راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

نقل قول takround

سلام و درود

سوالی داشتم مبنی بر کدی که در پایین صفحه ظاهر شده است :

آیا به جای اینکه شرایط برای فعالیت رو راحت تر و مزیت دار کنید، خواستار سخت تر نمودن و وقت گیر کردن فعالیت دارید؟

با سلام و عرض ادب:

کاربر گرامی و همراه راسخونی قاعدتا کد دورقمی (آن هم عدد )نباید مشکل عمده ای جهت ارسال مطالب باشد. این مورد به دلایل امنیتی خاصی از طرف مدیریت و واحد فنی صورت گرفته همانطور که سورس را برداشته اند به این نتیجه رسیده اند که باید برای ارسال ها کد امنیتی تعریف شود. اما اینکه کد امنیتی دارای مشکلات بوده ما هم معترفیم که هم برای ما وو هم برای کاربران دارای مشکلات خاص بوده است.لذا به صورت موقت برداشته شده است تا تصمیم بهتری را اتخاذ نمایند.

با تشکر

با تشکر

|
|

نقل قول graygerdoo

سلام خدمت شما کاربر گرامی. باز مطلب خود را تکرار می کنم بلکه تاثیر بگزارد. این کد امنیتی به شدت مشکل داره و من حتی شده گاهی تا بیست بار کد را باید وارد می کردم تا قبول می کرد اخه مگه میشه کد دو رقمی رو اشتباه وارد کرد خواهشا رسیدگی کنید قطعا همه همچین مشکلی دارند پس لطفا اعتراض کنند تا این کد امنیتی مسخره را بر دارند. با تشکر

با سلام و عرض ادب:
کاربر گرامی همانطور که اعلام کردیم کد امنیتی واقعا دارای مشکل بوده ما هم منتظر هستیم اگر قرار هست کد امنیتی تعریف شود به گونه ای باشد که کاربران عزیز این نوع مشکلات را نداشته باشند.
با تشکر

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب.

لطفا صندوق پیام رو بررسی کنید!

متن پست رو ویرایش کردم، اصلش رو میغرستم صندوق پیام.

با سلام و عرض ادب:

مدیر و همراه راسخونی مورد پیشنهادی شما پیگیری گردید.قاعدتا نباید اشکال مورد نظر شما بازهم وجود اشته باشد.چنانچه در این رابطه مشکلی وجود دارد .اطلاع دهید.

با تشکر

سلام و عرض ادب

از نظر من مشکل همچنان پابرجاست.

توضیحات بیشتر را در پست اولم در این تاپیک نوشتم

باتشکر 

|
|

نقل قول salma00

نقل قول borkhar

سلام و عرض ادب.....

حاج آقا باور کنین خسته شدم.....از بس صبح تا حالا کد میدم قبول نمیکنه........

یعنی اومدم کاربرای برتر رو اعلام کنم.......نمیشه.....چرا هیشکی جوابگو نیس؟؟؟

نه اینجا.....نهتاپیک روابط عمومی.....نه صندوق پیام........

سلام آجی.

تصمیم مسئولین این شده که فقط مطالب رو بخونن و پیگیری کنن!

نهایتا بعد از دو سه روز تشکر میزنند و گاهی به چند پست پاسخی میفرستند.

غیر از اینه حاج آقا!!؟

با سلام و عرض ادب:

کاربرگرامی و همراه راسخونی با شما موافقیم به دلیل اینکه ما هم منتظر نهایت پاسخگویی واحد فنی هستیم لذا نهایتا مطالب را می خوانیم وبعد از مطالعه عین مطالب شما را با نام کاربری به واحد فنی ارجاع می دهیم و این به نظر بهترین اقدام است که شما از ما انتظار دارید. در طول هفته گذشته 5 صفحه پیشنهاد و انتقاد را به واخد فنی ارجاع داده ایم  لذا تشکر با تاخییر دلیل بر عدم پاسخگویی نیست و نخواهد بود ا.اگر توجه کرده باشید تمام درخواست ها یکی است ما منتظر ماندیم تا جواب قطعی و تصمییم نهایی را واحد فنی اتخاذ نمایند بعد نهایتا برای شما عزیزان جواب را ارائه دهیم که متاسفانه این مورد هنوز ادامه دارد. مهم این است که ما درخواست های شما را به واحد فنی ارجاع می دهیم .

با تشکر

salma57 کاربر طلایی1
|
|

در مورد مسدود شدن نام کاربری هم به قول یکی از کاربران، ما شدیم نخودی!

ایراد فنی هروقت رخ میده و یکی دو نفر از کاربران مسدود میشن، ما هم مسدود میشیم که کاربران دیگه احساس تنهایی نکنن!

میدونم اصلا عمدی در کار نیست، کلا سیستم ارور به نام کاربریمون علاقه خاصی داره، (برعکس سیستم قرعه کشی که به نام کاربریهامون آلرژی داره)

خدا شانس بده، بعضی ها برعکسند، یعنی تا حالا به تیر ارورها گرفتار نشدن ماشالله هزار ماشالله شانسشون تو قرعه کشی هم هی! بدک نیست.

|
|

نقل قول sayyed313
سلام. یکی نام کاربری sayyed13737373 رو از مسدود بودن دربیاره. چون کم کم فکر میکنم عمدی در کار بوده و به خاطر مشکل فنی نبوده!

با سلام و عرض ادب:
دوست عزیز راسخونی هیچ عمدی درکار نبوده و نیست و دلیلی هم براین مورد وجود ندارد.قاعدتا سرمایه اصلی یک سایت کاربران آن است لذا دلیلی وجود ندارد که عزیزان فعال انجمن را غیر فعال نماییم.
با تشکر

|
|

نقل قول salma57

نقل قول sayyed313
سلام. یکی نام کاربری sayyed13737373 رو از مسدود بودن دربیاره. چون کم کم فکر میکنم عمدی در کار بوده و به خاطر مشکل فنی نبوده!
سلام
مگه شک داشتین که عمدی بوده؟
با اون گیوتین و کوسه و...  انتظار دارین مسئولین براتون فرش قرمز پهن کنن؟ معلومه که موقع اشکال در سایت امثال من و شما رو مسدود میکنن که شورش ها بخوابه!

با سلام و عرض ادب:

همراه راسخونی قاعدتا فرش قرمز در اختیار ما نیست و الا لیاقت دوستان انجمنی قاعدتا همین است بخصوص دوستان عزیزی که صادقانه و خالصانه در انجمن فعالیت و انتقاد و پیشنهاد ...می دهند ما هم چنان منتظر نظرات خوب شما کاربران عزیز جهت برطرف شدن مشکلات فنی هستیم .

با تشکر

|
|

نقل قول salma57

با عرض سلام مجدد

بی زحمت به واحد فنی بگید گزینه نقل قول رو درست کنن.

الان موقع نقل قول معلوم نمیشه کی حرف زده، کی نقل قول زده.

اصلا حدفاصل منظمی بین گفتگوها نیست.

تشکر بابت پیگیری شما.

با سلام و عرض ادب\:

مدیر و همراه راسخونی مورد درخواستی شما اصلاح گردیده است چنانچه موردی هست اطلاع رسانی نمایید.

با تشکر

|
|

نقل قول sayyed13737373
سلام حاجی جان تشکر. مثل اینکه عمدی در کار نبوده.

با سلام و عرض ادب :
دوست عزیز راسخونی  با تشکر از زحمات شما و همه ی کاربران عزیز واقعا عمدی در کار نبوده و نخواهد بود.
با تشکر
salma57 کاربر طلایی1
|
|

نقل قول salma57

با عرض سلام مجدد

بی زحمت به واحد فنی بگید گزینه نقل قول رو درست کنن.

الان موقع نقل قول معلوم نمیشه کی حرف زده، کی نقل قول زده.

اصلا حدفاصل منظمی بین گفتگوها نیست.

تشکر بابت پیگیری شما.

با سلام و عرض ادب\:

مدیر و همراه راسخونی مورد درخواستی شما اصلاح گردیده است چنانچه موردی هست اطلاع رسانی نمایید.

با تشکر

سلام و عرض ادب.

اگر اصلاح شده چرا پست شما و کاربرانی که به پست هاشون نقل قول زدین در یک کادر قرار میگیرن؟

چرا وقتی من نقل قول میزنم پستم در ادامه پست شما میاد، تازه با همون فونت و رنگ؟

من با موبایلم و سخته برام رنگ و فونت عوض کنم. بی زحمت بگین یه بررسی مجدد داشته باشن روی این گزینه و مثل قبل که حدفاصل بین پست و نقل قول بود الان هم همونطور باشه.

باتشکر 

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 89277
|

سلام خدا قوت حاج آقا . خوبين ؟ عيد گذشته تون مبارک 

از وقتي که تو رفتي ، پريده رنگ شادي نه ببخشيد از وقتي که صفحه ارسال پست تغيير کرده من نمي تونم عکس ارسال کنم يعني کپي ميکنم ولي پِست نميشه . حالا من چطوري تصاوير خودمو تو تالار گردشگري بزارم ؟؟

salma57 کاربر طلایی1
|
|

نقل قول salma00

نقل قول borkhar

سلام و عرض ادب.....

حاج آقا باور کنین خسته شدم.....از بس صبح تا حالا کد میدم قبول نمیکنه........

یعنی اومدم کاربرای برتر رو اعلام کنم.......نمیشه.....چرا هیشکی جوابگو نیس؟؟؟

نه اینجا.....نهتاپیک روابط عمومی.....نه صندوق پیام........

سلام آجی.

تصمیم مسئولین این شده که فقط مطالب رو بخونن و پیگیری کنن!

نهایتا بعد از دو سه روز تشکر میزنند و گاهی به چند پست پاسخی میفرستند.

غیر از اینه حاج آقا!!؟

با سلام و عرض ادب:

کاربرگرامی و همراه راسخونی با شما موافقیم به دلیل اینکه ما هم منتظر نهایت پاسخگویی واحد فنی هستیم لذا نهایتا مطالب را می خوانیم وبعد از مطالعه عین مطالب شما را با نام کاربری به واحد فنی ارجاع می دهیم و این به نظر بهترین اقدام است که شما از ما انتظار دارید. در طول هفته گذشته 5 صفحه پیشنهاد و انتقاد را به واخد فنی ارجاع داده ایم  لذا تشکر با تاخییر دلیل بر عدم پاسخگویی نیست و نخواهد بود ا.اگر توجه کرده باشید تمام درخواست ها یکی است ما منتظر ماندیم تا جواب قطعی و تصمییم نهایی را واحد فنی اتخاذ نمایند بعد نهایتا برای شما عزیزان جواب را ارائه دهیم که متاسفانه این مورد هنوز ادامه دارد. مهم این است که ما درخواست های شما را به واحد فنی ارجاع می دهیم .

با تشکر

ببخشید حاج آقا.

ولی اجازه بدین در این مورد کاملا با حرف شما مخالف باشم.

شما میگین پنج صفحه پیشنهاد (نمیدونم با محاسبه پیشنهادات در تاپیک روابط عمومی بوده یا نه)

ولی یک بررسی داشته باشید خیلی از پیشنهادات، اعتراضات و انتقادات در چند روز اخیر مربوط به کد امنیتی و مشکلات اون بود. و مرتبا تکرار میشد.

غیر از اینکه خود کد امنیتی آزاردهنده بود، سکوت مسئولین هم به نوبه خودش بر ناراحتی اضافه میکرد. (خودم رو میگم، بقیه صبرشون زیاده)

به نظر من اگر با اولین و دومین و سومین اعتراض تشکر یکی از مسئولین و یا پاسخ کوتاهی مبنی بر اینکه در حال پیگیری و رفع نواقص هستیم باعث میشد شدت ناراحتی کاربران کمتر بشه.

من که خودم با اینکه آخرین پست تاپیک ها رو چک میکردم روزی چند بار برای اینکه ببینم پست و اعتراض خودم و دیگر کاربران دیده شده مرتب تشکرات پست ها رو هم چک میکنم. شاید بعضیای دیگه هم همینطور باشند.

تقاضا دارم در این مورد هم در پاسخگویی تجدیدنظر بفرمایید.

باتشکر

|
|
نقل قول ria1365

سلام

لطفا این کد امنیتی رو یا حذف یا مشکلاتشو برطرف کنید

بنظرم هدف از اینکار فقط جلوگیری ازارسال پست های زیاد و اسپم کاربران بوده و لاغیر که بحمداله با هوشیاری مسولان مشکل برطرفرخواهد شد

با سلام و عرض ادب:

مدیر و همکار گرامی همانطور که در پست های قبلی اشاره گردید.تنها مطلبی را که واحد فنی مورد نظرش بوده بحث امنیتی بوده که مورد تایید مدیریت قرار گرفته و قسمت روابط عمومی و انجمن هیچ دخالتی در این تصمیم نداشته اند. شایان ذکر است در بین پست های ارسالی دوستانی که پست های نجومی ارسال میکردند و در بین پست های دیگر کاربران که پست های کمتری هم ارسال میکردند بدون اینکه عمدی در کار باشد کدهایی ارسال می شد که کل تاپیک جهت ارسال مطلب مسدود می گردید.لذا واحد فنی هم قسمت سورس را برداشتند و هم کد امنیتی را اتخاذ کردند. که کد امنیتی به دلیل مشکلات موقتا برداشته شده است .

با تشکر

8pooria کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5257
|

واقعا با كد سخت بود.ممنون

salma57 کاربر طلایی1
|
|

نقل قول 8pooria

واقعا با كد سخت بود.ممنون

سلام. زیاد امیدوار نباشید. دارن مشکل کد رو برطرف میکنند که مجددا برش گردونن.

من از پست های حاج آقا اینطور برداشت کردم.

دستور مدیریت هست و نمیشه کاریش کرد!