پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
باسلام وتبریک سال نو
حاج آقا
نظرسنجی سایت درموردبرترین هارومیشه فعال کنین فکرکنم تاریخ غیرفعالیش منقضی شده باشه،خخخخ
با سلام و عرض ادب:
مدیر گرامی به مدیر تاپیک اعلام شد که در اولین فرصت پست ها را فعال نمایند.
با تشکر
سلام خسته نباشید
لطفا صندوق پیامتون رو چک کنید تشکر
حاجی این روزا از موسسه چ خبر
چ حال و هوایی داره
برا ما ی گزارشی از داخل موسسه بزارین باخبر شیم ثواب داره هااا😉
سلام و عرض ادب و احترام:
حال و هوای راسخون از لحاظ ساختار فعلا همان ساختار است و از لحاظ کارمندی عده ای از دوستان از واحد مختلف تشریف برده اند..مرکز و فرمان راسخون از قم هدایت می شود و کما و کان کارمند های قبلی در حال انجام وظیفه هستند. کیفیت کار به جهت رویکرد نسبتا بهتر شده است.با توجه به تغییرات کلی و با توجه به اینکه روابط عمومی راسخون به دفتر قم انتقال شده است قاعدتا فروشگاه درحال تاسیس نیز از قم ساپرت خواهد شد تا دوستان انجمنی بتوانند از انباشته امتیازات خودشان استفاده نمایند. با توجه به زحمات شایسته حاج آقا سجادی مدیر قبلی سایت و انتقال این سمت به معاون فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف و خییریه کشور جناب شرفخانی که در حال حاضر به عنوان مدیر مسئول پرتال فرهنگی راسخون می باشد انتظار این را داریم که شاهد تغییرات خوب و بروزرسانی بهتری در سایت راسخون باشیم.
با تشکر از لطف شما و همه ی مدیران و کاربران انجمن.
سلام حاج آقا...
وقتتون بخیر....
یعنی اینکه آقای قریشی از موسسه تشریف بردند ؟ درسته ؟؟
چه بیخبر.......لاقل یه ندایی به کاربرا میدادن
با سلام و عرض ادب:
به اطلاع شما و همه ی انجمنی های عزیز می رسانم که جناب قریشی از ابتدای بهمن ماه به دلیل انتقال روابط عمومی به قم از سایت تشریف بردند و مسئولیت آن به جناب آقای فرزین که ساکن قم می باشند واگذار گردید.
با سپاس
باسلام وقبولی زیارت ونایب الزیاره شدن شماحاج آقا
میشه بفرمایین الان چنددرصدوچه فعالیتی می کننداین آقای فرزین وتفاوت کارشون باآقای کتابی درچیست؟
راسخون به کلی تعطیل شد؟؟؟
حاجی این روزا از موسسه چ خبر
چ حال و هوایی داره
برا ما ی گزارشی از داخل موسسه بزارین باخبر شیم ثواب داره هااا😉
سلام و عرض ادب و احترام:
حال و هوای راسخون از لحاظ ساختار فعلا همان ساختار است و از لحاظ کارمندی عده ای از دوستان از واحد مختلف تشریف برده اند..مرکز و فرمان راسخون از قم هدایت می شود و کما و کان کارمند های قبلی در حال انجام وظیفه هستند. کیفیت کار به جهت رویکرد نسبتا بهتر شده است.با توجه به تغییرات کلی و با توجه به اینکه روابط عمومی راسخون به دفتر قم انتقال شده است قاعدتا فروشگاه درحال تاسیس نیز از قم ساپرت خواهد شد تا دوستان انجمنی بتوانند از انباشته امتیازات خودشان استفاده نمایند. با توجه به زحمات شایسته حاج آقا سجادی مدیر قبلی سایت و انتقال این سمت به معاون فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف و خییریه کشور جناب شرفخانی که در حال حاضر به عنوان مدیر مسئول پرتال فرهنگی راسخون می باشد انتظار این را داریم که شاهد تغییرات خوب و بروزرسانی بهتری در سایت راسخون باشیم.
با تشکر از لطف شما و همه ی مدیران و کاربران انجمن.
سلام حاج آقا...
وقتتون بخیر....
یعنی اینکه آقای قریشی از موسسه تشریف بردند ؟ درسته ؟؟
چه بیخبر.......لاقل یه ندایی به کاربرا میدادن
با سلام و عرض ادب:
به اطلاع شما و همه ی انجمنی های عزیز می رسانم که جناب قریشی از ابتدای بهمن ماه به دلیل انتقال روابط عمومی به قم از سایت تشریف بردند و مسئولیت آن به جناب آقای فرزین که ساکن قم می باشند واگذار گردید.
با سپاس
باسلام وقبولی زیارت ونایب الزیاره شدن شماحاج آقا
میشه بفرمایین الان چنددرصدوچه فعالیتی می کننداین آقای فرزین وتفاوت کارشون باآقای کتابی درچیست؟
با سلام و عرض ادب:
دوست عزیز راسخونی نائب الزیاره شما و همه ی عزیزان انجمنی بودم . خداوند به همه شما توفیق زیارت عنایت فرمایید.
جناب کتابی مسئول گفتمان است جناب فرزین مسئول روابط عمومی هستند. گفتمان بخش های داخلی سایت (انجمن وبلاک . مشاوره و سوال و پرسش) و روابط عمومی بخش های خارج ازسایت (فروشگاه و نمایشگاه و تبلیغات .....)می باشد.
با سپاس
راسخون به کلی تعطیل شد؟؟؟
با سلام و عرض ادب:
دوست و همراه عزیز راسخونی در کربلا معلی به یاد شما بزرگوار هم بودم .منظورتون را از سوال متوجه نشدم.فقط جند روزی من نبودم که الان در خدمت شما بزرگواران هستم
با تشکر
سلام و عرض ادب و احترام
زیارت قبول حاج آقا.
تاپیک پل ارتباطی که زمانی یکی از تاپیک های پر رفت و آمد بوده خیلی سوت و کور شده
دلیلش چیه به نظر شما؟ نکنه صندوق پیام جای پل ارتباطی رو گرفته و همه صحبت ها با کاربران و مدیران از طریق صندوق پیام رد و بدل میشه؟
زمانی از روی پست های این تاپیک و تاپیک روابط عمومی حتی تعداد ساعت تاخیر یا روزهای غیبت مسئولین مشخص میشد ولی الان نزدیک ۱۵ روزه کسی اینجا پستی نزده
کسی میدونه چرا و چگونه این اتفاق افتاده؟
دوستان زحمت میکشند و تاپیک گفتمان رو بخاطر روزشمار نسخه موبایلی از سکوت در آوردند
میخواین منم یه روزشمار برای اینجا راه بندازم
سلام.
روز شمار واسه پل ارتباطی که جای خود داره.....همه جا اینجوری شده هاااا
من میگم یه روز شماری هم واسه اتاق چت بزاریم.....
من میتونم روز شماری اتاق چت رو دست بگیرماااا....شمام اینجا رو داشته باش...آجی شایسته هم که گفتمان رو داره
سلام.
روز شمار واسه پل ارتباطی که جای خود داره.....همه جا اینجوری شده هاااا
من میگم یه روز شماری هم واسه اتاق چت بزاریم.....
من میتونم روز شماری اتاق چت رو دست بگیرماااا....شمام اینجا رو داشته باش...آجی شایسته هم که گفتمان رو داره
آجی وسط دعوا نرخ تعیین نکن
بعد هم فعالیت اتاق چت قرار بود با حضور چند نفر رونق بگیره. نخواستند و نیومدن که تقصیر حاج آقاست
وقتی مسئولین هر ۱۵ روز یک بار تو تاپیک ارتباطی خودشون پست میزنن چه توقعی از کاربران دارین؟
سلام و عرض ادب و احترام
زیارت قبول حاج آقا.
دلیلش چیه به نظر شما؟ نکنه صندوق پیام جای پل ارتباطی رو گرفته و همه صحبت ها با کاربران و مدیران از طریق صندوق پیام رد و بدل میشه؟
زمانی از روی پست های این تاپیک و تاپیک روابط عمومی حتی تعداد ساعت تاخیر یا روزهای غیبت مسئولین مشخص میشد ولی الان نزدیک ۱۵ روزه کسی اینجا پستی نزده
با سلام و عرض ادب:
قبول حق...نائب الزیاره شما و همه ی عزیزان انجمنی بودیم.
مدیران و کاربران قدیمی از موقعیت انجمن و سوت و کور شدن پل ارتباطی اطلاع کافی دارند ... بله همانطوری که اشاره فرمودید درخواست های متعددی در پل ارتباطی صورت می گرفت که اعمم این موارد بحث بارگذاری مطالب ارسالی و انتقادات و پیشنهادات و حتی درخواست های شخصی در پل ارتباطی صورت می گرفت ...در حال حاضر مدیران و کاربران با سابقه هم به انگیزه های متعدد بحث بارگذاری مطالب و درخواست های شخصی ،حتی پیشنهادات کلی یا کمی یا کیفی یا فنی را از طریق صندوق انجام می دهند .قاعدتا حضور کمتر دوستان قدیمی که راهنمای جدید الوردهای کم تجربه بودند . ..یکی از علت های اساسی می باشد...این حضور کمتر علت های مختلفی دارد که بعضی از این موارد شخصی است و و بعضی موارد هم مربوط به درخواست های به حق دوستان می باشد که امیدواریم عزیزان مسئول پاسخگوی درخواست ها باشند.
با سپاس
سلام و عرض اذب
جایی آدرس کانال راسخون و انجمن در پیام رسانهای داخلی (سروش و گپ و ایتا) رو ندیدم
ممکنه لینکش رو اینجا قرار بدین؟
سلام و عرض ادب و احترام
زیارت قبول حاج آقا.
با سلام و عرض ادب:
قبول حق...نائب الزیاره شما و همه ی عزیزان انجمنی بودیم.
مدیران و کاربران قدیمی از موقعیت انجمن و سوت و کور شدن پل ارتباطی اطلاع کافی دارند ... بله همانطوری که اشاره فرمودید درخواست های متعددی در پل ارتباطی صورت می گرفت که اعمم این موارد بحث بارگذاری مطالب ارسالی و انتقادات و پیشنهادات و حتی درخواست های شخصی در پل ارتباطی صورت می گرفت ...در حال حاضر مدیران و کاربران با سابقه هم به انگیزه های متعدد بحث بارگذاری مطالب و درخواست های شخصی ،حتی پیشنهادات کلی یا کمی یا کیفی یا فنی را از طریق صندوق انجام می دهند .قاعدتا حضور کمتر دوستان قدیمی که راهنمای جدید الوردهای کم تجربه بودند . ..یکی از علت های اساسی می باشد...این حضور کمتر علت های مختلفی دارد که بعضی از این موارد شخصی است و و بعضی موارد هم مربوط به درخواست های به حق دوستان می باشد که امیدواریم عزیزان مسئول پاسخگوی درخواست ها باشند.
با سپاس
پس سوت و کور شدن اینجا به خاطر صندوق پیامه؟ به نظرم برای پویا شدن انجمن بهتره صندوق پیام رومحدود کنید. فعالیت صندوق پیامی، گرچه ممکنه کار کاربران رو راه بندازه، ولی تاپیک ها مخصوصا تاپیک های تعاملی رو از رونق میندازه
در مورد راهنمایی جدیدالورودها، من یادم هست اینقدر با محیط ویرایش آشنا شده بودم که اگر کسی در موردش کمک میخواست، راحت می تونستم راهنماییش کنم.
ولی با تغییر محیط ویرایش کلی اشکال و سوال برای خودم پیش اومد که نه تنها بعد از مدتی حل نشد، بلکه اکثر تاپیک های تالار پرسش و پاسخ راسخون که راجع به محیط ویرایش ایجاد کرده بودم از اعتبار افتاد.
در حال حاضر هم کلی سوال و ایراد دارم که چون نمیشه به آینده همینمحیط ویرایش هم امیدوار باشم، ترجیح دادم اصلا پیگیرش نباشم.
سلام و عرض اذب
جایی آدرس کانال راسخون و انجمن در پیام رسانهای داخلی (سروش و گپ و ایتا) رو ندیدم
پرتال فرهنگی راسخون را در پیام رسان های زیر دنبال کنید
1- گپ
https://gap.im/rasekhoon_net
بله
https://ble.im/rasekhoon_net
3- ایتا
https://eitaa.com/rasekhoon
4- سروش
http://sapp.ir/rasekhoon
سلام و عرض اذب
پرتال فرهنگی راسخون را در پیام رسان های زیر دنبال کنید
1- گپ
https://gap.im/rasekhoon_net
بله
https://ble.im/rasekhoon_net
3- ایتا
https://eitaa.com/rasekhoon
4- سروش
http://sapp.ir/rasekhoon
تشکر از لطف شما
لینک سروش هم کانالش خالی و در حال واگذاری بود.
انجمن کانال مجزا نداره؟