راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

باسلام وخداقوت

لطفابه کاربرمعرفی شده به میزان300حسنه بابت قدردانی وزحمتی که درماه مرداددرتالارطنزکشیده انداهداشود،باتشکرmohhamad_43

farshon کاربر طلایی1
|
|

باسلام وخداقوت

روز10پیگیری فروشگاه راسخونی

خداوندانسان راناامیدنکند،آمین

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|
نقل قول farshon

باسلام وخداقوت

لطفابه کاربرمعرفی شده به میزان300حسنه بابت قدردانی وزحمتی که درماه مرداددرتالارطنزکشیده انداهداشود،باتشکرmohhamad_43

با سلام و عرض ادب:

همراه راسخونی و برادر گرامی امتیاز درخواستی اهدائ گردید.

با تشکر

farshon کاربر طلایی1
|
|

روز11پپیگیری فروشگاه فرهنگی راسخون

farshon کاربر طلایی1
|
|

باسلام وخداقوت

روز12پیگیری فروشگاه راسخونی

farshon کاربر طلایی1
|
|

روز13

پیگیری

فروشگاه

راسخونی

farshon کاربر طلایی1
|
|

باسلام                                  راسخون

وخداقوت                    فروشگاه

روز14           پیگیری

farshon کاربر طلایی1
|
|

باسلام

وتبریک 

عیدغدیر

روز15

پیگیری

فروشگاه

راسخونی

|
|
نقل قول farshon

باسلام

وتبریک 

عیدغدیر

روز15

پیگیری

فروشگاه

راسخونی

با سلام و عرض ادب و احترام

سلام به همه ی خوبان راسخونی .خداقوت .اینقدر آرام و آهسته و یواشکی به اینجا سر میزنیم که باورمان بر این شده است که دیگر هیچ مسئولی پاسخگوی دوستان انجمنی نیست.در حالیکه سعی و توان حقیر در راستای ظرفیت انجمن این است که بتوانم در هر شرایطی و موقعیتی که قرار می گیرم به جای جای انجمن سر بزتن و پاسخگوی نیازها و درخواست های دوستان عزیز انجمن باشم دوستان انجمن میدانند که ما برای پاسخگویی به کاربران درایام نه چندان دوری  با 4 الی 5 نفر همکار از واحد نظارت تا واحد روابط تا فروشگاه و واحد مسابقات و امتیازات و جوائز جهت انجام وظیفه کمک می گرفتیم و هر کس بر اساس وظیفه ای که انجام میداد.در قسمت های دیگر هم تا حدودی کمک میکردند تا درخواست یا امتیاز یا جوایز یا خرید با پست جوائز یا قرعه کشی ماهانه و روزانه...همه و همه سر جای خودش باشد. در حال حاظر انجمن از داشتن این همکاران معذور است لذا مسئولین امر هم قول داده اند که نواقص را به نحو دیگری انجام بدهند.که متاسفانه این امر خیلی طولانی شده است .و حقیر به علت اینکه مستقیما با کاربران عزیز در ارتباط می باشم شرمنده یکایک عزیزان هستم.امیدوارم مسئولین دلسوز پرتال فرهنگی راسخون هرچه زودتر فکر اساسی و کلی نسبت به کل پرتال بخصوص انجمن راسخون داشته باشند تا بتوانیم شرایط و موقعیت خوب انجمن را به سابق برگردانیم.

با سپاس از همه ی عزیزان انجمنی

sayyed13737373 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6674
|

سلام حاجی جان.

وقتتون بخیر

تشکر از پیگیریتون

|
|

سلام حاجی جان.

بی زحمت از واحد فنی بپرسید طی روزهایاخیر با بخش وبلاگ سایت کاری انجام دادند!!!

چون که بعضی قالبام رو بالا نمیاره!!!

با سلام و عرض ادب:

سید بزرگوار  واحد فنی می فرمایند .

با https سایت و باز می‌کنید یا http؟  قاعدتا اگر  https وارد شوید قالب بالا نمی آید. با ید  s  را پاک کنید

با تشکر

|
|

سلام حاجی جان. عرض ارادت خدمتتون.

ایام تسلیت

خدمت واحد فنی سلام مارو برسونید بفرمایید که دستشون رو از روی کدای وبلاگا بردارن همون چندتا کاربر مونده توی سایتم می پروننا.

ما که بلد نیستیم اما اگر وقتشون خلوته برن چندتا قالب مناسبتی زیبا ترجمه کنن جای اینکه بخش وبلاگا رو دست کاری کنن ماهم از قالباشون استفاده میکنیم اما اگه وقت ندارن بذارن ما کارمون رو بکنیم اونا هم به کارخودشون برسند و با بخش وبلاگ این همه کار نداشته باشن.

|
|
نقل قول sayyed13737373

سلام حاجی جان. عرض ارادت خدمتتون.

ایام تسلیت

خدمت واحد فنی سلام مارو برسونید بفرمایید که دستشون رو از روی کدای وبلاگا بردارن همون چندتا کاربر مونده توی سایتم می پروننا.

ما که بلد نیستیم اما اگر وقتشون خلوته برن چندتا قالب مناسبتی زیبا ترجمه کنن جای اینکه بخش وبلاگا رو دست کاری کنن ماهم از قالباشون استفاده میکنیم اما اگه وقت ندارن بذارن ما کارمون رو بکنیم اونا هم به کارخودشون برسند و با بخش وبلاگ این همه کار نداشته باشن.

با سلام و عرض ادب:

سید عزیز انجمن عین مطلب درخواستی شما را برای واحد فنی ارسال کردم .نه تنها عزیزان فعال انجمن به وبلاگ ها معترض شده اند بلکه عزیزانی هم که در انجمن نیستند با اینجا تماس گرفته اند و مشکل مورد نظر را بیان نموده اند. من به این واحد فنی گفتم همه چی را به سابق برگردانید چون عزیزانی وبلاگی همه معترض هستند.متاسفانه سر ایشون خیلی شلوغ هست و در حقیقت تنهاست .منتها چیزی که حتی حقیر را هم ناراحت کرده این است که با همه ی مشکلات موجود چه لزومی به دست زدن به وبلاگ های انجمن بوده است.ظاهرا مدیریت جدید راسخون از ایشان درخواست تغییر در قسمتی را داشته اند که وضعیت به این سمت و سو کشیده شده است.ای کاش مسئول متخصصی برای وبلاگ ها یا نیروی فنی دیگری را اضافه می نمودند که هذا بعید من بعید.

با سپاس

|
|
نقل قول ravabet_rasekhoon

با سلام و عرض ادب:

سید عزیز انجمن عین مطلب درخواستی شما را برای واحد فنی ارسال کردم .نه تنها عزیزان فعال انجمن به وبلاگ ها معترض شده اند بلکه عزیزانی هم که در انجمن نیستند با اینجا تماس گرفته اند و مشکل مورد نظر را بیان نموده اند. من به این واحد فنی گفتم همه چی را به سابق برگردانید چون عزیزانی وبلاگی همه معترض هستند.متاسفانه سر ایشون خیلی شلوغ هست و در حقیقت تنهاست .منتها چیزی که حتی حقیر را هم ناراحت کرده این است که با همه ی مشکلات موجود چه لزومی به دست زدن به وبلاگ های انجمن بوده است.ظاهرا مدیریت جدید راسخون از ایشان درخواست تغییر در قسمتی را داشته اند که وضعیت به این سمت و سو کشیده شده است.ای کاش مسئول متخصصی برای وبلاگ ها یا نیروی فنی دیگری را اضافه می نمودند که هذا بعید من بعید.

با سپاس

سلام و عرض احترام.

خدا خیرتون بده حاجی جان.

من مشکلات وبلاگای خودمو درست میکنم اما واحد فنی با این کارشون زحمت ما رو چند برابر کردن و برای اونایی که کمتر بلد هستند دردسر خیلی زیادی درست کردن که موجب دلسردیشون میشه مسلما.

با این حال می مونیم ببینیم به کجا میرسه

bahes110 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 631
|

سلام با تشکر از امکانات انجمن، لطفا در بارگذاری مطلب در ویرایش، مطلب کپی شده به همان صورت در بخش ویرایش ذخیره گردد.

از ساعاتی قبل کل مطلب به رنگ مشکی و فونت و اندازه دیگری غیر از وضعیت کپی شده از سایت یا وبلاگ خود ذخیره می شود که ویرایش مجدد وقت زیادی می گیرد.