راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ehsan007060 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10952
|
ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

مدیرمحترم ارشدانجمنها

وواحدمحترم نظارت

باسلام به هردوبزرگوار

لطفاصندوق پستیهای خودراچک نمایید،باعرض معذرت که واحدنظارت روهم دراینجانامشوآوردم چون بجزص پ واین محل مکان دیگه ای نبود.

با سلام و عرض ادب:

مدیر و همکار گرامی پاسخ مطلب درخواستی شما به صندوق پیامتان ارسال گردید.

با تشکر

|
|
نقل قول siryahya

سلام

در صورت امکان تایپیک زیر رو در چرخشی قرار دهید و همچنین ما از مسولین انتظاراتی داشته و داریم، ای کاش به برخی از تایپیکا نظر خاصی بشن  / یاشا

💬💬💬اتاق فکر راسخونی💬💬💬

با سلام و عرض ادب:

همراه راسخونی مطلب درخواستی شما در برترین ها بارگذاری گردید.

با تشکر

|
|
نقل قول ehsan007060

سلام

از متن «عکس» بگیرید، «تایپ‌شده» آن را تحویل بگیرید!

لینک برترین ها لطفا!

با سلام و عرض ادب:

مدیر و همراه راسخونی مطلب درخواستی شما درلینک چرخشی بارگذاری گردید.

با تشکر

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

مسوول محترم ارشدانجمنها

باسلام واحترام

فرمودین به مدیریحیی طاهرزاده علت حذف پستاشونواطلاع بدهم بله اگرانسان اشتباهی میکنه بایستی بهش گوشزدکردمنم اگه اشتباهی میکنم بایستی به منم بگین تاخودموپستامواصلاح کنم البته منکه اصلاح خدایی هستم وکچلم،خخخخ قرض ازمزاحمت داشتم میگفتم متاسفانه تذکرواطلاع رسانی بنده به ایشان مکرراوتکرارمکررات است اماکوگوش شنوا؟؟

بنابراین وبنابراون خواستم به اطلاعتون برسونم وقتی ایشان اعتراض میکنن اعتراض ایشان رادرحدیک کاربربدانیدونه مدیر،چون مدیری که خودقوانین رارعایت نمیکندهمان به که باایشان مدیران دیگراینطوررفتارکنند،خداوندهمه ماراهدایت فرماید.

siryahya کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 158652
|

مسوول محترم ارشدانجمنها

باسلام واحترام

فرمودین به مدیریحیی طاهرزاده علت حذف پستاشونواطلاع بدهم بله اگرانسان اشتباهی میکنه بایستی بهش گوشزدکردمنم اگه اشتباهی میکنم بایستی به منم بگین تاخودموپستامواصلاح کنم البته منکه اصلاح خدایی هستم وکچلم،خخخخ قرض ازمزاحمت داشتم میگفتم متاسفانه تذکرواطلاع رسانی بنده به ایشان مکرراوتکرارمکررات است اماکوگوش شنوا؟؟

بنابراین وبنابراون خواستم به اطلاعتون برسونم وقتی ایشان اعتراض میکنن اعتراض ایشان رادرحدیک کاربربدانیدونه مدیر،چون مدیری که خودقوانین رارعایت نمیکندهمان به که باایشان مدیران دیگراینطوررفتارکنند،خداوندهمه ماراهدایت فرماید.

آفرین- کاراتو خوب انجام میدی

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

حاج آقا

مدیرطاهرزاده توجه ای به تذکرات نمی کنندچه بایدکرد؟

آقای طاهرزاده خواهش میکنم شمام سعی کنیدبه تذکرات گوش فرادهید،شمام سعی گنیدکاراتونومثل من خوب انجام بدهید،باتشکر

|
|

مسوول محترم ارشدانجمنها

باسلام واحترام

با سلام و عرض ادب:

جناب اشرفی عزیز با تشکر از زحمات شایسته شما و جناب طاهر زاده :با توجه به سابقه خوب شما دو بزرگوار و مدیریت چندین ساله شما دو بزرگوار در انجمن راسخون ظاهرا همهی ما قوانین تذکر و قوانین ارسال پست را کاملا حفظ هستیم لذا از شما خوبان راسخونی خواشمندیم همانطور که سابق همکاری لازم را با یکدیگر و با مسئولین و همکاران اتجمن به نحو احسن داشته اید این منش و حسن اخلاق را که منش اصلی در این موسسه می باشد مورد توجه قرار دهید.لطفابه صندوق پیام های خودتان مراجعه بفرمایید.

با سپاس

siryahya کاربر طلایی1
|
|

سلام

در صورت امکان تایپیک زیر رو در چرخشی قرار دهید / یاشا

آموزش ویدیویی نرم افزار فتوشاپ + امتیاز ویژه [اختصاصی راسخون] 

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|
salamat595 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19536
|

سلام دیدم اینجا همه به هم تبریک عید گفتن هرچند یه کم دیره ولی 

گفتم یه سلامی عرض کنم و سالی پراز شادی و موفقیت برای تمامی دوستان و مدیریت  سایت و مدیران تالارها و کاربران  آرزو کنم 

siryahya کاربر طلایی1
|
|

حاجی حاجی حاجی

حاجی کجا هستید پس؟؟؟

حاجی بچه ها اینجا زیر درخواست ها موندنا

حاجی گنجیشکا رو بریز اینجا

|
|
نقل قول siryahya

سلام

در صورت امکان تایپیک زیر رو در چرخشی قرار دهید / یاشا

آموزش ویدیویی نرم افزار فتوشاپ + امتیاز ویژه [اختصاصی راسخون] 

با سلام و عرض ادب:

با تشکر

|
|
نقل قول borkhar

سلام حاج آقا.

خسته نباشین.

در صورت امکان :۷ دلیل بر اینکه چرا افکارمثبت میتوانند کلیدی برای موفقیت باشند و یا لطفازن و شوهرها بخوانند

ممنون

با سلام و عرض ادب:

با تشکر

|
|
نقل قول salamat595

سلام دیدم اینجا همه به هم تبریک عید گفتن هرچند یه کم دیره ولی 

گفتم یه سلامی عرض کنم و سالی پراز شادی و موفقیت برای تمامی دوستان و مدیریت  سایت و مدیران تالارها و کاربران  آرزو کنم 

با سلام و عرض ادب:

همراه  وکاربر گرامی  با تشکر و قدردانی اززحمات  شما بزرگوار ، سالی سرشار از شادکامی و برکت را برای شما و خانواده گرامی آرزومندم.

با تشکر