پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
حاجی بچه ها اینجا زیر درخواست ها موندنا
با سلام و عرض ادب:
از لطف و صبر یکایک دوستانی که درخواست بارگذاری در چرخشی و برترین ها را دارند تشکر و قدردانی می نمایم
با تشکر
سلام
در صورت امکان تایپیک زیر رو در چرخشی یا برترین ها قرار دهید / یاشا
آموزش حذف و تغییر اکانت جیمیل در گوشی اندروید + تصاویر
سلام
در صورت امکان تایپیک زیر رو در چرخشی یا برترین ها قرار دهید / یاشا
آموزش حذف و تغییر اکانت جیمیل در گوشی اندروید + تصاویر
با سلام و عرض ادب:
مدیر و همراه راسخونی مطلب درخواستی شما درلینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
سلام خسته نباشید
در صورت امکان در لینک چرخشی یا برترین ها بارگذاری گردند. تشکر
سرگرمی فتومیم راسخونی
مبحث 131 طرح صالحین:«گناه و آثار آن»
با سلام و احترام؛
لطفاً مبحث 131 طرح صالحین: «گناه و آثار آن»+امتیاز ویژه بارگذاری گردد.
سپاس از توجه شما
سلام خسته نباشید
در صورت امکان در لینک چرخشی یا برترین ها بارگذاری گردند. تشکر
سرگرمی فتومیم راسخونی
با سلام و عرض ادب:
با تشکر و قدردانی از لطف شما کاربر فعال و پرتلاش انجمن ،و با سپاس از مدیر مسابقات انجمن راسخون جناب آقای قاسمی که با هماهنگی لازم با مسئولین سایت با کاربرانی که مشتاق اجرای طرح ومسابقه هستند ، همراهی وهمکاری می نمایند .مورد درخواستی شما بزرگوار در برترین ها بارگذاری گردید.
من الله توفیق
با سلام و احترام؛
لطفاً مبحث 131 طرح صالحین: «گناه و آثار آن» بارگذاری گردد.
سپاس از توجه شما
با سلام و عرض ادب:
مدیر و همراه راسخونی با تشکر از لطف شما ، مورد درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
با سلام
در صورت امکان و صلاحدید در لینک چرخشی یا برترین ها بارگذاری گردند. تشکر
با سلام
با سلام. همراه گرامی ضمن عرض تسلیت حضور شما و همه راسخونی های عزیز، تاپیک فوق در برترین های راسخون قرار گرفت.
با سلام و احترام؛
دیدم از پستِ "سخنرانی استاد رائفی پور: «خوب، بد، زشت برای یک رئیس جمهور»" کسی استقبال نکرده، گفتم پیشنهاد بدم که توی برترینها یا لینکهای چرخشی -در صورت صلاحدید- آورده بشه و هر کسی هم علاقه داشت گوش کنه. من خودم فک کنم برای اولین بار نشستم سخنرانی استاد رائفی پور رو تا آخر گوش کردم. و توصیه میکنم که گوش کنن همگی. ثانیه ثانیه این فایل صوتی، دَرسه. کاملاً شفاف و مطابق با فهمِ عامّه مردم. بدون ایراد و منطبق بر اصل قرآن.
قسمت "مترو" رو هم دقیق گوش کنید و ببینید که ایشون جریانها رو چقدر تیز و هوشمندانه تحلیل میکنن. البته این یک نمونشه. مواردی زیادی توی این سخنرانی گفته میشه که به قول خود ایشون باید گریه کرد تا خندید!!!
فَلِذا أوصیکُم عِبادَ اللهِ بِسَمعِ هذا الصَّوتِ...
أَرجوا لَکُمُ النَّجاحَ و التَّوفیقَ
با سلام
با سلام. همراه گرامی ضمن عرض تسلیت حضور شما و همه راسخونی های عزیز، تاپیک فوق در برترین های راسخون قرار گرفت.
خیلی ممنونم سلامت باشین
با سلام و احترام؛
دیدم از پستِ "سخنرانی استاد رائفی پور: «خوب، بد، زشت برای یک رئیس جمهور»" کسی استقبال نکرده، گفتم پیشنهاد بدم که توی برترینها یا لینکهای چرخشی -در صورت صلاحدید- آورده بشه و هر کسی هم علاقه داشت گوش کنه. من خودم فک کنم برای اولین بار نشستم سخنرانی استاد رائفی پور رو تا آخر گوش کردم. و توصیه میکنم که گوش کنن همگی. ثانیه ثانیه این فایل صوتی، دَرسه. کاملاً شفاف و مطابق با فهمِ عامّه مردم. بدون ایراد و منطبق بر اصل قرآن.
قسمت "مترو" رو هم دقیق گوش کنید و ببینید که ایشون جریانها رو چقدر تیز و هوشمندانه تحلیل میکنن. البته این یک نمونشه. مواردی زیادی توی این سخنرانی گفته میشه که به قول خود ایشون باید گریه کرد تا خندید!!!
فَلِذا أوصیکُم عِبادَ اللهِ بِسَمعِ هذا الصَّوتِ...
أَرجوا لَکُمُ النَّجاحَ و التَّوفیقَ
عرض سلام و ادب حضور شما. سپاس از پیشنهاد شما، اگر امکان داشت بارگذاری خواهد شد. لذا از همه عزیزان دعوت می شود این سخنرانی را گوش دهند.
با سلام متاسفانه اینجانب در اولین سوالی که بعد از ثبت نام دیدم سوال روز هشتم بود و بدلیل عدم اطلاع از منبعی جهت خواندن به آن پاسخ نادرست دادهام میشود تائید سوال را مجددا حذف کنید تا جواب درست به آن بدهم.با تشکر قبلی
سلام
ظاهرا لینک ایراد داره یا پست غبر فعال شده!