شنیدید میگن تا عرق کارگر خشک نشده مزدش رو بدید
واقعا شوق و ذوق دیگه مثل قبل نیست یه نظریه دارم یه نظر سنجی بذارید فکر میکنم اقلب کاربران مخالف باشند اگه مخالفت زیاد بود روش امتیاز دادن رو بر گردونید
از نظر من اصلا ایده خوبی نبوده شما امتیاز رو بدبد اگه خوب نبود کسر کنید
سلام و خسته نباشيد
مدير ارشد انجمنها تذكري دريافت نكردم. با اينحال مضمون تذكرات شما را حدس مي زنم. اختلال در انجمن به وجود نياورم و به كاربران و مديران مثبت نگاه كنم
با جوابي كه داده ايد فرضيه ام صحيح بود و كاربر گرامي متوجه نشدند و نگران فعاليت خود و برتري شان بودند. ولي من به مسئله جور ديگري نگاه مي كردم. باتشكر
تذکرات موردنظر برای شما در قالب پیامک ارسال گردیده است.
از فعالیت ارزنده و آگاهانه شما در راسخون سپاسگزاریم، لیکن تذکرات در راستای حذف محتوای پست های ارسالی و رها نمودن پست های خالی در تاپیک ها و ایجاد بحث های موردی با کاربران دیگر بود.
با تشکر موفق باشید
واقعا شوق و ذوق دیگه مثل قبل نیست یه نظریه دارم یه نظر سنجی بذارید فکر میکنم اقلب کاربران مخالف باشند اگه مخالفت زیاد بود روش امتیاز دادن رو بر گردونید
کاربر گرامی ضمن سلامو عرض ادب
با تشکر از زحمات ارزنده و حضور فعال شما درانجمن های راسخون
بعضا شاهد مواردی بوده ایم که ارسال تعداد انبوه پست در ساعات غیر اداری و روزهای تعطیل انجام شده و با امتیاز حاصله محصولات زیادی از فروشگاه خریداری گردیده است بگونه ای که یک روز کاری کارمندان فروشگاه به آماده سازی و مهیا نمودن لیست خرید چنین کاربرانی صرف شده و آنچه باقی مانده حجم انبوهی اطلاعات بلامصرف بوده است. همین امتیاز میتواند در راستای ارسال پیامک، شرکت در طرح های ویژه مثل آموزش های آنلاین و ... نیز مصرف گردد.
لذا طرح اجرا شده در راستای حفظ حقوق کاربران قانونمند و فعال در مقابل چنین مواردی اجرا شده است.
با توجه به توضیحات داده شده، پذیرای نظرات شما هستیم.
موفق و سلامت باشید کاربر عرق ریز راسخون
کاربر گرامی ضمن سلامو عرض ادب
با تشکر از زحمات ارزنده و حضور فعال شما درانجمن های راسخون
بعضا شاهد مواردی بوده ایم که ارسال تعداد انبوه پست در ساعات غیر اداری و روزهای تعطیل انجام شده و با امتیاز حاصله محصولات زیادی از فروشگاه خریداری گردیده است بگونه ای که یک روز کاری کارمندان فروشگاه به آماده سازی و مهیا نمودن لیست خرید چنین کاربرانی صرف شده و آنچه باقی مانده حجم انبوهی اطلاعات بلامصرف بوده است. همین امتیاز میتواند در راستای ارسال پیامک، شرکت در طرح های ویژه مثل آموزش های آنلاین و ... نیز مصرف گردد.
لذا طرح اجرا شده در راستای حفظ حقوق کاربران قانونمند و فعال در مقابل چنین مواردی اجرا شده است.
با توجه به توضیحات داده شده، پذیرای نظرات شما هستیم.
موفق و سلامت باشید کاربر عرق ریز راسخون
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
حرف شما کاملا متین و درست اما از اونجایی که ما فوق العاده زیاد عرق میریزیم امتیازمون رو بلافاصله قبل از خشک شدنش میخواهیم اما با تو ضیحات شما کاملا تو جیه شده چاره ی نیست دیگه
شوخی بود ببخشید مهم اینکه در کنار جمع شما هستیم به امید مدیریت تالار
سلام و خسته نباشيد
تذکرات موردنظر برای شما در قالب پیامک ارسال گردیده است.
از فعالیت ارزنده و آگاهانه شما در راسخون سپاسگزاریم، لیکن تذکرات در راستای حذف محتوای پست های ارسالی و رها نمودن پست های خالی در تاپیک ها و ایجاد بحث های موردی با کاربران دیگر بود.
با تشکر موفق باشید
سلام و خسته نباشيد
تذكر شما را خواندم . با تشكر
با سلام و عرض ادب و احترام:
مسابقه ی پیش بینی هفته ی بیست و چهارم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس ، ایجاد و ویرایش های لازم در تاپیک های مربوطه انجام شد.
در صورت صلاحدید لینک چرخشی اصلاح گردد.
سپاس
سلام
کاربری به نام mashhadizadeh در کمتر از نصف روز 64 پست در مورد دربی فقط کپی پیست کرده !!! شما باید برخورد کنید ، اگر که میگید خلاف قوانین بوده.
مسابقه ی پیش بینی هفته ی بیست و چهارم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس ، ایجاد و ویرایش های لازم در تاپیک های مربوطه انجام شد.
سپاس
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب واحترام
با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی، لینک مورد نظر اصلاح و بزودی بارگذاری خواهد شد.
ضمنا خواهشمندیم در اسرع وقت نسبت به اعلام امتیاز کلیه شرکت کنندگان در مسابقه پیش بینی نتیجه بازی استقلال و پرسپولیس بر اساس مفاد پست زیر در قالب فایل اکسل اقدام فرمائید. فایل حاصل را به پست الکترونیکی forum@rasekhoon.net ارسال فرمائید.
به نظر شما پرسپولیس برنده میشه یا استقلال؟؟؟؟؟؟؟
موفق باشید و سلامت
سلام
کاربری به نام mashhadizadeh در کمتر از نصف روز 64 پست در مورد دربی فقط کپی پیست کرده !!! شما باید برخورد کنید ، اگر که میگید خلاف قوانین بوده.
کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
با توجه به نقض قوانین فعالیت در انجمن ها و ارسال پست های متعدد خبری، تنها امتیاز مربوط به 10 پست اول ارسالی به وی واگذار گردید و سایر پست ها بدون امتیاز محسوب شدند.
با تشکر فراوان از مشارکت سازنده جنابعالی
موفق و سلامت باشید
با سلام و احترام
خلاصه ای از فعالیت کاربران در دوره آموزشی طراحی صفحات وب تا تاریخ 91/11/05 به همراه امتیاز پیشنهادی به هر کاربر را به ایمیل انجمن ها ارسال کردم .
امیدوارم که امتیازات پیشنهادی را به کاربران اعطا کرده تا مایه دلگرمی برای حضور بیشتر در دوره و همچنین انجام تمرینها شود.
با تشکر
موفق باشید
سپاس
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب واحترام
با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی، لینک مورد نظر اصلاح و بزودی بارگذاری خواهد شد.
ضمنا خواهشمندیم در اسرع وقت نسبت به اعلام امتیاز کلیه شرکت کنندگان در مسابقه پیش بینی نتیجه بازی استقلال و پرسپولیس بر اساس مفاد پست زیر در قالب فایل اکسل اقدام فرمائید. فایل حاصل را به پست الکترونیکی forum@rasekhoon.net ارسال فرمائید.
به نظر شما پرسپولیس برنده میشه یا استقلال؟؟؟؟؟؟؟
موفق باشید و سلامت
سلام مجدد و عرض ادب و احترام:
در کمک به شما و کاربران در امر تصحیح نتایج مشکلی نیست و با جان و دل می پذیرم، چون علاقه ی شخصی خودم هم هست برگزاری این مسابقات.اما با توجه به مشغله ی کاری ماه های پایانی سال واین که در مورد برگزاری این مسابقه هماهنگی با بنده نبود و یه جورایی ناغافل صورت گرفت ، فکر نمیکنم بتوانم زود تصحیح نمایم . اما تلاشم این است که تا نیمه ی اول اسفند ماه انجام گیرد. اگر خودتان می توانید زودتر اعلام کنید، بنده حرفی ندارم و خیلی هم خوب می شود ، در غی این صورت امیدوارم تازمانی که اعلام شد نتایج را ارسال نمایم.
سپاس
سلام
کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
با توجه به نقض قوانین فعالیت در انجمن ها و ارسال پست های متعدد خبری، تنها امتیاز مربوط به 10 پست اول ارسالی به وی واگذار گردید و سایر پست ها بدون امتیاز محسوب شدند.
با تشکر فراوان از مشارکت سازنده جنابعالی
موفق و سلامت باشید
با سلام و تشکر از شما:
تالار ورزش و لیگ برتر و زیر تالار های آن از مدت ها پیش این چنین کپی کردن ها را نهی کرده و با هماهنگی با مدیر محترم انجمن ها حتی در چندین مسابقه ی قبلی هم چنین افرادی را از دور مسابقه خارج نمودیم.
اقدام خوبی صورت گرفته از سوی ایشان که جای قدردانی دارد و باز ه مبرای چندمین مرتبه جهت اطلاع شما عزیزان ، قوانین پست گذاری در تالار ورزش بیان می گردد:
1) لازم به ذکر است که در تالار ورزش و زیر تالار های مربوطه ؛ کپی پیست کردن پست ها فقط از کاربرانی پذیرفته می شود که در زیر آن پست نظر شخصی و تحلیلی و فنی و ورانشناختی آن مطلب را هم در پستی حداقل یک خطی بیان کرده باشند . در غیر این صورت اگز کاربری در هر روز هزاران پست هم کپی کند به لحاظ ارزیابی در جمع کاربران برتر فاقد ارزش خواهد بود .
2) کاربری که ، پست های تالیفی ای را خود ایجاد کرده باشد و مشارکت خوب کاربران دیگر در آن پست را شاهد باشیم ، در اولیت انتخاب خواهد بود .
3) کاربری که پستی ایجاد کرده باشد و آن پست ، بازدید قابل ملاحظه ای داشته باشد هم در اولویت است .
4) در صورت ادامه روند کپی پیست بدون رعایت قوانین انجمن ورزش ، تمامی پست های کپی پیستی شما پاک خواهد شد و به مسئول محترم انجمن ها هم گزارش می گردد. لطفا از تکرار کپی پیست کردن اجتناب کنید و به پست های تالیفی یا جواب دادن به پست های خود و دیگران روی بیاورید.
سپاس