پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام و خسته نباشيد
ممنون از اينكه ارسال پيامك را فعال كرديد
بعد از تجزيه و تحليل روابطم با ديگران نتيچه گرفتم كه بهتر است كه روابطم را درخط خدا و اخلاق اسلامي با رعايت تعادل در پيش گيرم تا دچار افراط و تفريط نشوم و از بصيرت دروني ام دور نشوم.
به همين خاطر يكسري برخوردهايم را تجديد نظر كردم و اقدام به وبلاگ زدن در سايت راسخون زدم و اميد كه بتوانم از طريق سايت راسخون فعاليت هايم را بدون خطا انجام دهم تا حرمت نفس ام دچار اسيب نشود و بتوانم با فكر سالم فعاليت كنم خيلي چيزها و موضوعات را از كاربران و مديران ياد گرفته ام. گفتن اين مطالب فقط براي رفع سوء تفاهم در اوايل وردم به سايت است و هيچ برداشتي ديگر از اين مطالب را نمي پذيرم. با تشكر
به نام خدا وعرض سلام و احترام
امتیازات کاربران محترم شرکت کننده در تایپیک های نظر سنجی (1- ایران زمین سرای مهر 2- به نظر شما بهترین نقطه برای مسافرت در این فصل کجاست؟
3- چه کنیم تا از آلودگی کلان شهرها برای همیشه رهایی یابیم ؟)در تالار ایران شناسی و گردشگری به آدرس ذیل قرار گرفت .
ممنون میشوم جهت اطلاع کاربران گرامی در لینک چرخشی بارگذاری نمائید .
جدول امتیازات کاربران تایپیک های نظرسنجی
مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب و ادای احترام
با سپاس از زحمات ارزنده و صادقانه جنابعالی، امتیازات به کاربران لیست شده تقدیم گردید و لینک تاپیک مذکور برای چند ساعت در تبلیغات چرخشی بارگذاری می گردد.
با تشکر مجدد موفق باشید و سلامت
سلام و خسته نباشيد
ممنون از اينكه ارسال پيامك را فعال كرديد
بعد از تجزيه و تحليل روابطم با ديگران نتيچه گرفتم كه بهتر است كه روابطم را درخط خدا و اخلاق اسلامي با رعايت تعادل در پيش گيرم تا دچار افراط و تفريط نشوم و از بصيرت دروني ام دور نشوم.
به همين خاطر يكسري برخوردهايم را تجديد نظر كردم و اقدام به وبلاگ زدن در سايت راسخون زدم و اميد كه بتوانم از طريق سايت راسخون به فعاليت هايم را بدون خطا انجام دهم تا حرمت نفس ام دچار اسيب نشود و بتوانم با فكر سالم فعاليت كنم خيلي چيزها و موضوعات را از كاربران و مديران ياد گرفته ام. با تشكر
کاربر گرامی سلام و عرض ادب
امیدوارم در راستای تحقق آرمان هایتان موفق و پیروز باشید.
با تشکر
با عرض سلام خدمت جناب نجاران.
بسیار ممنون و سپاسگزارم از زحمات بی دریغ شما و دیگر مسوولان عزیز راسخونی.
خواهشمندم در صورت تایید و صلاحدید دو تاپیک زیر را در تبلیغات چرخشی قرار دهید:
قبلا از شما متشکرم.
بهترین ها و زیباترین ها را برایتان خواستار و خواهانم.
سلام و خسته نباشيد
چرا در بخش مسابقات نمي توانيم مطلب وارد كنيم
جشنواره قراني در سايت http://www.quranblogging.ir/ مي باشد . كه كاربران مي توانند شركت كنند. با تشكر
امر به معروف براي مدير ارشد انجمنها و بقيه كاربران و انجمنهاي سايت راسخون
سلام و عرض احترام به شما و كاربران و مديران و اينكه تمام گفته هاي من درست بوده و هيچ اشتباهي در ان نبوده .
سوال من از كارشناس مذهبي اين بود كه ايا در انجمن ها فعاليت كنم و پاسخ اين بود
سلام.پرسشگرمحترم
باپوزش از تاخیر
بطور کلی هر نوع فعالیتی که اثر سوددهی زیادی ندارد و زمینه ساز تاثیرات منفی است و شخصیت انسان را زیر سوال می برد ترک شود بهتر است. فضاهای مجازی زیاد معتبر نیست و قابل اعتماد نمی باشد ترک کنید بهتر است.
موفق باشید
اين هم يك مطلب درباره اين موضوع
و انگار نه انگار که اسلام با هرچیزی موافق باشد با دوستی بخاطر مضرات دنیوی و اخروی اش مخالف است.
دختر چون پسر را نمی بیند عزیز خطابش می کند و پسر چون دختر را نمی بیند جانم را پسوندی برای نام زیبای دختر می گذارد
اسمش را گذاشته اند دوستی مجازی و مجازاً دوست شده اند
بی آن که عذابی در وجدان خود وجدان کنند.
بی آنکه ایرادی در آن ببینند.
انگار نه انگار که حکم به حرمت چت را هم برخی علما داده اند.
اصلاً حلال و حرام مگر مجازی و حقیقی برمی دارد؟؟
که حقیقی اش چون اثرات و عوارض جسمی هم دارد، حرام و مجازی اش چون فقط با روح انسانیمان سر و کار دارد، حلال!!!!!!!
دوست من، مگر ما عقل نداریم که اصلاً بخواهیم به استفتا رجوع کنیم؟
آیا او که من با او صمیمی شده ام نامحرم نیست؟
از کدام عقل سلیم جواز این صمیمیت را گرفته ام که این چنین کار خود را توجیه می کنم:
من که نمی بینمش حالا یک عزیز هم به او بگویم مگر چه می شود؟؟
اما
توجه ندارم که مگر باید اتفاقی برای جسمم بیفتد تا این رفتار را تحریم کنم؟
توجه ندارم ضربه ای که به روحم می زنم عمیق تر از ضربه ای است که در دوستی مجازی به جسمم وارد نمی شود،
چه زهری برای روح، بدتر از این که بی اجازه از او که حریم ها را قرار داده، با نامحرمی ارتباطی نزدیک تر از حد معمول گرفته باشم؟؟؟؟
این است شأن پاکی یک مسلمان؟؟؟؟؟
وبلاگ سبکبالان
باسلام
لطفا"لینک ذیل رادرصورت امکان درتبلیغات چرخشی قراردهید.باتشکر:
باسلام مجدد
جناب نجاران
چرافقط به پستهایم تشکرمی زنیدیه لینک دیگرروهم جهت تبلیغ درلینک چرخشی دیروزقراردادم عکس العملی ندیدم امروزهم همینطوراگرمدیرتالارازکاربرانش طرفداری نکنه کی بایدازشون جانبداری کنه؟باتشکر
با سلام:
مسابقه ی پیش بینی هفته ی نوزدهم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس ، در نشانی :
http://rasekhoon.net/forum/thread/646011/page1/
ایجاد گردیده است . باتوجه به این که هفته 19 4روز دیگر شروع می شود ، برای مشارکت حداکثری کاربران در اسرع وقت در لینک چرخشی قرار دهید .
سپاس
باسلام مجدد
جناب نجاران
چرافقط به پستهایم تشکرمی زنیدیه لینک دیگرروهم جهت تبلیغ درلینک چرخشی دیروزقراردادم عکس العملی ندیدم امروزهم همینطوراگرمدیرتالارازکاربرانش طرفداری نکنه کی بایدازشون جانبداری کنه؟باتشکر
مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب
مشارکت مسئولانه و زحمات ارزنده جنابعالی بر ما پوشیده نیست، با این وجود و با توجه به محدودیت های موجود در تعداد لینک های چرخشی ونیاز به تائید محتوای تبلیغاتی، بعضا از تبلیغ برخی تاپیک ها معذوریم. امکان دارد وجود برخی تاپیک ها در فضای تعاملی انجمن ها بلامانع باشد اما درج یک موضوع در تبلیغات سایت، به نوعی تائید و اظهار نظر شخصی راسخون به آن محتوا محسوب می گردد که با توجه به قوانین و منابع تامین بودجه موسسه صحیح نمی باشد، بعبارت دیگر نوع محتوای تبلیغاتی باید در راستای اهداف بنیادین راسخون باشد و تبلیغ مطالب طنز عمومی میسر نیست.
بر این اساس تبلیغی کلی از تالار لطیفه و طنز بزودی در فضای انجمن ها بارگذاری میگردد و مطالب منطبق بر قوانین تبلیغاتی نیز در لینک های چرخشی بارگذاری خواهد شد.
با تشکر موفق باشید
با سلام:
مسابقه ی پیش بینی هفته ی نوزدهم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس ، در نشانی :
http://rasekhoon.net/forum/thread/646011/page1/
ایجاد گردیده است . باتوجه به این که هفته 19 4روز دیگر شروع می شود ، برای مشارکت حداکثری کاربران در اسرع وقت در لینک چرخشی قرار دهید .
سپاس
مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب و تشکر از زحمات جنابعالی
لینک مورد نظر بارگذاری گردید و تا لحظات دیگر در دسترس قرار می گیرد.
موفق باشید
به نام خدا
حضور محترم جناب آقای نجاران
با سلام و احترام ، ممنون میشوم این تایپیک را به عنوان تایپیک ویژه کسب امتیازدر نظر گرفته و در لینک چرخشی قرار دهید :
به نظر شما بهترین منطقه گردشگری برای مسافرت در فصل زمستان کجاست؟
با سلام
راستش من معلم مدرسه هستم شب یلدا از بچه های کلاسم خواستم تا در مورد یلدا نقاشی بکشن تا من بهترین نقاشی ها رو بفرستم مسابقه یلدا راسخون اما به خاطر مشکلی که پیش اومد نتونستم از اون روز بچه های کلاس میپرسن خانم نقاشی هامون چی شد و من خیلی بابات این موضوع ناراحتم
با سلام
من هم با نظر کاربر عزیز tahmores موافقم یک 24 ساعت تمدیدش کنید. از کانون ما هم یکی دیگه مونده.
والا به خدا از بس این جناب نجاران رو اذیت کریدم خجالت می کشم دیگه بهشون زنگ بزنم. اتفاقا همین دیروز هم یه کاری باهاشون داشتم می خواستم زنگ بزنم به جناب نجاران روم نمی شد گفتم میگه عجب بچه پر روییه قصد کردم به جناب خواجه بگم که با خودم فکر کردم که ایشون اصلا در جریان کار ما نیست دوبار مزاحم جناب نجاران شدیم و ایشان با روی باز پذیرفتند. در همین پست بنده از طرف کانون فرهنگی هنری شهید ترابی و مسجد امام خمینی ( ره) شهرستان خمین و همچنین به عنوان یک کاربر راسخون نهایت تقدیر و تشکر از این دوست عزیز را دارم و از درگاه ایزد منان برای ایشان و تمامی مسئولین راسخون آرزوی موفقیت و سلامت در سراسر زندگیشان دارم.
در ضمن با مسئول کانون های فرهنگی و هنری شهرستان صحبت شد و قرار شد که یک جایزه اگرچه اندک و در حد توان از طرف آنان هم به این عزیزان داده شود و از قرار معلوم این مسئولین عزیز در اداره ارشاد هم با سایت راسخون آشنایی داشتند و همکاری بین ما و شما بسیار استقبال کردند . و اما نظری که بنده داشتم این بود که لوح تقدیری 3 جانبه از طرف موسسه راسخون و اداره ارشاد و همچنین مسجد امام خمینی( ره) شهرستان خمین به این عزیزان داده شود که آنان هم موافقت کردم. ولی مشکل که هست این است که ما چطور این لوح را به دست شما برسانیم که شما با مهر و امضای خود آن را مزین کنید.
درحال حاضر ما هنوز این لوح ها را چاپ نکرده ایم اگر متنی یا موضوعی به نظرتان می رسد که برای متن آن انتخاب شود حتما به بنده اعلام بفرمائید تا در آن لحاظ کنم .
این گزارش کاملی از فعالیت بنده در این چند روز بود. و در پست های بعدی حتما نظرتان را در مورد این لوح بفرمائید
با تشکر