راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

مسئول محترم انجمنها:

باسلام واحترام

به استحضار می رساند تالارمسابقه عکس موبایل آیا جزء تالاردیدنی ها وشنیدنیها شده؟چون ازاجزاءوزیرتالار تالاردیدنیهاوشنیدنیها محسوب شده است.باتشکر

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

خیر. مسابقه عکس موبایل در تالار جنابعالی بر تصاویر و عکس های موبایل با مضمون طنز دلالت دارد و در سایر تالار ها بر اساس عنوان تالار مربوطه ، تصاویر مضمون می گیرند.

با تشکر

|
|

سلام و خسته نباشید.

دو مرتبه ایمیل زدم به همان ایمیلی که فرموده بودید جهت قرار دادن مواردی از تالار در قسمت تبلیغات سایت، اما هر دو مرتبه پیغام خطا دریافت کردم.

لذا با اجازتون همین جا اعلام می کنم. لطفا در صورت موافقت، این دو مطلب یا یکی از آن دو را بجای مطلب قبلی در قسمت تبلیغات قرار دهید.

http://www.rasekhoon.net/forum/ThreadShow-600156-1.aspx

http://www.rasekhoon.net/forum/ThreadShow-600157-1.aspx

با تشکر فراوان

مدیر گرامی ضمن سلام و ادای احترام

با عرض پوزش، مشکل پست الکترونیکی در حال رفع شدن است. به جهت کثرت پست های ارسالی و حجم کاری بالای واحد تبلیغات، احتمال تاخیر در قرارگیری آنها در تبلیغات وجود دارد. اما سعی بر اینست که همه پست های معرفی شده و در حداقل تاخیر در تبلیغات قرار گیرند.

با تشکر فراوان

سلام و خسته نباشید.

مسئول محترم انجمن های سایت؛

در صورتی که مشکل رفع شد، بعد از اجرای مورد فوق، لطفا زیر تالاری در تالار اقتصاد تحت عنوان "اقتصاد تصویری" ایجاد فرمائید.

با تشکر از زحمات  شما

مشکل پیش آمده در سرویس پست الکترونیکی رفع شده و سیستم پاسخگویی خودکار نیز در آن فعال گردیده است.

پست های ارسالی مدیران گرامی نیز پس از بررسی به واحد تبلیغات ارسال شده و در صف قرارگیری در تبلیغات انجمن ها قرار می گیرند. همانگونه که ذکر شده است، سعی بر انجام تبلیغات با حداقل تاخیر زمانی شده است.

تالار "اقتصاد تصویری" پس از بررسی های انجام گرفته، تاسیس گردید.

در انتها از زحمات شما و سایر کاربران راسخون کمال تشکر و قدردانی را می نمایم.

nargese_montazer کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1760
|

سلام

مسئول محترم انجمن ها با توجه به نزدیک شدن روز عفاف و حجاب که 21 تیر ماه می باشد، و به علت اهمیت بالای حجاب در کشورمان می خواستم درخواست مسابقه ای را بکنم
مسابقه را می توان به چندین صورت برگزار کرد مثلا: به بهترین جمله در مورد حجاب جایزه ای داد
یا به بهترین راهکار برای مبارزه با بی حجابی جایزه ای داد
و یا سوالات چهارگزینه ای پرسید
هر کدام از موارد بالا یا پیشنهاد دیگری مد نظرتان بود لطفا اقدام بفرمایید
زمان مسابقه هم می تواند تا 21 تیر باشد و 21 تیر ماه به نفرات برتر جایزه یا حسنه هایی تعلق بگیرد
با تشکر
nikbakht88 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5887
|

سلام مجدد.

مسئول محترم واحد انجمن ها، ضمن تشکر از پیگیری شما جهت اضافه شدن زیر تالار جدید به تالار اقتصاد، به عرض می رسانم ، زیر تالار مذکور تحت مدیرت بنده نمی باشد. لطفا بررسی فرمائید تا از طریق ایمیل نظارت بر آن داشته باشم.

با تشکر فراوان

|
|

سلام مجدد.

مسئول محترم واحد انجمن ها، ضمن تشکر از پیگیری شما جهت اضافه شدن زیر تالار جدید به تالار اقتصاد، به عرض می رسانم ، زیر تالار مذکور تحت مدیرت بنده نمی باشد. لطفا بررسی فرمائید تا از طریق ایمیل نظارت بر آن داشته باشم.

با تشکر فراوان

مدیریت تالار مذکور به شما واگذار گردید.

با تشکر

|
|

هنوز عشق تو امید بخش جان من است
خوشا غمی که ازو شادی جهان من است

چه شکر گویمت ای هستی یگانه ی عشق
که سوز سینه ی خورشید در زبان من است

اگر چه فرصت عمرم ز دست رفت بیا
که همچنان به رهت چشم خون فشان من است

ميلاد يگانه منجي عالم بشريت را حضور كليه راسخوني هاي عزيز تبريك عرض مي نمايم و از خداوند منان پس از آرزوي فرج آقا، آرزوي توفيق روز افزون همه عزيزان در كليه امور زندگيشان را آرزومندم.

aliasghar313 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1342
|

هنوز عشق تو امید بخش جان من است
خوشا غمی که ازو شادی جهان من است

چه شکر گویمت ای هستی یگانه ی عشق
که سوز سینه ی خورشید در زبان من است

اگر چه فرصت عمرم ز دست رفت بیا
که همچنان به رهت چشم خون فشان من است

ميلاد يگانه منجي عالم بشريت را حضور كليه راسخوني هاي عزيز تبريك عرض مي نمايم و از خداوند منان پس از آرزوي فرج آقا، آرزوي توفيق روز افزون همه عزيزان در كليه امور زندگيشان را آرزومندم.

من هم به نوبه ی خودم این عید بزرگ رو بهتون تبریک میگم!!!

تو این 5 تا پوستر یکی هم برای شماست!

aliasghar313 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1342
|

باسلام خدمت مسئول محترم واحد انجمن ها...

دو تا حرف دارم!

1.تو یکی از زیر تالار های تالار نوجوان به جای سرگرمی نوشته شده سرگری که اگه تونستید درستش کنید!

2.اگه میشه عنوان تالار جوانه ها رو به جای تالار  نوجوان بزارید! مثل فسقلی ها که به جای کودکان هستش

با تشکر

mahdi6060 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 33
|

با سلام و خسته نباشید

لطفا در مورد سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هم راهنمایی هایی برای کاربران داشته باشید

ayeneh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2761
|

با سلام اگر ممکن است به مطالب و موضوعات گذاشته شده در سایت امتیاز بدهید و و مطالبی که در راستای اهداف راسخون است را رتبه بندی کنید و و هر کدام بهتر است را در صفحه اصلی سایت بگذارید سپس هرکه مثلا 14 بار مطلبش در صفحه اول سایت نمایش داده شده به عنوان کاربر برتر وویژه انتخاب شون نه صرفا به تعداد مطلب نمره دهید ممنون که به نظرا کاربران خود اهمیت میدهید.

ayeneh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2761
|

با سلام چرا پست من با موضوع امام مهدی ؛امام مظلوم وغایب حذف شده ودر هیچ جا نیست بااینکه دیدم ثبت شده در جدیدترین مطالب ارسالی.

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

جناب نجاران

باسلام واحترام

باستحضار می رساند مسئول نرم افزاری سایت راسخون طوری برنامه ریزی نمایندکه درهنگام حذف پستهای مشمول قوانین تالارها منجربه حذف پستیکه نقل قول شده نشود چون پستی که بدنبال آن نقل قول می شود یازیرشاخه یک پست است مدیرتالارزیرشاخه هارانمی تواندحذف نمایدومجبوراست پست اصلی رابرای حذف زیرشاخه ها نیز ازبین ببردکه این موضوع باعث تضییع حق پست اول می شود.

باتشکر

|
|

با سلام اگر ممکن است به مطالب و موضوعات گذاشته شده در سایت امتیاز بدهید و و مطالبی که در راستای اهداف راسخون است را رتبه بندی کنید و و هر کدام بهتر است را در صفحه اصلی سایت بگذارید سپس هرکه مثلا 14 بار مطلبش در صفحه اول سایت نمایش داده شده به عنوان کاربر برتر وویژه انتخاب شون نه صرفا به تعداد مطلب نمره دهید ممنون که به نظرا کاربران خود اهمیت میدهید.

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و تشکر از پیشنهاد شما

انتخاب کاربران برتر در تالار ها بر عهده مدیران آن تالار ها می باشد که بنا بر توصیه های انجام گرفته، معیار انتخاب صرفا تعدد پست ها نمی باشد و کیفیت و محتوای مطالب ارسالی کاربران نیز در نظر گرفته می شود. البته بزودی قوانین مدون در این رابطه تدوین و ابلاغ می گردد که امیدواریم مشکلات پیرامون این موضوع را تا حد امکان مرتفع نماید.

با تشکر مجدد

|
|

با سلام چرا پست من با موضوع امام مهدی ؛امام مظلوم وغایب حذف شده ودر هیچ جا نیست بااینکه دیدم ثبت شده در جدیدترین مطالب ارسالی.

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

این اطمینان را به شما می دهم که هیچ پستی بدون دلیل موجه غیرفعال یا حذف نمی شود. با توجه به عنوان و موضوع پست شما، بعید می دانم حذف شده باشد. احتمال دارد بطور صحیح ارسال نشده باشد و یا با توجه به تالار ارسالی به صورت غیر فعال ثبت شده باشد. اگر عنوان تالار مربوطه را ارسال می نمودید، بهتر می توانستیم راهنمایی تان نمائیم.

با تشکر

|
|

جناب نجاران

باسلام واحترام

باستحضار می رساند مسئول نرم افزاری سایت راسخون طوری برنامه ریزی نمایندکه درهنگام حذف پستهای مشمول قوانین تالارها منجربه حذف پستیکه نقل قول شده نشود چون پستی که بدنبال آن نقل قول می شود یازیرشاخه یک پست است مدیرتالارزیرشاخه هارانمی تواندحذف نمایدومجبوراست پست اصلی رابرای حذف زیرشاخه ها نیز ازبین ببردکه این موضوع باعث تضییع حق پست اول می شود.

باتشکر

مدیر گرامی ضمن سلام  و عرض ادب

با بررسی ها انجام گرفته، مشکل مذکور یافت نشد. در صورت استمرار این مشکل مجددا مکاتبه نمائید.

با تشکر