پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام
در صورت امکان تایپیک زیر رو در برترین ها قرار دهید / یاشا
ایمیل موقت چیست؟ و چگونه یک ایمیل موقت بسازیم؟
با سلام و عرض ادب:
همراه و همکار گرامی مطلب درخواستی شما درلینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
سلام
حاجی پس کو این؟؟؟
سلام و عرض ادب:
همراه و همکار گرامی مطلب درخواستی اصلاح گردید.
با تشکر
سلام خسته نباشید هفته معلم است از معلمان و بخصوص معلمان نمونه به نوعی تقدیر کنید.
بنده به عنوان معلم نمونه استان اصفهان انتخاب شدم .
با معلــــم شاخ نورسته نموده گل نشان
گر سخنور بلبلــــی دیدی و الحان گران
دان کــه از زحــمت معلــم ایــن نـــــوا
بی معلم کی بودباغی به عالم چون جنان
فی البداهه: منصور مقدم 14/2/1396
سلام خسته نباشید هفته معلم است از معلمان و بخصوص معلمان نمونه به نوعی تقدیر کنید.
بنده به عنوان معلم نمونه استان اصفهان انتخاب شدم .
با معلــــم شاخ نورسته نموده گل نشان
گر سخنور بلبلــــی دیدی و الحان گران
دان کــه از زحــمت معلــم ایــن نـــــوا
بی معلم کی بودباغی به عالم چون جنان
فی البداهه: منصور مقدم 14/2/1396
با سلام و عرض ادب واحترام.
معلم دلسوز و کاربر عزیز و فهیم راسخونی جناب منصور مقدم ،معلم باغبان باغ عشق است، معلم قافله سالار عشق است ، ممتاز و نمونه شدن برای یکسال است و ماندگار شدن برای یک عمر؛سلام برشما و همه ی معلمان که هر سال نمونه هستید و یک عمر ماندگار،
روزتا ن مبارک
درخدمت شما بزرگوار هستیم و خواهیم بود.افتخار میکنیم که در کنار شما معلمان و دانشجویان و استادان عزیز در این مجموعه فرهنگی فعالیت داریم ،انشالله زمینه ای فراهم شود تا با حضور مبارک شما در این مجموعه فرهنگی هم از وجود شما استفاده نماییم و همینکه از زحمات شایسته شما تقدیر و تشکر بنماییم.
با سپاس فراوان
سلام خسته نباشین
حاجی قضیه اون فونت چی شد؟؟؟
و البته قرار بود برخی از پستای مهم توسط مسئولین چک بشوند ....
♀♀♀ سوتی های راسخونی ♀♀♀
حاجی موندم دردمو به کی بگم؟؟؟ میشه ی راهنمایی بفرمایین در این تایپیک؟؟!
(همه پست ها به خصوص آخرین پست)
سلام خسته نباشین
حاجی قضیه اون فونت چی شد؟؟؟
و البته قرار بود برخی از پستای مهم توسط مسئولین چک بشوند ....
♀♀♀ سوتی های راسخونی ♀♀♀
با سلام و عرض ادب:
همراه و همکار گرامی پیامی در رابطه با موضوع درخواستی (فونت ) به صندوق پیامتان ارسال گردید. و مطلب درخواستی شما در سوتی های راسخون پیگیری و مشکل برطرف گردید.
با تشکر
پاسخ به:💬💬💬اتاق فکر راسخونی💬💬💬
سلام و عرض ادب:
جناب طاهر زاده عزیز با سپاس از زحمات شایسته شما با توجه به اینکه همه ی تاپیک های آموزش های ایجاد شده به نوعی لازم بوده وخواهد بود شما بزرگوار اولویت را با توجه به نیازها و درخواست ها و کمبودهای موجود انتخاب نمایید.
من الله توفیق
سلام و عرض ادب:
جناب طاهر زاده عزیز با سپاس از زحمات شایسته شما با توجه به اینکه همه ی تاپیک های آموزش های ایجاد شده به نوعی لازم بوده وخواهد بود شما بزرگوار اولویت را با توجه به نیازها و درخواست ها و کمبودهای موجود انتخاب نمایید.
من الله توفیق
سلامی دوباره
حاجی منظورمووو انگار متوجه نشدین
من میگم چرا ابزار گذاشتن ویدیو رو محدود کردید؟؟؟
اولا امکان اینکه مخاطب بیاد و ی پیش نمایشی داشته باشه از ویدیو و اگه خوشش بیاد اونو انتخاب کنه و مشاهده کنه بود ولی الان چی فقط یه صفحه سیاه میبینه!!!
چرا باید این طوری باشه؟؟؟؟
سلام و عرض ادب:
من الله توفیق
سلامی دوباره
حاجی منظورمووو انگار متوجه نشدین
من میگم چرا ابزار گذاشتن ویدیو رو محدود کردید؟؟؟
اولا امکان اینکه مخاطب بیاد و ی پیش نمایشی داشته باشه از ویدیو و اگه خوشش بیاد اونو انتخاب کنه و مشاهده کنه بود ولی الان چی فقط یه صفحه سیاه میبینه!!!
چرا باید این طوری باشه؟؟؟؟
با سلام و عرض ادب:
بله جناب طاهر زاده عزیز ، من و جناب قریشی و یکی دیگر از دوستان مطلب قبلی شمارا مطالعه کردیم و تنها چیزی که فهمیدیم مطلبی بود که خدمت شما ارائه داد م .لذا اگر در همان تاپیک به همین نحو توضییح داده بودید مطلب گویاتر و منظورتان را بهتر می فهمیدیم. همینک مطلب درخواستی شما به واحد مربوطه جهت پیگیری ارجاع داده شد.
با تشکر
با سلام و عرض ادب و احترام:
پاسخ واحد فنی در جواب سوال شما:
جناب طاهر زاده عزیز ضمن تشکر از زحمات شما :همانطوری که اطلاع دارید بارگذاری مدیا در سایت هایی همانند آپارات کاملا تخصصی می باشد و خدمات آن بروز ارائه میگردد. ازآنجا که قابلیت مذکور تخصصی بوده و احتیاج به برنامه نویسی و بروز رسانی مستقل دارد . در حال حاضر امکان این تغییرات در سایت راسخون وجود ندارد .لذا در برنامه نویسی راسخون تنها قابلیت بارگذاری مدیا به صورت عمومی برای همه ی کاربران در نظر گرفته شده است، از شما بزرگوار و همه ی عزیزانی که مدیا بارگذاری می نمایند خواهشمندیم پیش نمایش اول هر مدیا را فعلا به صورت زیر نویس ارائه دهید.
با تشکر
سلام، خسته نباشید
لطفا تاپیک زیر را در برترین ها بارگذاری کنید. با تشکر
سرگرمی فتومیم راسخونی-دور اول (سری جدید)
با سلام و عرض ادب:
کاربر گرامی با تقدیر و تشکر از همراهی شما ، مطلب درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
سلام خسته نباشید
لطفا جایگزین شود
سرگرمی فتومیم راسخونی-دور دوم
باتشکر
با سلام
برای لینک چرخشی پیشنهاد می شود:
پویش مردمی دعای عمومی برای ظهور
موفق باشید
با سلام و عرض ادب:
دوست و همراه راسخونی با تشکر از لطف و همت شما بزرگوار ،با توجه به اینکه در انجمن راسخون ویژه برنامه شعبان در حال برگذاری می باشد و تغییر عکس پروفایل هم درآن وجود دارد .در صورت امکان شما بزرگوار عکس های کانال مورد نظر را در تاپیکی در رانجمن بارگذاری ارسال نمایید تا لینک طرح تغییرپروفایل را که در حال اجرا می باشد به آن ارجاع دهیم .همانطور که اطلاع دارید ارجاع لینک یا تبلیغ کانال و سایت های مورد تایید در تاپیک ها و پست های انجمن راسخون ممنوع می باشد.
با تشکر
سلام
در صورت امکان تایپیک زیر رو در چرخشی قرار دهید / یاشا
💢 اینفوگرافی امنیت رمز عبور
با سلام و عرض ادب:
مدیر و همراه گرامی با تقدیر و تشکر از همراهی شما ، مطلب درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر