پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی
در مورد حذف تاپیک های ذکر شده، خواهشمندیم آنها را حذف ننمائید، به کاربر مربوطه تذکر داده شد که پست های از این نوع را مجددا ارسال ننماید.
-تاپیک های درخواستی به تالار های مورد نظر منتقل گردید اما جهت انتقال پست ها نیاز به امکانات نرم افزاری است که بمجرد فراهم شدن آنها، انتقال پست ها نیز انجام خواهد شد.
موفق باشید
سلام و خسته نیاشید
19 آبان ماه در تالار انتقادات پیشنهادات کودک پستی گذاشتم و هر روز سر میزنم اما متاسفانه جوابی دریافت نمیکنم تقاضای پی گیری دارم
کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
با تشکر از حضور فعال و مشارکت سازنده شما وعرض معذرت از تاخیر پیش آمده در پاسخگویی، می توانید تاپیک یا تاپیک هایی با عنوان مناسب مثل "نقاشی های دانش آموزان مدرسه .... " یا هر عنوان مورد نظر دیگر در تالار بوم رنگ ایجاد نمائید و مطالب دلخواه خود را در قالب پست ارسال فرمائید.
ضمنا تذکراتلازم به مدیر مربوطه ابلاغ گردید
موفق باشید
باسلام واحترام
جدول ارزیابی کاربران برترتالارلطیفه وطنزدردی ماه 91حضورتون ارسال شد .به آدرس ایمیلهای ذیل لطفا"اعلام وصول نمائید.البته اولین ایمیل بدون پیوست بوداما3تاایمیل دیگربه آدرسهای ذیل باپیوست فرستاده شد:
forums_rasekhoon@yahoo.com
در مورد حذف تاپیک های ذکر شده، خواهشمندیم آنها را حذف ننمائید، به کاربر مربوطه تذکر داده شد که پست های از این نوع را مجددا ارسال ننماید.
-تاپیک های درخواستی به تالار های مورد نظر منتقل گردید اما جهت انتقال پست ها نیاز به امکانات نرم افزاری است که بمجرد فراهم شدن آنها، انتقال پست ها نیز انجام خواهد شد.
موفق باشید
سلام؛ خداقوت...
اینطور که شما می فرمایید(نبود امکانات نرم افزاری برای انتقال پست) به تالار ها آن طور که باید نمی شود نظم خاصی داد ... اگر ممکن است لینک هایی را که در پست قبل قرار داده ام اگر امکان قرار دادن آنها در تایپیک های مربوطه نیست به تالار هایی که تایپیک ها در آن قرار دارند انتقال دهید .... با تشکر
در ضمن اگر امکان دارد یک فکری به حال زیر تالار دانلود مجلات تخصصی IT بکنید ... تعداد مجلات تخصصی IT تا این لحظه به 12 عدد رسیده است ...
با سلام
یه پست طنز در مورد تفاوت های دانشجوهای دختر و پسر در( تایپیک ویژه ويژه طنز) قرار داده بودم که حذف شد به مدیرش(farshon) اطلاع دادم
اظهار بی اطلاعی کردند ، تقاضا دارم پیگیری کنید که علت حذف آن چه بود؟از نظر متنی هم مشکلی نبود و تذکری هم نداشت و ....
موفق باشید
سلام؛ خداقوت...
اینطور که شما می فرمایید(نبود امکانات نرم افزاری برای انتقال پست) به تالار ها آن طور که باید نمی شود نظم خاصی داد ... اگر ممکن است لینک هایی را که در پست قبل قرار داده ام اگر امکان قرار دادن آنها در تایپیک های مربوطه نیست به تالار هایی که تایپیک ها در آن قرار دارند انتقال دهید .... با تشکر
در ضمن اگر امکان دارد یک فکری به حال زیر تالار دانلود مجلات تخصصی IT بکنید ... تعداد مجلات تخصصی IT تا این لحظه به 12 عدد رسیده است ...
زیر تالار مورد نظر ایجاد و تاپیک ها بزودی به آن منتقل خواهند شد.
انتقال پست ها نیز ظرف امروز و فردا تکمیل خواهد شد.
با تشکر
با سلام
یه پست طنز در مورد تفاوت های دانشجوهای دختر و پسر در( تایپیک ویژه ويژه طنز) قرار داده بودم که حذف شد به مدیرش(farshon) اطلاع دادم
اظهار بی اطلاعی کردند ، تقاضا دارم پیگیری کنید که علت حذف آن چه بود؟از نظر متنی هم مشکلی نبود و تذکری هم نداشت و ....
کاربر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با عرض معذرت، پست شما توسط واحد نظارت روابط عمومی و به جهت وجود تصاویر خلاف قوانین فعالیت درانجمن ها در آن حذف شده است.
با تشکر
سلام و خسته نباشيد
چرا پستهاي من هنوز بررسي نشده و امتياز من همواره تابت و پروفايل هميشه وضعيتش ثابت بوده است؟
اينجانب صاحب اين پروفايل تقاضاي رسيدگي به امتيازاتش را دارد. و اينكه كاربران و مديران تمام پيشنهاداتي كه در اين تالار گذاشتم اجرا كردند و البته مديراني كه در اوايل پستهاي زيادي را مي دادند الان پستهاي مذهبي مي دهند و در تالارهاي مذهبي پست مي گذارند. و خيلي چيزهاي ديگر...................
با تشكر
به نام خدا
با سلام و احترام حضور گرامی ارشد انجمن ها
پیشنهاد میکنم مباحثی را که در تالار گفتگوی آزاد مطرح میشود و میتواند با موضوعات تخصصی تالارها مرتبط باشد در تالار مربوطه قرار بگیرد .
با سلام و عرض ادب و خسته نباشید :
مسابقه ی پیش بینی هفته ی 23 لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس ، در نشانی زیر ایجاد گردیده است.
http://rasekhoon.net/forum/thread/646011/page1/
لطفا در صورت تائید ، لینک چرخشی اصلاح گردد.
سپاس
باسلام واحترام
جدول ارزیابی کاربران برترتالارلطیفه وطنزدردی ماه 91حضورتون ارسال شد .به آدرس ایمیلهای ذیل لطفا"اعلام وصول نمائید.البته اولین ایمیل بدون پیوست بوداما3تاایمیل دیگربه آدرسهای ذیل باپیوست فرستاده شد:
forums_rasekhoon@yahoo.com
با تشکر از زحماتارزنده جنابعالی، ایمیل ارسالی دریافت گردیده است.
موفق باشید
سلام و خسته نباشيد
چرا پستهاي من هنوز بررسي نشده و امتياز من همواره تابت و پروفايل هميشه وضعيتش ثابت بوده است؟
اينجانب صاحب اين پروفايل تقاضاي رسيدگي به امتيازاتش را دارد. و اينكه كاربران و مديران تمام پيشنهاداتي كه در اين تالار گذاشتم اجرا كردند و البته مديراني كه در اوايل پستهاي زيادي را مي دادند الان پستهاي مذهبي مي دهند و در تالارهاي مذهبي پست مي گذارند. و خيلي چيزهاي ديگر...................
با تشكر
کاربر گرامی سلام و عرض ادب
به شما پیشنهاد می شود، پست زیر را مطالعه فرمائید.
قابل توجه کلیه کاربران انجمن های راسخون
با تشکر
با سلام و عرض ادب و خسته نباشید :
مسابقه ی پیش بینی هفته ی 23 لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس ، در نشانی زیر ایجاد گردیده است.
http://rasekhoon.net/forum/thread/646011/page1/
لطفا در صورت تائید ، لینک چرخشی اصلاح گردد.
سپاس
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و ادای احترام
با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی و همکارانتان در تالار ورزش، لینک چرخشی اصلاح و بزودی بارگذاری خواهد شد.
موفق و سلامت باشید
به نام خدا
با سلام و احترام حضور گرامی ارشد انجمن ها
کاربران برتر تالار همسفران در دی ماه حضورتان ارسال گردید .
سلام ...
* ساماندهی تالار های "کتاب های اسلامی" ، "کتاب های پزشکی" ، "کتاب های علمی" و "کتاب های ادبی و شعر" تقریبا تمام شد ... اگر درباره آنها نظری دارید بفرمایید ... سایر تالارها هم ان شاء الله تا آخر هفته تمامند ...
* لطفا در صورت صلاحدید در تالار دانلود کتاب های متفرقه چهار زیر تالار با عنوان های "دانلود کتابهای تاریخی" ، "دانلود مجلات" ، "دانلود کتاب های حقوقی" ، "دانلود کتاب های زندگینامه" ایجاد کنید ...
* با مدیر تالارهای کتاب صوتی و کتاب های متفرقه صحبت کردید؟
لطفا لینک های زیر را به تالار دانلود كتابهاي فقهي-فلسفه و کلام انتقال دهید ...
دانلود کتاب انسان و چیستی زیبایی
لطفا لینک های زیر را به تالار دانلود كتابهاي روانشناسي انتقال دهید ...
دانلود کتاب 135 نکته برای اعتماد به نفس
لطفا لینک های زیر را به تالار كتابهاي متفرقه انتقال دهید ...
دانلود کتاب پیمایش رضایت مشتری