پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام حاج اقا .وقتتون بخیر.
۱)سرعت سایت پایین هست چرا؟؟؟
۲)یه مدته در صفحه اصلی گزینه انجمن رو میزنم وارد نمیشه به انجمن.مشکل کجاست ؟؟
۱)سرعت سایت پایین هست چرا؟؟؟
۲)یه مدته در صفحه اصلی گزینه انجمن رو میزنم وارد نمیشه به انجمن.مشکل کجاست ؟؟
از همراهی شما و همه ی انجمنی های راسخون تشکر و قدر دانی می نماییم.سرعت الان که من این پست را میزنم مشکلی ندارد.بله در مواردی این مشکل بوجود می آید که برطرف می گردد.این مورد در ایام نوروز وجود داشت که برطرف گردید.الان هم مشکلی مشاهده نمی شود.در صورت امکان در سیستم خود حافظه کش (Cache) را بررسی کنید....
با تشکر
سلام و عرض ادب
تو مسابقه روزانه 17 اردیبهشت ماه منبع سوال اشتباهه و باید به مسیر زیر اصلاح بشه .
http://forum.rasekhoon.net/post/show/1338858/3170150/
سلام و عرض ادب
تو مسابقه روزانه 17 اردیبهشت ماه منبع سوال اشتباهه و باید به مسیر زیر اصلاح بشه .
http://forum.rasekhoon.net/post/show/1338858/3170150/
با سلام و عرض ادب
با سپاس فراوان اصلاح گردید.
ضمن سلام خدمتتون به اطلاع می رسانم اتاق چت عیرقعال شده لطفابطریقی فعال نمایید،باتشکر
ضمن سلام خدمتتون به اطلاع می رسانم اتاق چت عیرقعال شده لطفابطریقی فعال نمایید،باتشکر
سلام...و عرض ادب:
غیر فعال نشده..نمدونم منظورتون چییه.توضیح دهید.
با تشکر
سلام...و عرض ادب:
غیر فعال نشده..نمدونم منظورتون چییه.توضیح دهید.
با تشکر
سلام مجدد
احتمالاصفحه سیستم من بسته شده بوده که رفع شدتشکرازپیگیری شما.
سلام و عرض ادب و تسلیت بخاطر وفات حضرت خدیجه سلام الله علیها
ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات، خواستم به نوبه ی خودم از زحمات خالصانه و بی چشم داشت جنابعالی و راسخونی های عزیز تشکر کنم.
ان شاءالله با یاری خدا و اهلبیت علیهم السلام، این سایت روز به روز بهتر از قبل خواهد شد.
درپناه خدا شاد و تندرست باشین
ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات، خواستم به نوبه ی خودم از زحمات خالصانه و بی چشم داشت جنابعالی و راسخونی های عزیز تشکر کنم.
ان شاءالله با یاری خدا و اهلبیت علیهم السلام، این سایت روز به روز بهتر از قبل خواهد شد.
با سلام و عرض ادب:
بردار بزرگوار و مدیر سابق آسمانها و کهکشانها ....از لطف جنابعالی تشکر می نمایم و از شما بزرگوار خواهشمندیم در صورت امکان تالار مدیریت سابقتان را پویا و فعال بفرمایید.
با سپاس
با سلام و عرض ادب:
بردار بزرگوار و مدیر سابق آسمانها و کهکشانها ....از لطف جنابعالی تشکر می نمایم و از شما بزرگوار خواهشمندیم در صورت امکان تالار مدیریت سابقتان را پویا و فعال بفرمایید.
با سپاس
باسلام مجدد
از لطف شما برادر مهربانم صمیمانه سپاسگزارم
شما همیشه یار و یاور راسخون و بنده بودین
حتما و با کمال میل. ان شاءالله بعد از برطرف شدن گرفتاری ام، در خدمت سایت خوب راسخون خواهم بود
یاعلی
با سلام و عرض ادب:
با سپاس
باسلام مجدد
از لطف شما برادر مهربانم صمیمانه سپاسگزارم
شما همیشه یار و یاور راسخون و بنده بودین
حتما و با کمال میل. ان شاءالله بعد از برطرف شدن گرفتاری ام، در خدمت سایت خوب راسخون خواهم بود
یاعلی
با سلام و عرض ادب:
منتظر حضور سبز شما و همه ی عزیزان قدیم و جدید انجمنی هستیم
با سپاس
باسلام وخداقوت
اینجانب منحصراجهت خداقوت خدمتتون رسیدم،امیدکه درسایه صاحب الزمان موفق باشید.
با سلام و ادب و احترام
یک پیشنهاد : در صورت ممکن ویرایش پاسخ سوالات مسابقات روزانه فراهم شود . با تشکر
باسلام وخداقوت
اینجانب منحصراجهت خداقوت خدمتتون رسیدم،امیدکه درسایه صاحب الزمان موفق باشید.
با سلام و خسته نباشید.
همراه و مدیر گرامی از لطف همیشگی شما به عوامل راسخون بلاخص انجمن راسخون تشکر و قدر دانی می نماییم.برای شما و خانواده گرامی آرزوی سلامتی و موفقیت دارم.
با سپاس
با سلام و ادب و احترام
یک پیشنهاد : در صورت ممکن ویرایش پاسخ سوالات مسابقات روزانه فراهم شود . با تشکر
سلام و عرض ادب و احترام:
همراه گرامی از همراهی و مشارکت و فعالیت شما در انجمن و مسابقات روزانه تشکر و قدر دانی می نمایم.مطلب شما به مسئولین و همکاران فنی ارائه شد.هر تصمیمی اتخاذ شود اطلاع رسانی خواهد شد.
با سپاس