راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

سلام حاج آقا. میلاد بی بی دو عالم رو بهتون تبریک عرض میکنم.

نمیخواهید به بانوان عیدی بدید؟

با سلام و عرض ادب و احترام:

کاربر گرامی و همراه راسخونی با تشکر از زحمات شایسه شما و عذرخواهی جهت تاخییر در پاسخگویی ، از لطف شما ممنون و سپاسگذارم .انشالله بهترین عیدی را از حضرت زهرا (س) بگیرید

من الله توفیق

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

مدیرمحترم ارشدانجمنها

باسلام واحترام

وتبریک مجددسال نو

می خواستم بدونم آخرین مهلت پاسخگویی به سئوالات مسابقه مناسبتهای راسخون اون 9تاسئوال چه موقع است؟باتشکرفواره.خخخخخ

|
|

سلام

خدا قوّت

برای لینک چرخشی یا برترینها پیشنهاد می شود:

ورزش پیلاتس

موفق باشید

با سلام و عرض ادب:

کاربر گرامی  وهمراه راسخونی با تشکر از ارسال های خوبتان مطلب درخواستی در برترین هابارگذاری گردید.

با تشکر

|
|

سلام

خدا قوّت

با توجّه به اهمیت و حساسیت موضوع و نقش روشنگریهای فعلی در کاهش عوارض و تبعات تلخ رویدادهای آینده، برای لینک چرخشی پیشنهاد می شود:

دروغگویی تیم رسانه‌ای به جای پاسخگویی هاشمی رفسنجانی + تصاویر و اسناد

موفّق باشید

با سلام و عرض ادب و احترام:

همراه گرامی و دوست عزیز راسخونی  ما از دغدغه شما نسبت به رویدادهای مهم کشور تشکر و قدردانی می نمایم مورد درخواستی شما جهت بارگذاری درلینک چرخشی به تشخیص مسئولین غیر قابل بارگذاری می باشد.

با تشکر از زحمات شما

|
|

با عرض سلام و ادب

در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار گیرد :

۱۰ گیاه سمی و خطرناک که در خانه‌ پرورش می‌دهیم 

با تشکر فراوان از زحماتتان

با سلام و عرض ادب:

دوست عزیز و همکار راسخونی مطلب درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.

با تشکر

|
|

با سلام و عرض ادب:

دوست و همکار راسخونی مطلب درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.

با تشکر

|
|

فاطمه یعنی شرف، یعنی حجاب
فاطمه فخر زنان، روز حساب
فاطمه یعنی رضای کردگار
شاهکار خلقت پروردگار
ولادت حضرت فاطمه (س) مبارک باد.

سلام و عرض ادب.

وقت بخیر.

احتمالا چون تعداد خانوما کم بوده ! عوامل راسخون خواستن یهویی امتیاز و یا هدیه بدن برای سورپرایزکردن.

با سلام و عرض ادب:

همراه و همکار راسخونی از پاسخگویی و حمایت شما از بانوان تشکر و قدر دانی می نمایم.

آرزوی ما سلامتی و تندرستی و موفقیت همه ی بانوان ایرانی

|
|

باسلام پستهای بنده الان چندروز است که تایید نشده است.

با سلام و عرض ادب:

کاربر گرامی و همراه راسخونی علت عدم تائید به دلیل تعطیلات نوروز بوده است همه ی پست های عزیزان بتدریج در روزهای آتی تائید خواهند شد.

با سپاس

|
|

مدیرمحترم ارشدانجمنها

باسلام واحترام

وتبریک مجددسال نو

می خواستم بدونم آخرین مهلت پاسخگویی به سئوالات مسابقه مناسبتهای راسخون اون 9تاسئوال چه موقع است؟باتشکرفواره.خخخخخ

با سلام و عرض ادب و احترام.

دوست و همکار گرامی جناب آقای اشرفی  تاریخ مورد نظر تا  95/1/20 می باشد مگر اینکه به علت های گوناگون  از طرف روابط عمومی تغییراتی در تاریخ آن داده شود که به اطلاع دوستان خواهد رسید.

با تشکر

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

فاطمه یعنی شرف، یعنی حجاب
فاطمه فخر زنان، روز حساب
فاطمه یعنی رضای کردگار
شاهکار خلقت پروردگار
ولادت حضرت فاطمه (س) مبارک باد.

سلام و عرض ادب.

وقت بخیر.

احتمالا چون تعداد خانوما کم بوده ! عوامل راسخون خواستن یهویی امتیاز و یا هدیه بدن برای سورپرایزکردن.

با سلام و عرض ادب:

همراه و همکار راسخونی از پاسخگویی و حمایت شما از بانوان تشکر و قدر دانی می نمایم.

آرزوی ما سلامتی و تندرستی و موفقیت همه ی بانوان ایرانی

سلام و عرض ادب.

خسته نباشین.

حاج آقا اتفاقی من از عوامل راسخون حمایت کردم نه بانوان.

گفتم شاید تعداد که کم بوده برا همین اینجوری شده!

چون تعداد خانوما برعکس آقایون هستش! حالا اگه بخواین به آقایون هدیه بدین هم زمان بر هستش و هم بودجه میخواد.برخلاف خانوما که هم قانع هستن هم تعداد کم

|
|

سلام و عرض ادب.

خسته نباشین.

چون تعداد خانوما برعکس آقایون هستش! حالا اگه بخواین به آقایون هدیه بدین هم زمان بر هستش و هم بودجه میخواد.برخلاف خانوما که هم قانع هستن هم تعداد کم

با سلام و عرض ادب:

همراه راسخونی خدارا شاکریم که در این مجموعه فرهنگی سهم عظیمی از کاربران فعال راسخون مربو ط به خواهران ایمانی می باشد. یکی از بهترین افتخارات عوامل راسخون این است که توانسته است در این دنیای مجازی پنجرهای را باز نماید که دوست داران و علاقمندان به عرصه دینداری در این مجموعه ساعاتی از عمر خود را در راه اعتلای دین صرف نمایند .می دانیم و شک هم نداریم که شما مدیران و کاربران عزیز ایمانی ما را در این راستا حمایت کرده و خواهید کرد.دعا کنید روزی برسد که خواسته  های ی این موردی به نحو احسن جوابگو باشیم  اگر چه جنبه ی مزاح و جدی بودن مطالب  کاملا مشخص می باشد ولی به امید روزی هستیم که رضایت کاربران عزیز را چند برابر ببینیم .

از شما خواهر بزرگوار و همه ی خواهران راسخونی تشکر و قدر دانی می نمایم

borkhar کاربر طلایی1
|
|

سلام و عرض ادب.

خسته نباشین.

با سلام و عرض ادب:

همراه راسخونی خدارا شاکریم که در این مجموعه فرهنگی سهم عظیمی از کاربران فعال راسخون مربو ط به خواهران ایمانی می باشد. یکی از بهترین افتخارات عوامل راسخون این است که توانسته است در این دنیای مجازی پنجرهای را باز نماید که دوست داران و علاقمندان به عرصه دینداری در این مجموعه ساعاتی از عمر خود را در راه اعتلای دین صرف نمایند .می دانیم و شک هم نداریم که شما مدیران و کاربران عزیز ایمانی ما را در این راستا حمایت کرده و خواهید کرد.دعا کنید روزی برسد که خواسته  های ی این موردی به نحو احسن جوابگو باشیم  اگر چه جنبه ی مزاح و جدی بودن مطالب  کاملا مشخص می باشد ولی به امید روزی هستیم که رضایت کاربران عزیز را چند برابر ببینیم .

حاج اقا تعداد خانوما زیاد نیس.چون فعالیتشون زیاد هست همه فکر میکنن زیاد هستن.خنده.

خیلی ممنون حاج آقا.به امید چنین روزی.ان شاءالله.

borkhar کاربر طلایی1
|
|

حاج آقا درصورت امکان در برترین ها قرار بدین.تشکر.

خداحافظی با عادت‌های بد در سال نو 

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

سلام و عرض ادب

سال نو مبارک.

اول از همه جا داره از پیام تبریک مدیران و کاربران و مسئولان به حقیر تشکر کنم.در طول سفر فرصت پاسخگویی به پیام همه را نداشتم.

ثانیا با تاخیر میلاد باسعادت بانوی دو عالم،دخت گرامی پیامبر، حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را خدمت همه راسخونی ها بخصوص خواهران راسخونی خودم تبریک عرض میکنم. 

صندوق پیام بررسی شود!

باتشکر و شرمنده از مزاحمت های همیشگی

|
|

با سلام و عرض ادب:

حاج اقا تعداد خانوما زیاد نیس.چون فعالیتشون زیاد هست همه فکر میکنن زیاد هستن.خنده.

خیلی ممنون حاج آقا.به امید چنین روزی.ان شاءالله.

با سلام و عرض ادب:

مدیر گرامی منظور  کاربران خواهر در همه ی بخش ها و قسمت های مختلف راسخون می باشد البته تعداد خواهران انجمن هم کم نیستند فقط فعالیت آنها کم است همانطور که اشاره فرمودید عده ای از خواهران بزرگوار فعالیت آنها دائم و مستمر و قابل مشاهده می باشد.

با تشکر