پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
مجدداً سلام و وقت بخیر؛
حاج آقا صندوق پیامتون رو چک بفرمایید. لینک فایل وُرد فراخوان مباحث صالحین رو براتون فرستادم.
بیزحمت تصمیم نهایی رو اطلاع دهید.
با سپاس
با سلام و عرض ادب:
مدیر و همکار گرامی درخواست شما روئیت گردید و پاسخ به صندوق پیامتان ارسال گردید.
با تشکر
مجدداً سلام و وقت بخیر؛
حاج آقا صندوق پیامتون رو چک بفرمایید. لینک فایل وُرد فراخوان مباحث صالحین رو براتون فرستادم.
با سپاس
با سلام و عرض ادب:
با تشکر
سلام، وقت بخیر؛
تاپیک زیر در راستای مذاکراتِ صورت گرفته آماده بهره برداری است. لطفاً به نحو مقتضی در سایت اعلان گردد. از پیگیری شما کمال تشکر را دارم.
مجدداً سلام و وقت بخیر؛
با سپاس
با سلام و عرض ادب:
با تشکر
سلام، وقت بخیر؛
تاپیک زیر در راستای مذاکراتِ صورت گرفته آماده بهره برداری است. لطفاً به نحو مقتضی در سایت اعلان گردد. از پیگیری شما کمال تشکر را دارم.
با سلام و عرض ادب:
مدیر وهمراه راسخونی با سپاس از زحمات شایسته شما،مطلب درخواستی در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
باسلآم. صبح پنـشـنـبـتـون بخیر
1- لطفا این تیک تایید رو بزنین، این حالت روح ما رو کشت!
2- سرگرمی بازی با سکه دور اول بارگذاری شد. اگه شد یه تبلیغی بفرمایید.
3- لطفا مدیریت تالار مسابقات هفتگی رو برای بنده فعال کنید:
4- مسابقه پیشنهادی برای دهه فجر
ممنونم از خودم که این همه زحمتتون میدم!
سپاس
باسلام واحترام
مدیرمحترم ارشدانجمنها
طبق هماهنگی روزهای قبل لطفا"پست زیررادرلینک چرخشی قراردهید.باسپاس فراوان
مسابقه مشاعره طنز2(باامتیازویژه)
|
باسلآم. صبح پنـشـنـبـتـون بخیر
1- لطفا این تیک تایید رو بزنین، این حالت روح ما رو کشت!
2- سرگرمی بازی با سکه دور اول بارگذاری شد. اگه شد یه تبلیغی بفرمایید.
3- لطفا مدیریت تالار مسابقات هفتگی رو برای بنده فعال کنید:
4- مسابقه پیشنهادی برای دهه فجر
ممنونم از خودم که این همه زحمتتون میدم!
سپاس
با سلام و عرض ادب:
با تشکر از لطف شما مدیریت شما فعال گردید.لطفا صندوق پیام خودتان را مشاهده بفرمایید.
با سپاس
با سلام وعرض ادب:
مدیر وهمکار گرامی مطلب درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
سلام هفته 47 ام از اموزش های ویدیویی با همکاری دوستان به پایان رسید/ در صورت صلاحدید امتیازات اختصاص داده شده را اهدا فرمایید/ یاشا
امتیازات کاربران فعال در هفته 47 ام تالار "ترفندها و آموزشهای ویدیویی +امتیاز ویژه"
باسلام و احترام خدمت حاج آقا جان . میدونم حالتون خوبه ملالی نیست جز دوری من !
چی بگم ؟ از کجا بگم ؟ دست رو دلم نزارین حاج آقا که خینه
یادش بخیر یه زمانی تصاویری که با گوشیم می گرفتم رو می تونستم تو تالار گردشگری کپی پست کنم و ارسال کنم . به لطف دوستان فنی اینو از من گرفتین منم رفتم و صبر پيشه کردم
حاج آقا دستم به دامنتون نه ببخشید به عباتون . ضمنا من راسخون را دوست میدارم من حاج آقا را دوست میدارم
حاج آقا پست قبلی رو به عنوان پست سال راسخون انتخاب کنید. بعضیا چه استعدادهای جالب انگیزی دارن! مُردَم از خنده!!!!
سلام هفته 47 ام از اموزش های ویدیویی با همکاری دوستان به پایان رسید/ در صورت صلاحدید امتیازات اختصاص داده شده را اهدا فرمایید/ یاشا
امتیازات کاربران فعال در هفته 47 ام تالار "ترفندها و آموزشهای ویدیویی +امتیاز ویژه"
4000 امتیاز معادل 20000 حسنه!
ممنون از اینکه در یک تالار اینجوری مدیر به خودش امتیاز میده و تو تالارهای دیگه 500 امتیاز دادن یه چیز عجیبه!
واقعا که ...
لطفا به منم به دلیل طراحی بیش از 30 مورد سرگرمی و مسابقه،انجام کارهای گرافیکی اون،جذب کاربر و ... ، 5000000000000 امتیاز بدین !
با عرض سلام و صبح بخیر
چند روزی هست که وقتی سایت راسخون را باز می کنم پیامهای تبلیغاتی مربوط به سایت های دیگه باز میشه
اگه زحمتی نیست بررسی بفرمایید
این هم یه عکس از نمونه تبلیغات
مشاهده عکس
با عرض سلام و صبح بخیر
چند روزی هست که وقتی سایت راسخون را باز می کنم پیامهای تبلیغاتی مربوط به سایت های دیگه باز میشه
اگه زحمتی نیست بررسی بفرمایید
این هم یه عکس از نمونه تبلیغات
مشاهده عکس