پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
راسخون در خواب زمستانی
راسخون در خواب زمستانی
سلام.احتمالن تبریز برف اومده شما فکر کردین زمستون شده...ولی اصفهان نه زمستون شده نه برفی اومده.البته قم رو خبر ندارم.....احتمالن اونجام زمستون شده و همه در خواب زمستونی هستن:)
باسلام وتبریک عیدمبعث
ظاهرابدلیل عدم برگزاری مسابقه روزانه مدیریحیی سایت روبه خواب زمستانی تشبیه نمودند.
سلام حاجی جان.
اینی که صفحات جدید باز نمیشه خیلی خوب شد.
تشکر از پیگیریتون که به حالت قبلی برگشتش
سلام و وقت بخیر.
ظاهرا باگ بوده بعد از تشکر من فهمیده واحد فنی اومده زده درست کرده که بازم صفحات باز بشه.
با تشکر از واحد محترم رژه بر روی اعصاب کاربران پرتال.
خداقوت
باسلام واحترام
لطفابابت فعالیت کاربرزیردرآبان ماه97 درتالارلطیفه به میزان300حسنه به نامبرده تعلق گیرد،باتشکر:
emamdavazdh
با سلام و عرض ادب:
مدیر و همراه راسخونی با تشکر از لطف شما بزرگوارمطلب درخواستی شما انجام گرفت
با تشکر
سلام وقت بخیر ..
وقتی میخوام پیام بدم ، روی پروفایل کاربر کلیک میکنم میره صفحه اصلی !لطفا بررسی میکنید .
متشکرم
با سلام و عرض ادب :
کاربر و همراه راسخونی ظاهرا مطلب مورد نظر شما در حال حاضر اصلاح گردیده است.
با تشکر
سلام
همچنان گزینه پست جدید در مدیریت انجمن وجود ندارد. امکان ایجاد پست نیست.
با سلام و وقت بخییر:
همراه و کاربر گرامی گزینه ارسال پست در ادیتور انجمن زمانبندی ده دقیقه دارد لذا اگر بارگذاری مطلب شما در صفحه بیش از ده دقیقه طول می کشد نباید بعد از ده دقیقه گزینه ارسال را بزنید چون از حالت لاگین خارج شده اید بهتر است در صفحه دیگری دوباره لاگین کنید بعد گزینه ارسال مطلب مورد نظر را بزنید.
با سپاس
با سلام و عرض ادب :
دوست و همراه راسخونی جناب طاهرزاده عزیز مطلب درخواستی شما در برترین ها بارگذاری گردید. /بیشتر به ما سر بزنید وصندوق پیامتان را چک کنید/
با تشکر
سلام وقت بخیر ..
وقتی میخوام پیام بدم ، روی پروفایل کاربر کلیک میکنم میره صفحه اصلی !لطفا بررسی میکنید .
متشکرم
با سلام و عرض ادب :
کاربر و همراه راسخونی ظاهرا مطلب مورد نظر شما در حال حاضر اصلاح گردیده است.
با تشکر
سلام .ممنون
بالاخره بعد از گذشت 15روز ،ظاهرا که هیچ بلکه قطعا میباید بررسی شده باشه !هرچند همینم باورش سخته &
در ضمن احساس کردم خود حاج آقا نیستند که جواب دادید !!(نمیدونم احساسم درست بوده یا نه؟)
با سلام و عرض ادب و احترام
مدیر و همراه راسخونی مطلب درخواستی شما در لینک چرخش بارگذاری گردید
با تشکر
راسخون در خواب زمستانی
سلام ...خدا قوت...خوب هستید.
دوستان خوبی مثل شما کمک خواهید کرد از خواب بیدار شود.ضمن اینکه اگر چه قسمتی از انجمن بخاطر شرایطی مثل نداشتن فروشگاه فعالیت کمتری دارد. ولی قسمت های مختلف سایت همچنان به فعالیت ادامه می دهند.
با تشکر
باسلام وتبریک عیدمبعث
ظاهرابدلیل عدم برگزاری مسابقه روزانه مدیریحیی سایت روبه خواب زمستانی تشبیه نمودند.
سلام و خسته نباشید.
احتمال تاخییر در بارگذاری سوال وجود دارد اما ابروز رسانی خواهد شد..همچنان که هدایایی هم به صورت قرعه کشی به عده ای اهدا گردیده است.
با تشکر
سلام حاجی جان.
اینی که صفحات جدید باز نمیشه خیلی خوب شد.
تشکر از پیگیریتون که به حالت قبلی برگشتش
سلام و خدا قوت:
سید انجمن دعا بفرمایید .پیگیری ادامه دارد .از صبر و شکیبایی مثال زدنی سادات و دوستان راسخونی تشکر ویژه می نماییم
ممنون همگی
سلام و وقت بخیر.
ظاهرا باگ بوده بعد از تشکر من فهمیده واحد فنی اومده زده درست کرده که بازم صفحات باز بشه.
با تشکر از واحد محترم رژه بر روی اعصاب کاربران پرتال.
خداقوت
سلام به سادات عزیز.
نگرانی و دلسوزی و تذکرات و نظرات به حق شما، جملگی به اطلاع عزیزان خواهد رسید.
ممنونم که هستید.