پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با عرض سلام خدمت آبجي سلما.
من بيست و سه روز شركت كردم آيا درسته؟ يا پستهام حذف شدن؟
سلام و عرض ادب
طاعات و عبادات قبول
ضمن تشکر از حضور شما و همه شرکت کنندگان در طرح های ویژه ماه رمضان.
در توضیح و قوانین دعاهای روزانه، برداشت عارفانه بند 8 ذکر شده که کاربران باید حداقل بیست روز در طرح شرکت کنند و افرادی که کمتر از بیست روز در طرح شرکت کنند امتیاز ویژه ای به آنها تعلق نمی گیرد. (نه بیست تاپیک) .
البته بعد از اتمام طرح بنا به تصمیم مسئولین این مورد تغییر کرد و به نوعی ارفاق شد و کاربرانی که در طرح شرکت کرده بودند حتی کمتر از 20 روز بنا به تعداد روز شرکت از ده تا 400 امتیاز دریافت کردند. ( حداکثر امتیاز 600 امتیاز در نظر گرفته شده بود که بعدا به 1000 امتیاز تغییر پیدا کرد)
شما در روزهای 19، 22، 26 خرداد و روزهای 1 و 9 تیرماه در طرح شرکت کردید. که مجموعا پنج روز و حدود 21 تاپیک شده است (شاید هم 23 تاپیک که در امتیاز اهدایی تاثیری ندارد و این مورد صرفا جهت اطلاع مسئولین ارائه شده) چون همانطور که گفتم در این طرح ملاک تعداد روز حضور در انجمن و حضور در طرح بوده نه تعداد تاپیک . در این طرح امتیاز ویژه برای کاربرانی بود که در طول ماه مبارک به طور مداوم در انجمن حضور داشتند و در طرح شرکت می کردند.
البته من در طول ماه مبارک همزمان با ایجاد پست دعای روزانه هر روز، بدون استثنا هر روز کاربران را به مطالعه قوانین طرح راهنمایی کردم.
ان شاءالله اگر تصمیم و قوانین طرح تغییر کرد و نیاز به بررسی مجدد بود، مسئول ارشد انجمن ها شخصا اقدام خواهند نمود.
چون من تا یک ماه آینده به سیستم و لپ تاپ دسترسی ندارم و بررسی مجدد تاپیک ها برایم تقریبا غیرممکن هست.
با تشکر
خيلي ممنون از ارفاقي كه كردند.
خواهش می کنم.
چون قانون تاپیک از قبل نوشته شده بود و کاربرانی هم طبق همان فعالیت کردند، بعنی بیش از بیست روز و گاها در همه روزها، الان باز قانون بخواد تغییر بکنه در مورد کاربرانی که هر روز زحمت کشیدند و در طرح شرکت کردند، (طبق قانون طرح) بی عدالتی میشه.
شما جای این بزرگواران که هر روز شرکت کردند، وقتی ببینید قانون طرح تغییر کرده و فرقی بین شما که هر روز وقت گذاشتید و شرکت کردید و کاربری که یک روز در همه تاپیک ها شرکت کرده، نیست! اعتراض نمی کردید؟
البته من طبق طرح پاسخ شما را دادم و ممکنه پاسخ مسئولین تفاوت داشته باشه.
با تشکر از فعالیت شما در طرح های ماه رمضان
كاش لااقل همون اول طرح مي گفتيد چون زحمتو كه كشيديم لااقل هرروز ميكشيديم.
بازم ممنون
خب این مطلب در روز اول ایجاد طرح گفته شد ومن هم هر روز هم برای یادآوری لینکش رو در پایین هر پست دعا قرار میدادم.
می تونید به تاپیک طرح دعاهای روزانه مراجعه کنید.
از روز اول شروع ماه مبارک قانون طرح اعلام شد و تغییر نکرده.
دعاهای روزانه برداشت های عارفانه + امتیاز ویژه
بند 8 را مجددا مطالعه کنید.
كاش لااقل همون اول طرح مي گفتيد چون زحمتو كه كشيديم لااقل هرروز ميكشيديم.
بازم ممنون
خب این مطلب در روز اول ایجاد طرح گفته شد ومن هم هر روز هم برای یادآوری لینکش رو در پایین هر پست دعا قرار میدادم.
می تونید به تاپیک طرح دعاهای روزانه مراجعه کنید.
از روز اول شروع ماه مبارک قانون طرح اعلام شد و تغییر نکرده.
دعاهای روزانه برداشت های عارفانه + امتیاز ویژه
بند 8 را مجددا مطالعه کنید.
خوب من فكر مي كردم كه بايد در بيست طرح شركت كرد و روز ملاك نيست
ملاك شركته و مهمتر پست دست نويس.
كلي به مخيله ام فشار آوردم!!!!!!!!!!!!!!!!!خخخخخخخ
با سلام و عرض ادب:
از مدیر و همکار گرامی خواهر بزرگوار سلما جهت پاسخگویی طبق قوانین و همچنین از کاربر گرامی جناب (ahmadfarm ) که به قوانین اجرا شده با صبر ومتانت احترام گذاشته تشکر و قد ردانی می نماییم. برای این دو بزرگوار آرزوی توفیق و سربلندی را داریم.
با تشکر
با سلام و عرض ادب
در صورت صلاح دید پست زیر رو درچرخشی قرار دهید / یاشا
با سلام و عرض ادب
با سلام و عرض ادب
با سلام و عرض ادب:
همراه و همکار راسخونی مطلب درخواستی در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
با سلام و عرض ادب
با سلام و عرض ادب:
همراه و همکار راسخونی مطلب درخواستی در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
سلام حاج آقا
حازآقامسالتم
تاکی تومسابقه وطرح کریمانه شرکت کنیم؟
تولدامام رضاکی هستش؟خخخخخ
نه این که شوخی بود
امابنظرم طرحهای مختلف اگرکوتاه باشندبهتره،والسلام
سلام حاج آقا
حازآقامسالتم
تاکی تومسابقه وطرح کریمانه شرکت کنیم؟
تولدامام رضاکی هستش؟خخخخخ
نه این که شوخی بود
امابنظرم طرحهای مختلف اگرکوتاه باشندبهتره،والسلام
با سلام و عرض ادب:
دوست و همراه راسخونی اجرای برنامه ها طولانی به دلیل استقبال و مناسبت ها می باشد.از لطف همیشگی شما به انجمن راسخون تشکر و قد ردانی می نماییم.
با تشکر
سلام. در قسمت تالار هنر قسمت صوت و تصویر پستی قرار دادم با موضوع سخنرانی آیت الله عالی با موضوع مرگ که تاکنون ۱۶ هزار بازدید داشته فکر کنم ارزش این رو داشته باشد این پست را جزو پست های مهم این قسمت قرار دهید.به طور کلی قسمت انجمن هنر بسیار ضعیف کار می کند و بهتر است یه بازنگری در این قسمت داشته باشید
بازگشت همه بسوی اوست
باسلام وعرض ادب واحترام
باستحضارمیرساندبدلیل فوت مادربزرگم چند روزی درسایت حضورندارم،جهت اطلاع ،باتشکر
در صورت امکان تایپیک زیر رو در چرخشی قرار دهید / یاشا
هشدار: باجافزاری جهنمی با نام Satana در حال همهگیر شدن است!