پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با سلام
لطفا پیش بینی بازی های جام جهانی 2018، یکشنبه 10 تیر 1397 را به طریقی اطلاع رسانی فرمایید.
پیش بینی مسابقه جام جهانی 2018 بین روسیه و اسپانیا
پیش بینی مسابقه جام جهانی 2018 بین دانمارک و کرواسی
با سلام و عرض ادب:
مدیر و همراه گرامی مطلب درخواستی شما در برترین ها بارگذاری گردید.
با تشکر
سلام.
فکر کنم دوستان فراموش کردند بیاندروز شماری! من اومدم یاد آوری کنم...نمیدونم روز چندم پیگیریه...
ولی امروزم روزی از روزهای در انتظار بودن نسخه ی موبایلیست....
سلام خسته نباشید .
آجی برخوار ممنون
112 روز از پیگیری نسخه موبایلی داره میگذره ..
مشتاق اجرای بدون ایرادش هستیم .
سلام و عرض ادب:
با سپاس و تشکر و قدر دانی از عزیزان انجمنی که در پل ارتباطی پیگیر نسخه مبایلی هستند. همچنین سپاسگزار همه ی کاربران و مدیران عزیزی که در قسمت های مختلف انجمن فعالیت و مشارکت دارند.
اجرکم عندالله..ان شالله
با سلام
لطفا پیش بینی بازی های جام جهانی 2018، دوشنبه 11 تیر 1397 را به طریقی اطلاع رسانی فرمایید.
پیش بینی مسابقه جام جهانی 2018 بین برزیل و مکزیک
پیش بینی مسابقه جام جهانی 2018 بین ژاپن و بلژیک
سلام حاج آقا جان ، حالتون چطوره ؟ انشاءاله که خوب و خوش و سلامت باشين
ميخواستم درخواست کنم مديريت تالار گردشگري رو به يه کاربر جوان واگذار کنيد. البته هر زمان که وقت کنم به عنوان يه کاربر در خدمت شما و دوستان هستم .
چند وقتيه خيلي بي انگيزه شدم شايد يکي از دلايلش نبود دوستان و کاربران قديمي باشه . به هر حال آرزوي موفقيت براي شما و راسخون را دارم .
من راسخون را دوست دارم من حاج آقا را دوست دارم
با سلام
لطفا پیش بینی بازی های جام جهانی 2018، دوشنبه 11 تیر 1397 را به طریقی اطلاع رسانی فرمایید.
پیش بینی مسابقه جام جهانی 2018 بین برزیل و مکزیک
پیش بینی مسابقه جام جهانی 2018 بین ژاپن و بلژیک
با سلام و عرض ادب:
مدیر و همراه گرامی مطلب درخواستی شما در برترین ها بارگذاری گردید.
با تشکر
سلام حاج آقا جان ، حالتون چطوره ؟ انشاءاله که خوب و خوش و سلامت باشين
ميخواستم درخواست کنم مديريت تالار گردشگري رو به يه کاربر جوان واگذار کنيد. البته هر زمان که وقت کنم به عنوان يه کاربر در خدمت شما و دوستان هستم .
چند وقتيه خيلي بي انگيزه شدم شايد يکي از دلايلش نبود دوستان و کاربران قديمي باشه . به هر حال آرزوي موفقيت براي شما و راسخون را دارم .
من راسخون را دوست دارم من حاج آقا را دوست دارم
با سلام و عرض ادب:
دوست عزیز و همراه راسخونی جناب محسن خدایی عزیز با سپاس از لطف جنابعالی و زحمات خوب شما بزرگوار .قاعدتا تحوالات و تغییرات مدیریتی پرتال راسخون و دگرگونی های روحی و روانی و جسمی کاربران وشرایط ها و موقعیت ها و جابجایی ها و درخواست ها ، در رقبت وانگیزه افراد تاثیر گذاربوده و این یک امر طبیعی و لاینفک زندگی می باشد. .استدعا داریم از شما و دیگر همراهان راسخونی بخصوص مدیران قدیمی فعال و عیر فعال و حاضر و غائب با همه ی سختی های که در این زمینه وجود دارد جهت همیاری و همدلی و اتحاد و ایجاد انگیزه و رونق انجمن و کمک به جدید الوردهای سایت این مجموعه فرهنگی را یاری نمایید .که این موارد بدون حضور شما بزرگواران انجمن دست یافتنی نیست ،مایه ی افتخار این مجموعه فرهنگی است که از پیشنهادات و انتقادات شما بزرگواران در این راستا بهرمند گردد . همچنان بی صبرانه منتظر حضور شما و یکایک عزیزان هستیم.
با تشکر از لطف جنابعالی و سایر مدیران و کاربران انجمن
باسلام وخداقوت
حاج آقا
قریب به10نفرروباسایت آشناکردم وبرخی عضوشدند،خوشحالم ازاینکه تونستم قدمی درراهه اعتلای سایت بردارم.
روز 113 پیگیری مشترک کاربران؛ مسئول گفتمان و مسئول انجمن جهت تهیه نسخه موبایل.
سلام حاج آقا..
وقتتون بخیر.
حاج آقا حالا که برا هر مناسبتی توی راسخون ماشاالله یه ویژه برنامه تهیه میشه.......بهتر نیس از اونایی که طرح میدن تقدیر بشه.....>>>البته نه با امتیاز<<<....یا زمانیکه برا ویژه برنامه ها از کاربران دعوت میکنین طرح هاشون رو بدن...یه جوری تشویقشون کنین یا .....نمی دونم ......جایزه ایی چیزی بزارین....تا اینجوری هم دوستان رغبت کنن طرح بدن.....هم دوستانی که طرح دادند بی انگیزه نشن؟؟
حالا ما قدیمی ها که اب از سرمون گذشته.....برا با انگیزه کردن دوستان جدید میگم.....
با سلام
لطفا پیش بینی بازی های جام جهانی 2018، سه شنبه 12 تیر 1397 را به طریقی اطلاع رسانی فرمایید.
پیش بینی مسابقه جام جهانی 2018 بین کلمبیا و انگلیس
پیش بینی مسابقه جام جهانی 2018 بین سوئد و سوئیس
سلام .روز بخیر .
از دوستان کرنومتری تشکر میکنم ..
روز 114 پیگیری نسخه موبایلی که قراره به زودی رونمایی بشه
باسلام وخداقوت
حاج آقا
قریب به10نفرروباسایت آشناکردم وبرخی عضوشدند،خوشحالم ازاینکه تونستم قدمی درراهه اعتلای سایت بردارم.
باسلام و عرض ادب:
دوست گرامی از زحمات و فعالیت ها و تبلیغ و معرفی سایت به دیگران از شما تشکر و قدر دانی می نماییم
با تشکر
روز 113 پیگیری مشترک کاربران؛ مسئول گفتمان و مسئول انجمن جهت تهیه نسخه موبایل.
سلام و عرض ادب:
اصفهانیا یه ضرب المثل دارن..وقتی کار حل نمیشه یا به مشکل مهمی پیش بیاد /میگم ها با این اوضاع کار بالا محمود آبادست
با سپاس