پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با سلام و عرض ادب:
مدیر و همکار گرامی به اطلاع شما بزرگوار می رسانم درج اخبار و بارگذاری آنها در لینک های چرخشی وبرترین ها توسط واحد خبر صورت میگیرد لذا از شما و دیگر عزیزان خواهشمندیم از درخواست بارگذاری اخبار توسط واحد انجمن خودداری نمایید تا شرمنده شما بزرگواران نشویم .یادآوری می نمایم بعضی اخبار مهم به ندرت و با توجه به مناسبت خاص با تشخیص عزیزان مسئول بارگذاری میگردد.
با تشکر
با سلام
در صورت امکان تایپیک زیر رو در چرخشی قرار دهید / یاشا
با سلام و عرض ادب :
دوست و همکار گرامی شبیه مطلب درخواستی شما دو هفته پیش در برترین های راسخون بارگذاری گردید. لذا به نظر میرسد پست مذکور تکراری بوده گه تشخیص این مورد با واحد نظارت می باشد.
با تشکر
با سلام
در صورت امکان تایپیک زیر رو در چرخشی قرار دهید / یاشا
با سلام و عرض ادب .
مدیر و همکار گرامی مطلب درخواستی شما در برترین ها بارگذاری گردید.
با تشکر
با سلام و عرض ادب:
مدیر و همکار گرامی مطلب درخواستی شما در صف بارگذاری قرار گرفت .
با تشکر
با سلام و عرض ادب؛
در مورد سوال دوم مسابقه خلیج فارس: (لطفاً بررسی شود، این سؤال مبهم است. با تشکر فراوان)
کهن ترین نام خلیج فارس که در کتیبه های آشوری آمده "نارمراتو" به معنی رود تلخ است.
با عرض سلام و ادب
در صورت صلاجدید در لینک چرخشی قرار گیرد :
گجت های خلاقانه و مناسب برای نظم بخشیدن بیشتر به محیط
با تشکر فراوان از زحماتتان
با عرض سلام و ادب
در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار گیرد :
با تشکر فراوان
با سلام و عرض ادب؛
در مورد سوال دوم مسابقه خلیج فارس: (لطفاً بررسی شود، این سؤال مبهم است. با تشکر فراوان)
کهن ترین نام خلیج فارس که در کتیبه های آشوری آمده "نارمراتو" به معنی رود تلخ است.
با سلام و عرض ادب:
از همیاری و همکاری و دقت نظر شما عزیز راسخونی تشکر و قدردانی مینمایم.
با تشکر
سلام. لطفا سوم شعبان؛ سالروز ولادت شفیع یومالورود را در برترین ها لینک چرخشی بارگذری کنید. سپاس
سلام و عرض ادب.
خسته نباشین.
حاج آقا در صورت امکان یکی از این سه لینک رو در برترین ها قرار بدین.تشکر.
18 شیوه برای داشتن صبحی خوب و شاداب
سلام.تا حالا ندیده بودم اخبار لینک برترین ها هم واحد خبر بذاره!
قانون جدبده؟؟؟
سلام جدیدا پست های من تایید نمی شوند و به انها امتیاز داده نمی شود. در حال حاظر دو پست تایید نشده دارم که مربوط به یک هفته قبل هستند.
در ضمن من در تاپیک روز تولد راسخونی ها تولد خود را ثبت کردم اما هنوز در جدول مربوطه درج نشده است
چه مدت طول می کشد تا یک پست تایید شود؟
ممنون
سلام در مورد سوال امروز مسابقه روزانه راسخون بازنگری شود ممنون . حدیث امام سجاد علیه السلام می فرماید امام سجاد (علیه السّلام) فرمودند: