راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

siryahya کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 158652
|

با سلام و عرض ادب

حاجی جون لطفا هر چه سریعتر فکری به حال بارگزاری ویدیو تو سایت بکنید/ این زبون من مو در آورد از بس گفتم و از شما سهل انگاری

لا اقل قبلا یه امکانی بود که کد اسکریپت رو میزاشتیم الان خدا رو شکر دیگه اونم نمیتونیم و فکر کنم باید پرونده آموزش های ویدیویی رو ببندیم و بریم تو سایت های دیگه بزاریم استفاده کنن

ممنون که این همه از خودتون مایه میزارید برا کاربرا و ممنون از اینکه این همه امکانات ریختین زیر پای ما کاربرا و مدیرای راسخون

خودتون ببینید قبلی ها چطوری بودن الان چطوری هستن ویدیوها!!!

ترفندها و آموزشهای ویدیویی ♦اینترنت♦+امتیاز ویژه

دست مریزاد از همین جا باید به همه همکاران خسته نباشید عرض کنم

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

سلام.بله حاج آقا

چندتا از پست هام حذف شده! پیگیری کنید لطفا

با سلام و عرض ادب.

دوست و همراه راسخونی پست های حذف شده شما در کدام تالار بوده است.جهت پیگیری حداقل آدرس لازم است.

با تشکر

|
|

حاجی جون میشه بگین در حال حاضر چه طرح هایی در حال اجراس تو انجمن یا کل راسخون؟؟؟

کاش میشد یه جایی بود که میشد فهمید .............

با سلام و عرض ادب:

دوست و همکار گرامی همانطوری که اطلاع دارید اگر طرحی جهت اجرا وجود داشته باشه قاعدتا در لینک چرخشی یا برترین ها بارگذاری حواهد شد.

با تشکر از لطف شما.

|
|

با سلام و عرض ادب

حاجی جون لطفا هر چه سریعتر فکری به حال بارگزاری ویدیو تو سایت بکنید/ این زبون من مو در آورد از بس گفتم و از شما سهل انگاری

لا اقل قبلا یه امکانی بود که کد اسکریپت رو میزاشتیم الان خدا رو شکر دیگه اونم نمیتونیم و فکر کنم باید پرونده آموزش های ویدیویی رو ببندیم و بریم تو سایت های دیگه بزاریم استفاده کنن

ممنون که این همه از خودتون مایه میزارید برا کاربرا و ممنون از اینکه این همه امکانات ریختین زیر پای ما کاربرا و مدیرای راسخون

خودتون ببینید قبلی ها چطوری بودن الان چطوری هستن ویدیوها!!!

ترفندها و آموزشهای ویدیویی ♦اینترنت♦+امتیاز ویژه

دست مریزاد از همین جا باید به همه همکاران خسته نباشید عرض کنم

با سلام و عرض ادب:

مدیر بزرگوار راسخونی  با تشکر از دغدغه شما و زحمات شایسته شما .

در مورد بارگذاری ویدئو و مشکلات آن تا الان چندین بار اقدام گردیده است که بعد از آخرین بروز رسانی از کاربران هم نظر خواهی شد که دوستان اشکالی را دراین مورد گزارش نکرده اند .خواهشمندیم اشکال مورد نظر را بیان فرمایید تا پیگیری شود (آخرین مشکل عدم نمایش دیدئو بعد از بارگذاری بود که این مورد هم برطرف گردیده و ویدئو های بارگذاری شما را کاملا نمایش میدهد ) .سهل انگاری از طرف حقیر صورت نگرفته است وظیفه ما اطلاع رسانی مشکلات به مسئولین می باشد. که این موارد بدون وقفه اطلاع رسانی می شود  .جهت پیگیری دقیقا بفرمایید الان چه مشکلی در بارگذاری ویدئو وجود دارد.در صورت امکان از پیغام خطا عکس بگیرید تا دوستان فنی بیشتر توجیه گردند.

با تسکر از لطف شما.

nezarat_ravabet کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 917
|

سلام حاج آقا

به قاضی تون(واحد نظارت!) بفرمایید وقتی حکم میدن(پست ها حذف میکنن!) زحمت بکشن یه اطلاع رسانی فراموش نشه!

آخه بقیه قضات حکم به متهم ابلاغ میکنند!

کاربر گرامی
با سلام
با کسب اجازه از حاج آقا منتظمی، لازم دیدم خودم پاسخ شما رو ارسال کنم.

بدین منظور متن تذکری که برای شما ارسال شده قرار داده می شود:

کاربر گرامی
با سلام، خواهشمند است در پست های خود لینکی قرار ندهید و از ارجاع کاربران به سایت های دیگر خودداری نمایید.
برای نمونه:
رهبر انقلاب: رژیم صهیونیستی 25 سال آینده وجود نخواهد داشت به‌شرط مبارزه و اتحاد 

که به دیگر سایت ها لینک داده می شود. 

همچنین در تالار آشپزی تعدادی پست ارسال نموده اید که فقط مواد لازم رو نوشته اید که حذف خواهد گردید.:

#شام امشب؛ طبخ ماهی با فر😋😋
🐡 مواد لازم:
شوید
جعفری
لوبیا سبز
روغن‌زیتون
سیب‌زمینی
ماهی سالمون
سیر و زنجبیل
نمک، فلفل سیاه و چیلی

با تشکر
http://rasekhoon.net/forum/thread/879286/page1/

اگر توجه نمایید در قسمت دوم پیام، عنوان و حتی متن پست ناقص ارسالی، برای شما ذکر گردیده است. (بنده فقط عنوان پست رو برای کاربر ارسال می نمایم ولی برای شما حتی متن پست رو قرار دادم تا متوجه بشوید)
خواهشمنداست زین پس پیغام هایی که از طرف اینجانب برای شما ارسال گردیده را با دقت مطالعه نمایید تا دچار سوئتفاهم نگردید.

با تشکر

ehsan007060 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10952
|

سلام

بنده منظورم پست هایی که دیروز بی اطلاع حذف شده بود و نه این دو نمونه که شما فرمودید و تذکرشو در تاریخ 1395/09/29 ساعت 08:41 دریافت کردم! و چون نظر شما درست است اعتراضی نکردم و در مواردی بعد ار دریافت تذکر شما تشکر هم کردم!

ehsan007060 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10952
|

سلام حاج آقا

نمیدونم کدوم تالار بوده! بنده چون تعداد پست هایی که منتظر تایید بوده میدونستم  از این بابت گفتم حذف شده!

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

سلام و عرض ادب.

خسته نباشین.

کاش حاج آقا این پیشنهادات انتقادات یا طرح هایی که داده میشه یا داده شدند بعد از اینکه به این شکل تو پل ارتباطی جواب میدادین نتیجه اش رو هم اعلام میکردین به کاربرا که:

آیا این طرح یا انتقاد قبول شد؟مورد استقبال مسئولین از جمله واحد فنی و غیره قرار گرفت یا نه؟؟

آیا کاربر بازم منتظر بمونه یا نه ؟؟

آیا میشه یه کاریش کرد یا نه؟؟

اینجوری کاربر  یا مدیر باور کنین میمونه....که چی شد......شد؟ نشد ؟

اینجوری میشه که همه فکر میکنن طرح شون یا ایده شون رفته تو بایگانی راسخون بنابراین دیگه هیچ رغبتی پیدا نمیکنن نظر یا پیشنهاد یا طرح بدن!

الان حاج آقا نتیجه ی این پیشنهاد آخرش چی شد؟

nezarat_ravabet کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 917
|

بنده منظورم پست هایی که دیروز بی اطلاع حذف شده بود و نه این دو نمونه که شما فرمودید و تذکرشو در تاریخ 1395/09/29 ساعت 08:41 دریافت کردم! و چون نظر شما درست است اعتراضی نکردم و در مواردی بعد ار دریافت تذکر شما تشکر هم کردم!

آخرین پستی های که از شما حذف شده بود (به علت ناقص بودن متن) همون مواردی بوده که به اطلاعتون رسیده و غیر از اون نبوده است.

با تشکر

siryahya کاربر طلایی1
|
|

سلام و عرض ادب.

خسته نباشین.

کاش حاج آقا این پیشنهادات انتقادات یا طرح هایی که داده میشه یا داده شدند بعد از اینکه به این شکل تو پل ارتباطی جواب میدادین نتیجه اش رو هم اعلام میکردین به کاربرا که:

آیا این طرح یا انتقاد قبول شد؟مورد استقبال مسئولین از جمله واحد فنی و غیره قرار گرفت یا نه؟؟

آیا کاربر بازم منتظر بمونه یا نه ؟؟

آیا میشه یه کاریش کرد یا نه؟؟

اینجوری کاربر  یا مدیر باور کنین میمونه....که چی شد......شد؟ نشد ؟

اینجوری میشه که همه فکر میکنن طرح شون یا ایده شون رفته تو بایگانی راسخون بنابراین دیگه هیچ رغبتی پیدا نمیکنن نظر یا پیشنهاد یا طرح بدن!

الان حاج آقا نتیجه ی این پیشنهاد آخرش چی شد؟

خیلی طرح ها بوده و هست ولی این راسخونی که ما میشناسیم از اول تا به الان به پیشنهادای ما رغبتی نشون نداده و نخواهد داد. بعد میگن چرا مدیرای سابق رفتن و دیگه نمیان و بعد هم دلیلشو زندگی و گرفتاریهاشون میدونن!

هزار تا ازاین پیشنهادات شده و بی نتیجه مونده و آخرین جوابی که از طرف بچه های بالا میشنویم: مورد درخواستی شما مورد بررسی قرار خواهد شد.

خوب عزیز من وقتی یه مدیر رو واقعا قبول داری باید به خواسته هاشم توجه کنی یا اگه مدیر اسمش صوریه که احتمالش زیاد هست این طوری باشه که حرفی نمیمونه

اگه راسخون اینطوریه نتیجه بی توجهی به کاربراشه که اینطوری مونده

آخ از چی بگم برات ............

omiddeymi1368 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6610
|

........

اگه راسخون اینطوریه نتیجه بی توجهی به کاربراشه که اینطوری مونده

آخ از چی بگم برات ............

از چی بگم؟ از دلی که فقط اسمش دله؟
یا عمری که نصفش اشکه، نصفش گِله؟
یا از روحِ توی زندون که جسمش وِلِه؟
آدم مجبوره که با شرایط وفقش بده!

از چی بگم؟ بگو از یه روحِ زخمی...
که باید یک تنه بره تو قلب کوه سختی!

(حاجی ببخشید، کلاً محض مزاح بود!!!)

|
|

سلام بر همگی،

حاجی منم این کلیپ رو میخواستم بذارم، ولی هر کار کردم نشد! یا بلد نیستم یا اصن نمیشه! قبلاً که میشد. حالا این فرم جدید ارسال پست خیلی بد شده!!!!

|
|

مجدداً سلام و عرض ادب،

لطفاً تاپیکهای زیر را در لینکهای چرخشی و برترینها (در صورت صلاحدید) قرار دهید. با تشکر فراوان

مبحث 126 طرح صالحین: «دوستی و رفاقت»

کارهایی که نباید با گوشی هوشمند خود بکنید!

|
|

سلام در صورت امکان تایپیک زیر رو در چرخشی قرار دهید / یاشا

چگونه در هر دستگاهی اطلاعات شبکه را پیدا کنیم؟ 

با سلام و عرص ادب:

دوست و همکار گرامی مطلب در خواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.

با تشکر

siryahya کاربر طلایی1
|
|

سلام و عرض ادب

هفته 46 ام از اموزش های ویدیویی اختصاصی راسخون به اتمام رسید، در صورت صلاحدید امتیازات تخصیص داده شده را اهدا فرمایید%

امتیازات ویدیوهای ارسالی در تالار آموزشهای ویدیویی