راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

نقل قول khodaeem1

حاج آقا عذر ميخوام قبلا پستي که ارسال ميکردم اگه تصوير داشت روي عکس يه بار کليک ميکردم و وسط چين رو ميزدم و عکس ميومد وسط . الان ديگه نميشه . مثلا اين رو خودتون تست کنيد . روي عکس کليک ميکنم "وسط چين" غيرفعاله. http://rasekhoon.net/forum/thread/1166217/page1/

حاج آقا ميشه به دوستان فني بگين گزينه " رنگ متن" رو جابجا کنن به کنار " اندازه "

باتشکر

با تشکر از لطف شما با کمی تجربه امکان وسط چینی ممکن هست شما به پست خودتان نگاه کنید با همین ویرایش وسط چینی شده است .درمورد تغییر آیکن های این محیط باید با یک جمع بندی بهترین صورت را در نظر بگیریم تا آیکن های گروهی را جابجا نماییم. امکان تغییر آیکن های گروهی وجود دارد .من به نظرم اومد که نظر چند نفر از کاربران عزیز و فعال را در چینش آیکن ها در این محیط جدید بکار ببیریم.

با تشکر

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

ایراد فنی؛

در محیط ویرایش؛ عکس به تنهایی وسط چین نمیشه. 

باید کل متن و عکس را با انتخاب همه وسط چین کنیم، بعد دوباره متن ها را به حالت جاستیفای یا تمام صفحه (یا چپ چین وراست چین)برگردونیم.

اگه امکان داره ترتیبی اتخاذ فرمایند که عکس به تنهایی قابلیت وسط چین شدن داشته باشد. 

امکان قرار دادن صوت در پست های انجمن هم حذف شده، بی زحمت جایگزینش رو معرفی کنید

باتشکر از شما و واحد فنی.

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 89277
|

نقل قول salma57

ایراد فنی؛

باید کل متن و عکس را با انتخاب همه وسط چین کنیم، بعد دوباره متن ها را به حالت جاستیفای یا تمام صفحه (یا چپ چین وراست چین)برگردونیم.

اگه امکان داره ترتیبی اتخاذ فرمایند که عکس به تنهایی قابلیت وسط چین شدن داشته باشد. 

سلام

حرف آبجی سلما کاملا درسته . من تصاویر رو به همین روش وسط میزارم . به تنهائی عکس وسط نمیاد .

sayyed313 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 4
|
سلام. حاجی جان تشکر از زحماتتان.
|
|
نقل قول salma57

ایراد فنی؛

با سلام و عرض ادب:

مدیر و همراه راسخونی با تشکر از زحمات شما و جناب خدایی لطف نمایید چند مطلب عکس دار در انجمن قرار دهید تا نحوه وسط چین کردن عکس ها بدون اینکه متن جابجا شود را عملا انجام دهیم.

با تشکر

|
|
نقل قول sayyed313
سلام. حاجی جان تشکر از زحماتتان.

با  سلام و عرض ادب
کاربر گرامی و همراه راسخونی از همراهی و همکاری شما در انجمن راسخون تشکر و قدر دانی می نماییم
اجرکم عندالله

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 89277
|

نقل قول ravabet_rasekhoon

با سلام و عرض ادب:

مدیر و همراه راسخونی با تشکر از زحمات شما و جناب خدایی لطف نمایید چند مطلب عکس دار در انجمن قرار دهید تا نحوه وسط چین کردن عکس ها بدون اینکه متن جابجا شود را عملا انجام دهیم.

با تشکر

سلام حاج آقا خدا قوت

من قبل از اينکه به شما پيام بدم اين پست رو باز کردم روي عکس کليک کردم وسط چين غير فعاله . نميشه آوردش وسط http://rasekhoon.net/forum/thread/1166252/page1/

|
|
نقل قول khodaeem1
نقل قول ravabet_rasekhoon

با سلام و عرض ادب:

با تشکر

سلام حاج آقا خدا قوت

من قبل از اينکه به شما پيام بدم اين پست رو باز کردم روي عکس کليک کردم وسط چين غير فعاله . نميشه آوردش وسط http://rasekhoon.net/forum/thread/1166252/page1/

سلام به شما بزرگوار:

تنها کاری که باید بکنید این است که نشانگر موس را در سمت چپ عکس کلیک کنید تا وسط چین فعال شود .بعد روی وسط چین کلیک کنید .اگر بخواهید به سمت راست یا چپ انتقال دهید چون محیط فارسی شده است چینش سمت راست برای چپ  وچینش سمت چپ را برای سمت راست بزنید. همین پست را امتحان کنید.

با تشکر

|
|

نقل قول salma57

با سلام و عرض ادب:

مدیر و همراه راسخونی جهت بارگذاری صوت و فیلم از این گرینه که در عکس زیر اشاره شده استفاده نمایید. درحال حاضر آیکن آن موجود نیست.

با تشکر

نمونه بارگذاری توسط این گرینه(http://rasekhoon.net/forum/thread/1166468/page1/)

salma57 کاربر طلایی1
|
|

سلام و عرض ادب.

بابت گزینه نقل قول دوباره مزاحم شدم.

هنوز صحبت هامون تو کادرقبل میاد. 

با تشکر از پیگیری شما

salma57 کاربر طلایی1
|
|

سلام و عرض ادب.

در مورد فیلم و صوت، کاش سیستم رو طوری طراحی میکردن که در موبایل هم فیلم ها قابل مشاهده بود.

من قبلا فیلم هایی که از آپارات یا سایتهای دیگه در موبایل بود و در پست قرار میدادم در موبایل برام قابل مشاهده بود.

الان فلش پلیر هم نصب کردم ولی باز در موبایل نمیتونم فیلم و صوتی که قرار دادین رو ببینم.

کاش کلاس توجیهی میذاشتن که افزونه ای که نوشته پشتیبانی نمیشه چیه، با چه ورژنی، چطور نصب و فعال میشه و کلا سوالات اینچنینی ما هنوز بی جوابند!

پی نوشت؛

مثل اینکه مرورگر کروم این امکان رو نداره.

فایرفاکس نصب کردم . در فایرفاکس نشون داده میشه

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

سلام حاج آقا.

اگه امکانش هست.تشکراگر در حال حاضر روحیه خوبی ندارید، بخوانید 

rezamzd کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1848
|

با سلام و عرض ادب.

در صورت امکان یکی از این  لینک ها ی زیر رو در برترین ها یا لینک چرخشی قرار بدین.

با تشکر از زحمات مسئول محترم انجمن های راسخوان.

پانزده قدم خودسازی یاران امام زمان(علیه السلام)

چرا شیعیان با وجود امام مهدی (ع) آنقدر مشکلات دارند؟

|
|
نقل قول salma57

سلام و عرض ادب.

بابت گزینه نقل قول دوباره مزاحم شدم.

هنوز صحبت هامون تو کادرقبل میاد. 

با تشکر از پیگیری شما

با سلام و عرض ادب:

مدیر و همراه راسخونی در مورد نقل و قول ها مشکل حل نشده و دوستان فنی این مورد را در اولویت قرا داده اند .از آنجا که این محیط ویرایش ،نشانگر را  در بالای متن قرار می دهد .هنوز  دوستان فنی در مورد برطرف کردن این مشکل به ما پاسخی نداده اند .

با تشکر

|
|
نقل قول salma57

سلام و عرض ادب.

در مورد فیلم و صوت، کاش سیستم رو طوری طراحی میکردن که در موبایل هم فیلم ها قابل مشاهده بود.

من قبلا فیلم هایی که از آپارات یا سایتهای دیگه در موبایل بود و در پست قرار میدادم در موبایل برام قابل مشاهده بود.

الان فلش پلیر هم نصب کردم ولی باز در موبایل نمیتونم فیلم و صوتی که قرار دادین رو ببینم.

کاش کلاس توجیهی میذاشتن که افزونه ای که نوشته پشتیبانی نمیشه چیه، با چه ورژنی، چطور نصب و فعال میشه و کلا سوالات اینچنینی ما هنوز بی جوابند!

پی نوشت؛

مثل اینکه مرورگر کروم این امکان رو نداره.

فایرفاکس نصب کردم . در فایرفاکس نشون داده میشه

با سلام و عرض ادب:

مدیر گرامی بعضی از مرور گرها حتی در سیستم های معمولی هم این اشکال را دارند .ظاهرا این محیط دارای مشکلات عمده ای است که قابل مقایسه با مورد قبلی نیست.نظر شما را هم به واحد فنی ارجاع خواهم داد.

با تشکر