پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
نقل قول salma57
در مورد مسدود شدن نام کاربری هم به قول یکی از کاربران، ما شدیم نخودی!
ایراد فنی هروقت رخ میده و یکی دو نفر از کاربران مسدود میشن، ما هم مسدود میشیم که کاربران دیگه احساس تنهایی نکنن!
میدونم اصلا عمدی در کار نیست، کلا سیستم ارور به نام کاربریمون علاقه خاصی داره، (برعکس سیستم قرعه کشی که به نام کاربریهامون آلرژی داره)
خدا شانس بده، بعضی ها برعکسند، یعنی تا حالا به تیر ارورها گرفتار نشدن ماشالله هزار ماشالله شانسشون تو قرعه کشی هم هی! بدک نیست.
با سلام و عرض ادب:
این مورد را صادقانه به اطلاع شما و همه ی کاربران می رسانم سوال ما همین است که چرا نام کاربری بعضی از دوستان همزمان بااین تغییرات غیر فعال می شود در حال حاضر پاسخ این مطلب هم برای ما روشن نیست .ولی ظاهرا دوستان انجمنی نمی خواهند قبول نمایند که موارد فنی هیچ ربطی به مسئولین انجمن ندارد و ما تنها تکلیف و وظیفه خودمان را در قبال درخواست ها و مشکلات انجام میدهیم .اینکه چقدر ار این مشکلات به ما ( مسئولین انجمن) مربوط است قضاوت با شما عزیزانی که مشکلات را پیگیری می نمایید.
و ان جادلوك فقل اللّه اعلم بما تعملون ..
با تشکر
سلام خدا قوت حاج آقا . خوبين ؟ عيد گذشته تون مبارک
از وقتي که تو رفتي ، پريده رنگ شادي نه ببخشيد از وقتي که صفحه ارسال پست تغيير کرده من نمي تونم عکس ارسال کنم يعني کپي ميکنم ولي پِست نميشه . حالا من چطوري تصاوير خودمو تو تالار گردشگري بزارم ؟؟
با سلام و عرض ادب:
دوست و همکار گرامی مطلب ارسالی شما را دوستان فنی مطالعه نمودند و مورد را تست کردند مشکلی وجود نداشت .
با تشکر
ببخشید حاج آقا. اینکه ما مشکلات فنی و مسدود بودن و.... رو به شما و یا روابط عمومی گزارش میدیم دلیل این نیست که شما و یا مسئول روابط عمومی رو در این رابطه مسئول میدونیم،
مساله این هست که فعلا تنها رابطین ما در مورد این مسائل شمائید.
سلسله مراتب این اجازه رو به ما نمیده که ایراد فنی پیش آمده در مورد نام کاربری و... رو مستقیما به واحد فنی و یا مدیریت سایت ارائه بدیم.
وقتی مشکلی برای هر کدام از کاربران فعال انجمن پیش میاد ناچارا باید به شما گزارش بدن و انتظار پیگیری هم با توجه به عدم دسترسی به مسئولین مربوطه خیلی هم نابجا نیست.
مطمئنا این کدها اگر در بخش های دیگر قرار بگیرد مشکلاتش به مراتب کمتر از انجمن هست. چون تعداد کاربران انجمن و پست های انجمن طبق ظواهر امر، بیشتر از بقیه قسمتهاست.
خدا رو شکر مسئولین هم همیشه هوای کاربران انجمن رو دارند (مخصوصا موقع اعمال کد و عمل کردن ارور)
اگه بخاطر ارورهای پیش اومده اعتراضاتمون زیاد شده به بزرگواری خودتون ببخشید!
راه ارتباطی دیگه ای در اختیارمون بگذارند کمتر مزاحم میشیم!
از وقتي که تو رفتي ، پريده رنگ شادي نه ببخشيد از وقتي که صفحه ارسال پست تغيير کرده من نمي تونم عکس ارسال کنم يعني کپي ميکنم ولي پِست نميشه . حالا من چطوري تصاوير خودمو تو تالار گردشگري بزارم ؟؟
با سلام و عرض ادب:
دوست و همکار گرامی مطلب ارسالی شما را دوستان فنی مطالعه نمودند و مورد را تست کردند مشکلی وجود نداشت .
با تشکر
خدمت واحد فنی محترم
غرض اینکه در محیط ویرایش قبلی، عکس ها بدون آپلود شدن مستقیما از کامپیوتر کپی میشد و در محیط ویرایش متن جاگذاری یا پیست میشد.
یعنی لازم نبود حتما عکس آپلود بشه.
کسی عکسی کپی میکرد و در محیط ویرایش پیست میزد، عکس مستقیما در پست قرار میگرفت.
الان این امکان حذف شده.
مورد درخواستی در مورد اینگونه کپی پیست هست.
واقعا با كد سخت بود.ممنون
با سلام و عرض ادب:
مدیر و همراه گرامی درخواست اولیه ما هم از مسئولین مربوطه همین است که کد امنیتی نباشد وقتی از بنده نظر خواهی کردن من کاملا با این نوع کد گذاری مخالف بودم و هستم. نظر نهایی بودن یا نبودن کد امنیتی با مدیریت اجرائی سایت می باشد .وقتی که تصمیم بر اجرای آن شد تنها درخواستی من این بود حالا که قرار هست کد امنیتی باشد لطف نمایید کد دورقمی و عدد باشد که این مورد را موافقت کردند .لذا چون مشکلات اساسی داشت موقتا برداشته شده است.
با تشکر
با سلام و عرض ادب:
با تشکر
خدمت واحد فنی محترم
غرض اینکه در محیط ویرایش قبلی، عکس ها بدون آپلود شدن مستقیما از کامپیوتر کپی میشد و در محیط ویرایش متن جاگذاری یا پیست میشد.
الان این امکان حذف شده.
منظورم من همين بود که آبجي سلما فرمودن. من همين جا تهديد ميکنم اگر تا 24 ساعت ديگه مشکل من برطرف نشه بايد 100 ميليون به حسابم واريز کنيد وگرنه از يارانه انصراف ميدم
با سلام و عرض ادب:
این مورد را صادقانه به اطلاع شما و همه ی کاربران می رسانم سوال ما همین است که چرا نام کاربری بعضی از دوستان همزمان بااین تغییرات غیر فعال می شود در حال حاضر پاسخ این مطلب هم برای ما روشن نیست .ولی ظاهرا دوستان انجمنی نمی خواهند قبول نمایند که موارد فنی هیچ ربطی به مسئولین انجمن ندارد و ما تنها تکلیف و وظیفه خودمان را در قبال درخواست ها و مشکلات انجام میدهیم .اینکه چقدر ار این مشکلات به ما ( مسئولین انجمن) مربوط است قضاوت با شما عزیزانی که مشکلات را پیگیری می نمایید.
با تشکر
سلام حاج آقا
شایدنصفهان وموسسه تومثلثه برموداافتاده؟خخخخ
با سلام و عرض ادب:
با تشکر
خدمت واحد فنی محترم
الان این امکان حذف شده.
با سلام و عررض ادب:
مدیر گرامی در محیط جدید اتخاذ شده این امکان وجود ندارد .لذا امکان اینکه این مورد توسط واحد فنی قابل اجرا باشد یا نباشد بستگی به نظر مدیریت و توان واحد فنی دارد. ما این درخواست را به مسئولین مربوطه ارجاع دادیم.
با تشکر
با سلام و عرض ادب:
با تشکر
خدمت واحد فنی محترم
الان این امکان حذف شده.
منظورم من همين بود که آبجي سلما فرمودن. من همين جا تهديد ميکنم اگر تا 24 ساعت ديگه مشکل من برطرف نشه بايد 100 ميليون به حسابم واريز کنيد وگرنه از يارانه انصراف ميدم
با سلام و عرض ادب:
از یارانه انصراف ندهید به زودی بدون هیچ درخواستی یارانه شما به تاریخ می پیوندد.
با تشکر از عاملین یارانه و رایانه
با سلام و عرض ادب:
با تشکر
سلام حاج آقا
شایدنصفهان وموسسه تومثلثه برموداافتاده؟خخخخ
با سلام و عرض ادب:
والا آدم گیر مثلث برمودا بیفته ولی گیر تحولات و تغییرات رضایت بخش این مدلی که خیلی هم بروزه نیفته .....
با سپاس
مدیر گرامی در محیط جدید اتخاذ شده این امکان وجود ندارد .لذا امکان اینکه این مورد توسط واحد فنی قابل اجرا باشد یا نباشد بستگی به نظر مدیریت و توان واحد فنی دارد. ما این درخواست را به مسئولین مربوطه ارجاع دادیم.
با تشکر
سلام مجدد . حاج آقا دستم به دامنتون
لطفا کاري کنيد که امکانش وجود داشته باشه . باتشکر
با تشکر
با سلام و عرض ادب:
چرا عکس ها را در سایت هایی که قابلیت آپلود را دارند. آپلود نمیکنید ؟..حتی اگر امکان سابق هم وجود داشته باشد بعد از بارگذاری صفخه مورد نظر به سختی لود می شود.این مورد را خودم هم انجام میدادم ولی به علت عدم URL عکس ها خیلی بد لود می شدند.
با تشکر
با تشکر
با سلام و عرض ادب:
چرا عکس ها را در سایت هایی که قابلیت آپلود را دارند. آپلود نمیکنید ؟..حتی اگر امکان سابق هم وجود داشته باشد بعد از بارگذاری صفخه مورد نظر به سختی لود می شود.این مورد را خودم هم انجام میدادم ولی به علت عدم URL عکس ها خیلی بد لود می شدند.
با تشکر
حاج آقا جان
به عرض ميرسونم قبلا من تصاويرم رو آپلود ميکردم ولي بعد از يه مدتي تصاوير نمايش داده نميشد . سايت هاي آپلود هميشگي نيست
ضمنا من حاج آقا را دوست دارم من راسخون را دوست دارم من ارسال تصوير از کامپيوتر بدون آپلود را دوست دارم
با تشکر
با سلام و عرض ادب:
با تشکر
ببخشید حاج آقا میون کلامتون.
سایت معتبری هست که عکس ها رو دائمی نگه داره؟
خیلی از پست های قدیم انجمن که حاوی عکس بودند به دلیل حذف عکس از آپلودسنتر الان به صورت پست خالی نشون داده میشه.
چون خیلی از آپلودسنترها بعد از مدتی عکسهای قدیمی رو از آرشیوشون حذف میکنند.
این مشکل رو کاربران سایت چطور برطرف کنند؟
سایت واحد و معتبری که مخصوص کاربران راسخون باشه وجود نداره.
دو سال پیش هم که درخواست دادیم آپلودسنتر مختص کاربران سایت در نظر بگیرند، به سایت جدید موکول شد.
حاج آقا عذر ميخوام قبلا پستي که ارسال ميکردم اگه تصوير داشت روي عکس يه بار کليک ميکردم و وسط چين رو ميزدم و عکس ميومد وسط . الان ديگه نميشه . مثلا اين رو خودتون تست کنيد . روي عکس کليک ميکنم "وسط چين" غيرفعاله. http://rasekhoon.net/forum/thread/1166217/page1/
حاج آقا ميشه به دوستان فني بگين گزينه " رنگ متن" رو جابجا کنن به کنار " اندازه "
باتشکر