پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با عرض سلام خدمت مدیر ارشد انجمن ها
بنده یه مقدار کمی گله داشتم اولا این که بنده امضای انجمن خود عوض کرده ولی بعدا مشاهده کردم که این امضای انجمن تائید نشده است . نمی دانم دلیل تائید نشدن چی هست ولی به نظر خودم چیزی در اون نبوده که باعث تائید نشدنش بشه در امضای انجمن دو عکس لینک دار بود اولین عکس ، عکس شهید ترابی بود که توضیحات کامل در مورد اون شهید لینک اون بود (آدرس لینک) و دومین عکس هم لگوی کانون فرهنگی هنری شهید ترابی بود که لینک اون هم آدرس سایت این مکان فرهنگی بود (آدرس لینک) . وچیزی جز این ها نبود . اگر توضیحات در مورد یک شهید مشکلی دارد پس چرا این همه سایت و وبلاگ در مورد شهدا و دفاع مقدس نوشته شده است. اگر آدرس سایت در امضای انجمن ها ممنوع است پس چرا در امضای بعضی از کاربران آدرس سایت ویا وبلاگ خودشون مشاهده می شود. حال این که سایتی که در امضای ما بود مثل راسخون سایتی در راستای انجام فعالیت های فرهنگی است.
و دوم این که آیا انجمن مساجد و حسینیه ها تشکیل می شود یا خیر؟ (البته این یکی گلایه نیست )
سلام و خسته نباشيد
مدير تالار زن كيه؟
کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
تالار زن و زیر تالارهای آن توسط روابط عمومی راسخون مدیریت می شود و مدیر فعال از بین کاربران ندارد.
ضمنا شما که خودتان نام خانوادگی خود را در امضاء کاربریتان قرار داده اید، برای چه از حذف آن در پست کاربران تشکر می کنید و از استفاده کاربران از آن ناراحت می شوید.
با تشکر
مدیر محترم ارشد انجمنها
باعرض سلام وخداقوت
می خواستم بعرض برسانم جهت اطلاع که مطلب موجوددرلینک چرخشی "مثل تانگ جنگ می مانی پراید"قبلا"درماههای قبل توسط کاربران دیگردرتالارقرارداده شده بودلذااینجانب بدلیل تکراری بودن پست آنراحذف نمودم.
مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب
در حالی که مطلبی توسط روابط عمومی در لینک چرخشی بارگذاری شده است شما با حذف آن موجب نامعتبر شدن لینک بارگذاری شده می شوید؟
در صورتی که تکراری هم بوده است شما نباید اقدام به حذف آن می نمودید.
با تشکر
مسئول محترم
اینجانب بعدازحذف مطلب متوجه موجودبودن درلینک چرخشی شدم خوبه که یه هماهنگی جهت لینک چرخشی بشودثانیا" فقط دراین خصوص که درچرخش بوده نبایدحذف می شده یاکلا"مطالب تکراری روحذف نکنم ، می خواستم کسب تکلیف کنم.باتشکر
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و تشکر از زحمات شما
در صورت ارسال مطالب تکراری و اطمینان از تکراری بودن و وجود آنها در انجمن، اقدام به ارسال پست تذکر به کاربر خاطی نمائید و پس از یکی دو ساعت اقدام به حذف کلی پست تکراری و پست تذکر نمائید.
در این مورد خاص چون مطلب در لینک چرخشی بود، شما با حذف آن لینک را نا معتبر نموده بودید، پس اگر مطلبی در تبلیغات قرار داده شده است، نباید آن را حذف نمائید.
با تشکر
با عرض سلام خدمت مدیر ارشد انجمن ها
بنده یه مقدار کمی گله داشتم اولا این که بنده امضای انجمن خود عوض کرده ولی بعدا مشاهده کردم که این امضای انجمن تائید نشده است . نمی دانم دلیل تائید نشدن چی هست ولی به نظر خودم چیزی در اون نبوده که باعث تائید نشدنش بشه در امضای انجمن دو عکس لینک دار بود اولین عکس ، عکس شهید ترابی بود که توضیحات کامل در مورد اون شهید لینک اون بود (آدرس لینک) و دومین عکس هم لگوی کانون فرهنگی هنری شهید ترابی بود که لینک اون هم آدرس سایت این مکان فرهنگی بود (آدرس لینک) . وچیزی جز این ها نبود . اگر توضیحات در مورد یک شهید مشکلی دارد پس چرا این همه سایت و وبلاگ در مورد شهدا و دفاع مقدس نوشته شده است. اگر آدرس سایت در امضای انجمن ها ممنوع است پس چرا در امضای بعضی از کاربران آدرس سایت ویا وبلاگ خودشون مشاهده می شود. حال این که سایتی که در امضای ما بود مثل راسخون سایتی در راستای انجام فعالیت های فرهنگی است.
و دوم این که آیا انجمن مساجد و حسینیه ها تشکیل می شود یا خیر؟ (البته این یکی گلایه نیست )
مدیرو دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
عدم تائید امضاء جنابعالی به علت اندازه بزرگ تصاویر موجود در آن بوده است، خواهشمندیم تصاویر را با اندازه مناسب قرار دهید، قطعا امضاء شما تائید خواهد شد. بعبارت دیگر محتوای موجود در امضاء مشکلی نداشته است.
در ارتباط با تالار مساجد و تشکل های فرهنگی فردا با شما مذاکره خواهیم نمود.
موفق باشید
کاربران گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
کاربر عزیز جناب salamat595 سئوالاتی پرسیدند و ما نیز پاسخی خدمت ایشان اظهار داشتیم.ضمن تشکر از ایشان و جناب iran313 ، خواهشمندیم موضوع پیش آمده ادامه داده نشود تا خدای ناکرده سوء تفاهمی بین دو بزرگوار پیش نیاید. دراین شکی نداریم که نیت هر دوکاربر گرامی، خیر و در راستای ارتقاء سطح کیفی انجمن ها بوده و هست.
با تشکر
=============
ممنون از شما، کاش به سوالاتی که پرسیده میشود و در متن سوال ، مخاطب روابط عمومی عنوان میشود فقط روابط عمومی محترم جواب دهند چون کسی بهتر از روابط عمومی نمیتواند به سوالات آنطور که شایسته و بایسته است پاسخ دهد.از کاربر iran313 هم عذر خواهی میکنم اگر نیتشان کمک بود و بس
سلام و خسته نباشيد
مدير تالار زن كيه؟
تالار زن و زیر تالارهای آن توسط روابط عمومی راسخون مدیریت می شود و مدیر فعال از بین کاربران ندارد.
ضمنا شما که خودتان نام خانوادگی خود را در امضاء کاربریتان قرار داده اید، برای چه از حذف آن در پست کاربران تشکر می کنید و از استفاده کاربران از آن ناراحت می شوید.
با تشکر
سلام و خسته نباشيد
بگذريم..................
سلام ...
یه جایی می خواستم برای معرفی کتاب ... گشتم ولی پیدا نکردم ... لطفا راهنماییم کنید ...
به نام خدا وسلام حضور گرامی جناب آقای نجاران
ممنون میشوم به کاربران تازه وارد mohsen_mm_78 و mojtaba_shams تذکر دهید مطالب اختصاصی هر تالار را در همان تالار مربوطه قرار دهند . البته در چند مورد حقیر به آنها تذکر داده ام . مانند :
http://rasekhoon.net/forum/thread/701021/page1/
http://rasekhoon.net/forum/thread/700851/page1/
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/701185/page1/success/
سلام و خسته نباشيد
مي خواهم كه مدير تالار زن بشوم چه اقداماتي انجام دهم؟
مديريت تالار زن - تالار مادرانه يعني تالار مادرانه را جزو تالار زن نباشد و همچنين تالار قران پژوهي را هم اگر موافقت كنند قبول مي كنم. با تشكر
سلام ...
یه جایی می خواستم برای معرفی کتاب ... گشتم ولی پیدا نکردم ... لطفا راهنماییم کنید ...
سلام و خسته نباشيد
پيشنهاد
لطفا يك تالار براي مطالعه قرار دهيد و سير مطالعاتي قرار دهيد . . با تشكر
سلام ...
کاربر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب و تشکر
با توجه به موضوعی که کتاب به آن مرتبط است در تالار مربوطه اقدام به معرفی نمائید.
همچنین در زیر تالار ها ی تالار نوجوان، تالار کتاب و کتابخوانی وجود دارد.
با تشکر
به نام خدا وسلام حضور گرامی جناب آقای نجاران
ممنون میشوم به کاربران تازه وارد mohsen_mm_78 و mojtaba_shams تذکر دهید مطالب اختصاصی هر تالار را در همان تالار مربوطه قرار دهند . البته در چند مورد حقیر به آنها تذکر داده ام . مانند :
http://rasekhoon.net/forum/thread/701021/page1/
http://rasekhoon.net/forum/thread/700851/page1/
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/701185/page1/success/
مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
از مشارکت و حضور فعال و مسئولانه شما سپاسگزاریم.
به کاربران مورد نظر تذکرات لازم از طریق پیامک ارسال گردید و تاپیک های آنها به تالار مناسب انتقال داده شد.
موفق باشید
سلام و خسته نباشيد
مي خواهم كه مدير تالار زن بشوم چه اقداماتي انجام دهم؟
مديريت تالار زن - تالار مادرانه يعني تالار مادرانه را جزو تالار زن نباشد و همچنين تالار قران پژوهي را هم اگر موافقت كنند قبول مي كنم. با تشكر
رزومه، طرح ها و راهکار ها و برنامه های خود در ارتباط با تالار های درخواستی را به پست الکترونیک انجمن ها(forum@rasekhoon.net) ارسال نمائید تا مورد ارزیابی و اعلام نظر واقع شود.
ضمنا از هم اکنون و به عنوان کاربری فعال و برگزیده انتظار فعالیت پویا، بروز، تخصصی و مستمر در تالار های مورد علاقه شما را داریم.
با تشکر
با عرض سلام وادب واحترام به مسئولان محترم
این پست رو به حساب ناراحتی یا انتقاد نگذارید فقط سوالی است که ذهن مرا مشغول کرده
در تاریخ شنبه 9 دی 1391 7:54 PM پستی در انجمن قرار دادم با عنوان "تصاویر دیدنی از سردترین نقاشی جهان " که مسئولان محترم هم انتقاد کردندبا این مضمون
کاربر گرامی عکسهای ارسالیتان در این پست به دلیل تکراری بودن حذف گردید لطفاً بیشتر دقت کنید.
و امروز با کمال تعجب دیدم که در پست چرخشی (اسمش را اگر اشتباه نکنم پست چرخشی باید باشه)عنوانی با این تیتر قرار داده اید"سردترين نقاشي كه تا به حال ديدهايد+تصاوير "
و البته این پست توسط کاربری محترم در تاریخ دوشنبه 18 دی 1391 10:03 AM در انجمن قرار گرفته
سوال من اینست پستی که من قرار داده ام از نظر زمانی 9روز زودتر از پست جدید بوده چطور پستی که من قرار داده ام به دلیل تکراری بودن حذف و همان پست با همان محتوا و عکس که تکراری نیز بوده در تبلیغات قرار گرفته است؟
آدرس پست من http://www.rasekhoon.net/forum/thread/697975/page1/
آدرس پست کاربر محترم http://www.rasekhoon.net/forum/thread/701049/page1/
و به همین جا ختم نمیشه پست دیگری نیز در لینک چرخشی قرار گرفته با این عنوان "عكس تاریخی از زنان رضاشاه "
چهارشنبه 13 دی 1391 12:02 AM"که این پست نیز قبلا من در انجمن قرار داده ام ولی هیچ توجهی به آن نشده و کاربر محترم دیگری آنرا در 13 دی ماه در انجمن قرار داده با توجه به تکراری بودن آن نه تنها حذف نشده بلکه در لینک چرخشی نیز قرار گرفته است و سوال من اینست که چرابه دلیل تکراری بودن اخطار حذف نداده اید بلکه در لینک چرخشی نیز قرار داده اید
متاسفانه آدرس پست خودمو پیدا نکردم ولی اگر بخواهید میتوانم بیشتر وقت بگذارم و پیدا کنم تا صحت گفته ام ثابت شود
و در آخراین پست رو به حساب ناراحتی یا انتقاد نگذارید فقط سوالی است که ذهن مرا مشغول کرده
با تشکر از شما عزیزان
با سلام و خسته نباشید
اگه میشه پست اینفوگرافی/ولادت تا شهادت شهید مصطفی احمدی روشن رو در لینک چرخشی قرار دهید.
با تشکر