پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام
در صورت امکان تایپیک زیر رو در چرخشی قرار دهید / یاشا
سنجاق فایلهای Batch به تسکبار و منوی استارت
سلام و عرض ادب.
خسته نباشین.
حاج آقا من یه انتقادی به طرح ایستگاه چهلم داشته باشم......
از زمانیکه این طرح داره اجرا میشه متاسفانه خیلی پستها هم بی محتوا و.......زده میشه.....یعنی صرفا برای اینکه تو این طرح شرکت داده بشن خیلی از پستها ارسال میشه....
هیچ گونه توجهی به محتوای پست نمیشه.......
نمیخوام زحمات خیلی از دوستان و بزرگواران که واقعا وقت میزارن برا پست زدن رو زیر سوال ببرم......
ولی کاش این موضوع هم تو این طرح در نظر گرفته میشد....
همیشه یه قسمتی از قضیه در نظر گرفته نشه....همه ی جوانب در نظر باشه...
سلام و عرض ادب.
خسته نباشین.
از زمانیکه این طرح داره اجرا میشه متاسفانه خیلی پستها هم بی محتوا و.......زده میشه.....یعنی صرفا برای اینکه تو این طرح شرکت داده بشن خیلی از پستها ارسال میشه....
نمیخوام زحمات خیلی از دوستان و بزرگواران که واقعا وقت میزارن برا پست زدن رو زیر سوال ببرم......
سلام
من هم روز اول طرح اعلام کردم ولی دوستان نظرشون براین بود که بعد کیفی وکمی طرح خوبه که اجراش کردن
سلام و عرض ادب.
خسته نباشین.
سلام
من هم روز اول طرح اعلام کردم ولی دوستان نظرشون براین بود که بعد کیفی وکمی طرح خوبه که اجراش کردن
سلام و عرض ادب. ضمن سپاس از مطالب خوبی که مطرح فرمودید و تشکر از شما دو کاربر گرامی، در تایید فرمایشات شما عزیزان شایان ذکر است در طرح سعی شده همه جوانب در نظر گرفته شود و تقریبا این مهم انجام شده است. لذا واحد نظارت بدون اغماض این کار را انجام می دهند که پست هایی که ارسال می شود اگر بدون محتوا باشد یا قابلیت تایید به هر دلیلی نداشته باشد را پس از اخطار به کاربر حذف کرده تا پست های بزرگواران همانگونه که از نظر کمی قابل توجه است از لحاظ کیفی نیز در بهترین سطح باشد. کمااینکه در قوانین هم اشاره شده است که کاربران عزیز اگر پست های کیفی قابل توجه ارسال کنند به صورت جداگانه تقدیر خواهند شد.
با تشکر
سلام و عرض ادب.
خسته نباشین.
سلام
سلام و عرض ادب. ضمن سپاس از مطالب خوبی که مطرح فرمودید و تشکر از شما دو کاربر گرامی، در تایید فرمایشات شما عزیزان شایان ذکر است در طرح سعی شده همه جوانب در نظر گرفته شود و تقریبا این مهم انجام شده است. لذا واحد نظارت بدون اغماض این کار را انجام می دهند که پست هایی که ارسال می شود اگر بدون محتوا باشد یا قابلیت تایید به هر دلیلی نداشته باشد را پس از اخطار به کاربر حذف کرده تا پست های بزرگواران همانگونه که از نظر کمی قابل توجه است از لحاظ کیفی نیز در بهترین سطح باشد. کمااینکه در قوانین هم اشاره شده است که کاربران عزیز اگر پست های کیفی قابل توجه ارسال کنند به صورت جداگانه تقدیر خواهند شد.
با تشکر
سلام و عرض ادب.
؟؟؟؟!!!!!!!
آقای قریشی منظورم از بی محتوا بودن مطالب این بوده که : اگه قبلن من برای پیدا کردن خیلی از مطالب به سایت مراجعه میکردم ........
با وجود این طرح و پستهایی که خداروشکر زده شد نیازی نمیبینم از مطالب استفاده کنم ......!!!!!
طرح در کنار خوبی هایی که داره و داشت.....این معایب رو هم داره...........
من میتونم خیلی از این پستها رو لینکشو بدم خدمتتون خودتونم ببینین.........واقعا از نظر کیفی و کمی مثل سابق هستن ؟!!
سلام
در صورت امکان تایپیک زیر رو در چرخشی قرار دهید / یاشا
سنجاق فایلهای Batch به تسکبار و منوی استارت
دوست و همکار گرامی مطلب درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر ار لطف شما
ر طرح سعی شده همه جوانب در نظر گرفته شود و تقریبا این مهم انجام شده است. لذا واحد نظارت بدون اغماض این کار را انجام می دهند که پست هایی که ارسال می شود اگر بدون محتوا باشد یا قابلیت تایید به هر دلیلی نداشته باشد را پس از اخطار به کاربر حذف کرده تا پست های بزرگواران همانگونه که از نظر کمی قابل توجه است از لحاظ کیفی نیز در بهترین سطح باشد. کمااینکه در قوانین هم اشاره شده است که کاربران عزیز اگر پست های کیفی قابل توجه ارسال کنند به صورت جداگانه تقدیر خواهند شد.
با تشکر
سلام و عرض ادب.
؟؟؟؟!!!!!!!
آقای قریشی منظورم از بی محتوا بودن مطالب این بوده که : اگه قبلن من برای پیدا کردن خیلی از مطالب به سایت مراجعه میکردم ........
با وجود این طرح و پستهایی که خداروشکر زده شد نیازی نمیبینم از مطالب استفاده کنم ......!!!!!
طرح در کنار خوبی هایی که داره و داشت.....این معایب رو هم داره...........
من میتونم خیلی از این پستها رو لینکشو بدم خدمتتون خودتونم ببینین.........واقعا از نظر کیفی و کمی مثل سابق هستن ؟!!
لطف دارید. نظربه اینکه هدف ما هم ارتقای کمی . کیفی انجمن و به تبع آن سایت راسخون است از شما تقاضا می شود جهت تحقق این مهم آدرس نمونه هایی را ذکر فرمایید تا ان شاالله بهترین نتایج حاصل گردد.
با تشکر
دوست و همکار گرامی مطلب درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر ار لطف شما
با سلام و احترام
ممنون میشم از بین پنج مطب ذیل به انتخاب خودتان یک مطلب را در لینک چرخشی و یکی را در برترین ها بارگذاری نمایید .
1- نشانههای هشدار دهنده رفتاری در کودکان
2- لاک زدن برای دختر بچه های زیر ۷ سال، چه عوارضی دارد؟
3-تکنولوژی کودکی فرزندانمان را به سرقت می برد
4- دعوای کودکان آن ها را آماده روبرویی مشکلات در آینده می کند .
با سلام و احترام
ممنون میشم از بین پنج مطب ذیل به انتخاب خودتان یک مطلب را در لینک چرخشی و یکی را در برترین ها بارگذاری نمایید .
1- نشانههای هشدار دهنده رفتاری در کودکان
2- لاک زدن برای دختر بچه های زیر ۷ سال، چه عوارضی دارد؟
با سلام و عرض ادب:
همراه و همکار عزیز راسخونی دو مطلب ارسالی شما با عنوان های فوق در برترین ها و لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
با سلام
در صورت امکان لینک زیر را در برترین ها یا لینک چرخشی قرار دهید.
ثبت نام خادمین شهدا ویژه مناطق عملیاتی جنوب
با تشکر
سلام حاج آقا حالتون خوبه ؟ خدا قوت
http://uupload.ir/files/4pfk_mm.jpg
مسیر باجناق نه ببخشید مسیر جاری نیست ! کجا رفته ؟ لطفا بررسی و پیگیری فرمائید. باتشکر
سلام مجدد
پیرو پست قبلی به استحضار میرساند مسیر جاری ظاهر شد . اون موقع نمیدونم کجا رفته بود
سلام صبح بخير
حاج آقا من الان مشکل ديشب رو دارم . "مسير جاري "