پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با سلام و عرض احترام
ممنون میشم مطلب زیر را در قسمت برترین ها یا لینک چرخشی قرار دهید.
با سلام و عرض ادب:
کاربر گرامی و همراه راسخونی مطلب درخواستی شما درلینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
با عرض سلام
یک مطلبی را می خواستم عرض کنم این بود که بنده متولد فروردین ماه هستم و امتیاز متولدین فروردین ماه امسال برایم منظور نشده است و البته در فروردین ماه در انجمن مربوطه تاریخ تولد خود را اعلام نمودم ولی پیگیری که داشتم متوجه شدم امتیاز برایم منظور نشده است و نکته بعدی اینکه امتیاز معادل سال تولد که یکبار منظور می گردد نیز تاکنون به بنده تعلق نگرفته است.
ممنون میشوم پاسخ بدهید.
با تشکر
با عرض سلام
یک مطلبی را می خواستم عرض کنم این بود که بنده متولد فروردین ماه هستم و امتیاز متولدین فروردین ماه امسال برایم منظور نشده است و البته در فروردین ماه در انجمن مربوطه تاریخ تولد خود را اعلام نمودم ولی پیگیری که داشتم متوجه شدم امتیاز برایم منظور نشده است و نکته بعدی اینکه امتیاز معادل سال تولد که یکبار منظور می گردد نیز تاکنون به بنده تعلق نگرفته است.
ممنون میشوم پاسخ بدهید.
با تشکر
با سلام و عرض ادب.
کاربرگرامی نام شما در تاپیک مورد نظر یافت نشد لطفا جهت پیگیری درخواست ،تاریخ تولد و کاربری خود را به این صندوق پیام (ravabet_rasekhoon)ارسال نمایید.
با تشکر
با سلام و احترام
ممنون میشوم در صورت امکان مطلب : تَب و اندازه گیری درجه حرارت بدن فرزندتان ، را در لینک چرخشی یا برترین ها بارگذاری نمایید .
با سلآم و عرض ادب و احترام
- اگر لطف بفرمایید تصویر امضای بنده رو در سرور راسخون بارگذاری نمایید و لینک آن را به بنده ارجاع دهید.
- باتوجه به اینکه دوباره افتخار مدیریت تالار مسابقات کاربری را دارم؛ اگر الزامی برای تعویض عکس پروفایل وجود دارد؛ ممنون می شوم اقدامات لازم انجام شود.
سپاس
با سلآم مجدد
-اگر لطف بفرمایید برای "مسابقه هفتگی حدس تصویر" که هم اکنون در تالار گاهنامه های انحمن در حال اجراست یک زیر تالار در قسمت مسابقات هفتگی تالار مسابقات کاربری ایجاد نمایید و تایپک های هفته های قبل را به آن منتقل فرمایید تا نظم تالارها بهتر شود و ادامه این مسابقه جذاب در این قسمت و با همکاری دوست عزیرمان جناب saeidfarajpour برگزار گردد.
- هم چنین لطفا یک زیرتالار به نام "مسابقه اسم و فامیل" در قسمت مسابقات هفتگی مسابقات کاربری ایجاد نمایید و تمامی تایپیک های مربوط به این مسابقه را که در خود صفحه اصلی تالار مسابقات کاربری وجود دارد به آن انتقال دهید.
سپاس از لطفتون
با سلام و احترام
ممنون میشوم در صورت امکان مطلب : تَب و اندازه گیری درجه حرارت بدن فرزندتان ، را در لینک چرخشی یا برترین ها بارگذاری نمایید .
با سلام و عرض ادب:
دوست و همکار گرامی مطلب درخواستی شما دربرترین ها بارگذاری گردید.
با تشکر
- اگر لطف بفرمایید تصویر امضای بنده رو در سرور راسخون بارگذاری نمایید و لینک آن را به بنده ارجاع دهید.
- باتوجه به اینکه دوباره افتخار مدیریت تالار مسابقات کاربری را دارم؛ اگر الزامی برای تعویض عکس پروفایل وجود دارد؛ ممنون می شوم اقدامات لازم انجام شود.
سپاس
با سلام و عرض ادب:
کاربرگرامی و همراه راسخونی لینک امضای شما همیمک در دسترس شماست .چه لزومی دارد که دوباره آن را در راسخون آپلود نماییم؟
از همه ی مدیران گرامی تقاضامندیم اگر مقدورشان می باشد عکس پروفایل مدیریتی خود را طراحی نمایند . جهت هماهنگی و یکسان سازی عکس مدیریت مدیران گرامی همانند سابق اطلاع رسانی خواهد شد.
با تشکر
با سلآم مجدد
-اگر لطف بفرمایید برای "مسابقه هفتگی حدس تصویر" که هم اکنون در تالار گاهنامه های انحمن در حال اجراست یک زیر تالار در قسمت مسابقات هفتگی تالار مسابقات کاربری ایجاد نمایید و تایپک های هفته های قبل را به آن منتقل فرمایید تا نظم تالارها بهتر شود و ادامه این مسابقه جذاب در این قسمت و با همکاری دوست عزیرمان جناب saeidfarajpour برگزار گردد.
- هم چنین لطفا یک زیرتالار به نام "مسابقه اسم و فامیل" در قسمت مسابقات هفتگی مسابقات کاربری ایجاد نمایید و تمامی تایپیک های مربوط به این مسابقه را که در خود صفحه اصلی تالار مسابقات کاربری وجود دارد به آن انتقال دهید.
سپاس از لطفتون
با سلام و عرض ادب:
همراه راسخونی و مدیر گرامی با تشکر از ارائه پیشنهاد در رابطه با تجمیع تاپیک های مسابقات هفتگی بزودی همهی مسابقات در زیر تالار سالایانه ای که به همین منظور ایجاد میگردد قرار خواهند گرفت .
با تشکر
با سلآم مجدد
سپاس از لطفتون
با سلام و عرض ادب:
همراه راسخونی و مدیر گرامی با تشکر از ارائه پیشنهاد در رابطه با تجمیع تاپیک های مسابقات هفتگی بزودی همهی مسابقات در زیر تالار سالایانه ای که به همین منظور ایجاد میگردد قرار خواهند گرفت .
با تشکر
ولی در تالار مسابقات کاربری یک بخش برای اینگونه موارد موجود است! کلیک فرمایید
حالا هر جور صلاحه!
راستی بچه های راسخون از این بزودی ها (سر سایت جدید و اینا ...) زیاد شنیدن!
ممنون
ولی در تالار مسابقات کاربری یک بخش برای اینگونه موارد موجود است! کلیک فرمایید
حالا هر جور صلاحه!
راستی بچه های راسخون از این بزودی ها (سر سایت جدید و اینا ...) زیاد شنیدن!
ممنون
با سلام و عرض ادب:
مدیر گرامی و همراه راسخونی تغییری که اشاره شد در همین قسمت از تالار مسابقات خواهد بود به جهت اینکه مسابقات بعد از مدتی تمام خواهد شد زیرتالارهای این قسمت باید کلی باشند تا عنوان های مسابقات و زیر شاخه های متعدد باعث شلوغی تالار نگردد.
از اینکه شنیدن روزی به دیدن تبدیل خواهد شد صبور باشید.
با تشکر از لطف همیشگی شما و دیگر عزیزان به انجمن راسخون
با سلام و عرض خسته نباشید وتسلیت
لطفا مطلب زیر را در برترین ها یا لینک چرخشی قرار دهید.
جواد کسی است که بدون درخواست میبخشد
با تشکر
در صورت امکان تایپیک زیر رو در چرخشی قرار دهید / یاشا
در صورت امکان تایپیک زیر رو در برترین ها قرار دهید / یاشا
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
چرا من هر چی پست تو تالارها می زارم ، هیچ امتیازی به من داده نمیشه ؟