پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام جدیدا پست های من تایید نمی شوند و به انها امتیاز داده نمی شود. در حال حاظر دو پست تایید نشده دارم که مربوط به یک هفته قبل هستند.
در ضمن من در تاپیک روز تولد راسخونی ها تولد خود را ثبت کردم اما هنوز در جدول مربوطه درج نشده است
چه مدت طول می کشد تا یک پست تایید شود؟
ممنون
با سلام و عرض ادب و احترام:
کاربر گرامی و همراه راسخونی با تشکر از تلاش و فعالیت شما عزیز انجمنی ،به اطلاع شما می رسانم همه ی پست ها بتدریج تائید خواهند شد.علت تاخییر ارسال زیاد پست در انجمن می باشد . با توجه به اینکه واحد نظارت این پست ها را باید مورد بررسی قرار دهد قاعدتا زمانبر بوده .لذا خواهشمندیم در این مورد با ما همکاری نموده و صبور باشید.
با تشکر
سلام در مورد سوال امروز مسابقه روزانه راسخون بازنگری شود ممنون . حدیث امام سجاد علیه السلام می فرماید امام سجاد (علیه السّلام) فرمودند:
با سلام و عرض ادب و احترام:
کاربر گرامی و همراه راسخونی از بذل محبت و تلاش صادقانه شما و همچنین ازدقت نظر و ریز بینی شما در امور دینی و مذهبی تشکر و قدر دانی می نماییم..مورد درخواستی شما را به واحد مربوطه ارجاع خواهم داد.
ممنونم
با سلام و عرض ادب .
مدیر و همکار گرامی مطلب درخواستی شما در برترین ها بارگذاری گردید.
با تشکر
سلام و عرض ادب.
خسته نباشین !
یعنی همیشه باید یه چیزی تو راسخون رو اعصاب ماها باشه ....من همیشه باید با لینک چرخشی و قسمت برترین ها مشکل داشته باشم.
خدای من واقعا داره حق یه سری از تالارها برای گذاشتن مطالبشون تو قسمت لینک چرخشی و یا حتی برترین ها ضایع میشه !!
دقت کردین : لینک چرخشی یا برترین ها فقط شدن محل بارگزاری فقط مطالب یه دو سه تا تالار خاص !!!!یعنی بقیه هیچی.....
باور کنین من مطالبی که میدم گذاشته بشن تو قسمت برترین ها هیچ کدوم ماله خودم نیس ....همه اش مطالبی هست که دوستان زحمت میکشن و پست میزارن تو تالار آموزش خانواده.....!!!
ولی هروقت ببینم خیلی اینکار از سوی مسئولین مورد توجه قرار نمیگیره منم مثل بقیه مدیران بیخیال میشم.تا خوده مسئولین سالی یه بار گذرشون به این تالار هم برسه و مطلب رو ببینن و بارگزاری کنن.
خوب اینکه معلومه حاج آقا این وسط خیلی از تالارها بایدم گمنام بمونن و متروکه......هر وقت......؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
سلام و عرض ادب.
خسته نباشین.
حاج آقا در صورت امکان یکی از این سه لینک رو در برترین ها قرار بدین.تشکر.
با سلام و عرض ادب :
مدیر و همراه راسخونی دومطلب شما در برترین ها و لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
سلام و عرض ادب.
خسته نباشین !
یعنی همیشه باید یه چیزی تو راسخون رو اعصاب ماها باشه ....من همیشه باید با لینک چرخشی و قسمت برترین ها مشکل داشته باشم.
خدای من واقعا داره حق یه سری از تالارها برای گذاشتن مطالبشون تو قسمت لینک چرخشی و یا حتی برترین ها ضایع میشه !!
دقت کردین : لینک چرخشی یا برترین ها فقط شدن محل بارگزاری فقط مطالب یه دو سه تا تالار خاص !!!!یعنی بقیه هیچی.....
باور کنین من مطالبی که میدم گذاشته بشن تو قسمت برترین ها هیچ کدوم ماله خودم نیس ....همه اش مطالبی هست که دوستان زحمت میکشن و پست میزارن تو تالار آموزش خانواده.....!!!
ولی هروقت ببینم خیلی اینکار از سوی مسئولین مورد توجه قرار نمیگیره منم مثل بقیه مدیران بیخیال میشم.تا خوده مسئولین سالی یه بار گذرشون به این تالار هم برسه و مطلب رو ببینن و بارگزاری کنن.
خوب اینکه معلومه حاج آقا این وسط خیلی از تالارها بایدم گمنام بمونن و متروکه......هر وقت......؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
با سلام و عرض ادب:
مدیر گرامی ازتلاش صادقانه و خالصانه شما و دیگران عزیزان انجمن همچنین از دغدغه شما در بارگذاری مطالب تشکر و قدردانی می نمایم با توجه به توضیخاتی که در صندوق پیام خدمت شما دادم در خدمت شما مدیر گرامی هستیم.
اجرکم عندالله
با سلام و عرض ادب .
مدیر و همکار گرامی مطلب درخواستی شما در لینک ها بارگذاری گردید.
با تشکر
سلام و عرض ادب.
خسته نباشین !
با سلام و احترام
با توجه به این مطلب درست سرکارخانم برخوار پیشنهاد میکنم :
1- مطالبی که در لینک چرخشی یا برترین ها قرار میگیره از مطالب مفید همه تالارها ( البته تالارهای فعال) باشه .
2- بعد از یک یا نهایت دو روز مطالب لینک چرخشی تغییر کنه . تنها مطالبی که نیاز هست کاربران از آن مطلع باشند( مانند مطلب فعلی ویژه برنامه های ماه شعبان ) تغییر نکنه تا به امید خدا همه نالارها از این فرصت استفاده کنند چون همانطور که میدونید مطالبی که در لینک چرخشی قرار میگیره مورد توجه بهتر و بیشتر کاربران قرار می گیره .
با سلام و عرض ادب:
کربرگرامی و همراه راسخونی با تشکر از زحمات شایسته شما در انجمن راسخون ،با توجه به حجم بالای درخواست های کاربران در حال حاضر از بارگذاری اشعار در برترین ها معذوریم.
با سپاس
سلام و عرض ادب و احترام
لطفا در صورت صلاحدید تاپیک های زیر را در برترین ها قرار دهید.
هر روز با فرازی از زیارت جامعه کبیره
هر روز ماه شعبان با فرازی از مناجات شعبانیه
سلام مجدد،
لطفا از واحد محترم فنی درخواست کنید آمار اتاق چت جدید را در صورتی که وقت زیادی ازشون نمی گیره ارسال نمایند.
(مثل اینکه از چند روز پیش که درخواست دادم هنوز زمان کافی پیدا نکردند.
لطفا پیگیری کنید.
باتشکر
سلام و عرض ادب و احترام
لطفا در صورت صلاحدید تاپیک های زیر را در برترین ها قرار دهید. بدون بنر و تبلیغات باشه لطفا!
هر روز با فرازی از زیارت جامعه کبیره
هر روز ماه شعبان با فرازی از مناجات شعبانیه
با تشکر
با سلام و عرض ادب
مدیر و همراه راسخونی مورد درخواستی شما در برترین ها بارگذاری گردید. درحال حاضر بنرها بنابر دلایلی به دستور مدیریت بوده و از عهده ما خارج است.تا دستورات بعدی ما هم منتظریم
با تشکر
سلام مجدد،
لطفا از واحد محترم فنی درخواست کنید آمار اتاق چت جدید را در صورتی که وقت زیادی ازشون نمی گیره ارسال نمایند.
(مثل اینکه از چند روز پیش که درخواست دادم هنوز زمان کافی پیدا نکردند.
لطفا پیگیری کنید.
باتشکر
با سلام و عرض ادب:
همراه همکار راسخونی واحد فنی الان تشریف ندارن درخواست شما فردا صبح انجام می گیرد.
با تشکر