پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با سلام و احترام
فایلهای جلسه چهارم دوره آموزشی طراحی صفحات وب مربوط به تالار تکنولوژی توسعه وب رو به ایمیل forum@rasekhoon.net ارسال کردم .
لطفاً آنها را دریافت کرده و برای قرار دادن در سایت آماده کنید .
موفق باشید
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
از زحمات گرانقدر جنابعالی سپاسگزاریم.
فایل های ارسالی دریافت گردید و در حال آماده سازی جهت درج در تالار مربوطه می باشد، هم اکنون می توانید نسبت به حذف آنها از آپلود سنتر اقدام فرمائید.
موفق باشید
با سلام
کاربری با نام کاربری javad696 در تالار سرباز اقدام به قرار دادن پست های خبری می کند. مگر قرار دادن پست های خبری در قسمت قوانین لازم الاجرا برای کاربران ممنون نمی باشد؟
در ضمن اکثر مطالب ارسالی این کاربر از سایت نیروی انتظامی در بخش سازمان وظیفه عمومی می باشد و بدون منبع هم هستند
لطفا تذکرات لازم را به این کاربر بدهید
با تکر
با سلام
امروز پیامی برای گوشی بنده اومد که متن اون به این شکل است (( کاربر گرامی سلام. لطفا ارسال پست های متعدد در ارتباط با کتاب فرهنگ عاشورا متوقف کنید . تکه تکه کردن مطالب در قالب پست های پشت سر هم و نجومی ممنوع است . اکیدا شما را به مطالعه قوانین فعالیت در انجمن ها دعوت می نمائیم.))
کتاب فرهنگ لغت عاشورا از غنی ترین کتاب های فرهنگی می باشد و نام و توضیحات کامل تمامی کسانی که در واقعه عاشورا سهمی داشتند را به تصویر کشیده است و بنده این کتاب را فقط برای استفاده سایر دوستان قرار دادم و نه برای کسب امتیاز و ... و حسن نیت خود را بدین شکل ثابت می کنم که شما می توانید امتیازاتی که من از پست زدن در این بخش به دست آوردم همه را از حساب کاربری بنده کم نمائید در ضمن تکه تکه کردن آن کار من نبود و از نرم افزار عطش بود به به سفارش دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه ها پخش شد. اما به هیچ وجه منکر این امر نمی شوم که می توانستم آن را به صورت یک تکه قرار بدهم ولی آیا کسانی که در جستجوگر ها ، یکی از نام های موجود در این کتاب را سرچ کنند آیا در انجمن های راسخون باید میان آن همه جمله و کلمه موضوع مورد نظر خود را پیدا کنند؟ اگر هر موضوع در یک پست قرار بگیرد دوستانی که برای مثال عمر بن سعد را جستوجو کرده اند در یک پست کاملا این شخصیت توضیح داده شده است. حال فرض کنید حدود 10یا 20 شخصیت در یک پست قرار گرفته شود اگر فردی بخواهد در مورد یکی از این شخصیت ها اطلاعاتی کسب کند باید از میان آن همه بگردد و موضوع مورد نظر را پیدا کند.
همچنین از این بخش که به بنده لطف و محبت کردین و فرمودین :(اکیدا شما را به مطالعه قوانین فعالیت در انجمن ها دعوت می نمائیم). بیش ازهمه بنده را ناراحت کرد. از این جمله چیزی که برداشت می شود این است که بعد ازبیش 2 سال عضویت در راسخون و فعالیت در انجمن ها هنوز قوانین فعالیت در انجمن ها را مطالعه نکرده ام و به نظر من این توهینی به من حقیر است و از لطف و محبتی که به من دارید نهایت تشکر و قدردانی را دارم.
آیا شما می دانستید که قوانین فعالیت در انجمن ها را مطالعه نکردم و برای زدن این گونه پست ها دلیلی نداشته ام؟
ما در انجمن های راسخون شاهد این هستیم که افرادی به راحتی هرچه تمام تر یک مقاله را که شاید ارزش چندانی هم نداشته باشد روبه روی خود باز می کنند و آن را در چنیدن صفحه قرار می دهند آیا به آن ها هم می گویید که اکیدا قوانین فعالیت در انجمن ها را مطالعه کنند؟
اما به طور کلی در آخر کلامم هم بازهم تاکید می کنم که این پست ها را برای امتیاز قرار نداده ام و شما می توانید تمام امتیازی که از این بخش به دست آمده از حساب کاربری کم نمائید ولی این امری که در راستای پیشرفت عرصه های مذهبی و به تصویر کشیدن واقعه عاشورا انجام گرفته را حمایت کنید.
و همچنین مقداری از آن باقی مانده و بنده هم دیگر میلی به تکمیل آن ندارم اگر صلاح می بینید بقیه را در قالب فایل ورد به آدرس ایمیل انجمن ها ارسال کنم و شما خودتان به شخصه نسبت به تکمیل آن اقدام بفرمائید.
این ناراحتی ها همه تمام می شوند و چیزی که ما از هر روز پر انرزی و مصمم تر از همیشه می کند این است که رهبر معظم انقلاب به ما و دوستان ما نام فعالان سایبری کشور را عنایت فرموده اند . و ما هم به دیده منت آن را می پذیریم و در راستای انجام این وظیفه از جان و مال خود دریغ نخواهیم کرد.
در ضمن اگر کمی ناراحتی بنده باعث رنجش شما شد به بزرگی خودتان ببخشید و برای شما و خانواده محترمتان و تمام مسئولین سایت راسخون آرزوی سلامت و موفقیت دارم
با سلام
امروز پیامی برای گوشی بنده اومد که متن اون به این شکل است (( کاربر گرامی سلام. لطفا ارسال پست های متعدد در ارتباط با کتاب فرهنگ عاشورا متوقف کنید . تکه تکه کردن مطالب در قالب پست های پشت سر هم و نجومی ممنوع است . اکیدا شما را به مطالعه قوانین فعالیت در انجمن ها دعوت می نمائیم.))
.........
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام
لازم به ذکر است در روال بررسی مطالب ارسالی و فعالیت کلی کاربران در سیستم مدیریتی پرتال با توجه به حجم بالای مطالب ارسالی، توجه چندانی به نام کاربری نمی شود، لذا اگر تذکری توسط واحد نظارت و نه اینجانب به شما ابلاغ گردیده، به کاربر mahdi522 و نه شخص حقیقی شما ایلاغ گردیده است.
تکه تکه کردن محتوا در قالب شرح حال یک فرد موردی ندارد ولی بعضا مواردی مشاهده می شود که در یک خط ارجاع به مطلب دیگری داده شده است که این چنین ارجاعات بیشتر در کتب فیزیکی کاربردی است تا در فضای انجمن ها.
در کل و به هیچ عنوان تذکر ابلاغ شده مبنی بر فعالیت غیر اصولی، کمی و امتیاز گرای جنابعالی نبوده است و زحمات ارزنده و صادقانه شما در انجمن های راسخون بر مجموعه روابط عمومی پوشیده نیست.
لذا صمیمانه از جنابعالی دعوت به تکمیل ارسال کتاب الکترونیکی مذکور و استمرار فعالیت عالمانه و مبتنی بر تلاش و صداقت مثال زدنی تان می نمائیم.
با تشکر
با سلام
کاربری با نام کاربری javad696 در تالار سرباز اقدام به قرار دادن پست های خبری می کند. مگر قرار دادن پست های خبری در قسمت قوانین لازم الاجرا برای کاربران ممنون نمی باشد؟
در ضمن اکثر مطالب ارسالی این کاربر از سایت نیروی انتظامی در بخش سازمان وظیفه عمومی می باشد و بدون منبع هم هستند
لطفا تذکرات لازم را به این کاربر بدهید
با تکر
کاربر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
از مشارکت مسئولانه شما سپاسگزاریم.
درج پست های خبری در مورد اخبار داغ، کاربردی و مخاطب پسند به تعداد محدود(حداکثر 10 پست) و در صورتی که هدف از ارسال مطالب صرفا کسب امتیاز نباشد بلا مانع است و اگر تحلیل شخصی از اخبار در ادامه آنها ذکر گردد تا ارسال 20 خبر هم بلا مانع است.
به هر جهت فعالیت کاربر ذکر شده مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت و در صورت تخلف، تذکرات لازم ابلاغ می گردد.
موفق باشید
باسلام
مدیرمحترم ارشدانجمنها
موضوع: کسب تکلیف
بعضا"مشاهده شده کاربران اقدام به گذاشتن پستهایی باعناوین"ملانصرالدین"می نمایندمی خواستم کسب تکلیف نمایم که بااین پستهاچه بایدکرد؟ازنظراستفاده ازلفظ"ملا" ویاطنزهایی که برای ایشان ساخته اندجداازمسائل عرفی وسایرقوانین سایت مشکلی ندارند؟ البته اخیرا"کاربری اقدام به گذاشتن چنین پستی کردکه فقط بدلیل کوتاه بودن حذف وبه کاربرتذکرداده شده ولی کلا" نظرشماراخواستم دراین موردجویاشوم.
باسلام
مدیرمحترم ارشدانجمنها
موضوع: کسب تکلیف
بعضا"مشاهده شده کاربران اقدام به گذاشتن پستهایی باعناوین"ملانصرالدین"می نمایندمی خواستم کسب تکلیف نمایم که بااین پستهاچه بایدکرد؟ازنظراستفاده ازلفظ"ملا" ویاطنزهایی که برای ایشان ساخته اندجداازمسائل عرفی وسایرقوانین سایت مشکلی ندارند؟ البته اخیرا"کاربری اقدام به گذاشتن چنین پستی کردکه فقط بدلیل کوتاه بودن حذف وبه کاربرتذکرداده شده ولی کلا" نظرشماراخواستم دراین موردجویاشوم.
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
موضوع مطروحه به مسئول محترم محتوای سایت ارائه گردید و مقرر شد از طریق پست الکترونیکی به شما اطلاع رسانی گردد.
با تشکر فراوان
باسلام وخداقوت
مدیرمحترم ارشدانجمنها
امتیازات جدول تاپیک ویژه ویژه تالارلطیفه وطنزآماده گردیدلطفا"جهت اهداء امتیازات طبق لینک زیراقدام شود.باتشکر
سوال زیبا... (تاپیک ویژه ویژه)
با سلام و عرض خسته نباشید
در طول یکساعت گذشته من حدود 10 تا پست گذاشته ام در تالارهای مختلف ولی متاسفانه امتیاز این پستها به من تعلق نمیگیرد و اصلا امتیاز من تغییری نمیکند خواهشمنداست رسیدگی فرمایید؟
تکلیف پستهایی که گذاشته شده و امتیازی تعلق نگرفته چه میشود؟
با تشکر
با سلام و عرض خسته نباشید
در طول یکساعت گذشته من حدود 10 تا پست گذاشته ام در تالارهای مختلف ولی متاسفانه امتیاز این پستها به من تعلق نمیگیرد و اصلا امتیاز من تغییری نمیکند خواهشمنداست رسیدگی فرمایید؟
تکلیف پستهایی که گذاشته شده و امتیازی تعلق نگرفته چه میشود؟
با تشکر
کاربر گرامی ضمن سلام وعرض ادب
از امروز مورخ 91/10/25 همزمان با ارسال پست در انجمن ها، امتیاز پست ارسالی تا زمان تائید پست توسط واحد نظارت روابط عمومی به حساب کاربر اضافه نمی گردد . زمان لازم جهت تائید پست ارسالی، از 1 الی 48 ساعت می باشد.
با تشکر فراوان
با سلام:
مسابقه ی پیش بینی هفته ی 22 لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس ، در نشانی زیر ایجاد گردیده است.
http://rasekhoon.net/forum/thread/704800/page1/
لطفا در صورت تائید ، لینک چرخشی اصلاح گردد.
سپاس
با سلام:
مسابقه ی پیش بینی هفته ی 22 لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس ، در نشانی زیر ایجاد گردیده است.
http://rasekhoon.net/forum/thread/704800/page1/
لطفا در صورت تائید ، لینک چرخشی اصلاح گردد.
سپاس
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلامو عرض ادب و احترام
با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی، لینک چرخشی اصلاح گردید و بزودی بارگذاری می شود.
موفق باشید
باسلام وخداقوت
مدیرمحترم ارشدانجمنها
امتیازات جدول تاپیک ویژه ویژه تالارلطیفه وطنزآماده گردیدلطفا"جهت اهداء امتیازات طبق لینک زیراقدام شود.باتشکر
سوال زیبا... (تاپیک ویژه ویژه)
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی و مشارکت کنندگان در تاپیک، امتیازات تقدیم گردید.
موفق باشید
با عرض سلام و خسته نباشید
با توجه به پایان ختم زیارت عاشورا خواهشمند است ترتیبی اتخاذ فرمایید تا مجددا ختم قران کریم به صورت دوره ای اجرا گردد . البته خواهشمند است با کمی تغییرات یعنی به صورت 2 صفحه ای با معنی یا بدون معنی تا کاربران بیشتری در این امر شرکت نمایند
با تشکر
با عرض سلام و خسته نباشید
با توجه به پایان ختم زیارت عاشورا خواهشمند است ترتیبی اتخاذ فرمایید تا مجددا ختم قران کریم به صورت دوره ای اجرا گردد . البته خواهشمند است با کمی تغییرات یعنی به صورت 2 صفحه ای با معنی یا بدون معنی تا کاربران بیشتری در این امر شرکت نمایند
با تشکر
کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از مشارکت مسئولانه شما، ان شاء ا... بزودی تمهیداتی در این ارتباط اندیشیده شده و اجرایی خواهد شد.
موفق و سلامت باشید