پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام. بنده جدیدا برای ارسال پست در انجمن باید کد امنیتی دو رقمی وارد کنم ایا این کد امنیتی را همه باید وارد کنند یا فقط من محدود شده ام . در ضمن این کد امنیتی خراب است بیش از ده بار میگه که کد را اشتباه وارد کردم واقعا پدر من رو در اورده. ممنون
کاربر گرامی با سلام.
اعمال کد امنیتی برای تمام کاربران فعال می باشد.
سلام و درود
سوالی داشتم مبنی بر کدی که در پایین صفحه ظاهر شده است :
آیا به جای اینکه شرایط برای فعالیت رو راحت تر و مزیت دار کنید، خواستار سخت تر نمودن و وقت گیر کردن فعالیت دارید؟
سلام خدمت شما کاربر گرامی. باز مطلب خود را تکرار می کنم بلکه تاثیر بگزارد. این کد امنیتی به شدت مشکل داره و من حتی شده گاهی تا بیست بار کد را باید وارد می کردم تا قبول می کرد اخه مگه میشه کد دو رقمی رو اشتباه وارد کرد خواهشا رسیدگی کنید قطعا همه همچین مشکلی دارند پس لطفا اعتراض کنند تا این کد امنیتی مسخره را بر دارند. با تشکر
سلام. بنده جدیدا برای ارسال پست در انجمن باید کد امنیتی دو رقمی وارد کنم ایا این کد امنیتی را همه باید وارد کنند یا فقط من محدود شده ام . در ضمن این کد امنیتی خراب است بیش از ده بار میگه که کد را اشتباه وارد کردم واقعا پدر من رو در اورده. ممنون
کاربر گرامی با سلام.
سلام و عرض ادب.....
حاج آقا باور کنین خسته شدم.....از بس صبح تا حالا کد میدم قبول نمیکنه........
یعنی اومدم کاربرای برتر رو اعلام کنم.......نمیشه.....چرا هیشکی جوابگو نیس؟؟؟
نه اینجا.....نهتاپیک روابط عمومی.....نه صندوق پیام........
سلام آجی.
تصمیم مسئولین این شده که فقط مطالب رو بخونن و پیگیری کنن!
نهایتا بعد از دو سه روز تشکر میزنند و گاهی به چند پست پاسخی میفرستند.
غیر از اینه حاج آقا!!؟
سلام. یکی نام کاربری sayyed13737373 رو از مسدود بودن دربیاره. چون کم کم فکر میکنم عمدی در کار بوده و به خاطر مشکل فنی نبوده!
با عرض سلام مجدد
بی زحمت به واحد فنی بگید گزینه نقل قول رو درست کنن.
الان موقع نقل قول معلوم نمیشه کی حرف زده، کی نقل قول زده.
اصلا حدفاصل منظمی بین گفتگوها نیست.
تشکر بابت پیگیری شما.
سلام
لطفا این کد امنیتی رو یا حذف یا مشکلاتشو برطرف کنید
بنظرم هدف از اینکار فقط جلوگیری ازارسال پست های زیاد و اسپم کاربران بوده و لاغیر که بحمداله با هوشیاری مسولان مشکل برطرفرخواهد شد
سلام و عرض ادب.
لطفا صندوق پیام رو بررسی کنید!
متن پست رو ویرایش کردم، اصلش رو میغرستم صندوق پیام.
با سلام و عرض ادب:
مدیر و همراه راسخونی مورد پیشنهادی شما پیگیری گردید.قاعدتا نباید اشکال مورد نظر شما بازهم وجود اشته باشد.چنانچه در این رابطه مشکلی وجود دارد .اطلاع دهید.
با تشکر
سلام و عرض ادب.....
حاج آقا باور کنین خسته شدم.....از بس صبح تا حالا کد میدم قبول نمیکنه........
یعنی اومدم کاربرای برتر رو اعلام کنم.......نمیشه.....چرا هیشکی جوابگو نیس؟؟؟
نه اینجا.....نهتاپیک روابط عمومی.....نه صندوق پیام........
با سلام و عرض ادب:
مدیر و همراه راسخونی کد امنیتی مورد نظر به دلیل اشکالات اساسی بطور موقت برداشته شده است تا اشکالات آن بررسی گردد. این اشکال که باید چندین بار اقدام به تکرار کد میکردیم از اشکالات اساسی بود که مورد اعتراض خود ما هم بود.
با تشکر
سلام لطفا صندوق پیامتون رو چک کنید
با سلام و عرض ادب:
کاربر گرامی و همراه راسخونی کد امنیتی برای همه ی کاربران اتخاذ گردیده است اما به دلایل اشکالات فنی بطور موقت برداشته شده است.
با تشکر
سلام و عرض ادب
طی یک هفته اخیر دومین باری هست که حساب کاربریم مسدود میشه.
میتونید به واحد فنی بگید که کد امنیتی که گذاشتن خوب کار میکنه.
در آن واحد همزمان چند حساب کاربری مسدود میشه و چون در ایام تعطیلات موسسه هست تا اطلاع ثانوی مشکلشون برطرف نمیشه.
تازه هر کاربری که حسابش مسدود میشه برای اطلاع دادن مجبور میشه یه حساب کاربری جدید بسازه یا از حساب کاربری فک و فامیلش بهره بگیره.
البته مزیتی که ساختن حساب جدید داشت این بود که متوجه تغییر در نحوه ایجاد نام کاربری شدم. اینکه کد به موبایل ارسال میشه خیلی خوبه، بابت این اقدام از واحد فنی تشکر میکنم.
با سلام و عرض ادب:
کاربر گرامی و همراه راسخونی مسدود شدن نام کاربری به نقل از واحد فنی هیچ ربطی به کد امنیتی ندارد. کد امنیتی دارای مشکلات بود که به طور موقت حذف شده است .تا اصلاح گردد یا تصمیم دیگری اتخاذ گردد.اما مسدود شدن نام کاربری توسط هیچ کدام از مسئولین نبوده ودلیلی هم بر این که کسی را مسدود نمایند وجود ندارد اگر قرار باشد کاربری را غیر مسدود نمایند دلیل آن را برای کاربر مذکور ارسال خواهند کرد.اینکه چرا و به چه دلیل این مورد پیش می آید را واحد فنی باید پاسخگو باشند. که ما هم منتظر دلیل این نوع مسدودیت ها هستیم.
با تشکر
کاربر گرامی با سلام.
با سلام و عرض ادب:
کاربرگرامی و همراه راسخونی از پاسخگویی شما کمال تشکر و قد ردانی را داریم .
اجرکم عندالله