پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام
در صورت امکان تایپیک زیر رو در چرخشی قرار دهید / یاشا
۴ روش جلوگیری از پخش خودکار ویدیو و موزیک در مرورگر
سلام
در صورت امکان تایپیک زیر رو در چرخشی قرار دهید / یاشا
۴ روش جلوگیری از پخش خودکار ویدیو و موزیک در مرورگر
با سلام و عرض ادب:
دوست و همراه راسخونی مطلب درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
باسلام و عرض ادب:
1- با توجه به ایام امتحانات به صورت موقت سرگرمی های تالار مسابقات کاربری کاهش یافته. اما به لطف جناب mty1378 تالار مسابقات کاربری همچنان با سرگرمی فتومیم راسخونی میزبان کاربران و دوستان جدید است.
به جهت قدردانی از ایشان با اجازه شما : لینک
ان شاءا... به زودی با مسابقات و طرح های جدید خدمت دوستان خواهیم بود...
2- لطفا پست های تایپک کاربران فعال اردیبهشت فعال و تایپک کاربران فعال خرداد ایجاد گردد.
3- به طور اتفاقی با تایپک دانستنی های عمومی در مورد کلام برخورد کردم. اکثر پست های خارج کادر هستند. لطفا ویرایش شود تا کیفیت مطالب نیز حفظ شود.
ممنون
با عرض سلام وادب
لطفا صندوق پیام چک شود .
با تشکر فراوان از زحماتتان
باسلام و عرض ادب:
1- با توجه به ایام امتحانات به صورت موقت سرگرمی های تالار مسابقات کاربری کاهش یافته. اما به لطف جناب mty1378 تالار مسابقات کاربری همچنان با سرگرمی فتومیم راسخونی میزبان کاربران و دوستان جدید است.
به جهت قدردانی از ایشان با اجازه شما : لینک
ان شاءا... به زودی با مسابقات و طرح های جدید خدمت دوستان خواهیم بود...
2- لطفا پست های تایپک کاربران فعال اردیبهشت فعال و تایپک کاربران فعال خرداد ایجاد گردد.
3- به طور اتفاقی با تایپک دانستنی های عمومی در مورد کلام برخورد کردم. اکثر پست های خارج کادر هستند. لطفا ویرایش شود تا کیفیت مطالب نیز حفظ شود.
ممنون
با سلام و عرض ادب:
مدیر و همراه راسخونی از همکاری و هماهنگی شما با کاربر mty1378 در اجرای طرح های تالار تحت مدیریت تشکر و قدردانی می نماییم .امتیازات درخواستی شما با ملاحضات لازم مورد بررسی قرار خواهد گرفت . و سایر موارد انجام خواهد شد.
با تشکر
با عرض سلام وادب
لطفا صندوق پیام چک شود .
با تشکر فراوان از زحماتتان
با سلام و عرض ادب:
مدیر گرامی با سپاس مطلب درخواستی مشاهده گردید.
با تشکر
با سلام و عرض ادب
من قصد دارم یه تالار با موضوع خودشناسی تو بهش دین پژوهی اگه ممکن باشه ایجاد کنم، و خودم مدیر باشم هرچند خیلی تو انجمن ها کار نکردم اما با یکم راهنمایی میتونم اداره اش کنم.
سلام
در صورت امکان تایپیک زیر رو در برترین ها قرار دهید / یاشا
آموزش پاک کردن کش تلگرام در اندروید ، ویندوز و iOS
با سلام و عرض ادب:
مدیر و همراه راسخونی سه ماهه چهارم دقیقا شده مانند معوقه های چند ماهه در همه ارگانها ، با توجه به اینکه تاپیک مورد نظر آماده هم شده است منتظر اقدامات بعدی هستیم.انشالله در ماه مبارک تاپیک بارگذاری خواهد شد .بعد از بارگذاری صبر و حوصله جمیل و جلیل را برای قدامات بعدی از دوستان خواستاریم.(خلاصه اینکه آنچه وظیفه من و جناب قریشی بوده انجام گرفته منتظر اقدامات بعدی هستیم)
با تشکر
با سلام و عرض ادب
مدیر و همراه راسخونی مطلب درخواستی شمادر برترین ها بارگذاری گردید.
با تشکر
با سلام و عرض ادب
من قصد دارم یه تالار با موضوع خودشناسی تو بهش دین پژوهی اگه ممکن باشه ایجاد کنم، و خودم مدیر باشم هرچند خیلی تو انجمن ها کار نکردم اما با یکم راهنمایی میتونم اداره اش کنم.
با سلام و عرض ادب و احترام.
کاربر گرامی و همراه راسخونی با تشکر از لطف جنابعالی و با سپاس از فعالیت شما در انجمن راسخون.جهت مدیریت تالار لطف بفرمایید و در این تاپیک (http://rasekhoon.net/forum/thread/1151966/page1/) درخواست خود را ثبت نمایید خیلی از دوستان در صف واگذاری مدیریت به آنها هستیم قاعدتا فرآیند و شرایط واگذاری مدیریت تالارها به دوستان تابع ضوابطی هست که در صورت برطرف شدن مشکلات در همین رابطه.حتما در خدمت شما و دیگر عزیزان خواهیم بود.
سلام
در صورت امکان تایپیک زیر رو در برترین ها قرار دهید / یاشا
آموزش پاک کردن کش تلگرام در اندروید ، ویندوز و iOS
با سلام و عرض ادب:
دوست و همراه راسخونی مطلب درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر