راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|
نقل قول siryahya

سلام

در صورت امکان تایپیک زیر رو در برترین ها قرار دهید / یاشا

مجموعه ترفندهای ویندوز 10 + امتیاز ویژه

با سلام و عرض ادب:

مدیر و همراه راسخونی مطلب درخواستی شما در برترین ها بارگذاری گردید.

با تشکر

|
|
نقل قول borkhar

سلام حاج آقا.

وقت بخیر.

در صورت امکان  به جای جملات منفی روزانه ، جملاتی مثبت جایگزین کنید

خیلی ممنون .

با سلام و عرض ادب:

همراه و همکار گرامی مطلب درخواستی شما دربرترین ها  بارگذاری گردید.

با تشکر

|
|
نقل قول ehsan007060

سلام

وفات قاری مشهور در حال تلاوت زنده قرآن!

لینک برترین ها لطفا

با سلام و عرض ادب:

همراه و همکار گرامی مطلب درخواستی شما دربرترین ها  بارگذاری گردید.

با تشکر

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

باسلام

حاجی جون

مدتیست که بنابه گفته شمانمی خواهم مسایل راعلنی کنم اماهمکاران مدیرنمی گذارندبهرحال بهانه ای شدتادرخدمتتون جهت پاره ای توضیحات باشم،بنظرمن اگراختلافی بین مدیران پیش می آیداین بنابه مسوولیتیست که هرکدام ازمابعهده داریم وچه خوب می شدقبل ازاینکه هرمدیری باشمامسایل رامطرح کنداول دل مدیرتالارروبدست می آوردواگرنه که اون مدیرتالارمتشاکی بنظرمن چغندرمحسوب می شود،اگرمی خواهیدکاربران وافرادیکه ازطرف سایت به یک کاری منصوب می شوندخودشون تصمیم بگیرندسعی نکنیدمنحصرابرای خواباندن موقتی موضوع فقط آبهاروازآسیاب بندازیدمن وظیفه ام است که ازتالارتحت سرپرستی حمایت کنم،ازکاربرم حمایت کنم ،حق اونوازسایت بگیرم اماوقتی مشکلی خصوصاازناحیه مدیران که همکاران نزدیک هم هستیم واصلاانتظاراین برخوردهارونداریم که به قوانین هم آشناهستندمی بینم واقعازجر آوراست حاجی جون من دل پری دارم وجهت اطلاع یک پست اول وآخربیشترنمی زنم.

omiddeymi1368 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6610
|

با سلام و عرض ادب،

لطفاً امتیازات مبحث 131 طرح صالحین اهدا گردد.

با تشکر

|
|
نقل قول farshon

باسلام

حاجی جون

مدتیست که بنابه گفته شمانمی خواهم مسایل راعلنی کنم اماهمکاران مدیرنمی گذارندبهرحال بهانه ای شدتادرخدمتتون جهت پاره ای توضیحات باشم،بنظرمن اگراختلافی بین مدیران پیش می آیداین بنابه مسوولیتیست که هرکدام ازمابعهده داریم وچه خوب می شدقبل ازاینکه هرمدیری باشمامسایل رامطرح کنداول دل مدیرتالارروبدست می آوردواگرنه که اون مدیرتالارمتشاکی بنظرمن چغندرمحسوب می شود،اگرمی خواهیدکاربران وافرادیکه ازطرف سایت به یک کاری منصوب می شوندخودشون تصمیم بگیرندسعی نکنیدمنحصرابرای خواباندن موقتی موضوع فقط آبهاروازآسیاب بندازیدمن وظیفه ام است که ازتالارتحت سرپرستی حمایت کنم،ازکاربرم حمایت کنم ،حق اونوازسایت بگیرم اماوقتی مشکلی خصوصاازناحیه مدیران که همکاران نزدیک هم هستیم واصلاانتظاراین برخوردهارونداریم که به قوانین هم آشناهستندمی بینم واقعازجر آوراست حاجی جون من دل پری دارم وجهت اطلاع یک پست اول وآخربیشترنمی زنم.

با سلام وعرض ادب:

دوست وهمراه راسخونی جناب اشرفی ،همراهی و همکاری صادقانه شما بزرگوار در انجمن کاملا برای مسئولین انجمن محرز بوده و از اینکه در خدمت شما و دیگر مدیران انجمن هستیم مایه افتخار و مباهات می باشد.در هر صورت کار در این محیط  با توجه به ضوابط و شرایط انجمن در کنار سلیقه های شخصی همیشه دارای تنش ها و اختلافات بوده که وظیفه حقیر و دیگر دوستان بررسی و پیگیری مشکلات در این راستا می باشد .نکته قابل توجه اینکه رعایت اخلاق در نوشتار و گفتار در پست های عمومی حداقل انتظار ما از دوستان می باشد که بارها اشاره کردیم مسائل شخصی را فقط در صندوق پیام اعلام فرمایید تا احترام به حریم و حرمت اشخاص حفظ شود  لذا  با توجه به سابقه طولانی  مدیران  عزیز در این محیط فرهنگی ، الگو  قرار گرفتن افعال و کردار و نوشتار عزیزان  مدیر وظیفه را سنگین تر می نمایید. تا دقیقتر و ظریفتر به مسائل اختلافی نگاه نماییم تا موجب دلسردی و د لزدگی مدیر یا کاربری نشویم.از اینکه صبورانه و دلسوزانه با مسئولین و مدیران تالارها و کاربران در تالار تحت مدیریت همکاری می نمایید کمال تشکر وقد ردانی را دارم.

باسپاس

|
|
نقل قول omiddeymi1368

با سلام و عرض ادب،

لطفاً امتیازات مبحث 131 طرح صالحین اهدا گردد.

با تشکر

با سلام و عرض ادب:

دوست و همکار گرامی با تشکر از زحمات شایسته شما بزرگوار ،امتیازات درخواستی اهداء گردید.

با تشکر

ehsan007060 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10952
|
farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

کربلایی منتظمی

باسلام وخداقوت

لطفا ص پ چک

siryahya کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 158652
|

سلام

در صورت امکان تایپیک زیر رو در چرخشی قرار دهید / یاشا

تنظیمات اینترنت همراه اول در سیستم های مختلف

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

سلام و عرض ادب.

وقت بخیر.

حاج اقا تالار گفتگوی آزاد رو به نظر اسمشو باید عوض کنین....چون یه نگاهی بهش یندازین دیگه اون گفتگوی آزاد سابق نیس...به نظر اگه اسمش باشه تالار هر چی جا نداشت بیارین اینجا بهتره!

همه مطالبش شده بی ربط به تالار و پر از مطالب کپی پیست....

لاقل این تاپیک رو حاج اقا داشته باشین که چیزی نشه غیر از اسمش...

ممنون

|
|
نقل قول ehsan007060

سلام

چگونه از «تکنولوژی NFC» در نمایشگاه کتاب استفاده کنیم؟

لینک برترین ها لطفا!

با سلام و عرض ادب:

همراه و همکار گرامی مطلب درخواستی شما درلینک چرخشی بارگذاری گردید.

با تشکر

|
|
نقل قول farshon

کربلایی منتظمی

باسلام وخداقوت

لطفا ص پ چک

با سلام و عرض ادب:

همراه راسخونی و مدیر رامی پاسخ به صندوق پیام ارسال گردید.

با تشکر

|
|
نقل قول siryahya

سلام

در صورت امکان تایپیک فوق العاده زیر رو در برترین ها قرار دهید / یاشا

آموزش تصویری قطع دسترسی برنامه ها در اندروید + اندروید ۶ 

با سلام و عرض ادب:

همراه و همکار گرامی مطلب درخواستی شما درلینک چرخشی بارگذاری گردید.

با تشکر

|
|
نقل قول borkhar

سلام و عرض ادب.

وقت بخیر.

حاج اقا تالار گفتگوی آزاد رو به نظر اسمشو باید عوض کنین....چون یه نگاهی بهش یندازین دیگه اون گفتگوی آزاد سابق نیس...به نظر اگه اسمش باشه تالار هر چی جا نداشت بیارین اینجا بهتره!

همه مطالبش شده بی ربط به تالار و پر از مطالب کپی پیست....

لاقل این تاپیک رو حاج اقا داشته باشین که چیزی نشه غیر از اسمش...

ممنون

با سلام و عرض ادب:

مدیر و  و همراه راسخونی  دوستانی که مطلبی را ارسال میکنند باید دقت لازم را بنمایند. و مدیر تالار هم باید به کاربران تذکر بدهند .با توجه به اینکه این تالار  را دوستان زیادی مدیریت کرده اند .سلیقه های مدیریتی نیز در این تالار اعمال شده است.واگذاری تالارها به مدیران عزیز در همین راستا بوده است .که اجازه ندهند به کاربران به هر بهانه ای تالار را اشغال نمایند.جنانچه بعد از تذکر مدیر موردی را کاربری رعایت نکرد .قاعدتا باید به مسئولین مربوطه اطلاع رسانی نمایند.

با تشکر