راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

iran313 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1561
|

جناب نجاران

هرموقع تشریف داشتیداین متن روبخونید:

تشکرمی کنم بابت لینکی که درتالارلطیفه وطنزقراردادیدولی ظاهرا" دردی روبرای تبلیغ دوانمیکنه چون وقتی کلیک می کنم واردکلیه پستهای تالارمیشه من لینکی می خواهم که همانندلینک چرخشی اگرروی اون کلبیک شودپستهای ویژه نمایش داده شود.باتشکرمجدد

مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

به لحاظ فنی این امکان وجود ندارد که با کلیک روی یک تبلیغ، تنها تاپیک های ویژه یک تالار نمایش داده شود بعبارت دیگر به یک تبلیغ می توان هر مکان قابل آدرس دهی مثل تالار، تاپیک، پست، تصویر و ... را لینک نمود.

تبلیغ انجام شده برای تالار لطیفه و طنز، تبلیغ کلی تالار و بمنظور معرفی  آن برای کاربران می باشد.

در طول زمان و بنا بر تشخیص واحد نظارت روابط عمومی و معرفی جنابعالی، تاپیک ها و مطالبی از آن تالار مورد تبلیغات واقع خواهد شد.

با تشکر

سلام و خسته نباشيد

در كتاب چگونه شاد و خنده رو باشيم از احمد لقماني شيوه هاي شادي بيان شده است لطفا به جاي اينكه با لطيفهاي و جكهاي بي محتوا سرمان را گرم كنيم كتابهاي مفيد را در زمينه شادي و نشاط واقعي را در لينك چرخشي بالا قرار داريد .

shivam کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 81
|

چرا مسابقه روزانه 15 دی در این لحظه فعال نیست؟

salamat595 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19536
|

کاربر محترم iran313 برادر سوال رو با سوال جواب میدی دمت گرم.ببین عزیز شما کاربر برنزی هستید یکی دیگه نوشته کاربر طلایی و ......ممنون که سعی در جواب دادن سوالم کردی 

روابط عمومی محترم لطفا به سوالات من جواب دهید باتشکر از شما

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

با سلام  و خسته نباشید

در این چند روزه  پس از مسابقه یلدا پست هایی گذاشته شده مبنی  بر اینکه چرا شفاف سازی نشده

من سوال از این بزرگان  میپرسم   وقتی در راسخون نوشته شده نقاشی کودکان  کاره عاقلانه ای که توسط کودک نقاشی گذاشته شود ؟ شما که بچه نیستید  من  3  4   روزی به این پست ها پاسخ ندادم  چون هرگز نخواستم جو راسخون متشنج شود اما دوستان گرامی راسخونی نهایت محبت را داشته و از واژگانی همچون راضی نیستیم و  غیره..... استفاده نموده اند  اگر مبنا بر راضی یا ناراضی بودن  است  پس من هم راضی نیستم  من با هیچ یک از مدیران ارشد سایت  هیچ گونه ارتباطی ندارم  اما از آنجایی  که به شاگردان کلاسم علاقه دارم  با گذاشتن یک پست کوچک در مورد ارسال اثار سوال پرسیدم

کاربر گرامی شما که به راحتی چنین پست کوبنده ای میگذاری  1  هفته برای مسابقه فرصت بود نمیتوانستی یک  پست گذاشته وازنوع ارسال نقاشی ها  بپرسید؟؟؟؟؟؟؟

کاربر عزیز  شما که به جایز نیازی نداری  لزومی به مطرح کردن آن  نیست  اگر هم به کودکتان  توجه دارید تلاشتان را بالا ببرید   اشتباه و کوتاهی خود را به حساب عدم شفاف سازی نزارید

من از همه راسخونی ها عذر میخواهم  اما ناچارم این نکته را هم بیان کنم     من طرح مسابقه راسخون را به والدین کودکانم  نشان دادم  همه آنها متوجه  طرح مسابقه شدند چطور که شما نفهمیدید  ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

باز هم تکرار میکنم  کاربر محترم کوتاهی خودت را به گردن دیگری نیندازید

و جمله اخرم   .....

******در شان من مسلمان نیست که به خاطر هدیه  دیانتم  را کنار بگذارم  ****

از مدیر ارشد به خاطر  پستم  عذر خواهی میکنم  جسارت بنده حقیر را ببخشید  اگر صلاح بدانید جایزه  ارسالی برای شاگردان من منتفی شود  تا بعضی از کاربران نتوانند تحمتی نا بجا به  راسخون بزنند

راسخون پا بر جا میماند for ever

salamat595 کاربر طلایی1
|
|

با سلام  و خسته نباشید

در این چند روزه  پس از مسابقه یلدا پست هایی گذاشته شده مبنی  بر اینکه چرا شفاف سازی نشده

من سوال از این بزرگان  میپرسم   وقتی در راسخون نوشته شده نقاشی کودکان  کاره عاقلانه ای که توسط کودک نقاشی گذاشته شود ؟ شما که بچه نیستید  من  3  4   روزی به این پست ها پاسخ ندادم  چون هرگز نخواستم جو راسخون متشنج شود اما دوستان گرامی راسخونی نهایت محبت را داشته و از واژگانی همچون راضی نیستیم و  غیره..... استفاده نموده اند  اگر مبنا بر راضی یا ناراضی بودن  است  پس من هم راضی نیستم  من با هیچ یک از مدیران ارشد سایت  هیچ گونه ارتباطی ندارم  اما از آنجایی  که به شاگردان کلاسم علاقه دارم  با گذاشتن یک پست کوچک در مورد ارسال اثار سوال پرسیدم

کاربر گرامی شما که به راحتی چنین پست کوبنده ای میگذاری  1  هفته برای مسابقه فرصت بود نمیتوانستی یک  پست گذاشته وازنوع ارسال نقاشی ها  بپرسید؟؟؟؟؟؟؟

کاربر عزیز  شما که به جایز نیازی نداری  لزومی به مطرح کردن آن  نیست  اگر هم به کودکتان  توجه دارید تلاشتان را بالا ببرید   اشتباه و کوتاهی خود را به حساب عدم شفاف سازی نزارید

من از همه راسخونی ها عذر میخواهم  اما ناچارم این نکته را هم بیان کنم     من طرح مسابقه راسخون را به والدین کودکانم  نشان دادم  همه آنها متوجه  طرح مسابقه شدند چطور که شما نفهمیدید  ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و جمله اخرم   .....

از مدیر ارشد به خاطر  پستم  عذر خواهی میکنم  جسارت بنده حقیر را ببخشید  اگر صلاح بدانید جایزه  ارسالی برای شاگردان من منتفی شود  تا بعضی از کاربران نتوانند تحمتی نا بجا به  راسخون بزنند

======================

گاهی وقتا باید سکوت کرد و از کنار مسائلی که آدم رو ناراحت میکنه به آرومی گذشت

iran313 کاربر نقره ای
|
|

کاربر محترم iran313 برادر سوال رو با سوال جواب میدی دمت گرم.ببین عزیز شما کاربر برنزی هستید یکی دیگه نوشته کاربر طلایی و ......ممنون که سعی در جواب دادن سوالم کردی 

سلام و خسته نباشيد

هيچ وقت دنبال برتري و نقره اي و طلايي بودن نبودم .  سايت راسخون ، مدير ارشد انجمن ها و مديران تالارها به من خيلي لطف داشته اند و هنوز لطفهاي آنان را جبران نكرده ام. با تشكر

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

جناب نجاران

تشکرمی کنم بابت لینکی که درتالارلطیفه وطنزقراردادیدولی ظاهرا" دردی روبرای تبلیغ دوانمیکنه چون وقتی کلیک می کنم واردکلیه پستهای تالارمیشه من لینکی می خواهم که همانندلینک چرخشی اگرروی اون کلبیک شودپستهای ویژه نمایش داده شود.باتشکرمجدد

به لحاظ فنی این امکان وجود ندارد که با کلیک روی یک تبلیغ، تنها تاپیک های ویژه یک تالار نمایش داده شود بعبارت دیگر به یک تبلیغ می توان هر مکان قابل آدرس دهی مثل تالار، تاپیک، پست، تصویر و ... را لینک نمود.

تبلیغ انجام شده برای تالار لطیفه و طنز، تبلیغ کلی تالار و بمنظور معرفی  آن برای کاربران می باشد.

در طول زمان و بنا بر تشخیص واحد نظارت روابط عمومی و معرفی جنابعالی، تاپیک ها و مطالبی از آن تالار مورد تبلیغات واقع خواهد شد.

با تشکر

سلام و خسته نباشيد

در كتاب چگونه شاد و خنده رو باشيم از احمد لقماني شيوه هاي شادي بيان شده است لطفا به جاي اينكه با لطيفهاي و جكهاي بي محتوا سرمان را گرم كنيم كتابهاي مفيد را در زمينه شادي و نشاط واقعي را در لينك چرخشي بالا قرار داريد .

شماپیشنهادسازنده بدین ماهم استفاده خواهیم کردوبکارخواهیم برد.باتشکر

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

با سلام و تشکر دوتا سوال برام پیش اومده 

یک اینکه دلیل اینکه بعضی کاربران نقره ایی هستن و بعضی دیگه  طلایی و غیره دلیلش چیه و چه حسنی براشون داره چطور میشه که بعضی ها باپستها ی زیادی که گذاشتن مثلا سه هزار هنوز نقره ایی اند ولی بعضی دیگه با مثلا سیصد پست میشن طلایی 

دومین سوالی که دارم اینه که کاربران عادی یا برنزی هم میتونن مدیر تالار بشن ؟ میشه کامل راهنمایی کنید که آیا میتونن خودشون تالاری انتخاب کنن و درخواست بدن  و بشن مدیر تالار 

لطفا در مورد سوالات این حقیر مفصل و کامل توضیح دهید با تشکر فراوان از شما

کاربر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

سطح بندی های ذکر شده مطابق با جدول ذیل بر اساس امتیاز می باشد:

• کمتر از 100 امتیاز
• کاربرانی با 1000 امتیاز
• کاربرانی با 10000 امتیاز
• کاربرانی با 20000 امتیاز
• کاربرانی با 30000 امتیاز
• کاربرانی با 40000 امتیاز
• کاربرانی با 50000 امتیاز

این سطح بندی به نوعی برای تشویق و تعیین جایگاه کاربران مورد استفاده قرار می گیرد.

روش های کسب امتیاز در راسخون

کسب امتیاز در هر یک از موارد ذکر شده منوط بر فعالیت قانونمند و مبتنی بر علم و آگاهی است، بعبارت دیگر هر نوع فعالیتی که صرفا جهت کسب امتیاز بدون توجه به کیفیت فعالیت انجام گرفته شود توسط واحد نظارت روابط عمومی راسخون، ملغی تلقی می شود.بعنوان مثال فعالیت در انجمن ها تابع قوانین ذیل است:

قوانین لازم الاجرا توسط مدیران محترم و کاربران گرامی ...

فعالیت کیفی و تخصصی در انجمن های راسخون مورد تشویق خاص از قبیل انتخاب در کاربران برتر و تقدیم امتیازات ویژه واقع خواهد شد.بدین منظور لینک زیر را مطالعه فرمائید:

راهکارهای تصویبی جدید برای تالار ها بمنظور افزایش ضریب ...

قوانین جدید جهت انتخاب کاربران و مدیران برتر

در انتخاب مدیران پارامترهایی مثل تخصص، انگیزه و علاقه، خلاقیت، در اختیار داشتن زمان کافی و سابقه فعالیتی مورد نظر قرار می گیرد و سطح کاربری نقش مستقیمی در فرآیند انتخاب مدیران ندارد.

جهت اطلاعات بیشتر در این ارتباط به لینک زیر مراجعه شود.

دعوت به همکاری جهت مدیریت انجمن های راسخون

با تشکر

|
|

سلام علیکم 

با توجه به پیشنهادات هفته قبل آیا پیگیری هایی شکل گرفت ؟ 

السلام علی من التبع الهدی 

مراتب به مسئول محترم روابط عمومی ارجاع داده شده است، بدیهی است در صورت صلاحدید و همزمان با ابلاغ نتیجه توسط ایشان، اطلاع رسانی لازم به جنابعالی انجام خواهد شد.

با تشکر  موفق و سلامت باشید

|
|

چرا مسابقه روزانه 15 دی در این لحظه فعال نیست؟

با سلام خدمت همه کاربران

با عرض پوزش از کلیه ی دوستان ، مشکل پیش آمده ، در زمان قفل مسابقه بود که یکروز زودتر قفل شده بود ، لذا بدین وسیله از همه ی دوستانی که نتوانستند در مسابقه شرکت کنند عذر خواهی نموده و ان شالله شاهد شرکت دوستان در مسابقات آتی و عدم رویت مشکلاتی از این قبیل هستیم.

با تشکر

|
|

با سلام  و خسته نباشید

و جمله اخرم   .....

کاربر گرامی ضمن سلامو عرض ادب و احترام

شما مطابق با قوانین مسابقه در آن شرکت نموده اید و جوایز ناقابل اختصاص یافته، حق شما و شاگردان شماست.

در ارتباط با ابهامات پیش آمده سعی در شفاف سازی موضوع نمودیم که خدای ناکرده سوء تفاهمی برای کاربران عزیز راسخون پیش نیاید. انتقادات کاربر مورد نظر به نحوه اعلان مسابقه بوده است، لذا شما خود را ناراحت ننمائید و با انرژی و توان همیشگی تان با راسخون همراه باشید.

بروز تقابل نظرات در فضاهای تعاملی و بخصوص در محیط مجازی، امری اجتناب ناپذیر و لازمه پیشبرد اهداف است.

موفق و پیروز باشد

iran313 کاربر نقره ای
|
|

جناب نجاران

با تشکر

سلام و خسته نباشيد

شماپیشنهادسازنده بدین ماهم استفاده خواهیم کردوبکارخواهیم برد.باتشکر

تشكر از اقاي نجاران كه فاميل بنده را حذف كرديد.

سلام و خسته نباشيد

از لطف شما ممنون. شادي دروني پايدارترين شادي است . در تالارتان مقاله ها و مطالبي را بگذاريد كه با شادي دروني مان پيوند برقرار كنيم .

با تشكر

salamat595 کاربر طلایی1
|
|

========================================

سلام و خسته نباشيد

هيچ وقت دنبال برتري و نقره اي و طلايي بودن نبودم .  سايت راسخون ، مدير ارشد انجمن ها و مديران تالارها به من خيلي لطف داشته اند و هنوز لطفهاي آنان را جبران نكرده ام. با تشكر

===========================

salamat595 کاربر طلایی1
|
|

با سلام و تشکر دوتا سوال برام پیش اومده 

یک اینکه دلیل اینکه بعضی کاربران نقره ایی هستن و بعضی دیگه  طلایی و غیره دلیلش چیه و چه حسنی براشون داره چطور میشه که بعضی ها باپستها ی زیادی که گذاشتن مثلا سه هزار هنوز نقره ایی اند ولی بعضی دیگه با مثلا سیصد پست میشن طلایی 

دومین سوالی که دارم اینه که کاربران عادی یا برنزی هم میتونن مدیر تالار بشن ؟ میشه کامل راهنمایی کنید که آیا میتونن خودشون تالاری انتخاب کنن و درخواست بدن  و بشن مدیر تالار 

لطفا در مورد سوالات این حقیر مفصل و کامل توضیح دهید با تشکر فراوان از شما

کاربر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

سطح بندی های ذکر شده مطابق با جدول ذیل بر اساس امتیاز می باشد:

• کمتر از 100 امتیاز
• کاربرانی با 1000 امتیاز
• کاربرانی با 10000 امتیاز
• کاربرانی با 20000 امتیاز
• کاربرانی با 30000 امتیاز
• کاربرانی با 40000 امتیاز
• کاربرانی با 50000 امتیاز

این سطح بندی به نوعی برای تشویق و تعیین جایگاه کاربران مورد استفاده قرار می گیرد.

روش های کسب امتیاز در راسخون

کسب امتیاز در هر یک از موارد ذکر شده منوط بر فعالیت قانونمند و مبتنی بر علم و آگاهی است، بعبارت دیگر هر نوع فعالیتی که صرفا جهت کسب امتیاز بدون توجه به کیفیت فعالیت انجام گرفته شود توسط واحد نظارت روابط عمومی راسخون، ملغی تلقی می شود.بعنوان مثال فعالیت در انجمن ها تابع قوانین ذیل است:

قوانین لازم الاجرا توسط مدیران محترم و کاربران گرامی ...

فعالیت کیفی و تخصصی در انجمن های راسخون مورد تشویق خاص از قبیل انتخاب در کاربران برتر و تقدیم امتیازات ویژه واقع خواهد شد.بدین منظور لینک زیر را مطالعه فرمائید:

راهکارهای تصویبی جدید برای تالار ها بمنظور افزایش ضریب ...

قوانین جدید جهت انتخاب کاربران و مدیران برتر

در انتخاب مدیران پارامترهایی مثل تخصص، انگیزه و علاقه، خلاقیت، در اختیار داشتن زمان کافی و سابقه فعالیتی مورد نظر قرار می گیرد و سطح کاربری نقش مستقیمی در فرآیند انتخاب مدیران ندارد.

جهت اطلاعات بیشتر در این ارتباط به لینک زیر مراجعه شود.

دعوت به همکاری جهت مدیریت انجمن های راسخون

با تشکر

===========

ممنون و به عنوان سوال آخر با کم شدن حسنه ها امتیاز هم کم میشه یا نه تاثیری نداره؟؟؟؟؟؟

tamson کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 110
|

با عرض سلام وخسته نباشی

خودم به شخصه علاقه ی شدیدی به طراحی سایت دارم اما دوره های شما  با امتحانات دانشگاه یکی شده و نمیتوان در دوره های شما شرکت کرد