پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با سلام و احترام؛
لطفاً مبحث جدید در لینکهای چرخشی بارگذاری گردد. با تشکر فراوان
با سلام و عرض ادب:
دوست و همراه راسخونی مطلب درخواستی شما درلینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
سلام
در صورت امکان تایپیک زیر رو در چرخشی قرار دهید / یاشا
چگونه مشکلات حالت اسلیپ در ویندوز 10 را برطرف کنیم؟
با سلام و عرض ادب:
دوست وهمراه راسخونی مطلب در خواستی شما در برتر ین ها بارگذرای گردید.
با تشکر
سلام و عرض ادب
حاجی جون صندوق پیامتون رو ملاحظه فرمایید/ در ضمن اون بنرها رو واحد گرافیک به کجا رسوندن؟؟ یا فعلا کل راسخون در زیمنه تلیغات دارن فعالیت می کنند؟
مدیرمحترم ارشدانجمنها
باسلام واحترام
اینچانب منحصرا"جهت عرض خداقوت خدمتتون رسیدم.
باسلام واحترام
حاج آقا
لطفاتاپیک متولدین اسفندروفعال کنیدپدرم پشت تاپیک موندن،خخخ
با سلام و عرض ادب:
مدیر و همکار گرامی با تشکر از لطف شما، تاپیک مورد نظر بارگذاری و فعال گردید.
با تشکر
سلام دوستای خوبم. بعد از حدود شش هفت ماه توفیق این رو پیدا کردم که در جمع گرم شما عزیزان حاضر بشم. هر دفعه از این وبسایت رفتم، جذبه و رفاقت شما خوبان مانع این شده که در این جا پیامی نفرستم. تصمیم گرفتم برای مدتی مجددا از جمع شما بزرگواران جدا بشم. مدیر محترم آقای منتظمی لطفا مدیریت را از من بگیرید چون آقای دیمی عزیز مدیر هستند و به بنده نیازی نیست. امیدوارم همیشه شاد و موفق و تندرست باشین و همیشه صراطتون مستقیم بمونه. همتون رو به خدای بزرگ و مهربون میسپارم. یاعلی
با سلام و عرض ادب:
دوست عزیز و همکار گرامی و مدیر سابق تالارنجوم با تشکر و قدر دانی از زحمات شایسته شما در انجمن راسخون ، مایه افتخار است که شما و عزیزان را با همه ی مشغله ای که دارید بار دیگر در انجمن راسخون زیارت نماییم .برای شما و همه ی دوستان خوبی که به هر دلیلی تشریف ندارند آرزوی سلامتی و توفیق روز افزون داریم.
من االه توفیق
با سلام و عرض ادب؛ لطفاً امتیازات مبحث 127 اهدا گردد. تشکر. (لینک)
با سلام و عرض ادب:
دوست و همراه راسخونی امتیازات درخواستی امروز به دوستان راسخونی اهداء میگردد.
با تشکر
با سلام و عرض ادب:
دوست و همراه راسخونی مطلب درخواستی در برترینها بارگذاری گردید
با تشکر
سلام و عرض ادب
حاجی جون صندوق پیامتون رو ملاحظه فرمایید/ در ضمن اون بنرها رو واحد گرافیک به کجا رسوندن؟؟ یا فعلا کل راسخون در زیمنه تلیغات دارن فعالیت می کنند؟
با سلام و عرض ادب:
دوست و همراه راسخونی لینک های بنرهای تبلیغی شما به صندوق پیامتان ارسال گردید.
با تشکر
مدیرمحترم ارشدانجمنها
باسلام واحترام
اینچانب منحصرا"جهت عرض خداقوت خدمتتون رسیدم.
با سلام و عرض ادب:
دوست عزیز راسخونی و همراه همیشگی و همکار بزرگوار لطف همیشگی شما مستدام باد
واقعا سپاسگزارم
سلام و عرض ادب
حاجی جون صندوق پیامتون رو یک چک کنید
در ضمن از همه دوستان و بخصوص شما و آقای قریشی و عمو فنی بزرگوار تشکر رو دارم که امکان درخواستی "حذف همه پیام ها" در قسمت پیام های ارسالی رو قرار دادین
بی زحمت از طرف همه کاربران راسخونی و بخصوص از طرف بنده حضورا از بزرگواران تشکر نمایید، حتمناااااااااااااا میپرسم ازشون
سلام و عرض ادب
حاجی جون صندوق پیامتون رو یک چک کنید
در ضمن از همه دوستان و بخصوص شما و آقای قریشی و عمو فنی بزرگوار تشکر رو دارم که امکان درخواستی "حذف همه پیام ها" در قسمت پیام های ارسالی رو قرار دادین
بی زحمت از طرف همه کاربران راسخونی و بخصوص از طرف بنده حضورا از بزرگواران تشکر نمایید، حتمناااااااااااااا میپرسم ازشون
با سلام و عرض ادب:
دوست و همکار گرامی با سپاس از لطف شما بزرگوار.مطلب درخواستی شما در صندوق پیام ارسال گردید.
با تشکر
با سلام و عرض ادب:
دوست وهمکار گرامی مطلب در خواستی شمادرلینک چرخشی بارگذرای گردید
با تشکر