پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام حاجی جان.
ارادتمندیم.
اول بگم که باز هم آمد بوی خوش ارور service unavailable به دوستان فنی اطلاع بدید لطفا.
بعدش اینکه در مورد اون موضوع هم تاپیک ایجاد شدش که لطفا صندوق پیامتون رو چک بفرمایید.
تشکر از بزرگواریتون
با سلام و عرض ادب:
دوست وهمراه راسخونی سید بزرگوار هر دو مورد درخواستی در حال پیگیری می باشند.
با تشکر
سلام صبح بخير حاج آقا جان
هنوز مشکل برطرف نشده
هنوز مشکل برطرف نشده
با سلام و عرض ادب و احترام:
دوست عزیز محسن بزرگوار مشکل خاصی را مشاهده نکردم.پست های ارسالی و تاپیک های جدید را بروز نمایش میدهد.چیز خاصی هست در خدمت شما هستیم
ممنونم
هنوز مشکل برطرف نشده
دوست عزیز محسن بزرگوار مشکل خاصی را مشاهده نکردم.پست های ارسالی و تاپیک های جدید را بروز نمایش میدهد.چیز خاصی هست در خدمت شما هستیم
ممنونم
مجدد سلام عزيزم
ظاهرا با نام کاربري مسئولين درسته . من امروز و روزهاي قبل در تالار استانها و جهان و اخبار گردشگري پست گذاشتم . لطفا به صفحه اصلي تالار گردشگري مراجعه فرمائيد ملاحظه خواهيد کرد که پست هاي امروز من نمايش داده نميشه . باتشکر
ملاحظه بفرمائيد ظاهرا آخرين پست در تالار استان ها 27شهريور ارسال شده در حاليکه بعد از اون تاريخ پست ارسال شده است و در تالار جهان امروز کاربر ayeneh به يه پست جواب دادن و اينجا نشون داده ميشه ولي من هر چي پست زدم اينجا نمياره . شايد مشکل از کاربري منه ؟
سلام
بد نیست نتایج ویژه برنامه هایی که برگزار می کنید را مشخص و اعلام هم بفرمایید.
نتایج ویژه برنامه های دهه ولایت را اعلام نفرمودید. اعلام نشد جوایز در نظر گرفته شده چگونه شد!
لطفا کمی پیگیر باشید!
سلام
این مشکل تو بعضی از تالارهای دیگه هم وجود داره! مثلا تالار استخدامی!
سلام و عرض ادب.
حاج اقا امکانش هست این مطلب رو در برترین ها قرار بدین . خیلی ممنون
هنوز مشکل برطرف نشده
ممنونم
مجدد سلام عزيزم
ظاهرا با نام کاربري مسئولين درسته . من امروز و روزهاي قبل در تالار استانها و جهان و اخبار گردشگري پست گذاشتم . لطفا به صفحه اصلي تالار گردشگري مراجعه فرمائيد ملاحظه خواهيد کرد که پست هاي امروز من نمايش داده نميشه . باتشکر
با سلام و عرض ادب:
دوست و همراه راسخونی در زیر تالارهای مربوط به گردشگری تاپیک های مذکور تست گردید و اشکالی مشاهده نشد.شما اگر الان تشریف دارید تست بفرمایید تا همکاران فنی خودشان مشاهده بفرمایند.
ممنونم ار همراهی و همکاری شما بزرگوار
سلام
بد نیست نتایج ویژه برنامه هایی که برگزار می کنید را مشخص و اعلام هم بفرمایید.
نتایج ویژه برنامه های دهه ولایت را اعلام نفرمودید. اعلام نشد جوایز در نظر گرفته شده چگونه شد!
لطفا کمی پیگیر باشید!
با سلام و عرض ادبو احترام:
کاربر و همراه راسخونی عضو شدن شما در انجمن را تبریک عرض می نماییم و از اینکه با کاربری دیگری در برمامه های طرح ولایت شرکت کرده اید سپاسگزارم .اکثر امتیازات اهدا گردیده اگر در تاپیکی نام شما از قلم افتاده و امتیازی تعلق نگرفته اشاره بفرمایید.. جوائز مورد نظر به محض آماده شدن قرعه کشی خواهند شد.
با تشکر از لطف شما
سلام
این مشکل تو بعضی از تالارهای دیگه هم وجود داره! مثلا تالار استخدامی!
با سلام و عرض ادب:
مدیر و همراه راسخونی جهت پیگیری سریع در ساعات اداری راسخون هر وقت آنلاین بودید چند پست را در تالار مذکور بزنید تا دوستان فنی مشاهده نمایند.مورد درخواستی شما و بعضی دوستان عمومی نیست .
با تشکر از لطف جنابعالی
سلام و عرض ادب.
حاج اقا امکانش هست این مطلب رو در برترین ها قرار بدین . خیلی ممنون
با سلام و عرض ادب:
مدیر و همراه راسخونی با تشکر از لطف جنابعالی مطلب درخواستی در برترین ها بارگذاری گردید.
سپاسگزارم
با سلام و عرض ادب:
دوست و همراه راسخونی در زیر تالارهای مربوط به گردشگری تاپیک های مذکور تست گردید و اشکالی مشاهده نشد.شما اگر الان تشریف دارید تست بفرمایید تا همکاران فنی خودشان مشاهده بفرمایند.
صلام و ارذ عدب هاج آغا
چون این روزا من صبح تا ظهر درگیر ثبت نام دانشجویان هستم و وقت خاراندن سر فرزاد را ندارم الان در تالار اخبار گردشگری ، ایرانشناسی ، استان ها ، جهان ، بازی های محلی ، آوازه های محلی یه پست تستی ارسال کردم ولی صفحه اصلی انجمن همچنان مثل سابق می باشد . لطفا به دوستان فنی سلام برسانید و بفرمائید از الان فقط 48 ساعت فرصت دارن 48 میلیون تومان وجه رایج مملکت را به حساب من واریز نمایند وگرنه دست و پای تالار گردشگری را قلم خواهم کرد !! وسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
با سلام و عرض ادب:
صلام و ارذ عدب هاج آغا
چون این روزا من صبح تا ظهر درگیر ثبت نام دانشجویان هستم و وقت خاراندن سر فرزاد را ندارم الان در تالار اخبار گردشگری ، ایرانشناسی ، استان ها ، جهان ، بازی های محلی ، آوازه های محلی یه پست تستی ارسال کردم ولی صفحه اصلی انجمن همچنان مثل سابق می باشد . لطفا به دوستان فنی سلام برسانید و بفرمائید از الان فقط 48 ساعت فرصت دارن 48 میلیون تومان وجه رایج مملکت را به حساب من واریز نمایند وگرنه دست و پای تالار گردشگری را قلم خواهم کرد !! وسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
سلام و وقت بخیر جناب خدایی عزیز.
خدا قوت بابت ثبت نام دانشجویان. عرض شود که حاج آقا بسیار پیگیر مشکلی که می فرمایید هستن فقط موضوع اینه که اگر دقیقا و ترجیحا با رسم شکل توضیح دهید که مشکل کجاست مطمئنا بهتر می شه نتیجه گرفت. چرا که هر کجا ما تست می کنیم، تغییرات ارسال پست در پست، تاپیک، صفحه اصلی تالار و زیرتالار مربوطه و در نهایت در صفحه اصلی انجمن ها نمایش داده می شه.
به همین خاطر میخواهیم دقیقا مشکلی که شاید فقط برای شماست را پیدا کنیم تا رفع شود.
بسیار سپاسگزارم
سلام و عرض ادب:
لطفا امتیازت برندگان دور ششم جشنواره تابستانه به دوستان گرامی اهدا شود.
ممنون