پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام و عرض ادب.
نمیدونم مشکل از کجاست و چطور میشه که پست ها حذف میشه.
لطفا جهت بررسی این تاپیک را هم ببینید
به نظر شما پست اول این تاپیک کجاست؟
http://rasekhoon.net/forum/thread/1171458/page1
با سلام و عرض ادب:
مدیر و همکار گرامی اگر پستی حذف شود واحد محتوا می تواند کس را که باعث حذف پست شده را معرفی نماید این پست از طرف واحد نظارت به دلایلی حذف شده بود که همینک پست برگشت داده شده است.
با تنشکر
سلام و عرض ادب.
کاش در انجمن و یا بخش های دیگر سایت تاپیک و یا محلی بود که ایرادات فنی پیش آمده را یکجا جمع میکردیم و در این رابطه مزاحم دیگر مسئولین ممیشدیم.
غرض از مزاحمت!
قبلا در انجمن وقتی پستی ارسال میکردیم، اگر عنوان پست یا تاپیک خالی بود و فراموش می کردیم، پست ارسال نمیشد.
ولی بحمدلله و با لطف تغییرات جدید،
در حال حاضر کاربران اگر فراموش کنند عنوان پست یا تاپیک را وارد کنند، پست بدون عنوان ارسال میگردد. (حتی بدون گذاشتن یک نقطه یا یک فاصله )
و جالب اینکه دیگر کسی قادر به وارد شدن به تاپیک نیست.
در ضمن ویرایش این پست ها، امکان پذیر نمی باشد. (حتی از محیط کاربری)
لطفا در کنار مشکلات پست های بالا این مورد را هم به واحد فنی ارجاع دهید.
با تشکر
نمونه پست بدون عنوان که با زحمت باز شد.
http://rasekhoon.net/forum/thread/1171699/page1/success/
نمونه تاپیک که ایجاد شده و....
با سلام و عرض ادب و احترام
مدیر و همکار گرامی مورد درخواستی شما را روز گذشته ساعت 11 به جناب سجادی اعلام کردم حتی به عنوان نمونه پستی که خانم برخوار زده بوده را به ایشان معرفی کردم.
با تشکر
سلام و عرض ادب
باز هم مشکل فنی ایجاد شده و باز هم مزاحم شما شدیم.
سه صفحه اول تاپیک خواهرانه حذف شده.
مورد بعد اینکه تالارهایی که پست ها غیرفعال ارسال می شوند، قبلا بعد از ارسال پست پیغامی ارسال میشد مبنی بر اینکه پست شما ارسال شده و بعد از تایید مدیر نشان داده می شود، الان این پیغام هم حذف شده!
کاربران از کجا متوجه شوند که پستشون ارسال شده یا اینکه ارور رخ داده و ..... این مشکل از سه روز پیش اتفاق افتاده.
باتشکر
با سلام و عرض ادب:
مدیر و همراه راسخونی پاسخ شما در صندوق پیام ارسال گردید.
با تشکر
سلام و عرض ادب.
مجددا پاسخ دادم.
پست های دو یا سه صفحه تاپیک گفتگوی خواهرانه کلا حذف شده. مطمئنم که من حذف نکردم.
با تشکر و ممنون از پیگیری شما
قسمت دوم پست قبلی رو هم مجددا پیگیری کنید.
سلام و عرض ادب
باز هم مشکل فنی ایجاد شده و باز هم مزاحم شما شدیم.
سه صفحه اول تاپیک خواهرانه حذف شده.
مورد بعد اینکه تالارهایی که پست ها غیرفعال ارسال می شوند، قبلا بعد از ارسال پست پیغامی ارسال میشد مبنی بر اینکه پست شما ارسال شده و بعد از تایید مدیر نشان داده می شود، الان این پیغام هم حذف شده!
کاربران از کجا متوجه شوند که پستشون ارسال شده یا اینکه ارور رخ داده و ..... این مشکل از سه روز پیش اتفاق افتاده.
باتشکر
با سلام و عرض ادب:
مدیر و همراه راسخونی پاسخ شما در صندوق پیام ارسال گردید.
با تشکر
سلام و عرض ادب.
مجددا پاسخ دادم.
پست های دو یا سه صفحه تاپیک گفتگوی خواهرانه کلا حذف شده. مطمئنم که من حذف نکردم.
با تشکر و ممنون از پیگیری شما
قسمت دوم پست قبلی رو هم مجددا پیگیری کنید.
با سلام و عرض ادب:
با توجه به توضیحاتی که در صندوق پیام دادم .این مورد دوباره پیگیری خواهد شد
با تشکر
سلام و عرض ادب مجدد
مدتی هست این ارور موقع کار با موبایل و لپ تاپ برای آجی شایسته با نام کاربری shayesteh2000 رخ میده و نمیتونن وارد سایت بشن.
لطفا در صورت امکان از واحد فنی بپرسید دلیل این خطا چیست و چه باید بکنند.
مرورگر رو هم عوض کردند، فایده نداشته.
با عرض سلام و ادب
لطفا صندوق پیام را چک کنید.
با تشکر فراوان
سلام و عرض ادب.
وقت بخیر.طاعاتتون قبول.
حاج آقا چون آقای فرج پور فرمودند برنامه ی صندلی داغ طبق نظر شماس اینجا عرض میکنم هم خدمت شما هم آقای فرجپور.
اول اینکه سه کاربر رو بزارین تو یه برنامه اصلن به نظر جالب نیس ! یه جوری همه چی قاطی شده ! اصلن معلوم نیس کجا به کجاس متاسفانه !!!!
درسته هر کی سوال میپرسه میدونه از کی و چی پرسیده ولی خوده تاپیک رو هم نگاه کنین خیلی وضعیت جالبی نداره با این کار خیلی بی نظم و یه جوری شده !!!
بعد اینکه بهتر نبود اگه میخواستین اینکار رو انجام بدین یه کاربر از لیست یک انتخاب میکردین یکی از لیست دو.....یعنی دونفر شاید اینجوری بهتر بودش......
و یا اینکه.......لاقل هر دوروز یه نفر مینشست رو صندلی .....به طور مثال دو روز اول یه کاربر از لیست دو و دو روز بعد یه کاربر از لیست یک.......
یعنی روزها رو کمتر میکردین ولی تک تک روی صندلی مینشستن !!!!!
بعد من متوجه نمیشم چرا خیلی سوالات رو حذف میکنین در حالیکه.....تکراری هم نیس.......مزه ی صندلی داغ به چالش کشیدن افراد باید باشه که مزه بده.....اینجوری که الان جز قوانین صندلی داغ هست یه کم برنامه رو بی ذوق و بی روح میکنه............
بعد نکته ی دوم در مورد این نکته اس حاج آقا :قرار بود یه سری از تالارها تو ماه مبارک رمضان مدیر دار بشن!!!ولی نشدن !!!!
نکته ی سوم : حاج آقا پست منو میزاشتین بی عنوان بود قشنگتر به نظر میرسید......تازه این مدرک جرم بود
http://rasekhoon.net/forum/thread/1171699/page1/success/
التماس دعا
باسلام واحترام
منم بانظرمدیربرخوارموافقم سوالات خیلی قارش میش یعنی شیرتوشیرشده،درثانی چرااین مدیرمحترم پستهای ارسالی روغیرفعال میکنن وفقط جوابهارومیذارن امیدوارم درامتیازدهی پست مظلوماروفراموش نکنن درثالث چراصندلی داغ جزی زیرتالارهای تاریخ قرارگرفته مگه اصلامعلوم نیس پست ابتدایی یعنی ثبت نام کجاس درحالیکه پست اصلی ص.د درتالاره پاتوقه شایدم من تازه ازغاراومدم بیرون وتحولات واسه دیگران عادیه،چون میخواستم نگاه کنم پست ثبت نام روکه چه دلیلی داشته آیابخاطره ازدهام ثبت نامه که ۳نفرروی صندلی مینشینن یاخیرکه پست اولی روپیدانکردم رابعاحداقل یه عکسه کاناپه بذارین که همگی جاشن.
سلام و عرض ادب مجدد
مدتی هست این ارور موقع کار با موبایل و لپ تاپ برای آجی شایسته با نام کاربری shayesteh2000 رخ میده و نمیتونن وارد سایت بشن.
لطفا در صورت امکان از واحد فنی بپرسید دلیل این خطا چیست و چه باید بکنند.
مرورگر رو هم عوض کردند، فایده نداشته.
با سلام و عرض ادب
همراه راسخونی اگر اشکال مورد نظر تا روز شنبه به قوت خود باقی بماند این موارد باید در اولویت بررسی قرار بگیرند.
با تشکر
با عرض سلام و ادب
لطفا صندوق پیام را چک کنید.
با تشکر فراوان
با سلام و عرض ادب:
همراه و همکاری گرامی با تشکر از اطلاع رسانی شما منتظر فعالیت شایسته شما هستیم
من الله توفیق
نقل قول borkhar
با سلام و عرض ادب:
1- در چینش افراد و تعداد افراد و زمان معین شده حقیر هیچ دخالتی نداشته بلکه نظر جناب قریشی بوده اگر خودشون پاسخ را بشنوید بهتر است . من هماهنگی های لازم را با جناب فرج پور انجام میدهم
2- سوالاتی که طبق شرایط تاپیک پرسیده شوند به هیچ عنوان نباید حذف شوند. لذا اگر مورد خاصی است جناب فرجپور باید اطلاع بدهند.
3- تا کنون فقط یک مورد عملی شده است آن هم به دلایلی که اینجا نمی توانیم بیان نماییم انشالله بقیه را هم به مرور اعلام خواهیم کرد.
4- یکی از مواردی که باید هنگام ارسال به اجبار رعایت کرد ذکر عنوان هست متاسفانه این مورد دچار اشکالتی شد که به واحد فنی اطلاع داده شد..
با تشکر از لطف شما بزرگوار
باسلام واحترام
منم بانظرمدیربرخوارموافقم سوالات خیلی قارش میش یعنی شیرتوشیرشده،درثانی چرااین مدیرمحترم پستهای ارسالی روغیرفعال میکنن وفقط جوابهارومیذارن امیدوارم درامتیازدهی پست مظلوماروفراموش نکنن درثالث چراصندلی داغ جزی زیرتالارهای تاریخ قرارگرفته مگه اصلامعلوم نیس پست ابتدایی یعنی ثبت نام کجاس درحالیکه پست اصلی ص.د درتالاره پاتوقه شایدم من تازه ازغاراومدم بیرون وتحولات واسه دیگران عادیه،چون میخواستم نگاه کنم پست ثبت نام روکه چه دلیلی داشته آیابخاطره ازدهام ثبت نامه که ۳نفرروی صندلی مینشینن یاخیرکه پست اولی روپیدانکردم رابعاحداقل یه عکسه کاناپه بذارین که همگی جاشن.
با سلام و عرض ادب:
دوست و همکار گرامی با توجه به پاسخ تاپیک قبلی بهتر است شما هم جواب سوال خود را از جناب قریشی بگیرید.
با تشکر
با سلام و عرض ادب:
همراه و همکار راسخونی مطلب درخواستی در برترین ها بارگذاری گردید.
با تشکر