پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام صبح تون بخير حاج آقا
چرا امضام تائيد نميشه ؟؟
با سلام و عرض ادب:
دوست عزیز راسخونی محسن عزیز امضا شما تایید گردید
با تشکر
مدیرمحترم ارشدانجمنها
باسلام واحترام
اگرامکان داره درصفحه اصلی انجمنهابرنامه های مختلف دهه کرامت رواعلام بفرماییدبهمراهه لینک مربوطه.درضمن کاربران برترتیرماه روهم لطفا"پستشودرفوق برنامه ایجادنماییدباتشکر
مدیرمحترم ارشدانجمنها
باسلام واحترام
میگن همین که کاربران برترو اعلام نکنیم خودش به معنی کناره گیری ازمدیریته امامن اخلاقم طوریه که کارموتموم می کنم بعدش درخواست میدم شوخی نمیکنماجدیه جدی درخواست کوچکی داشتم ازشماواخلاقم طوریه که بایستی حتماخداحافظی کنم نه اینکه بتدریج درافق محوشوم واسه اینکه احترامی که به سایت ومسوولینش دارم.
مدتیست که فکرکناره گیری ازمدیریت قلقلکم میده بدلیل پاره ای مشکلات شخصی شایدآنروزامروزباشه،هستم درسایت امانه مدیر،بااحترام
حاج آقا بيکار بودم گفتم متن پيام فرزاد رو کپي کنم آخه من عادت داشتم تو اتاق چت به سرقت متون
باسلام وخداقوت
حاج آقاپست متولدین مردادروهم ایجادکنید،فرشون منتظردیدن زادروزتولدشه،باتشکر
مدیرمحترم ارشدانجمنها
باسلام واحترام
اگرامکان داره درصفحه اصلی انجمنهابرنامه های مختلف دهه کرامت رواعلام بفرماییدبهمراهه لینک مربوطه.درضمن کاربران برترتیرماه روهم لطفا"پستشودرفوق برنامه ایجادنماییدب
با سلام و عرض ادب
مدیر و همراه راسخونی از روز سه شنبه ویژه برنامه های دهه کرامت بارگذاری خواهد شد.
با تشکر
مدیرمحترم ارشدانجمنها
باسلام واحترام
میگن همین که کاربران برترو اعلام نکنیم خودش به معنی کناره گیری ازمدیریته امامن اخلاقم طوریه که کارموتموم می کنم بعدش درخواست میدم شوخی نمیکنماجدیه جدی درخواست کوچکی داشتم ازشماواخلاقم طوریه که بایستی حتماخداحافظی کنم نه اینکه بتدریج درافق محوشوم واسه اینکه احترامی که به سایت ومسوولینش دارم.
مدتیست که فکرکناره گیری ازمدیریت قلقلکم میده بدلیل پاره ای مشکلات شخصی شایدآنروزامروزباشه،هستم درسایت امانه مدیر،بااحترام
حاج آقا بيکار بودم گفتم متن پيام فرزاد رو کپي کنم آخه من عادت داشتم تو اتاق چت به سرقت متون
با سلام و عرض ادب:
مدیرگرامی و همراه همیشگی راسخون از بازنویسی مطالب به روز و آنلاین و تکمیل پروژه های ناقص دوستان از شما بزرگوار تشکر و قدردانی می نماییم.
با تشکر
باسلام وخداقوت
حاج آقاپست متولدین مردادروهم ایجادکنید،فرشون منتظردیدن زادروزتولدشه،باتشکر
با سلام و عرض ادب:
دوست عزیز راسخونی مطالب درخواستی شما بزودی اماده و بارگذاری خواهد شد.
با تشکر
سلام حاج آقا
دوباره ص پ لطفا"چ
رمزعملیات:23.خخخ
سلام حاج آقا
دوباره ص پ لطفا"چ
رمزعملیات:23.خخخپ
سلام و عرض ادب:
دوست وهمراه گرامی جناب اشرفی جیزی ازعملیات در صندوق پیام ارسال نشده است.
با تشکر
باسلام: پس لیست متولدین مردادماه کجاست ، باکلیک روی متولدین عزیز مردادماه صفحه کاربران فعال تیرماه باز می شود .لطفا رسیدگی نمایید.باکمال تشکر ودعای خیر
با سلام و عرض ادب:
دوست و همراه راسونی مطلب شما در برترین ها به بیش از 72 ساعت بارگذاری گردید.(از پنج شنبه تا الان که از برترین ها برداشته شد.)
با تشکر
سلام
در صورت امکان تایپیک زیر رو در چرخشی قرار دهید / یاشا
روشهای بازیابی پسورد اکانت اینستاگرام؛
با سلام و عرض ادب:
کاربر گرامی و همراه راسخونی مطلب درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
باسلام: پس لیست متولدین مردادماه کجاست ، باکلیک روی متولدین عزیز مردادماه صفحه کاربران فعال تیرماه باز می شود .لطفا رسیدگی نمایید.باکمال تشکر ودعای خیر
با سلام و عرض ادب:
کاربرگرامی و همراه راسخونی با تشکر از مشارکت شما در برنامه های انجمن راسخون ؛در برترین های راسخون لینک متولدین مردادماه (https://rasekhoon.net/forum/thread/1286468/page1/)بارگذاری شده است و مشکلی در این رابطه وجودندارد.