پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام و عرض ادب
در صورت صلاح دید امکانی به نام Reply به صندوق پیام اضاف کنین / مرسی
کار این گزینه همون طوری که مستحضرید اینه که مثلا اگه یکی به من نامه ای فرستاده من گزینه REply رو بزنم میتونم قبل نوشته های خودم متن نامه دریافتی هم رو داشته باشم تو نامه ای که دارم مینویسم و اون طرف مقابل هم بدونه که جواب کدوم نامه رو دارم بهش میدم
البته فعلا کاربرا از روش کپی استفاده میکنن که با اضاف کردن گزینه ای ساده (کدنویسی 5 دقیقه ای) میشه این گزینه پر کاربرد رو اضافه کرد/ باتشکر
با سلام و عرض ادب و احترام.
دوست و همراه راسخونی با تشکر از لطف چنابعالی و پیشنهادات سازنده شما .مورد درخواستی شما به واحد فنی ارجاع خواهیم داد.
با سپاس فراوان
با سلام و عرض ادب:
دوست و همکار گرامی مطلب درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
با سلآم و عرض ادب و احترام
چند روزی دسترسی درست و حسابی به اینترنت نداشتم لذا اقدامات درخواستی همین امروز انجام خواهد شد.
هم چنین نمی دونم چرا از مسابقه حکمت های نهج البلاغه تبلیغ زیادی نشده است!
راستی این قضیه زیرتالارها هم هنوز درست نشده!حتما کارها خیلی زیاده لذا اگه کمکی از دست ما برمیاد بگین!
ممنون
سلآم خدمت شما و تمامی همکارانتون
یه هفته گذشت و من پاسخی به این پستم را ندیدم! سپاس
با سلآم و عرض ادب و احترام
چند روزی دسترسی درست و حسابی به اینترنت نداشتم لذا اقدامات درخواستی همین امروز انجام خواهد شد.
هم چنین نمی دونم چرا از مسابقه حکمت های نهج البلاغه تبلیغ زیادی نشده است!
راستی این قضیه زیرتالارها هم هنوز درست نشده!حتما کارها خیلی زیاده لذا اگه کمکی از دست ما برمیاد بگین!
ممنون
سلآم خدمت شما و تمامی همکارانتون
یه هفته گذشت و من پاسخی به این پستم را ندیدم! سپاس
با سلام و عرض ادب:
همراه راسخونی در حال حاضر ایجاد زیر تالارها غیر ممکن است به محض حل این مشکل موارد درخواستی عملی خواهد شد.
با تشکر
با سلام و احترام
در صورت امکان مطلب دغدغه دائمی کودکان برای تکالیف در لینک چرخشی یا برترین ها بارگذاری گردد .
با سلام و عرض ادب:
دوست و همکار گرامی مطلب درخواستی شما دربلینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
با سلام و احترام
در صورت امکان مطلب دغدغه دائمی کودکان برای تکالیف در لینک چرخشی یا برترین ها بارگذاری گردد .
با سلام و عرض ادب:
دوست و همکار گرامی مطلب درخواستی شما در برترین ها بارگذاری گردید.
با تشکر
با سلام و احترام
با سلام و عرض ادب:
دوست و همکار گرامی مطلب درخواستی شما در برترین ها بارگذاری گردید.
با تشکر
با سلام و عرض ادب
حاجی جون میگم این مشکل من آخه حل نشد بالاخره ؟!!!
یادآوری مشکلی که گفتین پیگیری میکنیم:
کلا سایت رو برام باز نمیکنه و وقتی بخام وارد سایت بشم باید از قند شکن استفاده کنم، اون دفعه باز هم گفتم فرمودین که حتما به زودی حل خواهد شد!!!
-از مرورگرهای مختلف تست شده
-ISP پرسیدم بعد از کلی مشاجره گفتن از سایت مشکل دارین نه از ISP
- همه جور هم ادرس سایت رو وارد کردم با htpps یا www , ..........
- فقط تنها راه استفاده از قند شکنه که سرعت رو خیلی میاره پایین
اینم عکس از پینگ و اروری که میده
هم اکنون نیازمند پیگیری فوری شماهستیم
...
با سلام.
به احتمال زیاد همونطور که در تصویر هم مشاهده میشه مشکل از DNS شماست. ابتدا این آدرس رو امتحان کنید: http://79.127.125.36
در صورتی که وارد سایت شدید، DNS سیستم خودتون و عوض کنید.
در صورت امکان تایپیک زیر رو در چرخشی قرار دهید / یاشا
در صورت امکان تایپیک زیر رو در برترین ها قرار دهید / یاشا
...
با سلام.
به احتمال زیاد همونطور که در تصویر هم مشاهده میشه مشکل از DNS شماست. ابتدا این آدرس رو امتحان کنید: http://79.127.125.36
در صورتی که وارد سایت شدید، DNS سیستم خودتون و عوض کنید.
سلام و عرض ادبی دوباره
نه بزرگوار حل نشد. این راه ها رو خیلی وقت پیش چندین مرتبه هم امتحان کردیم ولی مشکل همچنان باقی است
بلکه مهندسین راسخون بتونن حل کنن