پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام.
در صورت امکان تایپیک های زیر رو در چرخشی قرار دهید / یاشا // سهمیه تالار نکات و ترفندها
راهی سریع برای فعال و غیرفعال کردن کارت شبکه در ویندوز ➤➤➤ پست ویژه
سلام و احترام وافر خدمت همکاران و عزیزان راسخونی
لطفا این مطلب ویژه رو بلد کنید برای اطلاعرسانی در لینک چرخشی
|
آیا امواج گوشی همراه باعث سرطان میشوند؟
|
سلام.
در صورت امکان تایپیک های زیر رو در چرخشی قرار دهید / یاشا // سهمیه تالار نکات و ترفندها
سلام و عرض ادب.
سهمیه؟؟؟!!!!!تالارا سهمیه بندی شدن؟؟؟
سلام.
در صورت امکان در برترین ها قرار بدین.(البته زمانیکه برترین ها خالی شد)ممنون.
نشانه های حمله بدافزارها به سیستم شما
با سلام و عرض ادب:
مدیر و همراه راسخونی مطلب درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
سلام.
از GMAIL خود فکس ارسال کنید + آموزش تصویری
با سلام و عرض ادب:
با تشکر
سلام و احترام وافر خدمت همکاران و عزیزان راسخونی
لطفا این مطلب ویژه رو بلد کنید برای اطلاعرسانی در لینک چرخشی
|
آیا امواج گوشی همراه باعث سرطان میشوند؟
|
با سلام و عرض ادب:
با تشکر
سلام.
در صورت امکان شخصیت شناسی: در این عکس پیرمرد میبینید یا یک دختر جوان!؟
ممنون.التماس دعا
با سلام و عرض ادب:
مدیر و همراه راسخونی مطلب درخواستی شما دربرترین ها بارگذاری گردید.
با تشکر
سلام وعرض ادب
سلام و عرض ادب :
حاج آقا اینکه گفتین یعنی چه؟
مطلبی که اشاره شد بعید میدونم برای برترین ها و فعالین انجمن بالاخص مدیران گرامی جای شک و شبهه ای داشته باشد.البته از هر خواسته ای باید دفاع کرد ولو اینکه معنای آن و جواب آن مجهول الهویه باشد.
یعنی کاربرمحوری سایت شامل این خواسته نمیشه؟
بله کاربر محوری شامل این خواسته می شود سوالی که اینجا مطرح می شود این است آیا نظر مسئولین ارشد سایت راسخون با نظر من و نظر شما د دیگران یکی هست یا نیست به عبارت دیگر این خواسته از نظر من و کاربران و مدیران بحق است آیا نظر هئیت مدیره راسخون هم همین است یا خیر .هذا مجهول؟
مسئولین فکر نمیکنن دو (یا سه) سال صبر برای برآورده شدن این خواسته به حق کافیه؟
بله قاعدتا اگر نظر مسئولین ارشد موافق نظر من و شما و دیگر کاربران باشد پس نتیجه این است که این مدت کافی است و باید اقدام میکردند .و الا فلا....!
یا اینکه پیرو آماده نشدن سایت جدید و در اولویت بودن طراحی سایت جدید، این خواسته بعد از گذشت دو سال هنوز در اولویت قرار نگرفته؟
البته حقیر در عالم سایت جدید نبودم چون اون زمان اصلا در انجمن نبودم پس برای سایت جدید اولویتی وجود دارد .راستی جریان این سایت جدید چییه. ؟؟/ولی تا حضور ذهن دارم خرفی از موضوع مورد نظر نبوده تا اولویتی به آن داده باشند
شاید هم این خواسته به حق با سیاست های کلی سایت (یا سلیقه مسئولین) مغایرت دارد؟
باز هم تاکید میکنم اینکه خواسته به حق است یا به ناحق باید ببینیم تصمیم نهایی مسئولین ارشد چییه .بله اگر به ناحق باشد قاعدتا حرف شما درسته است مغایرت وجود دارد.
بی زحمت از هر کدوم از مسئولین امر که مانع تحقق این خواسته هستند بپرسید تکلیف کاربران چیه؟
البته در این مورد جای این سوال باقی است که از مدیرعامل سایت جناب سجادی سوال شود. تا در صورت صلاح پاسخ شما داده شود
باور کنید من برای امضا، دو سری نام تالار را با خط نستعلیق نوشتم، عکس گرفتم. بعد هم آپلود کردم و گذاشتم در امضا.
بعد از یک هفته سایت میزبان عکس رو از سرورش برداشت. سایت دیگری هم که نوشته بود آپلود دائمی امتحان کردم، بعد از دو هفته (یا شاید بیشتر) اون هم حذف شد. چه میدونم شاید عکسی که روش نوشته باشه مدیر اتاق چت رو مغایر با اهدافش دونسته! بالاخره اونها هم برای خودشون سیاست هایی دارن که با سیاست های من هماهنگ نیست. بی زحمت این مشکلات رو که خود مسئولین امر ازش آگاهی کامل دارند رو مجددا یادآوری و برای رفع مشکل ازشون راهنمایی بگیرید.
تمام این موارد را که فرمودید عزیزان مسئول میدانند و بارها به مدیریت اجرائی هم ارجاع داده شده . وظیفه ما هم در این راستا اطلاع رسانی نظرات و پیشنهادات کاربران است.
راهنمایی مربوطه رو با رسم شکل توضیح بدین.
چنانچه این امر محقق شود حتما با رسم اشکال ارائه خواهد شد.
با تشکر
سلام
خدا قوّت
لطفا ملاحظه بفرمایید و در صورت امکان در لینک چرخشی یا برترینها قرار دهید.
اقتدار جمهوری اسلامی ایران بر روی کاخ صدام
سلام و خداقوت
لطفا در صورت امکان و صلاحدید
http://rasekhoon.net/forum/thread/1169475/page1/
را در لینک چرخشی بارگذاری نمایید.
ومن الله توفیق
با سلام و عرض احترام
در صورت امکان لینک زیر را در قسمت برترین ها یا لینک چرخشی قرار دهید.
سلام و عرض ادب خدمت حاج آقا منتظمي . خدا قوت
پيروي درخواست قبلي لطفا پنجره " رنگها " به مجاورت "اندازه" منتقل شود
با سلام و عرض ادب:
دوست و همکار گرامی جناب خدایی مورد درخواستی شنا فردا به واحد فنی ارجاع داده خواهد شد.
با تشکر
سلام حاج آقا حالتون خوبه ؟
قرار بود به بچه هاي فني ارجاع بدين . به کجا رسيد ؟ باتشکر
سلام و عرض ادب.
خسته نباشین.
ویژه برنامه ی ماه مبارک راسخون خیلی جالب شده.یعنی خیلی بهترو جذابتر از ویژه برنامه های پارسال شده.
جا داره اینجا یه تشکری کرده باشیم از حاج آقا و بقیه ی بزرگواران که در تهیه ی این ویژه برنامه زحمت کشیدن.
ان شالله شاهد پیشرفت روز به روز سایت خوبمون راسخون باشیم.
اجرتون با آقا امام زمان (عج).
التماس دعا
سلام و عرض ادب.
طاعاتتون قبول و خسته نباشین.
در صورت امکان 14 علامت برای اینکه بفهمید در یک رابطه سالم هستید
تشکر.