پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام و عرض ادب.
حاج آقا از طرف انجمنی های راسخون تولدتون رو تبریک عرض می کنیم.
ان شاالله همیشه شاد و سلامت و خرم باشید و سایه تون بالای سره انجمن....
ادامه ی تولد رو هم آجی نازنین میگیرن:)
و بقیه ی دوستان انجمنی
باسلام
وبااجازه حاج آقا
جهت اطلاع دوستان
درموردسوال روزانه ومنبع آن مشکلی نیست چون تاآخرهفته فرصت پاسخگویی هست.باتشکر
باسلام واحترام
وتبریک تغییرصفحه اول سایت لطفاصندوق پیام چک شودباتشکر
باسلام واحترام
همراه گرامی مشاهده و اعمال گردید.
با سپاس
باسلام واحترام
همراه گرامی مشاهده و اعمال گردید.
با سپاس
باسلام وتشکر،حمل براشتباه بنده نشه گفتم تبریک چون نسخه موبایل بارایانه تفاوت داره ودیروزبارایانه واردهام پیج شدم
باسلام
حاج آقااین پیش بینی های بازی های داخلی تیم های ایرانی که لینکش دربخش سوالهای روزانه قرارداده می شودآیاامتیازی هم تعلق می گیردیاخیر؟
سلام برادر بزرگوار
و دنبال انگیزه ای از جانب شماییم :)
برترین ها البته اگه قابل میدونین
باسلام
حاج آقااین پیش بینی های بازی های داخلی تیم های ایرانی که لینکش دربخش سوالهای روزانه قرارداده می شودآیاامتیازی هم تعلق می گیردیاخیر؟
سلام - آقا فرشون شما هنوز تو 10 سال پیش موندینا فک کنم
امتیاز رو کیلویی میدن سر میدون تک تومن- خاستی میتونم با پیشتاز بگیرم بفرستم مشهد - عامو کوجایی
بیت کورررن رو دریاب
سلام برادر بزرگوار
و دنبال انگیزه ای از جانب شماییم :)
برترین ها البته اگه قابل میدونین
راهنمای نصب ویندوز 10 از روی فلش
سلامو عرض ادب
ممنون از ارسالتون...چشم
بیشتر به ما سر بزنید.
باسلام
امتیاز رو کیلویی میدن سر میدون تک تومن- خاستی میتونم با پیشتاز بگیرم بفرستم مشهد - عامو کوجایی
بیت کورررن رو دریاب
سلام به شما بزرگوار:
یحیی بزرگوار همینطوری هم نیست...قبول دارم الان شرایط طبق مراد هیچ کس نیست...ولی باور کنید قوانین هنوز هست..ولو این قانون الان کان لم یکن کذکورا هم باشد....اگر چه تلاش عزیزان جدای از مسائل مادی هم نباشد. این مورد برا ما هم قابل درک و فهم می باشد.
از بیت کوین هرچی میدونی به ما هم بگو....ان شالله شما اگر تونستی بیشتر به سر بزن تا بیشتر از وحودتان بهرمند بشویم...
باسلام
بیت کورررن رو دریاب
سلام به شما بزرگوار:
یحیی بزرگوار همینطوری هم نیست...قبول دارم الان شرایط طبق مراد هیچ کس نیست...ولی باور کنید قوانین هنوز هست..ولو این قانون الان کان لم یکن کذکورا هم باشد....اگر چه تلاش عزیزان جدای از مسائل مادی هم نباشد. این مورد برا ما هم قابل درک و فهم می باشد.
از بیت کوین هرچی میدونی به ما هم بگو....ان شالله شما اگر تونستی بیشتر به سر بزن تا بیشتر از وحودتان بهرمند بشویم...
خلاصه حاج آقا ما از شما یه انگیزهای میخوایم
ایجاد انگیزه کنید ماهم انجمن و راسخون و یه تکونی بدیم
در مورد بیت کورنمن در خدمت شما هستم و اینکه من میتونم از ظرفیت راسخون و موسسه ای که اونجا هست استفاده کنم و برای موسسه راسخون منبع درآمد ثابت و همیشگی ایجاد کنم من آمادگی ۱۰۰ درصدی خود را از این تریبون اعلام می کنم و میتوانم از اسم واعتبار راسخون استفاده کنم و و دستگاه های بیت کورن را آنجا برای تولید ثروت راه اندازی کنم
حاجی راستی یادم نرفته یه سوال ازتون بپرسم
میشه لیست و اسامی کلیه مسئولین ارشدی که فعلاً هستند و کاری ازشون بر می آید در موسسه راسخون یا در قم که از دور ساپورت میشه بیان بفرمایید ما هم بدونیم با کیا طرفیم چند نفر مسئول ارشد داریم یا یک تنه خودتون تشکیلات رو می گردونید
اگه میشه هم نام کاربری شن و هم اسم و فامیل شونو اینجا ذکر بفرمایید تا هم من هم دوستان آشنا بشن